Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Heldigvis er der 1½ uge til Plzen.


Set ud fra kampene i dag ville 1½ måned ikke gøre mig mere rolig. Holdet hænger slet slet ikke sammen, og selvom der for første gang længe endelig er en uge uden midtugekampe og der dermed er mere tid til at træne systemer, har jeg svært ved at se hvordan man skal nå at få noget præsentabelt.
Midtbanen sejler hvilket kommer lidt bag på mig, da meldingerne fra træningskampene var, at netop der var man hurtigt faldet i hak. Grindheim har sikkert meget mere i sig vi vil blive glade for senere, men med tanke på kampen Plzen er jeg ved at være derovre hvor jeg foretrækker man bruger TK og Claudemir centralt mod FCM, hvilket vel skal bruges om opvarmningskamp.


Plzen er så rent resultatmæssigt ikke kommer så godt i gang. 1 point i de første to kampe.

Bohemians 2-1 Plzen
27´ Martin Nespor 1-0
39´ 1-1 Petr Jiracek
79´ Vladimir Balek 2-1
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Stinson
For de interesserede, kan man her se vores kommende modstander Plzen i aktion:

http://translate.googleu…ccDearHWAyw

De tabte kampen 2-1, men man kan forsøge at danne sig et indtryk af hvad der venter os.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af frederiklindved
"Det er foruroligende at efter en del kampe og træningspas at det er svært at se hvilket overordenet system det er Rolle vil gøre med andet end "hurtige afleveringer"."

Roland har jo også med vilje startet med at arbejde på defensiven. Hvis man lige ser bort fra kampen i dag, så har forsvaret ikke set helt så håbløst ud. Ikke prangende, men heller ikke helt skidt. Når der forhåbentlig snart bliver spillet flere kampe med en fast firebackkæde, så må man gå ud fra, at de får styr på nogle aftaler og rutiner i det defensive, og at man så for alvor kan arbejde videre med offensiven.

Der er ingen grund til at forsøge at bortforklare det dårlige spil, men Ståle startede altså heller ikke skidegodt ud. Når der samtidig er forsvundet så vitale spillere, så skader det også de etablerede folk. Claudemir mangler Kvist, Bolanõs mangler Posh, og det tager tid at genopbygge. Det kan jo ikke bare forklares med, at Roland ikke formår at bygge videre på Ståles idéer, eller at han ikke har styr på et spilsystem.

Det kan så selvfølgelig blive lidt af et problem for genopbygningen, hvis spillere som Grindheim og Diouf viser sig at være fejlcastede til deres pladser.
Skrevet af repos
Grindheim er ikke fejlcastet, men han har bare ikke præsteret specielt godt. Han er købt som den kontrollerende midtbanespiller akkurat, altså samme position som Kvist, Hjalte og Linderot tidligere har udfyldt.

Mht. til kampen mod Plzen, så er mine største forhåbninger, at det bliver noget lignende Beitar eller Apoel. Altså en smårodet affære, som vi vinder 1-0, men hvor vi skal igennem mange nervøse øjeblikke.

Desuden kan man jo håbe, at Plzen sidste år ramte en overordentlig god sæson, samtidig med at Sparta Prag ramte en halvdårlig. Sejrene over Rosenborg indikerer selvfølgelig, at manglende europæisk erfaring ikke tynger dem i alvorlig grad. Rosenborg lider forøvrigt under noget af det samme os, bare i mere alvorlig grad; ny træner og spillerudskiftning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af frederiklindved
"Grindheim er ikke fejlcastet, men han har bare ikke præsteret specielt godt. Han er købt som den kontrollerende midtbanespiller akkurat, altså samme position som Kvist, Hjalte og Linderot tidligere har udfyldt."

Med hensyn til deciderede fejlcasts går min frygt nu også mere på Diouf, som er et spørgsmålstegn uden lige.

Jeg er klar over, at Grindheim er købt til den rolle. På egen banehalvdel må han bare gerne skrue op for niveauet, hvis han vil leve op til rollen. Men han kan forhåbentlig få rettet og på sit spil og samarbejdet med Claudemir. Hvis der sker en del inden den 16., gør det naturligvis ikke noget.


Der kan i øvrigt blive mulighed for at se Cristian Gamboa i aktion i morgen, da han måske bliver indlemmet i reserveholdstruppen. Så hvis man ikke har noget bedre at give sig til en mandag kl. 13, kan man jo kigge lidt nærmere på hans spil.
Skrevet af elendil
Fy for satan. Den er helt væk i dag, indstillingen.

Fra min plads ringside kunne jeg igen og igen blive forfærdet over hvidklædte spillere der stod bomstille. Sådan helt, helt stille. Hvis de var sminket hvide, og stod på strøget kunne man sagtens have forvekslet dem med de normale gøglere der.

Det var godt nok uhyggeligt at se på. Både når vi havde bolden og når vi ikke havde. Den manglende bevægelse var endnu værre end jeg husker den under Ståles blå periode.

