Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
ALLE ved at Matias ikke har styr på en skid, når det omhandler FCK. Det må du være klar over, Burro.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af mariehøne
Det er jeg sikker på Matias har, men holder med Nico i denne "heksejagt" på Rolle og som sagt før er overskriften alt for dømmende. Kritik er fint men skal bare også være realistisk - Hvis mange af disse "mandagstrænere" havde ansvar ville det være ren pistolledelse.
\'I 1969 holdt jeg op med at drikke og at gå med kvinder. Det er de værste 20 minutter i mit liv\' - George Best
Skrevet af Gaggen25
en lol´ende teenager?

Hvorvidt den ene eller den anden har styr på historien vil jeg ikke udtale mig om, men mener da helt klart der er en pointe i at det er alt alt for nemt at beskrive tingene så sort hvidt som folk har en tendens til. Selvfølgelig havde vi alle håbet på en bedre sæson end vi har haft. Og 4 point til nordsjælland, som vi vel sagtens havde 15-20 point ned til på samme tidspunkt sidste år er naturligvis ikke fantastisk. Men jeg synes minimum at RN skal have et halvt år mere til at spille holdet sammen inden vi skyder ham i skoene. Grindheim/Diouf lige så. En af de ting jeg altid har været fan af ved vores system, er stabilitet. Ingen trænerfyringer og spillersalg i tide og utide. Iøvrigt var der voldsomt mange FCK fans der deltog i den STÅLE RAUS hetz der kørte i et stykke tid. Altså inden alle begyndte at elske ham.
Vi må bare se i øjnene at de spillere vi mistede havde et så uhyggeligt højt niveau at de ikke umiddelbart kan erstattes. Det skal der selvfølgelig arbejdes på, og så må vi gøre status på RN igen til sommmer.
123
Skrevet af Mr. Spock
Om ikke andet andet må det kunne lade sig gøre at være uenige uden at svine hinanden til. Jeg er mest enig med slå-koldt-vand-i-blodet-segmentet, men førstepladsen i ligaen er nærmest kommet forærende som en inerti-effekt fra sidste sæson og kan ikke rigtig bruges som en thumbs op til træneren. Spillet har været ringe hele tiden og lige så snart de andre hold begyndte at miste respekten for FCK begyndte nederlagene også at komme til hold som Horsens og Brøndby. Hvis FCK fortsætter foråret som de spillede til sidst i efteråret, så er førstepladsen til låns, altså med mindre alle forfølgerne falder over hinanden.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af elendil
Du har ret. De spillere vi har tilbage er så ringe, at de kun kan drømme om FCNs og ACHs holdspil.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
"Så derfor kan vi ikke sammenligne??"

- Jo det kan du godt. Det giver bare ikke mening. Roy Hodgson markerer en skillelinje i FCK, fordi det var med ham, at det faste koncept (den sportslige ledelse lagde sig fast på) blev implementeret i spillet - det ved alle. Eller rettere, det burde alle (som interesserer sig for FCK) vide. Kan du ikke din FCK-historie?

"Og Gorica kampene, kom på et tidspunkt hvor vi var mere succesfulde end set længe!"

- Ikke rigtigt. Mesterskabet 2004 blev hentet hjem af et mandskab, der i foråret præsterede på gejst. Det var der alle loyalisterne - naive fjolser som dig selv - gik og troede, at Jesper Bech, Christian Traoré, Martin Bergvold og Hjalte Nørregaard alle ville blive fast mand på a-landsholdet indenfor ganske få år. Også dengang kunne man se, at korthuset ville vælte. Mesterskabssæsonen 2004 lagde i øvrigt også kalender til de miserable kampe mod Ferencvaros. Så nej, vi var ikke mere succesfulde end længe set. Faktisk var det ikke længere end et par år efter, at Hans Backe havde et af sine eneste to halvår med udvikling, i FCK, nemlig i foråret 2002. Kan du ikke din FCK-historie?

"LOL tag lige et kik på overskriften! Sidst jeg tjekkede lå vi nummer 1 i Superligaen og er nået længere i Pokalen end sidste sæson! Føj for en skamplet! Føj siger jeg jer! RN skulle jo nærmest rulles i tjære og fjer..."

- Skal jeg sparke på overskriften? Hvordan skal jeg gøre det? Det er uanset hvad ikke et udtryk for panik. Ved du overhovedet hvad ord - i almindelighed - betyder? "Sidst du tjekkede" rammer formentlig meget godt din tilgang til FCK. Du har bevist, at du ikke kan din FCK-historie, så det eneste du kan, er at aflæse superligastillingen. Du er ikke i stand til at kigge på spillet, du er ikke i stand til at huske og du er i det hele taget ikke i stand til ret meget. Sådan, andet end at glo på en ligastilling. At du ikke kan andet, skal du dog ikke rulles i tjære og fjer for, thi ingen er forpligtet over evne.

