Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jamen enig, men hvad man mener at man bør og kan forvente, er ikke nødvendigvis det, der kommer til at ske. I sæsonerne 04/05 og 07/08 som ganske vist på mange måder (herunder også pointmæssigt) var betydeligt ringere end denne sæson, forventede man også, at udviklingen blev vendt i vinterpausen. Det skete imidlertid ikke, fordi der hverken i trænerstaben eller i spillertruppen fandtes de værktøjer, der var brug for. Desuden er det flere gange bevist, at man kan hente 10+ point i forårssæsonen, hvis det der skal justeres er, relativt, små ting. Og min tanke er så, at OB får lettere ved at blive stabile, end vi får ved at fastholde nuværende lykketræf af en pointhøst.
Skrevet af Bløde babser
Med det ekstremt høje snit vi har, vil vi selvfølgelig ikke kunne holde det pointgear. Men vi taler vel også "bare" at holde det højt i forhold til konkurenterne.
Forspringet ned til OB giver mig rimelig ro i maven af to grunde. Den bygger på en super solid defensiv. vi har ladet 5 mål gå ind i 9 kampe og holdt clean sheet i 6 kampe. Selvom spillet ikke har været imponerende og de tal måske også dækker over en vis portion medgang, er det et super fundament at sikre den fremtidige pointhøst på. Defensiven ligner ikke en der bare knækker og dermed taber en masse points for os.
Men næsten mere afgørende. OB har vist de ikke kan spille på to fronter på samme tid. De har sat ti point til allerede og de har stadig 5 hårde EC kampe tilbage inden vinterpausen. Det ligner ikke de pludselig holder op med at sætte dumme point til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Frygah2
Matias, nu nævnte du at I ved meget mere omkring detaljerne og udviklingen i FCK´s trup, interne aftaler og spillekoncept, og det er jeg helt enig i.

Men set ud fra kampen mod os i søndags i forhold til de tidligere kampe, og set ud fra spillermaterialet, er det så ikke overordentlig meget mere sandsynligt at FCK blot bliver endnu bedre som sæsonen skrider frem, især efter en vinterpause hvor man formoder holdet bliver endnu mere sammenspillet? Jeg synes jeg kunne læse flere af de fornuftige brugere herinde skrive at det så bedre ud mod AaB end længe?

Skrevet af Svoger
Jeg synes jeg kunne læse flere af de fornuftige brugere herinde skrive at det så bedre ud mod AaB end længe?


Det var det såmænd også, men det er på en billig baggrund. For spillet har virkelig været skidt.
I havde altså også nogle gode chancer for at score, der meget vel kunne have ændret kampen, hvis FCK-holdet derefter var faldet sammen. Det er hypotetisk, men vel ikke mere hypotetisk, end at påstå FCK-holdet nu kun bliver bedre og bedre, de kommende kampe.

Risikoen for at TK pludselig er tilbage på den centrale midtbane, skal heller ikke fornægtes. Rolle virker jo meget glad for TK, og det gør en kæmpe forskel, i forhold til Claudemir og Grindheims makkerskab, i kampen mod jer.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Khankar
OBs topniveau er i denne sæson bedre end vores, men til gengæld så rammer de åbenbart kun dette niveau i Europa.


Du kan ikke vide om OBs topniveau er bedre end vores, da vi slet ikke har set vores eget topniveau endnu.
Skrevet af Bløde babser
Efter den afsked publikum gav TK i torsdags, skal du ikke frygte han er tilbage lige med det samme. Skulle Roland vælge ham faker han et maveonde eller gør noget andet drastisk for ikke at komme på banen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
Du kan ikke vide om OBs topniveau er bedre end vores, da vi slet ikke har set vores eget topniveau endnu.

Jo, det har været første halvleg mod SønderjyskE. Det har været vores topniveau. Andet giver jo ikke mening. OB derimod har hjemme mod Villareal og i Krakow præsteret et topniveau, der er markant bedre end vores. Overraskende nok, så kollapser deres defensiv i Suppen, og de har lukket gevaldigt mange mål ind.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
"Men set ud fra kampen mod os i søndags i forhold til de tidligere kampe, og set ud fra spillermaterialet, er det så ikke overordentlig meget mere sandsynligt at FCK blot bliver endnu bedre som sæsonen skrider frem, især efter en vinterpause hvor man formoder holdet bliver endnu mere sammenspillet?"

