Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
1) Udsagn fra trænere og sportsjournalister der gang på gang siger det samme som jeg og nu Pacman siger.


Er du så dum, som du giver udtryk for?
Pacmans statestikker, med de tal vi har nu, siger blot, at der ikke rigtigt er en målelig effekt.

Og det argument du bruger ovenfor, og har brugt før, og som Osten også har forsøgt, er reelt bare "når noget bliver gentaget nok gange, må det være sandt - og så er det ligemeget at kigge på tal, for at finde ud af, om det reelt er sandt".
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos
Men du mener vel ikke at en kamp spillet i 1995, har betydning for de kommende kampe imod Viktoria Plzen?

Hehe, nej det håber jeg i hvert fald ikke. Det var mere for at inddrage et historisk perspektiv.

I øvrigt, så må Plzen ikke, modsat mod Rosenborg, benytte deres egen hjemmebane til kampen mod FCK. Det bør være en lille fordel for os.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
repos@

Hehe, okay. Sidst vi spillede imod et tjekkisk hold i europæisk sammenhæng(imod Sparta Prag), der gik det jo meget godt. Jeg er ret sikker på at FCK ikke undervurder Plzen. Alene det at de slog Rosenborg ud, bør aftvinge respekt. Jeg tror Plzen for mange FCK`ere, er et helt ukendt hold, men mon ikke de bliver scoutet intenst i den næste uges tid.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af repos
I følge CV, så har man i forvejen et godt kendskab til Plzen, idet man har scoutet en del i Tjekkiet de seneste par år.

Plzen skulle være et godt sammenspillet hold uden de helt store profiler. Dog gør det ikke noget, hvis, som det ser ud, to af deres stamspillere har karantæne i Parken.

Endelig så håber jeg stadig, at man ser på forstærkninger til den sidste kvalrunde. Med tanke på de 18 mio. man synes at have at smidt i havnen i Molde, så gør det lidt ondt at tænke på, hvad man kunne have fået af kvalitet andre steder for samme penge.

Huseklepp har stadig ikke skrevet med Celtic, og for de penge, vi har kastet bort på Pape, kunne vi nok have hentet ham.
Jeg forstår ganske enkelt ikke, at CV er gået så meget i panik. Sporene fra Ailton, hvor man hentede en uskolet spiller fra et andet system end vores, burde have skræmt tilpas meget. Det er næsten utilgiveligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Drejer
@Repos

Ud fra dine udtaleser, så går jeg ud fra, at du allerede har stemplet PPD som et flop?
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af repos
Indtil videre har han ikke overbevist mig om andet. Jeg har ikke andet at vurdere ud fra, end det jeg har set.
Og jeg har set en masse uheldige tendenser, som jeg desværre ikke bare kan affeje som indkøringsvanskeligheder.

Jeg håber selvfølgelig, jeg tager fejl.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Drejer
Jeg er ligesom dig heller ikke imponeret indtil videre. Jeg er dog træt af, at folk har travlt med allerede at dømme ham så hurtigt, og at prisen er en af grundende, forstår jeg slet ikke.

Ja 18mio er mange penge. Men FC køber med jævne mellemrum spillere i den prisklasse.

Doye kostede ca 15.
Nordstrand kostede ca 14.
U Laursen kostede 15-20.

Af disse 3 spillere, er det imo klart kun Doye som har været pengene værd.

Men hvis vi kiggere videre på PPD og hans arbejdsbetingelser indtil videre:

1. Han kommer ind på hold, som slet ikke fungere og ikke skaber mange chancer. Og så er det altså ikke sjovt at spille angriber.

2. Hvis vi ser bort fra kampen mod Sønderjyske hvor han fik 10min og kampen mod west ham, så har han spillet 4 kampe.
4 Kampe fra start.
2 Kampe i angrebet sammen med Santin
1 Kamp som som VM
1 Kamp i angrebet sammen med Doye

3 af kampene har han spillet en ny plads. Han har haft 2 forskellige angrebsmakkere.

Som sagt er jeg ikke imponeret indtil videre. Men det er jeg heller ikke over RN. Men jeg venter dog og ser tiden af, og håber det hele bliver bedre.

