Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af davidbowie
Alle kan se hvad der er galt - undtagen Ståle og Bo Rygaard. Hvad sker der i den ledelse? Hvor lang snor skal man have?

Ståle - du har skabt nogle flotte resultater for os. Men altid har en ende, og din er kommet nu. Vis dig som en rigtig mand og smut nu. Det er allerede pinligt.

Vores hold og klub er i en pinlig forfatning. Vi er håbløst efter FCM på alle parametre. Åben nu øjnene og indse det. Hvis sæsonen skal reddes, så skal der handles nu. Både på bænken og på banen!!
Skrevet af jomic...
Hvordan der fra en bestyrelse fortsat kan være tro på projektet er noget nær ufatteligt.
Skrevet af Theanimal
Hvor er det fucking flovt! Igen idag kan man tælle på en hånd det antal spillere som kunne spille sig i en normal FCK start 11´er!

Skrid nu bare Ståle!
Skrevet af BlueAndWhite
Det her er problemet når man henter så mange middel spillere fra midterklubber.. fucking taber mentalitet
Skrevet af Blastoid
22 point i 18 kampe. Det skriger til himlen. Hvis der ikke sker noget helt drastisk, så slutter vi ikke i top 6.

Spillemæssigt er vi på det laveste niveau i det her årtusinde. Det er kun Roland Nilsson-tiden, der kan måle sig med det. Det er de allermest basale ting, der har manglet i to år: Viljen til at løbe.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Theanimal
Roland Nilsson lå i det mindste på 1. Pladsen da han blev fyret...
Skrevet af Nickdkinter
Pyha FCK. Må sige i har godt nok mange som ikke. Ør spille på jeres hold. I ligner nogle der ikk gider og tror på det Ståle har gang. Vildt hvis i forsætter med ham. For hold da op han ligner en der har tabt omklædningsrummet
Skrevet af davidbowie
Ser Bo Rygaard vores kampe? Og træning? Har han fingeren på pulsen?
Skrevet af Emkay
Ståle Raus, nok er nok, selv jeg har mistet tålmodigheden
Skrevet af pyto
Jeg er glad for at der er kommet flere på min side af sagen, men hvor er det dog på en tragisk baggrund.
Hold kæft en gang ynkelig fodbold.
Kvist raus.
Skrevet af ajafck
Jeg har været Ståle støtte hele vejen igennem. Manden har gjordt så utroligt meget for klubben, men måske er det tid til ændring på trænerbænken.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Skrevet af HARIBO
Det går godt nok dårligt for os i øjeblikket...eller faktisk i hele 2020 i hvert fald - bortset fra Europa League. Hvor længe kan Ståle hænge fast i de europæiske resultater? Holdets forfatning er hans ansvar.
Frihed til Palæstina!
Skrevet af Braumelaume
Ariël Jacobs blev mester og efter en sløj sæsonstart blev han fyret. Ståle taber mesterskabet blatant og starter dårligt. Spillet har været under regression i tre sæsoner. Tidligere trænerfyringer taget i betragtning har Ståle fået helt vanvittigt meget snor. Det kan jo ikke blive ved. Ingen er større end klubben.
Skrevet af BlueAndWhite
Ståle har ansvaret for de dårlige indkøb, men at spillerne ikke gider løbe er utroligt.
Hvad fanden får de løn for
Skrevet af davidbowie
Desværre får denne kamp nok ingen konsekvenser for Ståle. Nu er det lige før, at man skal håbe de taber til polakkerne på torsdag.
Skrevet af Emkay
Vi skal have et internationalt træner navn, glem David Nielsen osv. Vi kan sagtens lokke et godt navn til.
Eller... Vi kunne også nappe Zorninger...
Skrevet af Vallensbæk

Fokus bør rettes imod vore indkøb. Der er jo smidt vanvittigt mange millioner efter eklatante fejlkøb

Vores scout, der netop er forfremmet, og lovprises internt er jo helt på månen. Naturligvis sammen med Ståle

Santos
Biel
Oviedo
Kaufmann
Papa
Stage

Mindst 150 -200 millioner med lønpakker.