- Lige præcis ved det spørgsmål - som egentlig har den samme forudsætning som MBKs påstand, nemlig at fra nu af bliver det kun bedre og bedre for FCK - er det, at rollen som tilhænger af FCK spiller ind. For som tilhænger af FCK vil man have lagt mærke til, at FCK både mod Sønderjyske, FCM og AaB, momentvis har spillet ganske ok. Men som tilhænger af FCK vil man også have lagt mærke til, at indimellem de kampe, har været en del andre kampe, som har været lange ørkenvandringer mod bare nogenlunde acceptabelt spil. Og det er bl.a. på baggrund af den ustabilitet, at udsigten til at korthuset vælter, baseres på.

For det er den samlede mængde af præstationer, man må forholde sig til, og det har, ærligt talt, ikke været overbevisende. Af den grund er det også et mindre mirakel, at FCK står med 25 ud af 27 mulige point. Og netop via den samlede mængde af præstationer, tegnes et billede af en spillertrup og en trænerstab, der prøver at finde ben at stå på. Hvem tager ansvar på banen? Når resultaterne begynder at blive ringere, bliver vi afhængige af, at der er tydelighed og struktur på banen. Hvordan skal holdet, opstillingsmæssigt, se ud? Ved Roland Nilsson det selv? Er det meningen at holdet skal spille med mange afleveringer, og i så fald, har man så de rigtige spillere til det (pasningsspillet mangler tempo)? Hvordan får man afstemt forbindelsen mellem midtbane og angreb? Cesar Santin og i særdeleshed Dame N´Doye synes længere "væk" fra spillet, end tidligere.

Ligeledes spøger sæsonerne 04/05 og 07/08. I de sæsoner havde vi også, på papiret, ganske glimrende trupper, og alligevel fik man aldrig fundamentet på plads i nogen af dem. Af bl.a. samme årsager, som også gør sig gældende i denne sæson. Bevares, i modsætning til de to sæsoner, er vi på dette tidspunkt i sæsonen, klare mesterskabsfavoritter, men det er netop pga. den oparbejdede føring. Husk nu at præmissen for min deltagelse i denne del af snakken, er, at nogen ønsker sig mere spænding. Og i den forbindelse må jeg erklære mig helt og aldeles uenig. FCK er afhængig af at vinde denne sæsons mesterskab med efterfølgende CL-deltagelse som resultat heraf (og dermed 100+ mio. kroner i kassen), og med et så ustabilt fundament, skal vi ikke på nuværende tidspunkt ønske os mere spænding. Det kan man ønske sig i en mere rolig tid, hvor klubben ikke er presset på økonomien, og hvor hold, koncept og aftaler er på plads, og hvor det (holdet) ikke ligner et, der vil knække, skulle det presses alt for meget.
Skrevet af repos
Med til historien om vores sæsonstart hører også, at kampprogrammet har været venligt mod os.
Vi har indtil videre spillet fire udekampe i Haderslev, Herfølge, Horsens og Lyngby. Det er langt fra de mest skræmmende steder at besøge som udehold. Horsens er nok værst, og her var vi også spillet ned under græstæppet i 75 min.

