Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Det er virkelig skidt, fordi det er så tydeligt, at vi er afhængige af, at Dame N´Doye og/eller Christian Bolanos rammer dagen. Det gør de heldigivis oftest, men i dag var de, om end både aktive og aggressive, ringe ved stort set samtlige af deres sidsteberøringer. Det kan gå hen og blive ren Hans Backe, det her - hvor det nøjagtigt rækker til at være en del af ligatoppen, men så absolut heller ikke en centimeter mere. Og det vil simpelthen være en skam, at pisse den position væk, som Ståle Solbakken med crew via lige dele trænerudvikling og fagligt snilde, fik placeret holdet i. CV skal virkelig oppe sig i kommende transfervindue, for truppen skal tilføres så rigeligt med kvalitet, at Roland Nilsson får alle muligheder for at køre et koncept ind. Og noget ledelse, for pokker, noget ledelse. Sølvi Ottesen virker ikke som en oplagt anførertype, selvom han går forrest. Han ligner ikke en der dirigerer forsvaret, og virker, på mig, ikke som vanvittig stærk på det taktiske. Christian Grindheim er nok ganske stabil, men ligner heller ikke umiddelbart en anfører. Manglen på ledertyper er bl.a. årsag til, at holdet er så flagrende. Det og at der mangler et klart koncept, spillerne er trygge ved.
Skrevet af Hjaelmen
Gentager lige noget jeg før har skrevet i tråden:

Der er ingen rygrad på holdet. Især ikke op gennem midten af banen.
Hvor vi sidste sæson havde en rygrad op igennem banen med Wiland, Anton, Kvist/Gronken og Damen, er der nu et gabende tomrum i forsvarskæden og på midten.
Ledertyper efterlyses og det er i den grad blevet udstillet i kampene mod Plzen og Standard... lidt modgang og holdet falder sammen.
Det er på det punkt CV i den grad har fejlet. Sølvi, Zanka, Ragnar, Grindehvalen, PPD, Delle er ikke ledere. Claude forsøger, men det ligger åbenbart heller ikke naturligt for ham.


Meget i tråd med det du skrive Matias. Der mangler i den grad ledere og nogle der tør stikke hagen frem når vi har lidt modgang.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Suusgaard
Hvordan vægter RN så EL på torsdag?
Vi er uden højreback - det virker som en voldsom debut for Gamboa?
Stiller han i stærkeste opstilling?
Forsøger han at vise lidt af den taktiske snilde som vi har været kendt for de senere år?
Hviler han nogle af de bærende kræfter, så vi kan komme til vinterpause med vores forspring i behold?
Skrevet af elendil
Han stiller i samme opstilling som altid, men med Petter i midterforsvaret og Ragnar på højre back.

