Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nepech
Jeg elsker argumentet om vi bør finde os i middelmådighed fordi at man oplevede det samme for et par år siden. At der så gang på gang er blevet påpeget hvorfor situationen her er anderledes end tidligere er så en anden sag. Grønkjær sagde igår, da problematikken om der manglede foregangsmænd når der kun var 1 dansker på banen, at det ikke var det store problem da alle vidste hvad Ståle ville og han var FCKs absolutte leder. Det er ikke just det billede man får af Roland.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Thank You Based God
Tak for uddybelsen :)
Havde ikke set at der allerede var blevet svaret på det.
Real Madrid FCK
Skrevet af Svoger
Vores offensive koncept er reduceret til DameN der går "for langt" ned i banen, og derfor ikke kan være med fremme i samme grad. Og så Bolanos, som vores modstandere har luret, de bare skal sætte to mand på, hvor den ene markerer ham tæt.

Jeg accepterer det dog, for vi ligger nummer 1, er stadig med i pokalen, og blev godt nok slået ud af EL, men det var jo i en historisk stærk pulje.
Og derudover har der været flere lyspunkter i spillet - vi har både prøvet at spille til 0, og prøvet at score mål.


Een ting skal Rolle/staben dog roses for. I pokalen mod FCN havde han tydeligt lært af den tabte suppe-kamp til dem, og fik lukket ned for Stokholm/det Barcelonaspillende hold.
Det bør overføres til en naiv ide om, at nu når Rolle har mødt samtlige suppehold mindst en gang, så har han naturligvis fuldstændig styr på ligaen efter vinterpausen, og vi trumfer igennem, med sejre i samtlige kampe der er tilbage.

BAK NU OP OM KLEBBEN!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Priest
Hvad er den danske oversættelse for "in denial"?
Skrevet af Khankar
Benægtelse...
Skrevet af Matias
In denial = ÆGTE!!11
Alternativt fornægtelse.
Skrevet af Mr. Spock
Synes stadig Roland tager for meget af skraldet for det her. De erstatninger han har fået at arbejde med er jo stort set uden undtagelse foreløbige fejlkøb. Og de spillere der forsvandt var heller ikke nemme at erstatte. Jeg ikke sikker på Ståle havde kommet meget længere i EL med det her hold selvom det er meget svært at forestille sig at han ikke ville have gjort det bare en smule bedre.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Nepech
Wiland, Sölvi, Delaney, Claudemir, Dame N´doye, Santin og Bolanos(Vingaard i 2. halvleg og man kan vel godt tælle Oveido som en udemærket erstatning efter Wendt) var på banen. Selvfølgelig ville Ståle have fået noget bedre ud af det og jeg tror også at Ståle vil have haft mere at sige ang. transfers. Har svært ved at se hvordan Ståle ville have accepteret et køb af Diouf som venstremidt.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Suusgaard
- og selv hvis Ståle havde godkendt et køb af PPD, så havde han brugt alle sine kræfter i den første tid på at banke FCK-konceptet ind i hovedet på ham... Det er som om RN først efter 2-3-4 måneder opdagede at PPD havde et helt andet løbemønster, og søgte at spille helt andre bolde end resten af holdet...
Det er svært at sige hvor meget RN havde med købet af PPD - ærligt talt ville det ikke overraske hvis han havde en kæmpe stjerne i RN´s bog inden han blev købt... Det har forhåbentligt ændret sig...
Skrevet af Mr. Spock
Wiland, Sölvi, Delaney, Claudemir, Dame N´doye, Santin og Bolanos(Vingaard i 2. halvleg og man kan vel godt tælle Oveido som en udemærket erstatning efter Wendt) var på banen. Selvfølgelig ville Ståle have fået noget bedre ud af det og jeg tror også at Ståle vil have haft mere at sige ang. transfers. Har svært ved at se hvordan Ståle ville have accepteret et køb af Diouf som venstremidt.