"Vi røg ud af pokalen og vi tabte i Royal League til BIF små 10 kampe inde i Ståles periode!"

- Og? Pokalturneringen bruges til at sætte periferispillere i spil. Eller afprøve spilkoncepter i praksis. Det er en ekstra bonus, og turneringen rangerer langt, langt under superligaen og kampene i Europa. RL var tiltænkt en rolle som træningsturnering+ (det burde alle kunne huske). For at optimere de skandinaviske holds chancer i Europa, skulle de deltage der i foråret. Og det gjorde vi som bekendt ikke under Hans Backe. Kan du ikke din historie? Nå nej, det kan du jo ikke. Jeg beklager. Så at vi tabte finalen i en træningsturnering og røg ud af en turnering, der ikke rangerer ret højt, er naturligvis ikke et brugbart argument.

"Ståle overtog et hold på 1.pladsen i Superligaen... Et hold som var blevet åreladet 6 måneder før Ståle overtog det!"

- Ja, og han førte holdet sikkert i havn. Men apropos historie, er dit efterfølgende udbrud et udtryk for noget, der ligner historieforfalskning. Men sådan er det jo nok, når man ikke kan huske det, og derfor slår op, danner sandheder osv. Igen, du er ikke forpligtet over evne, så det går nok. Ganske vist blev sommeren 2005 "store-udskiftningsvindue", men det var det, NCH valgte at kalde Det Ny FCK. Man skal nok kunne sin FCK-historie, for at være med her - til alle andre følger her undervisning i, hvad han mente med det: FCK havde gennemgået en rædselssæson, hvor man havde kørt videre med babyholdet, der havde vundet mesterskabet, sæsonen inden. Man håbede inderligt på, at det kunne bære. Det kunne det selvfølgelig ikke. Spillerne udviklede sig ikke og Hans Backe kunne ikke få dem til at fungere. Hverken hver for sig eller som hold. NCH tog konsekvensen af, at for mange spillere ikke hverken gad eller kunne præstere, på det niveau, man mente skulle tegne FCK. Derfor sparkede han alle ud, der ikke kunne bruges i Det Ny FCK, og hentede spillere der kunne byde ind med ønsket, professionel mentalitet og/eller international erfaring. Voksenhed og ærgerrighed, mener jeg han definerede mentaliteten som. Det var derfor at Marcus Allbäck, Jesper Christiansen, Michael Gravgaard og André Bergdølmo blev hentet. For at få samme effekt som da Jacob Laursen og Ståle Solbakken blev hentet i sommeren 2000: Udskifte "ellers faste" spillere med mere voksne (og bedre) spillere, få stabiliseret mandskabet, og få de spillere omkring de nye ledere, som havde været i dvale, til at vågne op. Og det var nøjagtigt det, som blev udfaldet. Bo Svensson blev pludselig rigtig god og det samme gjorde Elrio van Heerden, Lars Jacobsen og Michael Silberbauer. Derfor nærmer det sig historieforfalskning, at tillægge åreladningen en negativ rolle - da den jo havde den stikmodsatte.

"Jøsses for et skønmaleri!"

- Ikke desto mindre er det en korrekt gengivelse af, hvad der skete. Efter et halvt år ved roret, havde Ståle Solbakken formået at få holdet til at vinde over Ajax, Man Utd. og Celtic. Så kan du råbe og skrige ligeså tosset du vil - det vil ikke ændre på, at det var det, der skete. Slå op i historiebøgerne, hvis du er i tvivl. Det er ganske vist.

"I er som en folk forkælede BZ´ere som bare vil have og have og have! Giv dog manden en fair chance (som f.eks. Ståle fik, som Hans Backe fik)"

- Roland Nilsson har fået en fair chance. Ståle Solbakken havde bevist sit værd, før han skulle gives ekstra lang snor. Han havde som bekendt fået os i CL (læs ovenover, skulle du igen have glemt historien). At tale for det positive i, at Hans Backe fik chance efter chance, giver ingen mening. Såfremt man kan sin FCK-historie. Hans Backe brugte knap fem år på at pisse en uhørt stærk økonomisk position væk, og på den led aldrig at få holdet videre fra den sportslige position, han overtog det i, i efteråret 2001. Det er netop parallellerne til hans tid, som er bekymrende, når man kigger på den nuværende ledelses/træner-situation.

"RN har afgjort ikke har de samme vilkår som Ståle og bør derfor ikke kritiseres på så barnligt et niveau som blandt andet du præstere i denne tråd!"

- Bestemt ikke, hvilket også indgår i flere af indlæggene. At man alligevel er lunken over for Roland Nilsson, burde ikke kunne skabe så følelsesladede reaktioner, som dine udbrud er udtryk for. Du er en paradoksal bruger, for du beskylder konsekvent andre, for de egenskaber, du selv har. Gad vide om det er et generelt problem, du har? Først blev du taget i, ikke at kunne din FCK-historie. Eller historie i det hele taget. Pinligt for dig. Meget pinligt. Så blev du taget i at være uhørt følelsesladet og barnlig. Ærgerligt. Og slutteligt denne her: "Støt BIF istedet hvis du har en hang til panikhandlinger og generel illoyal opførsel!"

