Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Du vrøvler, Grubak,

Kampen idag lignede de øvrige i sæsonen, men trods alt var det generelle billede en anelse bedre. Vi skaber godt nok ikke alverden, men med Claudemir tilbage er det bedre flow i pasningsspillet.

Indskiftningen af Nord ændrede også billedet. Pludselig havde vi en angriber, der kunne ramme en medspiller, og derfor blev vi langt bedre med bolden. Santin var decideret pinlig idag. Det løb ud i sandet hver eneste fucking gang, han havde bolden. Delaney var jeg heller ikke tilfreds med. Der kommer ikke nok fra ham, og han laver alt alt for mange tåbelige små frispark.

LJ tilbage gav pludselig mere liv til højresiden, og han kom i mange gode ryk. Hans omgang med bolden er klart bedre end JT, men til gengæld blev han spillet lidt for let rundt om et par gange.

AaB gjorde det faktisk rigtig fint, og vi kan takke stolpen, linjevogteren samt Rolfes kolde venstreben for, at vi ikke kom bagud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Fra min sofaplads så det ud til holdet kæmpede mere end tidligere. Det var godt at se. Hvis de på et tidspunkt lærer at ramme hinanden, skal det nok blive godt. Tempoet virkede højere end tidligere i sæsonen.

Jeg synes også Delaney kom med en god energi, men også med (for) høj fejlrate. Jeg håber stadig på ham med tiden, men han ligner ikke en starter i øjeblikket.
fck-medløber.
Skrevet af amorbavian
Overvejende enig med elendil. Det så altså en anelse bedre ud. Især lille-Lars var en frisk pust. Der var meget mere fart end på Thomsen og indlæggene lå godt.

Dog forstår jeg stadig ikke Delaney starter inde. Han er da arbejdsom, men der kommer stort set intet bag om forsvaret fra den kant. På hjemmebane havde jeg klart foretrukket Absa.

Hvad er der egentlig galt med ham den nye højre-back? Skulle han ikke være a rising star?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af andib
@Amor

Jo, det skulle han være og det lød også til at de har været rigtig glade for ham i Fredrikstad. Der må være nogle i denne tråd, der har set ham spille i reserveholdskampene, som kan sige hvordan han har spillet indtil videre.

Rolle har åbenbart valgt den sikre løsning i første omgang i LJ. Som jeg skrev forleden, så frygter jeg at Gamboa kommer til at sidde udenfor truppen den resterende del af af dette år med LJ´s ankomst.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af repos
Rolle har åbenbart valgt den sikre løsning i første omgang i LJ.

Hvilket man kun kan bifalde. En dansk landsholdsstarter med masser af rutine, som samtidig kender klubben er tiltrængt af flere årsager. For det første manglede vi noget offensivt på højreback. For det andet bestod vores firebackkæde inden i dag udelukkende af spillere med få kampe, så selvfølgelig skulle der noget rutine ind på pladsen.

Jeg kender intet til Gamboa, og han er selvfølgelig ikke kommet tættere på spilletid med LJ i truppen. I forhold til EL er han backup for JT, og vi er stadig tyndt besat forsvarsmæssigt. Derfor bliver Gamboa næppe lejet ud, selv om det kan ligne en oplagt mulighed. Når det er skrevet, så skal der selvfølgelig også være markant forskel på at komme fra en norsk bundklub til toppen af skandinavisk fodbold. Så Gamboa skal selvfølgelig væbne sig med tålmodighed og stille sig tilfreds med kampe på reserveholdet, hvor han kan lære systemet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Ovenpå kampen i torsdags var dagens kamp en ren fest. Det siger bare ikke så meget.
Men jeg syntes faktisk der var en del mere at tage med fra i dag.
Defensiven gav lidt mere væk, hovedsageligt i første halvleg hvor AAB 3-4 gange kom gennem i Jacobsen side og lagde den fladt tilbage i feltet. Da det blev justeret var det ikke meget AAB havde. De to islændinge er bomstærke og tager det meste på hovedet og vinder næsten alle nærkampe. De er ikke store fodboldspillere eller specielt hurtige, så vi kan godt blive sårbare på hurtige kontraer og generelt kan jeg godt se dem få deres hyr med små hurtige typer.
Lars J var en klar forbedring offensivt, og som justeringerne kom defensivt kom han også fint med der.
Midtbanen var bedre end længe set. Claudemir centralt fyldte mere end TK formentlig nogensinde kommer til. Specielt i første halvleg var der en del fejlafleveringer fra hans side, men det kan nok ikke undgås når man har ligget stille pga skader. Men endnu mere rart var det at se at Grindheim så mere rolig og styrende ud med Claudemir ved sin side. Bolanos var også fin, det var tydeligt at han nød godt af den styrke LJ bidrog med, hvilket gjorde at AAB ikke kun skulle koncentrere sig om at lukke af for Bolanos.
Venstre midt er vores problem pt. Tragisk når vi lige har investeret 18 mio i reserveligaens dyreste spiller på den plads. Men den har vi vist være gennem nok gange. TD er bare ikke venstrekant og vi er ikke farlige nok fra den side. Samtidig virker det ikke til Bengtsson får det fulde ud af hans kvaliteter frem af banen, når han hele tiden skifter makker derovre. Jeg kunne egentlig godt tænke mig Absalonsen fik 3-4 kampe i streg til at vise sit værd derovre.
Angrebet var ikke imponerende i dag. N´Doye virker ikke super motiveret, men hans overlegne fysik og skarphed giver ham alligevel en scoring og gør ham til en sikker mand at slå bolden op på. Santin husker jeg egentlig kun for de 2-4 gange han kom glidende en meter for sent til at nå farlige flade indlæg.

