Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DMC
slet
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Grubak
Jeg er enig i at CP ville være fremragende som type at få ind.
Skrevet af Svoger
CP vil formodentlig være et niveau over Suppen.
Det kan godt være han er faldet igennem i PrL, og i Italien. Men tempoet der, er også bare en lille anelse hurtigere, end i Suppen. Og så ville det vel også være forholdsvis nemt, at pille anførerbindet af Zanka til vinter, og sætte det på CP i stedet.

Jeg tror dog desværre ikke på det, mon ikke en eller anden tysk klub er klar til at lægge en løn, vi ikke kan matche.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Fra facebogen:

Wiland - Thomsen, Zanka (anf.), Sigurdsson, Bengtsson - Bolaños, Grindheim, TK, Delaney - Santin, N´Doye. Gamboa kan få officiel debut i aften - han sidder på bænken med Christensen, Ottesen, Nordstrand, Bergvold, Absalonsen og Diouf.Ingen Pape, repos slipper for skrivekramper uanset hvad.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Grubak
Ingen Pape, repos slipper for skrivekramper uanset hvad.


Det bare at flytte fokus til TK.
Skrevet af elendil
Forhåbentlig indfrier Delaney lidt af sit potentiale i dag, i stedet for kun at være en hovedløs PPD med defensive evner.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Jeg mister konstant signal på tv´et, så det skal slukkes og tændes - mega irriterende. Og mærkeligt. Men hvad helvede, det er exkærestens, og jeg flytter alligevel.

Erik Rasmussen sagde Bengtsson var den måske hurtigste forsvarer hos FCK - er han hurtigere end Zanka?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Grubak
Tak for opdateringen af din civile status ;-) - Jeg har et tomt kælderrum stående. . .

Fingersptitzgefühl ville jeg mene at Zanka er huritgere. Han har trods alt afrika dna i sig.
Skrevet af Drejer
Kan i huske ham der Pospech? Nej vel? Vi har nemlig JT!

Og stor ros til RN for, at starte med Delaney på VM. Det er virkelig godt set.Christ vi er håbløs.

Håber virkelig, at vi ser Luna i aktion senere.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Rogosjin
Erik Rasmussen sagde Bengtsson var den måske hurtigste forsvarer hos FCK


Det er så en heldig ting at det er en evig sandhed. Disjunktioner FTW!
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Grubak
Selvom vores forsvar og midtbane giver så meget væk defensivt, giver så meget plads og lader Horsens komme til forholdsvis meget offensivt, syntes jeg det er positivt at vi får 3 point.
Skrevet af elendil
Ja, det er vel svært at være utilfreds med de tre point.

Det er dog svært at bedømme om FCK eller Tryllerik var mest håbløs.
fck-medløber.
Skrevet af repos
Vildt, vi bliver ved med at vinde, når vi spiller så dårligt.

Hele 1. halvleg var lange bolde op mod Damen. Horsens fik fuldstændig lukket ned for vores backs, og som frygtet blev midtbanen i den grad matchet af Spelmann og Retov.

Den sidste halve time var nogenlunde. Her fik vi kombineret os ud af Horsens´ pres og skabte noget på hurtige omstillinger. Vi kontrollerede på intet tidspunkt kampen.

Jeg forsøgte at holde øje med TK, og hans indsats var som ventet blodfattig. Han er god, når han får tid med bolden, men det fik han sjældent. Han tog del i nærkampene, men det blev aldrig andet end halvhjertet. Vores centrale midtbane mangler simpelthen at sætte sit aftryk.

Det centrale forsvar gjorde det egentlig fint, for Gil og Toft er ikke nemme at have med at gøre. Blev positivt overrasket og Sigurdsson, der viste stor fysisk styrke. Zanka overmatchede Toft i hovedspillet.

Bedste mand var dog Wiland, der reddede sejren hjem til os idag. Endelig skal Bolanos have ros for sin dribletur, der giver straffe. Det var den individuelle offensive aktion, der gav tre points.

Forøvrigt måtte TK humpe ud med noget, der ligner en forstrækning, og er vel tvivlsom til tirsdag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Sikke en skidt kamp. Migrænebold fra første stil sidste fløjt. Spillerne ligner zombier. Med døde blik i øjnene og kun aktiverede når de selv er i nærheden af et "kill". Der er meget lidt samarbejde og meget lidt engagement og holdspil over det. Hvor er det trist at kigge på. Vi skal være glade for, at Horsens kampen igennem angreb med så simple midler, at det var let for vores forsvar at dæmme op for. Forsvaret var i øvrigt det eneste i kampen, der så nogenlunde fornuftigt ud - men det var som sagt på en meget billig baggrund. Det er svært at se hvordan vi skal spille vores chance i Tjekkiet. Men det opgør er, selvom man stadig har lov at håbe, nok afgjort allerede. Til gengæld kan man godt forestille sig, at holdet, også i ligaen, falder sammen på et eller andet tidspunkt. Fundamentet virker meget vakkelvornt, og det lader ikke til, at Roland Nilsson sådan lige umiddelbart har planen for, hvordan man støber et nyt og stærkt.