- Blandt FCK-tilhængere har det altid været kutyme, at kunne kritisere de forhold, der er en kritik værd. Også i forhold til FCK. På den led adskiller vi os - i hvert fald på et tidspunkt (det har ændret sig nu, grundet BIFs mangeårige krise) - fra Brøndbyfans, som netop var dem der mente at kunne fastslå, hvordan fans skulle være fans bedst og at loyalitet var vigtigere end også intern kritik. Så du opfordrer mig altså til at holde med Brøndby, ved at argumentere ud fra et klassisk Brøndby-synspunkt. Det er ret selvmodsigende, som du nok kan se. Og selv Brøndbyfans er for længst kommet videre. Måske du også skulle overveje at komme det? Jeg tror, det vil være godt for dig.
Skrevet af Bløde babser
http://tipsbladet.dk/nyh…sk-soegelys

Hvis det er Oviedo man vil satse på kan man jo ligeså godt få smidt ham afsted og tjene nogle penge på ham. Alternativet er at have ham på bænken og se hans værdi falde langsomt men sikkert.
Det afhænger naturligvis af hvad man så har af alternative backups man kan hive ind, men da LJ også kan spille den side og JT/Gamboa måske kan, kan et salg her være med til at få kabalen til at gå op nu hvor LJ er hentet fast.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Nicodemus
Matias:
- Jo det kan du godt. Det giver bare ikke mening. Roy Hodgson markerer en skillelinje i FCK, fordi det var med ham, at det faste koncept (den sportslige ledelse lagde sig fast på) blev implementeret i spillet - det ved alle

Ja... Med Don Ø og ansættelsen af Hodgson blev FCK succesfuld igen... Og derfor må man ikke sammenligne, underlødig kritik af RN med FCK´s trænere igennem tiderne? Eller tiden før Hodgson, hvor FCK lallede rundt i midten af tabellen!

De her forkælede panikreaktioner kom ikke til udtryk den gang i samme grad som nu, fordi folk (bla. herinde) er blevet forvænte og i den grad forkælede. Danmark har ikke for vane at have et hold som f.eks. Rosenborg som dominere i over et årti.
Uanset hvad, uanset om det bliver med RN ved roret, så kommer der en bølgedal på et eller andet tidspunkt. Og denne skinger kritik af RN, får mig til at krumme tæer. For hvad sker der, når det går rigtig galt?

Hvad gjorde FCK da Gorica smaskede os i Parken... gav FCK op? Ændrede det konceptet? Gik de i panik og ansatte tilfældige familiemedlemmer i centrale poster? (hmm... det gjorde vi vist i et enkelt tilfælde i koncernen... ***HOST HOST*** Billetlugen ***HOST HOST***)

Vi kan sagtens sammenligne tiden med før Hodgson med nu, netop fordi der med sommeren nær-total udskiftning, kom et helt andet FCK hold på banen.
Det giver faktisk god mening, at tale om skillelinien, dengang med Hodgson overtagelse som en positiv ting. Og RN´s overtagelse af FCK med en kraftig forringelse af spillermaterialet (hvilket ikke er RN´s skyld).

- Ikke rigtigt. Mesterskabet 2004 blev hentet hjem af et mandskab, der i foråret præsterede på gejst. Det var der alle loyalisterne - naive fjolser som dig selv - gik og troede, at Jesper Bech, Christian Traoré, Martin Bergvold og Hjalte Nørregaard alle ville blive fast mand på a-landsholdet indenfor ganske få år. Også dengang kunne man se, at korthuset ville vælte. Mesterskabssæsonen 2004 lagde i øvrigt også kalender til de miserable kampe mod Ferencvaros. Så nej, vi var ikke mere succesfulde end længe set.


FCK havde vundet Mesterskaber på stribe, hvilket vi aldrig havde gjort før! Set i sin egen tid, så var FCK mere succesfulde end nogensinde før! Vandt guld i både 2003 og 2004, sølv 2005.. hvilket FCK aldrig havde prøvet at gøre før... Så du tager fejl pga din nutidsopfattelse! Tilbage i 2004-2005 var spillestilen muligvis kedelig, men vi vandt og vi var lykkelige for succesen.
Ang. Ferencvaros, så tabte vi knebent til Rangers i CL! og gik videre imod Ferencvaros i UEFAen for så at tabe imod Mallorca. Det er i og for sig ok på papiret! Bedre end f.eks. Beitar Jerusalem (som vi vandt over, men kun lige akkurat), som var et hold dårligere end Ferencvaris i min optik! Eller Apoel i begyndelsen af deres nuværende positive udvikling!

FCK har haft masser af udsving Europæisk! Så at basere succeskriterierne for trænere udelukkende på resultater i de enkelte sæsoner, er latterligt! Aberdeen for at tage en Ståle modstander mere!