Det bliver en ørkenvandring fra vores side, og vi taber komfortabelt.
fck-medløber.
Skrevet af boldmongolos
sølvi har karantæne mod FCN skal vi osse lige huske på... vi er totalt doomed!!
F.C.København self. http://www.youtube.com/watch?v=R8eh1mZCWec 1992 *********
Skrevet af Suusgaard
Nu lyder det til at JT kommer tilbage! GUD VÆRE LOVET! Os er en skaldet frelser fød! - pause not
Skrevet af elendil
Vi er ikke fortabte. Vi har Petter med en fodboldintelligens som PPDs. Ingen problemer over for et hurtigt spillende FCN-hold.
fck-medløber.
Skrevet af fck-styrer
Nevermind..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Suusgaard
Sölvi har været om sig i dag mht. pressen!
Først siger han til bold.dk:
"Vi mangler en lidt bedre indstilling til kampene, og vi mangler lidt skarphed i opspillet og på den sidste del af banen ved afslutningerne. Vi skal ikke ud og spille på en anden måde, men vi skal være mere aggressive, gøre tingene bedre, så på den måde skal vi spille lidt anderledes."
Og så til EB:
"Der er mange, der tager ansvar, men vi har ikke som sådan en leder. Jeg gør selv mit bedste for at løfte holdet. Men jeg kan jo kun hjælpe lidt, siger Sölvi Ottesen til Ekstra Bladet."
- De to ting må uden tvivl hænge sammen, og kan nok også godt forbindes med vores hang til forfærdelige 2. halvege... Jeg har i år siddet med nostalgiens tunge tåge i hovedet når FCK har spillet, og drømt mig tilbage til dengang Linderoth svingede med dirigentstokken på den midtbane.
Vi mangler sgu en mand der kan gå forrest! Sölvi og truppen erkender det jo selv?
CV skal på arbejde til januar - der mangler rygrad!
Skrevet af Matias
Manglen på lederskab er ganske rigtigt tydelig. Den egenskab er dog i høj grad et spørgsmål om personlighed og erfaring, som derfor - måske - kan være svær at spore sig ind på, når man kigger efter spillere. Men så alligevel ikke helt. I sommeren 2005 gik NCH målrettet efter spillere, som også mentalt var klar til at spille for FCK. Altså gode og solide professionelle, som er deres opgave voksen og som ser sig selv i FCK, i den kontraktperiode de har skrevet under på. Kan man finde frem til sådanne egenskaber, som ligeledes er et spørgsmål om personlighed, kan man også finde ledertyper. Jeg er sikker på, at CV er enig i, at der skal være balance i truppen, og derfor undrer det mig også, at man ikke sat mere ind på, at finde spillere med de rette egenskaber, fodboldmæssigt som mentalt.
Skrevet af beesknees
Til samme medie fortæller Dame N’Doye i øvrigt, at han ikke har det store kendskab til Hannovers mandskab, da han hovedsageligt koncentrerer sig om sit eget spil og sit eget hold.


Man må da håbe, at det bare er N´doye der har sovet under taktikmøderne, ellers ser det da skidt ud for i aften.
Skrevet af elendil
Rolle har vel gjort det klart, at de bare skal spille som de plejer, men være en anelse mere aggressive or skarpe, så skal det nok gå.
fck-medløber.
Skrevet af repos
Man må da håbe, at det bare er N´doye der har sovet under taktikmøderne, ellers ser det da skidt ud for i aften.

Damen hsr nu en fin pointe. PT. er det primære fokus på eget spil. At, han ikke kender noget til Hannover er der intet odiøst i. Jeg tvivler på, han sidder klistret til skærmen, når Eurosport 2 eller ARD viser højdepunkter fra Bundesligaen.

Selvfølgelig er der lagt taktik efter Hannover, men Damen skal ret beset koncentrere sig om sit eget spil, og så sørge for at vælge de rigtige løsninger offensivt. Det sidste har knebet gevaldigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nepech
Johan Wiland - Johnny Thomsen, Sölvi Ottesen, Ragnar Sigurdsson, Pierre Bengtsson - Christian Bolanos, Christian Grindheim, Claudemir, Thomas Delaney - Pape Pate Diouf, Dame N´Doye.

Sporten.dk
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af DMC
Man må sige, at der er en "lad det bære eller briste" taktik over Rolles taktik i dag. Det kan vise sig at være en mindre genistreg, men alternativet er ikke rart at tænke på - jeg frygter en udstilling!
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af SmokingJoe
Nu ser jeg ikke kampen af årsagen kan være en total ydmygelse. Hvordan skal den "lad det bære eller briste" forstås. Spiller de sindssygt angrebsfodbold?
Skrevet af Nepech
Tjah nu er der selvfølgelig kun gået 11min af kampen men synes at taktikken passer bedre til det spille materiale man er i besiddelse af.

Nu ser jeg ikke kampen af årsagen kan være en total ydmygelse. Hvordan skal den "lad det bære eller briste" forstås. Spiller de sindssygt angrebsfodbold?


Variant imellem 4-3-3 og 4-5-1 alt efter om man er i bold besiddelse eller ej. Delaney ligger lige bag midten på en William Kvist-esque maner. PPD som winger
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af SmokingJoe
Lyder spændende. Konen har overtaget tv´et med sine lorte serier, så hold mig opdateret :)
Skrevet af DMC
Ja, indstillingen ser bedre ud ind længe, men der har jo været en forfærdelig tendens til at falde sammen i pausen under Rolle. Jeg forventer absolut det værste.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af DMC
Joe,skam dig! Hvor er dine testikler?
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
annonce
0