Wiland: 9
- På trods af lidt kommunikations- og indgrebsvanskelligheder i kampens begyndelse, fik han vist, hvorfor han er ligaens bedste keeper. Flere gange i kampen leverede han glimrende redninger, og var derfor afgørende for, at vi fik tre point med hjem fra København.

- - - - -

Johnny Thomsen: 7
- En lidt anonym 1. halvleg blev vekslet til en bedre 2. halvleg, hvor han fik sat ind på nogle vigtige tidspunkter med fight og tacklinger. I offensiven er han ikke til den store hjælp.

Ragnar Sigurdsson: 9
- Jeg synes han gjorde det glimrende i dag. Bevares, han havde lette arbejdsbetingelser, men i forhold til hvordan Horsens spillede og udfordrede os, gjorde han nærmest alt rigtigt i defensiven. Stor og stærk og dominerede feltet. Det var godt at se.

Zanka: 8
- Også en fin præstation fra vores anden midterforsvarer, men man må kunne forvente noget mere af en spiller, man ved er så god i spillet langs jorden. Og i den del af spillet var han ikke helt god nok i dag - særligt når han skulle sætte offensiven i gang, haltede det.

Pierre Bengtsson: 8
- Var ikke så tydelig i offensiven, som vi ved han kan være. Men han havde dæleme heller ikke ret gode betingelser, da Thomas Delaney spillede elendigt foran ham. Gjorde det ok i det forsvarende spil.

- - - - -

Christian Bolanos: 8
- Udfordrede helt som han plejer; så det gør ondt på modstanderen. Han får kun et lille 9-tal, for selvom han lavede mange gode ting, kom en del af hans afleveringer til medspillerne, først når de er blevet dækket op. Det skal gøres bedre.

Christian Grindheim: 7
- Var lidt bedre med i dag, særligt den måde hvorpå han fordelte boldene på, så fint ud. Til tider i hvert fald, for et par gange fik afleveringerne for lidt fart eller lå bag modtageren. Positionsmæssigt er han endnu ikke der, hvor han skal være.

TK: 6
- Lidt det samme som med Christian Grindheim. Gjorde det fint når han havde bolden, og var egentlig også god til at gå ned og støtte forsvaret i opspillet - til gengæld gav han så meget tid og plads til modstanderen, at de tit og ofte kunne vinde andenbolde stort set uden besvær. Både ham og hans centrale midtbanemakker fejlede big-time på den konto i dag.

Thomas Delaney: 03
- En helt igennem ringe og uacceptabel præstation fra den unge FCK´er i dag. Apropos snakken om ugidelig, så virkede den unge fyr fuldstændig uoplagt, og kun én gang i kampen gjorde han noget godt. Det var ved et indlæg. Fornærmende ringe.

- - - - -

Dame N´Doye: 6
- Prøvede og prøvede og var kampen igennem ivrig og forsøgte at få råbt lidt gang i holdet. Tog også nogle gode løb - men i guder hvor var han uskarp. Løb i off-side konstant og brændte to-tre ret store muligheder.

Cesar Santin: 6
- Overbeviste ingen om, at han skal foretrækkes, når holdet skal sættes. Tilbød sig fint især for Christian Bolanos, men når han fik bolden, fik han for lidt ud af det. Fin og sikker eksekvering af straffesparket.

- - - - -

Morten Nordstrand: 8
- Med lidt held havde han fået scoret i dag. Men han viste fint initiativ og var livlig i og lige udenfor feltet. Han var god i pasningsspillet og det var godt at få ham ind, på et tidspunkt hvor vi havde brug for at kunne presse dem noget mere.

Pape Pate Diouf: ub
- Kan ikke give ham en karakter, men han lossede tre bolde op i blinde, hvor han kunne have valgt langt bedre og mere indlysende løsninger. Det var dog ikke udpræget dårligt - holdet var presset og han skulle vel bare skille sig af med bolden, uden at komme i problemer.

Morten Bergvold: ub

- - - - -

Rolan Nilsson: 6
- På trods af sejren, som naturligvis var god, var der meget lidt der viste, at vi er på rette vej. Det er bekymrende at spillerne ikke ligner den enhed der former et hold. Måske er det sammensætningen af truppen der gør det, det er ikke til at vide, men det har ikke noget at gøre med, at træneren er ny. Han må og skal få spillerne til at ligne et hold, for ellers tror jeg det ender med en - i forhold til FCK - større nedtur, hvor han vil få svært ved at gøre fra eller til.
Skrevet af repos
Mht. Delaney så er det underligt, at han pludselig skal have så voldsomt meget spilletid.

Jeg har mere end svært ved at få øje på hans spidskompetencer. Vores venstreside er jo helt væk offensivt, når han er med. Absalonsen har godt nok heller ikke imponeret, men har dog et langt bedre drive og tør udfordre. Delaney er jo en alibispiller, og bør ganske enkelt ikke være i nærheden af startopstillingen.