De sidste par år har de vel lavet 3 dårlige indkøb for hver godkendt.

Forsvaret lukker mål ind hver gang. Planløst losseri. Og vi kan ikke dominere selv de dårligste hold.

Der skal ske noget omgående.
Skrevet af Matias
Det lortefodbold er jo ikke til at holde ud at kigge på længere. Man kan sagtens pege fingre af spillerne...

Eksempelvis at Daramy, trods fart i fødderne, ikke har evnerne til at udfordre en-mod-en, hvor modstanderen endda er tvunget til at vende. Alternativt har han ikke modet eller fodboldintelligensen. Kaufmann har ikke niveauet endnu, og han er i tilgift blevet bange for at begå fejl, hvilket kommer til udtryk i halvhjertede aktioner. Wind skal finde sig selv igen, det samme skal Nelsson, selvom begge, især sidstnævnte, laver mange gode ting i løbet af en kamp. Fischer ved ingen hvor har, heller ikke ham selv. Stage kan ikke noget med bolden, måske er han højreback i vores system? Jeg tvivler dog, for han er ikke videre hurtig. Begtsson er én kæmpe joke. Fumler rundt og kan ikke finde ud af at tage 10-20 meter med bolden, ikke en gang når der er plads til det.

Mudra er energisk men febrilsk. Pep Biel har alt, alt for mange udfald, i dag igennem alle de minutter, han fik. Ragnar er for langsom. Oviedo ikke integreret på holdet endnu, tilsyneladende heller ikke Varela. Bartolec er det langsommeste, jeg nogensinde har set fra en back i FCK. Han er langsommere end Niclas Jensen, dog blottet for det sublime overblik og den herlige teknik, danskeren havde.

... men det burde slet ikke handle om spillerne, selvom der er så meget at slå ned på. For det er ikke dem som bærer ansvaret for, at de alle som én render og er pisse-nervøse såvel med som uden bold. Ved det mindste pres bliver de bange, vender sig om, falder i håb om et frispark, spiller bolden tilbage, klodser den ud over sidelinjen eller noget helt andet dumt. Og det er heller ikke dem som har ansvaret for, at initiativet og ærgerrigheden konsekvent kun er til stede i mere eller mindre korte perioder af kampene. Og det er heller ikke deres ansvar at de er rådvilde i boldbesiddelse, sågar ved flere dødbolde i dag, den med Fisher og Bengtsson mest oplagt. De aner ikke hvad de skal. Hvem skal løbe for hvem, hvornår og hvorfor.

Ståle Solbakken? Ja, det kunne måske godt være ham, kritikken kunne rettes mod. Men det er det ikke længere. Han har tabt den, han har den ikke længere, løsningen på, hvordan FCK får rejst sig. Kritikken skal rettes mod ledelsen. Hvad er det, I vil med klubben? Hvilken identitet skal den have, hvem skal tegne den (for lige nu er der kun én), hvad er ambitionen for den og hvordan skal dens enorme potentiale forløses på et mere stabilt niveau, end under nuværende konstellation?
Skrevet af peter t
Daramy mangler "bare" at lære at kunne tæmme en bold, at kunne aflevere til en medspiller,at kunne drible,at kunne afslutte,at kunne heade og ikke at stoppe op, når der endelig er plads til at løbe forbi en modstander.
Kaufmann mangler kun at lære ...det hele også.
Al tro på egne evner er helt åbenlyst slet ikke til stede hos nogen af vore unge angribere på bænken.
Hvad sker der? Hvordan kan det stå så ringe til?
Skrevet af Nandeyanen
Få nu sat Mudra ind fra start og Falk ud på kanten. Vi har +60% boldbesiddelse i den konstellation så får vi modstanderne løbet trætte og så kan vi sætte dødsstødet i anden halvleg som vi altid har gjort med de gode FCK hold.

Zeca/Stage, Zeca/Falk, Zeca/Mudra......

Det nytter sgu ikke at eksperimenterer med 3 forskellige konstellationer. Få det nu fixet og hent bedre backs.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0