Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Rygtet om Benjamin Verbic er virkelig træls, synes jeg. Jeg tror han kan blive god for os igen, men det er simpelthen så sørgeligt, hvis det store scoutingapparat ikke har andet at skyde med end tidligere solgte profiler.
fck-medløber.
Skrevet af Emkay
Fed EL lodtrækningsgruppe vi er havnet i! Vi er favoritter mod alle, undgik de store hold
Skrevet af Matias
Benjamin Verbic er tæt på en komplet spiller til Ståles system, men jeg er enig i, at det forhåbentlig ikke er ham, der satses på. Jeg er ligeglad med om det er en tidligere spiller, der hentes hjem, til gengæld er jeg ikke ligeglad med, at han skulle gen-opfindes på en anden position end sidst (eller at Viktor Fischer skal det), før det ville give mening.
Skrevet af repos
Det ser fornuftigt ud i playoff, skulle vi komme så langt. Vi undgik de helt store hold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Man kan godt forstå loyalisternes argumentation, som er en spejling af Ståles: "I kan bruge det her mod alle eksperter, medfans og modfans - alle dem, som vil slå os oven i hovedet, fordi vi har tabt en fodboldkamp i Odense"

Det er åbenbart sådan, man skal vurdere FCK; fra kamp til kamp. Ikke i et større perspektiv. Som om nogen har slået spillerne og Ståle i hovedet over et isoleret nederlag, på udebane mod OB. Pist væk er sidste sæson, pist væk er at vi har tabt flere superligakampe i 2020, end vi har vundet, pist væk er en trup i ubalance, som ikke giver anledning til forventninger om en mærkbart bedre sæson end sidste.

https://www.bt.dk/superligaen/staale-solbakken-i-kan-bruge-det-her-mod-alle-eksperter
Skrevet af LoveMerte
Jeg vil egentlig godt koge det ned til dette:
Hvordan kan man forsvare at beholde en træner, der har ligaens klart største budget, og som over 17 kampe (2020) har et pointsnit på 1,18 i Superligaen, når spillet heller ikke er i en positiv udvikling?

Det rækker lige nøjagtig til overlevelse.
Skrevet af Matias
Arh, har vi ikke 6-4-7 (sejr, uafgjort, nederlag) og altså hele 1,29 point i snit i 2020? I sidste sæson ville det faktisk række til en 10. plads, helt uden for farezonen, men selvfølgelig heller ikke nok til at komme i playoff til playoff til playoff til EL.
Skrevet af Risom1234
Matias hvordan anser du truppen er i ubalance, eller så har vi nok forskellige forståelser for det, medmindre end der er sket noget jeg har misset?
Skrevet af Matias
Jeg synes truppen er i ubalance, fordi den ikke har tydelige ledere i hver akse, som holder et stabilt niveau. Zeca er eneste mand der præsterer stabilt i den sammenhæng, mens Jonas Wind først skal finde sig selv, Andreas Bjelland har meldt sig fuldkommen ud og Victor Nelsson mangler noget endnu (hvorfor snakken om Zanka er interessant).

Jeg synes truppen er i ubalance, fordi den ikke har de kvaliteter på spillersiden, som er nødvendige for at gøre Ståles koncept stærkt; en stærk midterakse og dynamiske kanter.

Jeg synes truppen er i ubalance, fordi den tilsyneladende har (haft) en klike af spansktalende spillere, som ikke er integreret ordentligt.

Jeg synes truppen er i ubalance, fordi de nye spillere, der kom til efter profilafgangen sidste år, ikke har præsteret godt nok endnu, et år efter deres tilgang.

Jeg synes truppen er i ubalance, fordi den har for mange spillere, som virker bange for at begå fejl, snarere end at tage initiativ og ansvar.
Skrevet af LoveMerte
Jo, du har da helt ret. Kraftedem håbløst af mig. Jeg lægger mig ned igen.
Skrevet af Matias
Hvad kan ellers være en trup i ubalance? Jeg hører gerne din definition.
Skrevet af nurgle
For år tilbage gik vi efter en leder til hver kæde. Den gang hentede vi Jesper på mål. Gravgaard og hvis jeg husket rigtig havde vi også Linderoth og mackan. Så der var en lederakse op igennem banen. Lige nu har vi zeca og måske Kalle.
Skrevet af Risom1234
Jeg vil gerne give dig ret i at vi bestemt ser ud til at mangle lidt omkring leder aksen.

