Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stinson
Vil også helst undgå Genk. Et eller andet sted ville det være fedt at få oprejsning imod APOEL, på den anden side ved vi også at de ikke skal undervurderes heh.


Men det er jo et utænkeligt scenarie. Apoel er seedet nu.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Svoger
I min verden er det en absolut sandhed ja og det troede jeg også det var for andre der kunne finde hen på dette forum.


Er en "absolut sandhed" ikke evigt gyldig? Når der så kan findes flere eksempler der ikke passer ind, bør den "absolutte sandhed" nok revurderes.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nepech
Vil også helst undgå Genk. Et eller andet sted ville det være fedt at få oprejsning imod APOEL, på den anden side ved vi også at de ikke skal undervurderes heh.


Heldigvis for det. Revanchen må vente til en anden god gang
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Bløde babser
Uden den store viden om nogen af holdene, er nedenstående min prioriterede liste, med Malmø som ønskemodstanderne og Genk som dem jeg helst vil undgå.

Malmø
Graz
Krakow
Plzen
Genk

Det vil naturligvis være ulideligt at ryge ud til Malmø og som vi spiller pt. er alle der kan løbe nogenlunde lige en farlig modstander.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"Haft en dårlig dag Matias?"

- Er det din konklusionen, efter at være stillet over for talrige beviser på, at du har taget fejl? I så fald beklager jeg... du kan formentlig ikke gøre for det. Og da vil jeg gerne benytte lejligheden til i stedet for at være efter din bevisløse påstand, at hjælpe lidt på vej: Herinde plejer vi rimeligvis at være ret åbne, såfremt indlæggene tager sit udgangspunkt i subjektive holdninger, vurderinger og andet. Men hvis noget præsenteres som faktum, undersøges det gerne, i stedet for at lade det passere. På den led er denne tråd gået fri, når det kommer til "sandheder" der dyrkers i både medier og i særdeleshed i fanmiljøer. Jeg håber du med tiden bliver tilhænger af den indgangsvinkel.
Skrevet af Harry Hotspur
Jeg har fulgt dette forum i over 10 år, så pak du bare sammen. Det er fint nok du bliver helt personlig, fordi jeg ikke gider, at bruge tid på at argumentere noget som er simpel viden i fodbold (et hint kunne være træthed og motivation). Og det er også fint nok ingen gider prøve at modsige dig i dette lille subforum Matias.
Skrevet af Burro
Hvis det er simpel viden, burde det nu ikke være nogen stor opgave at bevise det. Du er ude på et sidespor Harry.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Slettet(531023201010)
Matias får da opbakning fra resten af tråden Harry? Forøvrigt er det ikke første gang, at jeg ser dig smide "jeg-har-fulgt-dette-forum-så-og-så-længe"-kortet. Jeg mindes en eller anden diskussion, hvor det var dit primære argument, men fred være med det.

Under alle omstændigheder virker enhver påstand noget tynd, når man ikke er i stand til at argumentere sagligt for sit synspunkt. Nuvel, du er træt og uden motivation, men hvorfor så overhovedet fremføre påstanden?

Personligt tror jeg ikke, at du kan sætte en formel på, hvor vidt et hold præsterer bedre eller værre før og efter EC-kampe. Der er sikkert eksempler, der peger i begge retninger. Du kan måske påstå, at det logiske ville være, at hold oplever udfald som følge af et strengt program, men du kan næppe finde statistik, der endegyldigt verificerer den påstand.
Skrevet af Harry Hotspur
Mit hint om at det kunne være træthed og motivation er pudsigt nok ikke om mig, men et hint om hvorfor hold der spiller europæisk tit smider point runden efter.

Og jeg er godt klar over resten af tråden støtter op om Matias, det skriver jeg også noget om i indlægget før dette.

Og jeg fremhæver at jeg længe har været en del af dette forum fordi Matias spiller smart på min bekostning i hans indlæg.

Jeg sagde fra starten af jeg simpelthen ikke gad, at blive trukket ind i en diskussion omkring dette, da det virkelig er sort og hvidt for mig. Som sagt spørg enhver træner omkring dette eller google lidt (Capello giver mig ret hver gang England taber i hvert fald :) )
Skrevet af Bjarke
Så tallene lyver altså?
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Saint
I opstarten slå vi et Sturm Graz, og have det meste af overtaget i kampen. Men selv sagt var det en venskabskamp, stod det til mig, skulle vi dog til Tjekkiet :)

Jeg holder dog stadig på at skræk modstanderen, grundet deres fans må være Wisla.
(...)
Skrevet af Stinson
@HH

Jeg forstår godt, hvor du vil hen. Det er en tese som har været oppe og vende mange gange, når eller hvis et dansk hold spillede i Europa og tilfældigvis tabte et point.