Vi har ganske rigtigt ingen spillemæssig base længere, og på den baggrund er det helt ulogisk, at vi er startet med 6 kampe 16 points. Selv om, der er kommet nye spillere til, så virker holdet træt. Jeg er efterhånden mere end lun på, at CP skal hentes tilbage.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg kan heller ikke få øje på dem. Thomas Delaneys spidskompetencer. Han er ikke aggressiv. Han er ikke hurtig. Han er ikke udfordrende i sit spil. Han er ikke voldsomt arbejdsom. Han har ikke meget mod. Han virker ikke ligefrem taktisk overlegen. Han har en ok teknik og et ok pasningsspil, men ikke noget der virkelig springer en i øjnene.

Det kan være han er en af de spillere, der er skide god til træning, hvor man ikke går helt så hårdt til hinanden og hvor man er i trygge omgivelser og får mere tid og plads - men som ikke kan, så snart det gælder, der hvor det gør ondt, hvor modspilleren ikke er en ven, og hvor man ikke nødvendigvis føler sig helt hjemme. Han ser i hvert fald ikke ud til at have potentiale til, at være oplagt fremtidperspektiv for FCK. Han ender som Martin Bergvold.
Skrevet af Matias
Jeg ser efterhånden også meget gerne CP tilbage i FC København. I princippet ville jeg hellere have Kara Mbodj eller Geert Arend Roorda - som sidste sommer var ved at skifte kvit og frit til Esbjerg - som begge er store, stærke, aggresive og arbejdsomme midtbanespillere med fremtiden foran sig (hhv. 21 og 23 år), men vi mangler ledelse, struktur og erfaring - gerne fra en der kender klubben - og i den sammenhæng virker CP som den (noget nær) optimale løsning. Vi mangler egentlig erfaring i alle tre andre kæder. Zanka kunne have godt af at få en rutineret makker ved sin side - og offensiven kunne også snildt bruge en, der kunne byde ind med noget rutine.
Skrevet af Khankar
Thomas Delaney er vel som udgangspunkt heller ikke kantspiller, men midtbanespiller. Men selv på midtbanen, kan jeg heller se, hvad hans spidskompetencer er.

Jeg er, ligesom et par af jer andre, tilhænger af at man henter CP tilbage. Det ville også være ualmindelig tåbeligt af CV ikke at gøre forsøget. Den eneste ulempe ved et køb af ham er mht. til Claudemir og Grindheim. Henter man CP, skal han i hvert fald ikke sidde på bænken, men det skal Claudemir og Grindheim jo heller ikke. Desuden er CP en langt bedre anførerskikkelse end Zanka by far. Det eneste, der skulle stå i vejen for et skifte er vel hans løn.
Skrevet af Matias
Nej man siger ganske rigtigt, at Thomas Delaney er bedst som kontrollerende, central midtbanespiller. Det har jeg endog meget, meget svært ved at forestille mig. Eller det har jeg egentlig ikke, men jeg har meget, meget svært ved at se ham spille en afgørende rolle i FCK. Og det selvom han kun er snart 20 år, og langt fra færdigudviklet.

CV skal kigge på, hvad der er bedst for FCK. Hvis han vurderer, at Christian Grindheim og Claudemir (med TK, Thomas Delaney og Martin Bergvold som back-up) er fint nok til den centrale midtbane, da skal man ikke søge at ændre på det (måske endda Martin Bergvold bliver solgt fra, uden det betyder at der kommer en ny til). Det kan da også virke som en mistillidserklæring af rang, at hente CP nu. Christian Grindheim har kun fået en håndfuld ligakampe. Men selvom det er hans position, CP ville tage, er det en anden rolle på holdet, han ville dække. Og hvis CV mener at den rolle skal besættes af CP, fordi det er det bedste for FCK, er det den løsning, han skal forfølge. Om der så er plads til det i økonomien, er et andet spørgsmål.

Men jeg tvivler på at man opfatter situationen ligeså alvorligt, som vi gør. Og det kan jo være, at man gør rette i, ikke at være helt så obs på den slags. Det er, trods alt, en typisk tilhænger-ting. Det der taler for denne lidenskabelige vurdering, er, at FCK både i 04/05 og 07/08 har vist samme tegn på skrøbeligt fundament, hvor sæsonerne for begges tilfælde er endt i en lang ørkenvandring mod bedre spil.
Skrevet af Grubak
Fra KB går der rygter på at Delenay skal have tid lige som Kvist og den største forskel på begges niveau som 20 årige er at Delaney har en bedre teknik og forståelse for spillet.

Forskellen fra 04/05 / 07/08 er vel, at vi på trods af spillet, får0 sat en del point ind på kontoen. Jeg er rimlig sikker på at OBs deltagelse i Europæisk kommer til at koste i de efterfølgende kampe. I mens kan vi fedte den hjem på at vores ofensiv lige er en tand bedre, fordi vi har Bolanos og Damen.
annonce
0