Klikken af de spanske spillere kan jeg godt se skabe ubalance, men igen det er vel stadigvæk gætteri.

Vil personligt ikke kalde manglende kvalitet som ubalance i en trup, da jeg anser det som mere mentalt anliggende.

Jeg kan godt se hvad du mener med ubalance nu hvor du siger det. Dog mener jeg ikke at det er så slemt som det gøres til, men jeg er også jubeloptimist.
Skrevet af Matias
"Vil personligt ikke kalde manglende kvalitet som ubalance i en trup, da jeg anser det som mere mentalt anliggende"

- Det er jo fair nok. Jeg vil dog mene, at spillernes udtryk på banen, hvor man er for påpasselig med at bevæge sig hurtigt ud af sin zone (selvom man er i boldbesiddelse), er et udtryk for noget mentalt. En trup i balance er markant mere initiativrig.

Det sagt synes jeg jo også, at manglende kvalitet og manglen på de rette profiler til konceptet, er et udtryk for ubalance. Ubalance overfor det, konceptet kræver.

"Dog mener jeg ikke at det er så slemt som det gøres til"

- Hvilket selvfølgelig også er fair nok, jeg har bare den holdning, at når såvel spillet og/eller resultaterne går fra slemt til værre over en længere periode, så bliver jeg bekymret.
Skrevet af Risom1234
Hvilket selvfølgelig også er fair nok, jeg har bare den holdning, at når såvel spillet og/eller resultaterne går fra slemt til værre over en længere periode, så bliver jeg bekymret.

Det er skam også helt forståeligt, er faktisk lidt bange for vi er ved at ramme Brøndby tiden fra 04-05 og de efterfølgende sæsoner. Hvor man låser sig for fast på et spil system og ikke fornyer sig, derved skabe en dårlig spiral som kan føre til vi ikke et det store hold her hjemme mere. FCM er måske ved at lave den vi lavede på BIF tilbage omkring den tid.

Alle der kommentere her inde vil jo allesammen det bedste for vores klub, men vi ser self stadigvæk tingende forskelligt! :)
Skrevet af kasperiano
Jeg vil give dig helt ret i, at truppen er i ubalance.

På mange positioner har vi en elendig konkurrencesituation. Vi har på papiret to spillere til hver position, men her kommer lige en gennemgang:

Keepere:
Kalle, Gryte og Stephan: Her er vi fint besat

HB: Varela og Bartolec:
Det blev sagt fint i studiet i går, hvor det blev nævnt, at Varela spillede forfærdeligt i søndags og blev flået ud i pausen, men alligevel var han endnu mere sikker på at skulle spille i går, fordi Bartolec var endnu dårligere, da han kom ind (og er ringe stort set hver gang)

CB: Bjelland, Nelsson, Oikonomou (tidligere PapaG) og Ragnar:
Bjelland er åbenbart selvskrevet pga. hans løn og Nelsson er blandt vores 3-4 bedste. Ragnar har været helt væk formmæssigt ifølge Ståle og PapaG blev flået af holdet, når Bjelland var klar uanset om vi var inde i en fin periode. Jeg kan godt forstå, at han var (blev) rystende usikker.

VB: Bengtsson, Oviedo og Boilesen:
Boilesen er det klare førstevalg, men altid ukampdygtig. Det efterlader os med pensionist-Bengtsson uden fart (men med en fornuftig indlægsfod på denne side af sommerpausen) og Oviedo, der er taktisk helt forfærdelig

HM: Pep Biel, til dels Falk og Daramy
Jeg synes Pep var i fremgang efter corona, men som med PapaG smadrer Ståle hans flow, når han endelig er ved at komme lidt i gang. Daramy kan ikke spille højrekant, hvis man holder sig til de præstationer, han har leveret der.Falk var god på positionen i sæsonen, hvor vil slår Ajax, men i holdets nuværende forfatning er det altafgørende, at vi har ham mere centralt i banen - medmindre ....

CM: Stage, Zeca, Falk, Mudrazija
Mudrazija ligner en, der har det drive og de vendinger, der kan frigøre Falk til at komme længere frem i banen og evt. på højrekanten. Zeca er selvskrevet. Stage er en hund i et spil kegler, når vi skal styre spillet og skabe målchancer, men har klaret det fint i kampe i europa, hvor vi skal stå dybere. Falk gør det glimrende, men fylder måske for lidt, når vi møder f.eks. FCM.