Delaney har aldrig imponeret mig synderligt og jeg kan ikke se den store forskel i hans niveau fra nu til de gange han spillede under Ståle, altså bortset fra når han er fejlplaceret ude på kanten. Claudemir er den på holdet der mest lider under Kvistens bortgang og en spiller som Bolaños må selv tage en del af ansvaret for at han er begyndt at lalle for meget rundt og varme bolden, men han savner nok også Pospech og Kvist til at give ham fri ryg.

Kunne være spændende at vide hvad Ståle ville have sagt til Grindheim og PPD, men det er jo gisninger, og i den henseende værd at bemærke at Ståle i hvert fald ikke stod i vejen for JT´s tilgang, vel den største nitte af alle.

Jeg prøver ikke at sige at Roland gør det fremragende og det hele er CV´s skyld, men den ikke tørres så meget af på træneren alene som den bliver, synes jeg.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Selvfølgelig bærer CV det største ansvar. Det er ham der har ansat Roland Nilsson. Og det er ham (CV) der har talt om, ikke at komme svækket ud af sommerens transfervindue (om end det nærmest ikke kunne lade sig gøre andet), for så at satse på den gamle kending "det skandinaviske marked", i håbet om at det skulle kunne gøre det. Ligeledes er det CV der har talt om FCKs europæiske identitet, og må derfor også tage konsekvensen af, at vi i to runder mod Shamrock, Plzen, Vorksla, Standard og Hannover, har snuppet tre sejre (heraf to med-hiv-og-sving-sejre mod de irske semi-prof), to uafgjorte og fem nederlag.
Skrevet af Suusgaard
http://www.bold.dk/nyt/F…r-ikke-sjov

-Nej det håber jeg fandeme ikke...
Der skal trænes som var der ingen forårssæson :P
Skrevet af Bløde babser
http://img17.imageshack.…dsgaard.jpg

Vores måske kommende midterforsvarer har vist tabt et vædemål nede i Malaga.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Nicodemus
Ville ønske der var flere herinde i denne tråd, som kan huske tiden før Hodgson eller bare Gorinca kampene.

Ro på og drop panik tendenserne!

Den eneste træner i FCK´s historie som har fået succes umiddelbart efter sin ansættelse, var Hodgson... resten har kæmpet med at få klaveret til at spille!

I det mindste, så lad RN´s første reelle transfervindue, være et fixpunkt, efter hvilken vej han ønsker at føre holdet!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af repos
Ville ønske der var flere herinde i denne tråd, som kan huske tiden før Hodgson eller bare Gorinca kampene.

Idiotisk kommentar. Vi er mange, der kan huske den tid, men det dummeste i den henseende er at bruge det til at tilbagevise den nuværende kritik.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
"Ville ønske der var flere herinde i denne tråd, som kan huske tiden før Hodgson eller bare Gorinca kampene"

- Tror du da, at vi ikke kan det? Nå, men når du er så kvik, må jeg jo pille dit indlæg fra hinanden: Tiden før Hodgson kan ikke drages til indtægt i den sammenligning, da det netop var med ham, at den sportslige linje - nedsat af NCH - kom til udtryk på banen. Inden Gorica-kampene... hvis du selv kan argumentere for, hvorfor man lige skal sammenligne med tiden inden dem - i denne sammenhæng - må du gerne prøve. Hvad var det vi opnåede inden dem, som ikke netop Roy Hodgson skabte, siden de i er så relevante?

"Ro på og drop panik tendenserne!"

- Du aner jo ikke hvad panik er. Det er f.eks. ikke det, der er i denne tråd. Det er derimod berettiget kritik. Prøv at sætte dig lidt ind i tingene. Bare en anelse.

"Den eneste træner i FCK´s historie som har fået succes umiddelbart efter sin ansættelse, var Hodgson... resten har kæmpet med at få klaveret til at spille!"