Ude mod BIF bliver den store test. BIF er ganske vist ikke, hvad de har været, men de har trods alt en midtbane, der bør kunne sætte tryk på os. Sammenholdt med vores angriberes manglende form, så kan det godt ligne en kamp, hvor der kommer pres på firebackkæden. Rommedahl overfor Bengtsson, og MKD overfor Lars J. bliver afgørende.
Desuden så håber jeg inderligt, at Delaney droppes, for Absa vil ganske givet være en langt større trussel overfor Randrup.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Ja altså han (Johan Absalonsen) kan jo ikke løbe hurtigt længere, men han er mere aggressiv og mere udfordrende. Derfor også enig i, at han formentlig vil være en langt større mundfuld for Anders Randrup, end Thomas Delaney.
Skrevet af repos
Rolles begejstring for Delaney er simpelthen uforståelig. Det er muligt, han gør det fint til træning, og kan følge det taktiske oplæg, men han dræber venstresiden fuldstændig. Hans spildprocent er høj, og han er vel nærmest den på holdet, der begår flest frispark i løbet af en kamp. I de fleste tilfælde er det fuldstændige tåbelige frispark.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg vil tro at Roland Nilsson til kampen mod Brøndby, vil vurdere at Thomas Delaney giver en bedre balance på midtbanen og styrker defensiven. Problemet er naturligvis, at han, som du skriver, har en ret stor fejlmargin (læser ikke spillet så godt, kommer for sent ind i duellerne osv.) og nærmest intet bidrager med i offensiven.
Skrevet af repos
Ja, det er vel derfor Delaney er med. Det bare så fandens fattigt. Problemet er, at Bengtsson stort set ikke får noget offensivt at arbejde med, og dermed bliver udgangspunktet alt for defensivt.

Absa har ganske vist ikke fået meget ud af det, og det falder selvfølgelig tilbage på Absa selv, at han ikke har været i stand til at slå en teenager af pinden. Endda en teenager, der endnu ikke har overbevist om, at han kan udvikle sig til nmeget andet end metervare.

Absa har dog nogle redskaber, der kan afgøre en kamp, og det får han forhåbentlig åbnet op for snart.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Raoul Duke
Nå ja, og så skal Delaney også lige vejes op mod, at Absalonsen altså heller ikke ligefrem har sprudlet når han er kommet ind. Tabet af Grønkjær gør mere naller end lige antaget. Troede at kanten var bare nogenlunde dækket ind med Diouf og Absalonsen.

Edit: repos var hurtig på aftrækkeren der.
Skrevet af Matias
Hvor er det egentlig vildt, at Pape Pate Diouf slet ikke er interessant at diskutere i den sammenhæng.
Skrevet af Nepech
18.000.000 - sikke dog en god investering når vi ender med at diskutere hvorvidt Delaney burde spille
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af repos
Ja, man må i hvert fald give Rolle, at han har været ret hurtigt til at lugte lunten i Papes tilfælde. Bliver vi mestre og dermed kommer i CL, så bliver det selvfølgelig lidt lettere at trække på skuldrene af de 18 mio. kr., men CV står stadig til 50 æpiskeslag for at foretage et køb, hvor alle advarselslamper på forhånd blinkede mørkerødt. Uanset, om det var gardering for Damen eller ej, så undskylder ikke endnu gang at købe en så uskolet spiller til vores hold.

Jeg tror aldrig Pape bliver en regulær succes for os. Dertil har starten simpelhen demonstreret for mange mangler. Jeg ikke en Ailton v. 2.0, hvor man hver gang en dribling lykkedes dristede sig til en smule retfærdiggørelse af vanvidsbeløbet.

Det 18 mio. ud af vinduet, og så bare videre. Så spørgsmålet blot, om CV kan undgå en Ailton v. 3.0.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Raoul Duke
Spørgsmålet er om det ville give mening at lade Pape spille nogle kampe hen mod vinter, hvis resultaterne bare nogenlunde flasker sig, med henblik på noget økonomisk damage control. Og så få ham skibet tilbage til Norge for en nogenlunde pris. De kan ikke have glemt ham og CV kan smide kortet om at han jo er en glimrende spiller, men bare ikke passer til konceptet.
Skrevet af elendil
Der skal ikke gambles med den sæson her. Han kan komme ind når vi er foran med 3.
fck-medløber.
Skrevet af repos
Han skal kun spille, hvis han er god nok. Det andet bør vi ikke bruge tid på. CV har spildt nogle penge, og det er bare ærgeligt.

Spørgsmålet er, om Damen ryger til vinter, og vi Pape evt. skal køres ind helt fremme. Jeg håber det ikke, men frygter det.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0