Hvis vi kan spille nogle kampe med Claudemir, Grindheim og Bolanos på de pladser de spillede i dag, altså uden skader eller Roland der vil have Claudemir ud på en kant, tror jeg holdet kan flytte sig en del relativt hurtigt. Ikke nok til at komme i nærheden af holdet fra sidste år, men bare op på et tåleligt niveau.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af andib
@Repos

Jeg fik det også til at lyde forkert. Det er helt forståeligt at man har valgt at hente LJ ind (af netop de årsager du fremhæver), men det var også mere for at pointere at spilletid til Gamboa ser ud til at være rimelig langt væk.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Matias
Kort fra denne kant i dag. Spillet var, set i forhold til hvad vi ved, FCK kan opnå, ikke ret godt. Alligevel var det en af vores bedste kampe i denne sæson. Det siger ikke så lidt. Man kan så håbe på, at nu er vi på rette vej. Jeg tillader mig dog at tvivle, og tror sæsonen vil blive én lang ørkenvandring mod bedre spil. Til gengæld henter holdet mange point, og hvis det er et udtryk for en "mellemsæson" i FCK, så lever jeg naturligvis fint med det.

Johan Wiland: 9

- - - - -

Lars Jacobsen: 7 (jeg synes han var meget ringe i kampens start, hvor AaB fik spillet bag om ham, og kun uskarphed fra nordjydernes side gjorde, at vi ikke kom bagud. Til gengæld spillede han sig op i 2. halvleg)

Sølvi Ottesen: 7

Ragnar Sigurdsson: 9

Pierre Bengtsson: 8

- - - - -

Christian Bolanos: 8

Christian Grindheim: 7

Claudemir: 9

Thomas Delaney: 6

- - - - -

Dame N´Doye: 7

Cesar Santin: 5

- - - - -

Morten Nordstrand: 8

Johan Absalonsen: ub

Youssef Toutouh: ub

- - - - -

Roland Nilsson: 8
Skrevet af amorbavian
Claudemir var god, men jeg talte stadig 4 uprovokerede afleveringer til en AAB spiller omkring midtbanen. Vi siger bare, at det skyldtes skadespausen.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af elendil
Han skal dog have lov at være MoM, alene fordi holdet spillede bedre efter hans tilbagekomst. Fra min sofaplads, kunne jeg ikke se om det Grindheim foretog sig altid var taktisk klogt, men jeg lagde mærke til, at han kæmpede som sjældent set. Også efter første duel var tabt.

Jeg har brug for tro, så jeg vælger at bilde mig selv ind, at vi hastigt går mod bedre tider.
fck-medløber.
Skrevet af beesknees
OB vælger så at tabe igen i dag. Man har det jo helt ambivalent. En lille del af mig skriger YES, mens den anden udstøder et højt suk. 9 kampe inde i sæsonen og vi fører allerede med 10-11 point ned til, hvad vi må formode er nærmeste titelkandidater.
Skrevet af Matias
Det skal vi bare være glade for, da spil og resultater, i modsætning til sidste sæson, ikke hænger sammen. Jeg kan godt forestille mig, at vi pludselig render ind i to liganederlag i træk, og så er det kun godt, at vi har rum til at få rettet op på tingene.
Skrevet af beesknees
Selvfølgelig og det er også derfor en del af mig råber YES, især fordi vi spiller om direkte kvalifikation til CHL i år. Men det er nu en gang bare lidt mere interessant, når der er bare en smule spænding. Det er altså voldsomt tidligt på sæsonen, at allerede have sådan en føring og jeg har bare svært ved at se os formøble det, selv hvis vi skulle løbe ind i et par nederlag. De andre hold er simpelthen for svingene.