Faktisk var det ikke længere end et par år efter, at Hans Backe havde et af sine eneste to halvår med udvikling, i FCK, nemlig i foråret 2002. Kan du ikke din FCK-historie?

Jo det kan jeg faktisk! I en grad som tydeligvis overrasker dig! Og jeg tager den hellere end gerne længere tilbage, til før FCKFC eller den første kuldsejlede generalforsamling vedr. sammenlægninger hos KB!

- Skal jeg sparke på overskriften? Hvordan skal jeg gøre det?
Sådan... du er fuldt ud velkommen til at ændre den tilbage, eller til en mindre skinger overskrift!

Det er uanset hvad ikke et udtryk for panik. Ved du overhovedet hvad ord - i almindelighed - betyder?

Ja det er når folk laver irrationelle handlinger baseret på dårlig dømmekraft! hvilket er spot on, hvad bla. du agitere for lig nu... Så ja! Ordet panik er ganske passende for jeres indstilling til FCK´s og RN´s nuværende situation.

"Sidst du tjekkede" rammer formentlig meget godt din tilgang til FCK. Du har bevist, at du ikke kan din FCK-historie, så det eneste du kan, er at aflæse superligastillingen.

LOL det eneste du har påvist er at du overvurderer dine egne evner, eller hviler på laurbærrene! (se længere nede)

Du er ikke i stand til at kigge på spillet, du er ikke i stand til at huske og du er i det hele taget ikke i stand til ret meget. Sådan, andet end at glo på en ligastilling. At du ikke kan andet, skal du dog ikke rulles i tjære og fjer for, thi ingen er forpligtet over evne.

Det er jo så en frygtelig mange antagelser, baseret på nogenlunde samme niveau som dit nuværende argumentationsplan.

Jeg kan huske FCK´s første hjemmebane kamp i Parken, jeg kan huske så godt som stort set hver eneste europæisk hjemmebanekamp i Parken, inkl. venskabskampe. Har misset 3, hvoraf Standard Liege er den ene.

Jeg kan godt se at spillet imod FCNx2 var som nat og dag! Jeg kan godt se, at FCK-Barca 1. kamp var markant anderledes end FCK-Barca 3. kamp var.
Jeg kan godt se, at Ståles første halvsæson var præget af Hans Backes spillestil, men at zone forsvaret blev endnu mere tydeligt, hvilket i høj grad skyldtes det spillermateriale han havde til rådighed i det centrale forsvar!

Spørgsmålet kan jo lige så godt vendes om! Er du blevet for gammel og for bevendt? Er du stirrende imod fortiden med et idoliserende blik i retning af Ståle æraen? Er du ude af stand til at løsrive, fra den succes som kulminerede sidste sæson?
Er din fremtidsforventning, mere præget af din idoliserede fortidsforståelse, hvor du ignorere Aberdeen, Apoel, Beitar m.m.?

- Og? Pokalturneringen bruges til at sætte periferispillere i spil. Eller afprøve spilkoncepter i praksis. Det er en ekstra bonus, og turneringen rangerer langt, langt under superligaen og kampene i Europa.

Så du kritisere RN for ikke at have konceptet i orden europæisk med en nyt hold, i en ny klub, på de få uger han havde inden West Ham, Plzen m.m.? Vender lige tilbage til din fejlagtige opfattelse af Ståles første år, med div. rettelser af dine faktuelle fejl.
At klare sig i Pokalturneringen er ligegyldigt, at klare sig fornuftigt imod BIF og Superligaen er ligegyldigt?

RL var tiltænkt en rolle som træningsturnering+ (det burde alle kunne huske). For at optimere de skandinaviske holds chancer i Europa, skulle de deltage der i foråret. Og det gjorde vi som bekendt ikke under Hans Backe.

Ja det er korrekt... Det gjorde vi sådan set heller ikke under Ståle i det første år... Det er jeg temmelig sikker på at vi gør, når RN har haft sit første år! Dette er for at påvise store fejl og mangler i din generelle argumentation vedr. Ståle som overtog om vinteren og RN som overtog om sommeren! RN spiller europæisk når han har været ansat i et år! Det gjorde Ståle ikke... ergo må RN være mere succesfuld ud fra din argumentation!

Kan du ikke din historie? Nå nej, det kan du jo ikke. Jeg beklager. Så at vi tabte finalen i en træningsturnering og røg ud af en turnering, der ikke rangerer ret højt, er naturligvis ikke et brugbart argument.


Hmm... lad mig lige opsummere hvad du skrev i det indledende indlæg:

Ståle Solbakken brugte ikke meget tid på at få kørt spillere som Brede Hangeland og Hutch ind, og efter tre-fire ringe kampe efter vinterpausen, kørte spillet. Han havde således - på blot et par måneder - formået, hvad Hans Backe ikke formåede på knap fem år; indstillet holdet til at kunne begå sig i Europa.