Men at snakke om flop, og smide 18mio i havnen osv. Det syntes jeg er synd, og for tidligt :)
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Flying Ace
Tillykke med rigtig fin lodtrækning. Det ligner bestemt en overkommelig opgave.

FC København i gruppespil igen ville være super lækkert!
Skrevet af repos
at prisen er en af grundende, forstår jeg slet ikke.

Det bør ellers være indlysende. Man kan jo ikke undgå at holde det imod, hvad man ellers kunne have fået for samme penge.

UL var også pengene værd, alene på grund af sin sidste sæson, hvor han stabiliserede holdet, og afværgede en potentiel sportslig nedtur.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
I min optik var Laursen nu også langt pengene værd - han var god i starten, havde et formdyk, men var med til at opbygge holdet igen, efter at være blevet bænket, og så komme tilbage på holdet efter Cypern.

Han var da måske lidt dyrt indkøbt, men ud fra præmissen, at vi skulle bruge en ny midterforsvarer i 11. time, og havde fået temmelig en del penge på kontoen oven på Hangeland-salget (eller var det Gravgaard?), var det nok meget forståeligt.

Nordstrand har vel også kostet 14-15 millioner, men har nu også stået for temmelig mange mål og oplæg - så jeg mener nu også købet af ham har været fornuftigt.


DameN vil jeg gerne medgive, har vist sig at være langt mere end 15 millioner værd.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af TBJ27
PPD skal have mere tid til at vende sig til en ny spille stil, men synes godt nok han har været elendig i alle hans kampe indtil videre. Han skal virkelig hæve sit niveau for pt ligner han en dansk 1.division spiller i de kampe han har spillet.
Manchester United Fc København
Skrevet af Matias
"Men FC køber med jævne mellemrum spillere i den prisklasse"

- Men de eksempler du har givet, ligger tilbage fra tiden før det famøse regnskab. FCK har ikke længere samme økonomiske handlefrihed, og det gør, at der samtidig med at budgetteres med regelmæssig CL-deltagelse (hvert eller hvert andet år, alt efter hvordan man læser det), er et samlet transferbeløb, der er mindre end for bare to somre siden. Så FCK skal kort og godt præstere mere for færre penge. Det bør også besvare, hvorfor prisen på den enkelte spiller, betyder noget for den samlede vurdering.

Sidste sæson hentede vi ikke en eneste spiller til over ti mio. kroner, og det selvom vi bl.a. købte Claudemir, Sølvi Ottesen, Pierre Bengtsson og Christian Bolanos - samme mønster tegnede sig i år, hvor vi bl.a. har hentet Ragnar Sigurdsson, Johnny Thomsen, Christian Grinheim. Altså alle gode spillere, til en lav pris. Det mønster blev brudt med FCKs næstdyreste indkøb nogensinde, og derfor må man også forvente, at det at bryde et mønster for at give det ekstra for en spiller, er fordi den spiller, kan byde ind med noget, vi ikke har kunnet få på anden vis, end ved at smide kassen.

Der er selvfølgelig ikke tilstrækkeligt materiale at dømme Pape Pate Diouf i hans FCK-tid på, og jeg synes da også først det vil være rimeligt, at konkludere noget når sæsonen er omme - men det kan da undre, at en bruger som Bosse1983 kunne forudsige spillerens pudsige teknik og enten-eller-kampe (og det har kun været eller indtil videre), mens ingen i FCK har opdaget det (eller i hvert fald tillagt det nogen betydning), mens de har scoutet ham.
Skrevet af Pacman
Det er nemt at drage paraleller til Ailton, men giv nu PPD lidt mere tid, han er jo blevet kastet rundt på et hold der slet ikke fungerer af en træner der tilsyneladende ikke aner hvordan han skal stille op. Som jeg husker det (nok forkert) startede Ailton ganske glimrende, men faldt sidenhen i nivaeu.

Ang Plzen er jeg slet ikke tryg, men det havde jeg ikke været uanset hvillket hold vi møder. Vi starter hjemme, mod et hold der ikke har tabt hjemme i over et år(?) hvilket vil sige vi SKAL ud og skabe et resultat i første kamp, hvor de formegentlig vil stå meget kompakt og med god orginisation, og som vores spil er for øjeblikket er jeg ikke sikker på vi kan lukke dem op.