AAB mindes jeg at være et eksempel på dette - da deres europæiske sæson peekede, tabte de vist (uden at være sikker overhovedet) en masse point.

Mange "fodboldeksperter" har derfor mange gange sagt, at man har tendens til at smide flere point, før og efter en europæisk kamp, hvilket selvfølgelig kan skyldes træthed og motivation.

Dog kan man ikke - uden ordentlig argumentation/beviser, modvise den fakta som nu er fremlagt. Fakta lyver ikke. Så jeg forstår ikke hvorfor du ikke bare enten finder et modbevis på den tese du har fremlagt, således at diskussionen uddør, eller accepterer at fakta ikke lyver, og du måske var lidt for hurtig.

In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af repos
Mht. lodtrækningen i morgen, så er det både godt og skidt med Genks uafgjort i Beograd. Mest skidt, da Belgien dermed er sikret et hold i gruppespil, endda et hold med lav kofficientranking. Til gengæld er jeg glad for at undgå APOEL som mulig modstander. Det var ikke sjovt sidst, og det vil det formentlig ikke blive igen.

Af dem vi kan trække, vil Malmö og Sturm Graz være klart at foretrække. Dernæst følger Plzen og Genk, medens jeg nødigt ser Wisla blive hevet op af hatten. Min prioriterede rækkefølge er lidt ændret fra igår og hedder nu:

Sturm Graz
Malmö
Plzen
Genk
Wisla
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
"... fordi Matias spiller smart på min bekostning"

- Jeg har ikke spillet smart på din bekostning. Jeg troede oprigtigt talt ikke, at du kunne gøre for det. Hvilket er en tanke opstået af, at flere saglige forsøg på at nuancere din entydige påstand, har affødt at du er blevet fornærmet, tvær og mopset.

"Jeg sagde fra starten af jeg simpelthen ikke gad, at blive trukket ind i en diskussion omkring dette"

- Så må jeg igen hjælpe dig lidt på vej: Det privilegium har man ikke. Heller ikke herinde. Ytrer man noget, må man kalkulere med muligheden for, at der bliver reageret på det. Det er derfor, det hedder et debatforum. Man kan derfor ikke ytre en holdning eller en påstand, og lade det indgå i samme, at den ikke står til diskussion.

"... men et hint om hvorfor hold der spiller europæisk tit smider point runden efter"

- Og det kan da også godt være tilfældet her og der. Men nu er det blevet bevist, at din teori ikke er skudsikker. Det gælder ikke for alle hold, herunder Barcelona, som Nepech har givet tal for, det gælder ikke for FCK i sidste sæsones internationale ude- og hjemmekampe, som Rogosijn har givet tal for, og det gælder ikke for tre tilfældige FCK-sæsoner som jeg har givet tal for. Altså forholdsvis solidt talmateriale, der taler imod din teori. Det er altså derfor ikke bare enkelte undtagelser, der bekræfter reglen, og derfor burde du revurdere holdningen til teorien, som du formentlig end ikke kan bevise overfor dig selv, andet end i tankerne. Du har dermed taget en "sandhed" til dig, som ikke holder vand, uden at du på nogen måde har undersøgt dens validitet. Mit håb for dig, er, at du for fremtiden undlader den slags. Intet sted, og selvfølgelig heller ikke på bold.dk, er det en gangbar vej at følge.
Skrevet af SCHAAP
Må jeg spørge til hvorfor du har ændret mening omkring Malmø?

Ricardinho er vel ude ved første møde?
Skrevet af elendil
Matias spiller bare smart for at slippe for at komme med karakterer på seneste kamps ørkenvandring.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Jeg giver kun karaterer for ligakampe... business as usual.
Skrevet af elendil
Hvad så med karakterer?

Jeg håber du ændrer din business, når vi begynder at få lidt mere spændende øvropakampe på programmet. Det er altid interessant at sammenligne ens egen oplevelse med et konsistent og velbegrundet karaktersæt.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Kommer vi i CLs gruppespil, inkluderer jeg dem også. Kval. og EL klarer ikke interesse-cuttet.
Skrevet af Khankar
Ved et evt CL-gruppespil, er jeg ikke tryk ved Rolles dispositioner samt hans manglende europæiske erfaring, men man kan håbe, at han vokser hurtigt med opgaven. At han heller ikke har fundet en fast midtbane endnu er bekymrende. På dette tidspunkt burde han da tage fornuftigere beslutninger på baggrund af træningerne.

Undskyld jeg er så pessimistisk, men jeg håber inderligt ikke, at Rolle vil gøre det til en fast ting at have både TK, Grindheim og Claudemir inde på samme tid.
annonce
0