Ståle havde markant flere end 3-4 ringe kampe! han havde 3-4 ringe kampe imod BIF alene! Spillet kørte overhoved ikke i lange perioder og Hans Backe mentaliteten om en stærk defensiv var altdominerende i hans første tid i FCK!

Om hvorvidt jeg kan min historie eller ej... Så er det dig som nosser rundt i dit idoliserede billede af Ståles opstart. Hvis du gerne vil pisse territorium med mig er det helt fint. Jeg ville nok ikke vælge historie i dit tilfælde.
Specielt ikke når jeg ligger et lille easterEgg ind i mit indlæg for at finde ud af, om du rent faktisk kan din historie eller ej! Vi vandt RL i 2006. men den lille detalje hæfter du dig åbenbart ikke, i dit korstog imod historieforfalskning!
Ståle formåede at tabe 2 gange til BIF indenfor 10 dage.

Tag lige et kik på denne gamle kamp tråd: http://www.bold.dk/snak/…ad&id=26143

her er lige et par citater som måske virker bekendte anno 2011:
http://www.bold.dk/snak/…ad&id=26143
REPOS:
Ståle [i](Ståle kan evt. erstattes med Roland hvis man ønsker en nutidighed) kan vel næppe klandres for, at FCK´s spillere begik nogle begynderfejl i dagens kamp. Desuden virkede det som om viljen og gejsten var fuldstændig forsvundet. Den eneste, der kunne være sin indsats bekendt var Silberbauer. Resten var langt under niveau.
[/i]

Og her er min yngling fra samme tråd: http://www.bold.dk/snak/…ad&id=26143&start=19&vis=
Matias:
I stedet burde vi indse, at vi bare ikke har samme midler på trænerbænken, som Brøndby har - for det er ærligt talt der, at den helt store forskel ligger.

Hov hvad var det? Jeg troede at du lige har argumenteret for at Ståle havde fået en god start?
har du selv i 2006 været blandt koret af folk som alt alt for tidligt kritiserede Ståle for manglende evner? Der er vist noget som ikke stemmer! ;)

til Mathias: Kan du se min pointe nu? Det er ganske enkelt for tidligt at klandre RN for at være det ene eller andet! Lad ham få ro, som Ståle fik! Jeg er overbevist om at CV kan sit kram, og at en træner jagt der varede over et år, ikke resulterede i en kæmpe bommert af CV. Det er han ganske enkelt for dygtig til! FCK har ville have haft RN siden Ståle meddelte at han ville stoppe. De har fået ham. Og med RN, har de fået muligvis den eneste svensker i live, med et større vinder-gen end Linderoth. Blot fordi han udviser ro på sidelinien, betyder ikke at den gamle Owls legende ikke har noget at byde ind med!

Derfor nærmer det sig historieforfalskning, at tillægge åreladningen en negativ rolle - da den jo havde den stikmodsatte.

Hvis du har en klub med et fast koncept, så er indkøringen af mange nye spillere et problem! Det kan godt være at spillerne hver for sig er bedre, end dem de afløste. Men konceptmæssigt, så er åreladning ikke en god ting når spillestilen allerede ligger fast.
OG... hvad vigtigere er: Ståle overtog et hold som havde haft 6 måneder til at blive spillet sammen, af en bedre kaliber, end de spillere som forlod os.
RN har fået det stik modsatte! Hvilket understreger hvor lav kritikken af RN reelt set er, når man stiller den op imod Ståle!


- Ikke desto mindre er det en korrekt gengivelse af, hvad der skete. Efter et halvt år ved roret, havde Ståle Solbakken formået at få holdet til at vinde over Ajax, Man Utd. og Celtic. Så kan du råbe og skrige ligeså tosset du vil - det vil ikke ændre på, at det var det, der skete. Slå op i historiebøgerne, hvis du er i tvivl. Det er ganske vist.

Hmm... Nu ved jeg godt at det nærmer sig mindre flink opførsel men...
Kampen imod Ajax var 8, næsten 9 måneder efter Ståle overtog roret.
Man U sejren var præcis 10 måneder efter han overtog roret
Celtic var 11 måneder efter han overtog roret!
Alligevel ønsker du at Roland Nilsson skulle have styr på et ikke sammenspillet hold efter 1 måned, 3 måneder og 5 måneder! OG det endda på trods af den bedste pointhøst i Superligaens historie for de første 10 kampe!
Jeg gentager lige for en sikkerheds skyld:
Ståle overtog et hold der var sammenspillet igennem 6 måneder, ud fra et koncept som han selv byggede videre på, hvorefter han fik succes efter 3/4 år.
Du sidestiller Rn med Ståle, på trods af at han overtog et hold der ikke var sammenspillet, uden et forsvar at bygge videre på... Og du kritisere at han ikke havde europæisk succes efter ca 2 måneder på posten!