- Udråbstegn! Desværre for din påstand(!), er den faktuel forkert. Frasortert de to post-Hodgson-folk i efteråret 2001, Kant Karlsson og NCH (som hhv. gik personligt ned og kun var en lappeløsning), har vi haft fire trænere siden den sportslige linje, vi kender fra i dag, blev lagt. Roy Hodgson, Hans Backe, Ståle Solbakken og Roland Nilsson. Og de to ikke-svenskere, havde øjeblikkelig succes. Ståle Solbakken brugte ikke meget tid på at få kørt spillere som Brede Hangeland og Hutch ind, og efter tre-fire ringe kampe efter vinterpausen, kørte spillet. Han havde således - på blot et par måneder - formået, hvad Hans Backe ikke formåede på knap fem år; indstillet holdet til at kunne begå sig i Europa.

"I det mindste, så lad RN´s første reelle transfervindue, være et fixpunkt, efter hvilken vej han ønsker at føre holdet!"

- Før hvad? Før der rettes kritik? Skal tråden så stå helt stille i et år? Det må den jo skulle, skulle din logik følges. For der har ikke været mange lyspunkter og positive elementer at tage med - men da man i følge din tankegang ikke må kritisere før Roland Nilsson før næste sommer, er eneste alternativ at holde sig fra tråden. Roland Nilssons første reelle transfervindue var i øvrigt i sommers. Han var længe inden på plads - og han burde have været så indkørt mht. truppen og spillet, at den opfundne sandhed, at han blev kastet ind i løjerne (og derfor ikke har haft en chance), i sommers, ikke er gangbar.
Skrevet af Nepech
Det ser ud til at Niclas Jensen er ved at gøre klar til at få Wiland videre i systemet.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Nicodemus
Idiotisk kommentar. Vi er mange, der kan huske den tid, men det dummeste i den henseende er at bruge det til at tilbagevise den nuværende kritik.

Så at påpege at kravene overfor RN, er urealistisk høje, er altså idiotisk!

Jeg syntes i burde tage et godt kik på jer selv, og jeres forventninger til FCK og dansk fodbold generelt!

kritik er helt iorden... Men denne paniske pøbelmentalitet, som denne tråd lige nu repræsentere, er ganske enkel pinlig!

Giv dog manden en fair chance! NCH overtog et mere fasttømret hold end RN... Hey Henrik Jensen havde et bedre sammenspillet hold end RN har overtaget.

Slå koldt vand i blodet og lad RN/CV gøre deres job
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Nicodemus
Mathias:
Nå, men når du er så kvik, må jeg jo pille dit indlæg fra hinanden:

Det gør du bare :D

Tiden før Hodgson kan ikke drages til indtægt i den sammenligning, da det netop var med ham, at den sportslige linje - nedsat af NCH - kom til udtryk på banen. Inden Gorica-kampene...

Så derfor kan vi ikke sammenligne?? RN har overtaget en tom skal af et hold... konceptet er muligvis på plads i kulissen, men spiller er i udpræget grad ikke skolet af Ståle, og RN er ikke Ståle, ej heller 100% kompatibel med dennes spillestil (dog langt hen ad vejen)
Og Gorica kampene, kom på et tidspunkt hvor vi var mere succesfulde end set længe! Efterfølgende blev overliggeren hævet... men dengang var det en skandale af dimensioner, som den nuværende sæson er kilometer fra at nå op til!

hvis du selv kan argumentere for, hvorfor man lige skal sammenligne med tiden inden dem - i denne sammenhæng - må du gerne prøve.

0-5 kampen i 2004, overgår langt, hvad RN har formået (eller ikke formået om man vil) i denne sæson... Blev vores træner fyret af den grund? nej Backe blev på posten i næsten 18 måneder efterfølgende!
Skal RN fyres fordi han var træner da vi spillet som en pose nødder i Europa?
Sammenligningen med Gorica er ganske ligetil! Drop din paniske indstilling til FCK! Støt BIF istedet hvis du har en hang til panikhandlinger og generel illoyal opførsel!


- Du aner jo ikke hvad panik er. Det er f.eks. ikke det, der er i denne tråd. Det er derimod berettiget kritik. Prøv at sætte dig lidt ind i tingene. Bare en anelse.