Det er sgu heldigt Køges defensiv er endnu ringere end vores. Og lidt synd for dem.
fck-medløber.
Skrevet af Ho2002
Vores nye mand, Gamboa, er med i dagens reserveholdskamp. Han bliver spændende at følge, og jeg ser frem til sammendrag og reaktioner senere.
..
Skrevet af Saint
Spænde interview.

http://front.xstream.dk/…swf/?id=214

Specielt bider jeg fast i det han siger om norsk fodbold, kontra dansk fodbold. Dette kunne os være en afgrunde til Diouf ikke har præsteret, spille stilen er meget anerledes og favoriserer i større grad spiller som Gamboa.

Jeg kan dog godt lige den måde han ser på sin opgave, med fokus på at sikrer defensiven, for at offensiven så kommer bagefter. Det er lidt det man mangler ved Oveido.
(...)
Skrevet af Martin R
Lader ikke til nogle forstærkninger til næste chl runde
Skrevet af andib
Lader ikke til nogle forstærkninger til næste chl runde


Det havde du vel heller ikke regnet med? Hvor skal man i så fald forstærke sig? Klubben har jo hentet en højre back og fordi du ikke lige synes om Grindheims præstationer indtil videre, så tror jeg nok at man regner med at han skal blive et hit med tiden.

Jeg kan ikke rigtig se hvor der VIRKELIG er brug for forstærkninger. Det er mere manglende taktiske genistreger fra Nilssons side, og holdet der mangler at blive spillet sammen end det er mangel på nye spillere.

Jeg er sikker på at det nok skal komme.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af elendil
Bård Wiggen mangler.
fck-medløber.
Skrevet af bruger
Det havde du vel heller ikke regnet med? Hvor skal man i så fald forstærke sig?[...]Jeg kan ikke rigtig se hvor der VIRKELIG er brug for forstærkninger.
Om man har regnet med det eller ej. CV har dog udtalt at man godt kunne forestille sig at handle mere i dette transfervindue, så helt umuligt havde det nok ikke været.
Skrevet af Rogosjin
Det var dog en udtalelse som faldt før købet af Gambos
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Bløde babser
Hvis PPD er tiltænkt en venstre kant vil den bevægelige angriber være et oplagt sted at forstærke sig. Santin er senest væk næste sommer og det virker ikke umuligt at finde en bedre spiller til pladsen.
Generelt består holdet nu af N´Doye og en række gode spillere. Men med Grønkjær og Pospect væk, mangler der et par spillere der kan det ekstra. En mand bagved N´Doye der kan det ville være et sted CV kunne slå til hvis noget byder sig.

Et andet sted er central midt/midterforsvar. Hvis man lader Larsson gå har man kun 3 centrale midterforsvarer. Af dem er Sølvi allerede på skånekost og der er tidligere udtrykt bekymring om han er en spiller vi kan regne med holder sig nogenlunde skadesfri. På den centrale midt vil en skade også gøre os rimelig tynde i kortene. Christian Poulsen ville være en drømmesigning da han kan spiller både centralt forsvar og central midt, men det er nok en lidt dyr dreng at have til alt mulig mand.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af bruger
Det var dog en udtalelse som faldt før købet af Gambos


http://fck.dk/nyhedsvisn…ewsid=11639

http://www.tipsbladet.dk…e-flere-nye
Skrevet af Matias
Det sagt tror jeg ikke CV handler, før han har en rimelig formodning om, hvilken europæisk turnering vi skal spille gruppekampe i.
Skrevet af elendil
Jeg læste netop i BT, at hr. Nielson mener det er det hårde program der gør, at FCK spiller som en pose lort: der har simpelthen ikke været tid til at træne sammen.

Jeg ved ikke om det passer, men det er da tankevækkende, at vi er gået fra at være middelringe i de første to kampe, og til at være helringe i de sidste. Og de underlige taktiske dispositioner.

I BT var Santin og Zanka også citeret for at sige, at spillet i HBK-kampen var godt nok. Puh...
fck-medløber.
Skrevet af bruger
Det sagt tror jeg ikke CV handler, før han har en rimelig formodning om, hvilken europæisk turnering vi skal spille gruppekampe i.
Det betyder nok mindre. Der er det samme antal kampe i de to turneringer, og CV har tit fortalt at der er et nogenlunde ensartet spillerbudget uanset resultaterne.

Det drejer sig nok snarere om at de spillere FCK er interesseret i også er interessante for større klubber. Og vi venter og ser om der bliver noget til overs når de store har spist.
Skrevet af Matias
Jeg tænkte mere på, hvad CV umiddelbart kan lokke givne spillere med, men du har stadig ret i, at det nok betyder mindre.
Skrevet af Saint
Jeg læste netop i BT, at hr. Nielson mener det er det hårde program der gør, at FCK spiller som en pose lort: der har simpelthen ikke været tid til at træne sammen.

Jeg ved ikke om det passer, men det er da tankevækkende, at vi er gået fra at være middelringe i de første to kampe, og til at være helringe i de sidste. Og de underlige taktiske dispositioner.


Det jo klart, at når man ikke kender sine medspiller, så der en del der ikke hænger sammen.

Tag HB Køge kampen, der var ikke to spiller udover Santin og N´doye, der have spillet sammen med de spiller der lå ved siden af dem i deres kæde, før denne sæson.

Var jeg CV, vil jeg vende blikket mod Fall, nu han ser billig ud og få en spiller der os kan stå imod, i de internationale turneringer.
(...)
annonce
0