Ståle Solbakken havde bevist sit værd, før han skulle gives ekstra lang snor.

Det har vi påvist at du selv var uenig i, i 2006!

Du er en paradoksal bruger, for du beskylder konsekvent andre, for de egenskaber, du selv har. Gad vide om det er et generelt problem, du har? Først blev du taget i, ikke at kunne din FCK-historie. Eller historie i det hele taget. Pinligt for dig. Meget pinligt.


Skal vi ikke bare slå fast at du skal stramme op internt, for du plejer at være skarpere end du er for tiden!
Hvis du har noget at indvende imod hvad jeg har skrevet som faktuelt forkert. Så er du hjertelig velkommen. Det er endnu ikke sket, så trods af dine gentagende forsøg på at lade det fremstå som sådan.

Så blev du taget i at være uhørt følelsesladet og barnlig. Ærgerligt.

Fair nok, den tager jeg på min kappe.. Jeg er imponeret over din evne til at forstå indholdet i mit indlæg, som var fyldt med slåfejl, stavefejl og udeladelse af ord.
Det er aldrig en god ide at sætte sig bag tastaturet, når man kommer hjem fra en julefrokost. Uanset hvor civiliseret man ellers mener selv at være.


- Blandt FCK-tilhængere har det altid været kutyme, at kunne kritisere de forhold, der er en kritik værd. Også i forhold til FCK. På den led adskiller vi os - i hvert fald på et tidspunkt (det har ændret sig nu, grundet BIFs mangeårige krise) - fra Brøndbyfans, som netop var dem der mente at kunne fastslå, hvordan fans skulle være fans bedst og at loyalitet var vigtigere end også intern kritik.

Du mangler en meget vigtig del... Vi anså os også som værende hævet over pøbelmentaliteten, men store bombastiske udmeldinger og floskler og paroler i kampråb, sange m.m.
Den eneste træner jeg kan mindes, er blevet krævet fyret af "aldrende" FCK tilhængere, var Christian Andersen, og vi fik tydeligvis vores vilje, hvad enten var var årsagen eller ej.

Kritik er afgjort noget som findes hos FCK/B1903/KB og har altid gjort det.
Skinger kritik, som den jeg hører nu om RN og den jeg hørte om Ståle for år tilbage, hører i mine øjne, ikke hjemme i FCK!

Og hvad jeg forsøgte at udbasunere igår aftes, er at kritikken af RN minder umådelig meget om den Ståle blev udsat for, da han startede! Blandt andet af dig...

Slå koldt vand i blodet, stol på at CV kan sit job mht. ansættelser af trænere og stol på at RN har nogle ideer og tricks oppe i de svenske ærmer, som vi endnu har tilgode at se!

Og tak til jer som nu har læst dette absurd lange indlæg til ende. Glædelig Jul og vi ses i Parken til foråret med Badedyr og Guldøl!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Nicodemus
Burro:
Haha, en lol-ende teenager mener ikke, at Matias har styr på sin FCK-historie. Så har man set det med.

Du siger bare til når du har læst mit forrige indlæg igennem...

Ps. Kosovo er ikke Serbien...
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af repos
Matias kan ikke ændre overskriften. Det kan jeg, og den bliver stående indtil, der sker noget i FCK.

Ferencvaros var røv og nøgler, da vi mødte dem. Både Beitar og APOEL var væsentligt bedre mandskaber.

Faktum er, at Rolle har præsteret noget af ringeste i Europa, og samlet set skal vi tilbage til Goricasæsonen for at finde noget, der er værre.

Den eneste formildende omstændighed omkring Rolle er, at han ikke ansat sig selv. Det bør dog ikke forhindre ham i at finde et brugbart koncept, at udstråle vilje, samt at evne at motivere spillerne til at yde en indsats over en hel kamp. Det har han endnu ikke formået.

Ståle har skabt den europæisk identitet, som er blevet et mantra i FCK. Det er CV og Rolle godt igang med at smide i havet, og det er selvfølgelig dybt dybt kritisabelt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
Det nærmer sig jo næsten BIF-tendenser (altså, ham BIF der er "stoppet", ikke klubben), med det du poster der Nico.

Matias må selv om, hvorvidt han gider mere med dig, men du misforstår vist hvad Matias skriver her:

Ståle Solbakken brugte ikke meget tid på at få kørt spillere som Brede Hangeland og Hutch ind, og efter tre-fire ringe kampe efter vinterpausen, kørte spillet. Han havde således - på blot et par måneder - formået, hvad Hans Backe ikke formåede på knap fem år; indstillet holdet til at kunne begå sig i Europa.Ståle havde markant flere end 3-4 ringe kampe! han havde 3-4 ringe kampe imod BIF alene! Spillet kørte overhoved ikke i lange perioder og Hans Backe mentaliteten om en stærk defensiv var altdominerende i hans første tid i FCK!Matias skriver, at Ståle havde 3-4 ringe kampe efter vinterpausen, hvorefter han fik spillet til at køre. Ikke at Ståle kun havde 3-4 dårlige kampe i resten af sin FCK-tid.