Jeg kommer bare til at tænke på sidste forår, hvor det ærlig talt bare var en smule kedeligt.
Skrevet af MBK
Det skal vi bare være glade for, da spil og resultater, i modsætning til sidste sæson, ikke hænger sammen. Jeg kan godt forestille mig, at vi pludselig render ind i to liganederlag i træk, og så er det kun godt, at vi har rum til at få rettet op på tingene.

Om så I tabte 5-6 kampe i streg, ville der stadig ikke være skyggen af spændning om guldet. I har været betydelig dårligere end I var i sidste sæson og alligevel har sejrene været forholdsvis sikre. I kan kun blive bedre og det i en turnering, hvor I allerede har afgjort det.
Husk at drikke vand!
Skrevet af MBK
Jeg kommer bare til at tænke på sidste forår, hvor det ærlig talt bare var en smule kedeligt.

Må være lidt en speciel følelse. Sidst jeg oplevede den, var i 1998, da vi sikrede os mesterskabet i 3. sidste spillerunde. Siden har det bestemt ikke været manglende modstand, der har gjort det deprimerende at være Brøndbyfan.
Husk at drikke vand!
Skrevet af Matias
Jeg kan godt forstå at du prøver at gøre FCKs sæson til bedre, end den er. Det vil gøre det så meget federe for ikke-FCK´ere, hvis det begynder at gå galt. Problemet med det forsøg er dog - i forhold til argumentationen - at den er fremsagt i en tråd, hvor de fleste af dens regelmæssige brugere, bruger timevis hver eneste uge på at følge holdet, dets udvikling og deres kampe. Og gennem det fokus kan man relativt let tilbagevise, at alle sejre skulle have været forholdsvis sikre. Særligt i tre tilfælde, kunne det ligeså let være endt med nederlag. Det er ikke værd at kommentere på påstandene om, at fem-seks nederlag i træk ikke ville skabe spænding og en allerede afgjort turnering (under en tredjedel inde i den).
Skrevet af MBK
Jeg medgiver til fulde, at du er bedre med, hvad angår FCKs spil og udvikling. Men helt ærligt, hvem er det, der skal true FCKs 1. plads? FCK har spillet betydelig dårligere end i sidste sæson, og selvom truppen er blevet forringet i forhold til sidste sæson, så kan de fleste vel blive enige om, at holdets potentiale er til mere end det, de præsterer pt. Alligevel er FCK suverænt i spidsen, og de andre hold forsøger at overgå hinanden i svingende spil og resultater. Man skal være ukuelig FCK-pessimist, hvis man mener, der kan blive spændning om guldet i denne sæson.
Husk at drikke vand!
Skrevet af repos
Men det er nu en gang bare lidt mere interessant, når der er bare en smule spænding.

Nej. Det mest interessante er, at den pointsmæssige udvikling fortsætter. Der står CL på spil, og derfor er det lettere debilt at efterlyse spænding. OBs topniveau er i denne sæson bedre end vores, men til gengæld så rammer de åbenbart kun dette niveau i Europa.

Vores pointshøst har, som Matias påpeger, overhovedet ikke stået mål med spillet. Det er nærmest mirakuløt, at vi kun har smidt to points. Derfor skal vi sætte pris på forspringet, for det første nederlag, og så brister Suppeboblen altså.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det er OB, der skal det. Ja det lyder måske lidt grundløst, her efter endnu et nederlag til fynboerne, men vi har set hvilket niveau de (med nuværende trup) kan præstere på, og så er det netop relevant at bruge tidsperspektivet som argument for, om det bliver bedre (i deres tilfælde mere stabilt) med tiden. Det tror jeg, at det gør. Til gengæld kører FCK på max pointhøst, og man sidder tilbage med fornemmelsen af, at det er et spørgsmål om tid, inden korthuset vælter. Eller rettere, hvad der står på den anden side. Kan træneren rejse holdet? Hvilke spillere vil tage ansvar og vise ledelse og tydelighed, skulle det ske? Og det er netop pga. disse ubesvarede spørgsmål, at jeg er glad for at der er blevet bygget den aktuelle føring op. For det står ikke umiddelbart klart, hvem der kan føre FCK ud af en pointmæssig ustabil tid, der umiddelbart - vurderet på spillet - er svær at forestille sig, ikke skulle komme.
Skrevet af Hjaelmen
@Matias

Men den periode kan vel "maks" vare i 9 kampe. Så kommer vinterpausen og der må man i den grad forvente/kræve at Rolle får installeret sit koncept. Holdes resultaterne i de næste 3-4 kampe kommer man vel til pause i spidsen af suppen uanset resultaterne i de sidste og så forventer jeg at se et meget bedre spillende FCK hold når sneen er væk.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
annonce
0