VM: Fischer, Daramy
Fischer startede i går inde for første gang i 2020. Inden da var han kampafgørende i superligaen med 8 assists i de få kampe han fik, men han sparkede på mål som en blind spiller mikado. Daramy er heller ikke bedst her, men kan måske gøre det fint, når holdet har medvind, og modstanderen er tvunget længere frem på banen

Angreb: Wilzcek, Wind, Daramy, Kaufmann, (Santos, Pieros, N´doye)
Wilzcek er startet glimrende, men jeg kan være i tvivl om, hvor god en opspilsstation, han er. I min optik var det netop N´doyes kvaliteter på det område, der gjorde, at han ofte fik pillet bolden ned, og fik sat Wind i spil med retning mod målet, da vi startede som lyn og torden i sidste sæson. I går var Wind derimod nem at pakke ind. Daramy er fin, men skal nok spille med en af de store gutter for at fungere bedst. Santos, Pieros og Kaufmann (indtil videre) har været helt fejlscoutet, fordi de er "bagrumsspillere", men alle hold står så lavt imod os, at de aldrig kommer til deres ret. Det efterlader dem uden mulighed for at bidrage med det, de kan.

Derfor er min konklusion:
1: Vi er fint dækket på målmandsposten,
2: Mudrazija kan måske frigive Falk og forløse det offensive potentiale i holdet
3: Venstrekanten er dækket fint ind, når Fischer er klar
4: Angrebet er dækket godt nok ind, hvis Wilzcek, Wind og Daramy kan finde hinanden
5: Ståle må give tillid til Mudra og Pep Biel eller finde en anden højrekant
6: VB, HB, til dels HM, Ståles Stage/Zeca-kombination og Bjelland som cb er helt forfærdeligt

Kommentér gerne på det :-)
Skrevet af Emkay
Tror Wilczek bliver lederen for de forreste når han lige er faldet på plads.
Det er primært vores forsvar der mangler lederskab. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, hvordan vores midtbane har det når forsvaret er så ringe. Zeca/Stage/Falk skal hele tiden orientere sig bagud. Og tør ikke gå for langt med frem fordi der står nogle bag dem, der ubevidst skriger på hjælp så snart modstanderen erobrer bolden. Det er utaknemmeligt at være på den centrale midt lige pt.
Læg dertil at vores fløjspil er så sindssygt langsomt og idé forladt at det knapt ville gøre ondt på et old boys mandskab.
Med mindre grækeren overrasker eller vi henter Zanka, så ser det håbløst ud lige pt.
Skrevet af Slettet(102143211804)
Spørgsmålet er bare om man ikke skal håbe på en horribel sæson og tidlig exit i Europa og en 2-3. plads, så man endelig kan komme af med Ståle Solbakken.

Leverer Ståle endnu en stærk sæson i Europa, hvor millionerne ruller ind, så tror jeg sagtens at bestyrelsen kan leve med endnu en sæson uden guld.


Er jeg virkelig den eneste, som ikke kan fordrage sådan nogle udtalelser fra medfans? Håbe på en horribel sæson, så man kan komme af med en mand som mere eller mindre er Mr. FCK? Usympatisk i min bog. Man kan sagtens være utilfreds med præstationerne, men hvad er der blevet af "...loyalty is forever"?
Stenbrodreng.
Skrevet af DameNdoye
Michel W Davidsen svarede "Hemmelig bruger" ang. Verbic handlen.. Tror jeg ikke han havde gjort hvis han mente det ikke kunne være en seriøs profil.

https://twitter.com/InsideCopenhag1/status/1306689050615705605
Superliga og FCK fan
Skrevet af Matias
Jeg deler din holdning til, at jeg aldrig vil håbe det går dårligt for FCK. Loyalitet (jf. loyalty is forever) er dog noget, der forhåbentlig er bundet til klubben, ikke manden. Og hvis man mener manden skader klubben, og det eneste der kan få ham ud, er endnu en ringe sæson, så lever rationalet i hvert fald i dét synspunkt. Jeg er, endnu en gang, ikke enig i det, men det er en anden sag.
annonce
0