Jeg savner for øvrigt, at du i dit RN-forsvar, hvor du argumenterer med den store udskiftning, over for det tager stilling til noget der er skrevet flere gange her i tråden. Nemlig at spillet jo er blevet dårligere og dårligere, jo længere vi er kommet hen i efteråret.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Burro
Burro:

Haha, en lol-ende teenager mener ikke, at Matias har styr på sin FCK-historie. Så har man set det med.


Du siger bare til når du har læst mit forrige indlæg igennem...

Ps. Kosovo er ikke Serbien...Det er læst. Det er for langt, og for ringe.
Det er muligt at lange indlæg imponerer i din syvendeklasse, men herinde skal der også (intelligent) indhold med, hvis man vil respekteres.

PS. Uh, det sidste gjorde ondt. Du er lidt sej.
Kosovo je Srbija
Skrevet af bruger
omg, Burro. Med fanboys som dig behøver man vist ikke fjender.

Nå, men on topic så ryddes der vist op i truppen i denne tid. Saban forlader os (http://www.bold.dk/nyt/M…orlader-FCK) ikke overraskende, og nu ser det også (lige så lidt overraskende) ud til at Johnny vil hjem: http://www.tipsbladet.dk…t-sin-udvej

Der mangler stadig nogen, og rygterne går da også på en del aktivitet. Bengtsson er jo rygtet til Holland, men også Santin ser ud til at være fortid. Der er også (meget løse) rygter om Claudemir.
Skrevet af TR1986
Bengtsson og Claudemir skal vi da ikke sælge.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Burro
Fanboys?

Fordi jeg påpeger det absurde i, at en jeg-vil-gerne-fremstå-som-vidende teenager klandrer Matias for ikke at kende sin FCK-historie?

En LOL-brugende knægt, der med sit seneste indlæg vil fremstå ovenpå.
"læste du mit sidste indlæg?", som om det skulle slå sømmet på plads?

http://mamdblueroom.file…_stupid.jpg
Kosovo je Srbija
Skrevet af Nicodemus
Repos:
Matias kan ikke ændre overskriften. Det kan jeg, og den bliver stående indtil, der sker noget i FCK.

Det er muligt at ændre sin egen overskrift, såfremt man er uenig i så bombastiske udmeldinger som du forfatter Repos!

Faktum er, at Rolle har præsteret noget af ringeste i Europa, og samlet set skal vi tilbage til Goricasæsonen for at finde noget, der er værre.

***HOST*** Aberdeen ***HOST***

Og hvad pokker havde du forventet? Roland overtager 5 spillere, som spillede under Ståle, hvorefter Zanka bliver skadet.
Du kan da ikke forvente at manden skal lave mirakler. Specielt ikke når Ståle havde markant bedre forudsætninger ved sin opstart og i sit spillermateriale!

Den eneste formildende omstændighed omkring Rolle er, at han ikke ansat sig selv.

Det er absolut ikke den eneste formildende omstændighed! Og det ved du også godt. Du er hoppet på bandwagon vogen mht Roland, hvilket er ganske uværdigt for FCK´ere. Det plejer vi at have overladt til vennerne på Vestegnen.
Det bør dog ikke forhindre ham i at finde et brugbart koncept, at udstråle vilje, samt at evne at motivere spillerne til at yde en indsats over en hel kamp. Det har han endnu ikke formået.

Han skal holde tingene sammen, til at han har tid og mulighed for at implementere sig egen stil, hvilket vil sige i vinterpausen!
At himle op om en træner efter nogle få måneder, når han iøvrigt ligger på 1.pladsen i Superligaen og stadigvæk er med i pokalturneringen, burde få et par klokker til at ringe for dig! Specielt, når man tager din egen meget kritiske indstilling overfor Ståle, da han startede in mente!

Ståle har skabt den europæisk identitet, som er blevet et mantra i FCK. Det er CV og Rolle godt igang med at smide i havet, og det er selvfølgelig dybt dybt kritisabelt.

Ståle skabte et fantastisk hold ud fra en spillertrup som muligvis var den stærkeste i Superligaens historie! Han skabte noget ekstra godt, af noget der var godt.
Roland har overtaget et halvt hold, uden midtbane, forsvar eller spillestil. Og du forventer at han, havde det hele klar, efter 3 uger?

I pokalen imod FCN, så vi hvor Roland gerne vil hen, og det så ikke dårligt ud. Lidt mere selvtillid og skarphed hos Damen og FCN var sendt hjem med noget der ville ligne tenniscifre!
Spillet har været svingende, specielt i Europa, men slet ikke så slemt som du gør det til.

Svoger:
Jeg savner for øvrigt, at du i dit RN-forsvar, hvor du argumenterer med den store udskiftning, over for det tager stilling til noget der er skrevet flere gange her i tråden. Nemlig at spillet jo er blevet dårligere og dårligere, jo længere vi er kommet hen i efteråret.