LOL tag lige et kik på overskriften! Sidst jeg tjekkede lå vi nummer 1 i Superligaen og er nået længere i Pokalen end sidste sæson! Føj for en skamplet! Føj siger jeg jer! RN skulle jo nærmest rulles i tjære og fjer...

Desværre for din påstand(!), er den faktuel forkert

Nåh... :) er den nu også det...


Ståle Solbakken brugte ikke meget tid på at få kørt spillere som Brede Hangeland og Hutch ind, og efter tre-fire ringe kampe efter vinterpausen, kørte spillet.

Vi røg ud af pokalen og vi tabte i Royal League til BIF små 10 kampe inde i Ståles periode! Det var mere end et par kampe henne i sæsonen! Ståle overtog et hold på 1.pladsen i Superligaen... Et hold som var blevet åreladet 6 måneder før Ståle overtog det! Men sammenspillet over 6 måneder. Præmisserne for Ståle og for RN er ganske enkelt ikke ens...! RN har afgjort ikke har de samme vilkår som Ståle og bør derfor ikke kritiseres på så barnligt et niveau som blandt andet du præstere i denne tråd!

Han havde således - på blot et par måneder - formået, hvad Hans Backe ikke formåede på knap fem år; indstillet holdet til at kunne begå sig i Europa.

Jøsses for et skønmaleri!
Vi spillede forfærdeligt i begyndelsen under Ståle! 100% pindsvinefodbold, tilsat enkelte gode kampe imod overlegne modstandere (hvor pindsvinefodbold notorisk klare sig bedre, end imod dårlige hold!)

- Før hvad? Før der rettes kritik?

Før i maler fanden på væggen og kræver hans afgang! I er som en folk forkælede BZ´ere som bare vil have og have og have! Giv dog manden en fair chance (som f.eks. Ståle fik, som Hans Backe fik)

Det må den jo skulle, skulle din logik følges. For der har ikke været mange lyspunkter og positive elementer at tage med - men da man i følge din tankegang ikke må kritisere før Roland Nilsson før næste sommer, er eneste alternativ at holde sig fra tråden.

Kritik er en ting... de i fyrer af, bør ikke kategoriseres som kritik! Det er maveaffald i den ekstreme surhedsgrad!

Spillet er gået op og ned... Sammenlignet med sidste sæson, meget ned.. set i forhold til topniveau, så går det fremad. Bundniveauet i Europa har været skidt! ingen tvivl om det... men at klandre en træner for det, efter så kort tid på posten er en joke, som folk fra Kongens By, burde være bedre end at forfalde til!

Roland Nilssons første reelle transfervindue var i øvrigt i sommers. Han var længe inden på plads - og han burde have været så indkørt mht. truppen og spillet, at den opfundne sandhed, at han blev kastet ind i løjerne (og derfor ikke har haft en chance), i sommers, ikke er gangbar.

hans ferievikariat i Sverige tog selvfølgelige ikke hans fokus, eller tid! Roland var ansat i en anden klub og derfor ikke indover den enkelte spiller kompetencer eller mentale fokus.

Du beder Roland og at klare sig bedre end Ståle gjorde da han startede! men med 6 måneder mindre og et hold som var decimeret i en grad som Ståle aldrig oplevede!

Så for at komme tilbage til dit indledende postulat:
Nå, men når du er så kvik, må jeg jo pille dit indlæg fra hinanden:


Du har ikke styr på din FCK historie, hvis du tror at Ståle havde umiddelbar succes! han havde det stik modsatte! Han fik mesterskabet i fin stil, grundlagt af Backe.. han fik os kvalificeret til CL i Amsterdam! Mod Benfica kom vi knapt over banen, på trods af at vi spillede i Parken, og vi gik ikke videre fra puljen til næste runde i CL.
Men du sætter krav til RN som om, at han skulle have været i stand til dette på nuværende tidspunkt!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Burro
Haha, en lol-ende teenager mener ikke, at Matias har styr på sin FCK-historie. Så har man set det med.
Kosovo je Srbija
annonce
0