Angående Hangoversagen var der dog en lille målelig effekt, men talmatrialet har ikke været stort nok til nogen endelig konklussion. Hvilket for øvrigt gælder for både jeres og min statistik. Men jeg vil ikke give dig (harry) ret i at fcks mesterskabchancer er blevet bedre af at OB skal spille gruppespil og slet ikke hvis de formår at slå Villareal og skal spille CL. Tværtimod vil det set over en hel sæson nok hæve deres nivau
Skrevet af andib
Glemte helt at se Gamboas sidste kamp for Fredrikstad? Nogen der så den overhovedet?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Cabra
@Andib

Nu når du er i denne tråd. På forskellige debatfora nævnes Celso Borges som en mulig emne for Brøndby og han virker da også ret oplagt.

Jeg kan se at han i følge wiki har spillet 35 landskampe for Costa Rica og det er vel okay i en alder af 23. Er han en profil på landsholdet og spiller han egentlig i angrebet eller på midtbanen her?
Skrevet af andib
@Cabra

Jeg har svaret i Brøndbytråden
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Dew
Skrevet af Nepech
Må give repos ret i hans bekymringer. Nogle ting kan bare ikke tilskrives at han er ny spiller. Hans førsteberøring, spilforståelse osv ser satme ikke al for godt ud. At han så ingen gang er at finde på den position han er købt til gør det kun værre.

Det burde sgu´ være muligt at finde noget bedre til 18 millioner. Da CV nævnte Portugal troede jeg personligt at det var for at finde en gennembruds stærk venstrewing i et land og liga der traditionelt producere masser af den slags talenter.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Matias
Ingen er vel reelt helt trygge ved FCKs situation generelt, således heller i forhold til Plzen. Men hvorvidt der skal skabes et godt resultat på hjemmebane (minimum 2-0) baseret på, at modstanderen har en god hjemmebanestatistik, stiller jeg mig tvivlende over for. Bevares, jeg ønsker selvfølgelig at vi vinder med tre, og så er den skid slået, men det der med hvem der har en god hjemme- eller udebane, betyder ikke nødvendigvis noget. Det er kun godt halvandet år siden, at vi mødte de kommende tjekkiske mestre (apropos), i en kamp i Prag, der var afgørende for, om vi skulle spille internatinalt i foråret. Sparta Prag havde ikke tabt en hjemmekamp i ligaen i umindelige tider, og gik i øvrigt ubesejret gennem netop den ligasæson. Men vi vandt dernede med 3-0.
Skrevet af repos
Der er masser af tvivlsspørgsmål, og Plzen er et godt sammenspillet hold, hvis man skal tro CV.

Mht. udgangspunktet, så vil en 1-0 sejr være ganske fint. Indtil videre har vi faktisk været gode til at holde nullet, inkl. træningskampe, og det er det, der har reddet os indtil videre. Offensiven fungerer nemlig slet ikke.
Rolle har dog også primørt fokuseret på firebackkæden, og den har sådan generelt været ok.

Plzens hjemmebanestatistik ser jeg heller ikke nødvendigvis, som noget afgørende. Med i den betragtning er, at de mod os ikke må spille på normale hjemmebane.
Desuden så slår tjekkiske stadions mig ikke som heksekedler, som eks. var tilfældet mod APOEL. Derfor er jeg også glad for, at vi undgik Wisla, da holdet i den nuværende forfatning vil være lettere at slå ud af kurs.

Jeg håber stadig, CV får trukket en international erfaren spiller til klubben, for det kan blive forskellen CL og EL, og spørgsmålet er, om CV har råd til at lade være.
I den forbindelse er jeg begyndt at skele til CP, hvilket sker ud fra den begrundelse, at Rolle åbenbart ønsker at rotere rundt på midtbanen. Skulle Grindheim eller Claudemir løbe ind i karantæne eller skader, så efterlader det os med TK. Eks. er Claudemir i karantæne til returkampen, såfremt han får gult i Parken mod Plzen, og jeg får nervøse trækninger allerede ved tanken, om at TK skal optræde fra start i en afgørende CL-kvalkamp. Det var ved at koste sidste år i Trondheim, og det må for alt i verden undgås.

Både med tanke på vigtigheden af CL og mesterskabet, så bør CV ganske enkelt tilføre holdet noget international erfaring.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0