Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye
Mon Pavlovic allerede er med imorgen? Så det ærgerligt der ikke kan være tilskuere. Han fortjener en vild pibe koncert :D
Superliga og FCK fan
Skrevet af Esrever
Det kan godt være Biel ikke kan sætte en mand fra stående, men til gengæld har han nok overblik til at kunne sende Ankersen i dybden og vi vil få bare halvdelen af det gennembrudsspil der fuldstændig forsvandt da vi udskiftede hele højresiden sidste år.

Min bekymring er Ankersens motivation. Man glemmer lidt at efter en god start ville han gerne væk efter vores gode CL-sæson. han blev nægtet et skifte for at beholde kontinuitet og mistede fuldstændig motivationen. Han var længe udskældt for sine præstationer. Det var først nær kontraktudløb at fandt motivationen igen. Første sæson skal nok gå godt, men hvor længe tror vi Ankersen kan være motiveret for at spille i FCK igen?
Skrevet af nurgle
Mon ikke Ankersen gerne vil med til em? Det kan måske tiltrække ham. Evt leje igen.
Bliver spændende hvem der erstatter bjelland imorgen og om ståle har lært hvordan han takler en 3 mands midtbane
Skrevet af Old123
Bjelland ude af truppen til Derby, men står ikke på skadeslisten. Virker mærkeligt efter en sjælden stabil præstation mod IFK.


Jeg tror bare, vi må erkende, at Andreas Bjelland ikke holder til 3 kampe på 1 uge. Så man har nok efter OB vurderet, hvilken kamp der var vigtigst, at han deltog i. Og med tanke på Brøndbys fart oppe foran, så er det nok ikke helt dumt (når det nu skulle være), at han ikke er med. Er dog langt fra tryg ved ham grækeren, så jeg Ragnar Sigurdsson er klar omend der for en lille uge siden blev meldt ud, at han havde brug for et par uger med fuld træning.

Jeg giver i øvrigt efterhånden ikke meget for den kommunikation, der kommer. Synes flere gange man siger et og ender så med noget helt andet..
Skrevet af kasperiano
Old123, nu er du en lyseslukker.

Jeg håber ikke, at det bare er pga. tre kampe på en uge. Jeg håber derimod, at han er siet fra for altid. Dårligste handel i klubbens historie, og det siger en del, når det var på free transfer.
Skrevet af nurgle
Hans første år var god. Han fik også vavro til at se god ud.
Skrevet af BlueAndWhite
Bjelland var god fordi Vavro kunne løbe enhver op
Skrevet af DameNdoye
Copenhagen Sundays skrev i en kommentar at Bjelland humpede rundt efter træningen igår, så er desværre enig i det Old skriver. Man må håbe Ragnar er ved at komme i omdrejninger ellers er vores forsvar jo stadig for tyndt og nok ikke engang godt nok hvis ikke Marios viser sig at blive en succes
Superliga og FCK fan
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg tror Marios skal ses som gardering for papa G og man godt ved vi mangler en Center til
Skrevet af Esrever
Rygterne siger jo at vi stadig leder efter en CB, men 4 bør som udgangspunkt være nok at rotere med.
Skrevet af BlueAndWhite
Hvem er de 4? Bjelland og Ragner er max en tilsammen
Skrevet af DameNdoye
Rygterne siger Zanka eller Ross fra AaB hvis vi ellers skal tro "hemmelig bruger". Virker bare mærkeligt at hvis vi ikke kan få Zanka, så satser vi på en der vel kun er et talent i AaB, men jeg kender hellere ikke Ross godt nok til at vide om han virkelig er så god.. Jeg tror det ville være en handel som med Kaufmann. Mere til fremtiden end det behov vi har lige nu. Zanka vil fjerne alt usikkerhed vi har dernede sammen med Nelsson, så det er ihvertfald noget af et spring nedaf hvis vi kun ender med ham Ross men vi må se.. Hemmelig bruger har også lovet os en kantspiller på onsdag eller torsdag i næste uge
Superliga og FCK fan
Skrevet af nurgle
Så blev der ikke Bale
Skrevet af repos
Eller Reguilon. Han ville ellers være en fin opgradering i forhold til PB.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BlueAndWhite
Ståle: Nu kan FCK snart undværet mig.
Artikel i Ekstrabladet , nogen der ved hvad det handler om ?
Skrevet af Blastoid
BlueAndWhite

Ståle fremhæver klubbens stærke identitet og spillefilosofi, som er så integreret i klubben, at enhver idiot nu kan gå direkte ind og levere.

Enten det, at vi har nået lavmålet, og det derfor ikke kan blive ringere, ligegyldigt hvem der erstatter ham.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Nandeyanen
Han understreger bare det han har sagt før.

På spørgsmålet om, hvad Solbakkens tidshorisont i FCK er, svarer han:
- Det er at få det op at stå igen. Så må vi se. Så kan det godt være, at andre skal tage over. Om det bliver om et, to eller fire år, ved jeg ikke, siger han til det norske nyhedsbureau NTB


Det citat sagde han i 2017.

og til ekstrabladet siger han at han har fået så mange frie tøjler til genopbygge klubben at den meget snart er genopbygget så han kan efterlade en klub i perfekt tilstand til FCK´s fremtidige manager.

og så har Ståle også sagt at der har været 3 interesserede klubber i at købe ham fri her til sommers men at han som han nævner igen gerne vil levere klubben i perfekt tilstand til den næste manager

Så jeg tænker at han forlader klubben hvis vi vinder det Danske mesterskab fordi så er klubben i direkte Europæisk gruppespil og den nye manager vil have mindre pres på sig og på den måde vil klubben være leveret i perfekt tilstand.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Så jeg tænker at han forlader klubben hvis vi vinder det Danske mesterskab fordi så er klubben i direkte Europæisk gruppespil og den nye manager vil have mindre pres på sig og på den måde vil klubben være leveret i perfekt tilstand.


Drømmescenarie!
Skrevet af dickos
Tror virkelig det bliver en træls kamp i dag.
Skrevet af Old123
Tror virkelig det bliver en træls kamp i dag.


Jep.. Der er intet, der tyder på, at det bliver opløftende i dag. Særligt heller ikke med tanke på, vi var i kamp torsdag aften. Vores trup har ikke kvaliteten - som Midtjyllands eksempelvis - til at kunne rotere 5-6 mand. Så jeg tror igen igen, at vi bliver most fysisk og på hurtighed.
annonce
0