Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Saint
Desværre fungere det jo bare ikke sådan man kan kigge på hvornår spiller har slået igennem nogle spiller udvikler sig som 20 årig, andre som 24 årig, det betyder ikke det er en mindre talentfuld spiller.

Som jeg ser det har han haft færdighederne til at blive en internationale spiller, men at han ikke har kunne finde sit spil før nu. En kvist var heller ikke nået meget længere på landsholdet i hans alder, så det handler i større grad om at se deres niveau end statistikken.

Og hvordan er Gerndt bedre end Santin internationalt? Fordi han har scoret i mod et afrikansk hold og Moldova? - Det må være en joke.


Ikke desto mindre har han spillet sig op som tredje valg i angrebet for Sverige, et angreb der har væsentlig bedre alternativer end for eksempel det danske.

(...)
Skrevet af Boca Plate
Tror egentlig nok både Zlatan, Elmander, Toivonen, Rosenberg og Marcus Berg i skadesfri tilstand er foran Gerndt.
2872015
Skrevet af Grubak
Nej men min tanke omkring hans alder + landskampe går også på at der er mærkværdigt at han går uden om u landshold. Jeg tror bare han har ramt en god periode som vi kender her hjemme fra Søren Larsen. Han er overvuderet i min verden.

At Kvist først valgte at tage afsted nu, skyldes vel mest at han skulle gøre sin uddannelse færdig? Desuden kunne han have valgt at spille venstre back...

Jeg ønsker bare at se ham spille så godt over 2-3 sæsoner før vi skal hente ham. Som målscore virker Ujah imo bedre.
Skrevet af Matias
"... jo vel han er drift sikker, men de mål han laver er som regel de nemme som er skabt af andre"

- Hvis der fandtes nemme mål, kunne man jo bare hyre en dresseret abe til at stå i boksen, så var det problem løst. Men problemet er netop, at nemme mål ikke findes - det kræver en (rigtig) god fodboldspiller, at score dem, og vi har i FCK kun haft to spillere der ud over vores superangriber, Dame N´Doye, har evnet at score over 15 mål på en sæson, og Cesar Santin er den vist i øvrigt den eneste vi har haft, der har scoret over ti mål pr. sæson, tre sæsoner i træk.

"... det faktum han Internationalt er bedre til at gøre en forskel alene"

- Hvad baseres det faktum på?
Skrevet af Grubak
" "... det faktum han Internationalt er bedre til at gøre en forskel alene"

- Hvilket baseres det faktum på?"

Jeg ville skyde på 5 landskampe som vel egentlig er det han har nået.
Skrevet af repos
http://www.malaga-suppor…den-er-slut

Vi ifølge ovenstående købt Kris Stadsgaard i Malaga.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Saint
Det baserer jeg på at han en mod en har vist sig bedre i de kampe jeg har set ham i, du kan have ret i han kan have haft en rigtig god form som så styrt dykker, men er det jo stort set tilfældet med alle spiller at de pludselig kan falde i niveau.

Han har endvidere os været foran både Rosenberg og Marcus Berg de sidste par kampe hvor alle var udtaget, så den holder nok ikke helt.

Jeg er enig i Ujah vil være en bedre målscore, men det vil være det samme som at købe en nu N´doye.

Gerndt fungere bare bedre som type efter min mening og jeg mener helt sikkert han har de færdigheder det skal til at præstere, hans alsidighed for det til at virke svært at falde igennem.

Men det ændre ikke ved Kvist ikke have særlig Mange landskampe som 24 årig og nu er fastmand og var en af vores profiller.
(...)
Skrevet af Matias
http://www.sporten.dk/su…r-fck-rygte

- Men gad vide, om ikke der sker noget alligevel?
Skrevet af Drejer
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Grubak
Hvormange kampe har du set med Gerndt når du kan vudere han vil gøre det bedre end Santin?

Kvist fik 41 kampe for Dks u landshold Gerndt har 0 for Sveriges ditto...
Skrevet af Bløde babser
Stadsgaard ved jeg ikke hvad jeg skal syntes om.
Jeg har jo tidligere efterlyst at man fokusere lidt på de lokale rødder man har mistet med Grønkjær og Kvists afgang. Stadsgaard kunne opfylde det. Det store problem er bare at jeg mere vil tro han er bredespiller end sikker starter og dermed vil det i de fleste tilfælde alligevel ikke blive taget med på banen.
Men ny hvor det virker til Vingaard først er tilbage på toppen om noget tid, vil vi måske have et behov for at kigge yderligere på midtbanen også. Jeg troede egentlig han var længere fremme og det er en streg i regningen i forhold til at få holdet til at fungere hurtigt at vi ikke kan regne med ham.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Cesar Santin har været glimrende imod Club Brügge og Valencia, som jeg tiltror en bedre defensiv end de hold, Sverige, med Alexander Gerndt i afgørende rolle, har spillet imod. Jeg synes det er meget svært at sætte det sådan op - men har du set ham og vurderer at han er bedre, er det da interessant i sig selv. Det kan dog ikke fungere som et faktum.
Skrevet af Saint
Hvormange kampe har du set med Gerndt når du kan vudere han vil gøre det bedre end Santin?


Ikke mere end et par håndfulde Allsvenska kampe og 3 landsholdskampe.


Kvist fik 41 kampe for Dks u landshold Gerndt har 0 for Sveriges ditto...


Hvad kan du bruge det til, det virker ærgelig talt som en heksejagt for at finde fejl, nogle udvikler sig sent og andres udvikling slutter tidligere. Lasse Qvist har os en masse u-landsholds kampe, det gør ham jo ikke god ?
(...)
Skrevet af Saint
Det har du jo fuldstændig ret i Matias, det handler udelukkende om individuelle vurderinger, så længe deres udfordring er forskellige.
(...)
Skrevet af Grubak
"Hvad kan du bruge det til, det virker ærgelig talt som en heksejagt for at finde fejl"


Jeg syntes bare din argumentation er meget dårlig om hvorfor man skal bruge op i mod 20 mio. for at hente en, mulig lottokupon der ,har haft en god periode, på et dårligere niveau end det han skal levere på efterfølgende.

Omkring u landskampe må det siges at være en god indikator for om der er talent. Jeg syntes at med de stats han har + manglende erfaring + først nylig evne til at kunne score, så vil det være en dårlig investering.
Skrevet af Saint
Jamen det er jo muligt at diskuterer det, så længe du hele tiden vil snakke tal og kampe. Faktum er du kan bruge hans fortid til meget lidt hvad angår enkelte spiller, når udvikling har så meget at sige.

Får du overhoved kan komme tæt på en ordentlig vurdering af ham, kræver det jo man har set ham an både i hans gode og dårlige kampe.
(...)
Skrevet af Grubak
Jeg syntes bare personligt at der er for meget lotto kupon over en spiller der lige pludselig levere. Jeg er sikker på, at hvis vi brugte tilsvarende beløb i Holland, ville vi få en bedre spiller.

Gerndt ville nok få succes i FCK, det gør de fleste. Jeg syntes bare at 20 milioner for en spiller i god form, uden nogen anden form for nævneværidige præstationer er for meget.
Hvis han havde haft u landskampe, ville det have bevidnet om et talent.

Hvis man stiller Huseklepp op over for Gerndt, indikere Huseklepps karriere jo om højere niveau over længere tid. Derfor er jeg så glad for stats. Når en spiller i midt 20 erne skal købes fri for så mange penge, mener jeg det er et meget stort sats at skulle tage.
Skrevet af Saint
Der er vi os fuldstændig enig, jeg kan på ingen måde garantere, han ikke falder i niveau igen, det jeg siger er han har set god ud og passer godt ind som type.
Så lader jeg fck vurdere om man tror på hans reele niveau er så højt, da de nok har mest indblik i ham. Det jeg siger er så at skulle han komme til fck vil jeg som udgangspunkt stille mig positivt for det.

I Holland er der vel reelt kun Everton som ikke hører til i en af de større klubber, som har præsteret over længer tid, han vil tilgengæld os være et rigtig godt køb :)
(...)
Skrevet af Matias
Alene det at spille i Holland, er på et - betragteligt - højere niveau end at spille i Sverige.
Skrevet af Saint
Selvfølgelig er det, men udover Everton kan jeg ikke lige se nogle angriber der har været iøjefaldende uden at de er uden for vores rækkevide ?

Bare fordi man er på holdet i en Hollandsk midter klub betyder det jo ikke nødvendigvis det er bedre end at være topscore i Sverige.
(...)
annonce
0