Spillet har svinget meget, men der er lyspunkter. Fcn så spillede FCK deres bedste kamp i sæsonen, imod FCN i pokalen for ikke så længe siden.
FCK spiller ikke som Roland ønsker, Holdet har heller ikke haft muligheden for at lære det, da der har været ca 2 kampe om ugen, siden sommerferien. Hvilket umuliggøre en grundig træning, modsat en kampforberedende træning.

Jeg vil vædde med at Roland er mere succesfuld efter præcis 1 år, end Ståle var... Dvs at Roland stadigvæk er med i Europa. Hvilket (som jeg skrev tidligere) er et latterligt argument, på niveau, med den kritik som hagler imod RN herinde.

Burro:
Det er læst. Det er for langt, og for ringe.
Det er muligt at lange indlæg imponerer i din syvendeklasse, men herinde skal der også (intelligent) indhold med, hvis man vil respekteres.

Lol du bekræfter fordomme om serbere om og om igen...
Burro, du er argument mæssigt, en bokser uden arme.

Beklager meget at dit idol, ikke levede op til dine forventninger mht FCK viden.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Nicodemus
Burro:
Fordi jeg påpeger det absurde i, at en jeg-vil-gerne-fremstå-som-vidende teenager klandrer Matias for ikke at kende sin FCK-historie?

Hvis du nu havde en hukommelse, der kunne distancere en guldfisk, så ville du være udemærket klar over at jeg ikke er en teenager.

En LOL-brugende knægt, der med sit seneste indlæg vil fremstå ovenpå.
"læste du mit sidste indlæg?", som om det skulle slå sømmet på plads?

Måske fordi dit skråsikre indspark til dit idol, virker tåkrummende pinligt. Når det fremgår meget tydeligt at Mathias er blevet rusten og skal læse op på sin FCK historie, når han vil pisse territorium af med mig!

Mathias ved uden tvivl meget om FCK og specielt om Ståle og Hans Backe æraerne.. Men hans opfattelse af Ståles periode, er faktuelt forkert mht. den kritik som også Ståle fik. Den primære årsag til at Ståle håndterede sin europæiske møddom så godt som han gjorde, var at han havde 6 måneder til at indkøre sit hold, inkl. vinterpausen uden kampe.
Roland startede fra scratch, med en CL kval som sin første reelle opgave.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Nepech
Hvis man ikke kan se hvor elendig Roland er så er det ens eget problem. Ingen grund til at fylde tråden med lange intetsigende og gentagende indlæg.

Den eneste grund til at man ligger på 1. pladsen i Superligaen er fordi man kan overleve på individuelle færdigheder. Roland blev ansat den 1. April og startede i klubben den 1. Juni. Han har haft oaser af tid og en fucking vinterpause kommer ikke til at ændre en skid.

En af hovedårsagerne til at han blev ansat hvor ifølge C.V fordi hans grundkoncept lå tæt opad FCK.

Du kan da ikke forvente at manden skal lave mirakler. Specielt ikke når Ståle havde markant bedre forudsætninger ved sin opstart og i sit spillermateriale!


Selvfølgelig kan og bør man forvente mere. Der var stadig masser af kvalitet på holdet da man mødte et ligegyldigt VolktaPolsvkav (hvad end de hedder). De seneste måneder har flere af spillerne ikke kunne slå en aflevering over 5 meter uden at den endte i fødderne på en modspiller.

Spillet har svinget meget, men der er lyspunkter. Fcn så spillede FCK deres bedste kamp i sæsonen, imod FCN i pokalen for ikke så længe siden.


Ja det er flot man kunne en spille en god pokalkamp - FCN havde tilgengæld kneppet os godt og grundigt på hjemmebane i ligaen et par dage forinden.

Prøv forresten at undlade at bruge **HOST** **HOST** se hvor smug jeg er **HOST** **HOST** LOL lol. Det er sådan noget der opgivende for en til bare at skimme et indlæg .
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Matias
Nicodemus, som jeg skrev tidligere, er ingen forpligtet over evne. Du er således heller ikke forpligtet til at kunne læse og forstå, ej heller at holde et rimeligt overblik. Men det er nødvendige egenskaber, skal man argumentere og diskutere, uden fuldstændigt at køre af sporet - og derfor, som andre også har gjort dig opmærksom på, er det nok bedst, om vi skærer al snakken om historie fra (da du jo ikke kan den), ikke har forstået hvad jeg har skrevet og ikke evner at stille eksempler over for hinanden, som rent faktisk er brugbare. Det er ikke noget du skal være ked af - vi har alle vores styrker og vores svagheder.

Men for at besvare et par af dine spørgsmål:

"Og derfor må man ikke sammenligne, underlødig kritik af RN med FCK´s trænere igennem tiderne?"

- Jo, man gerne. Det giver bare ingen mening.

"Hvad gjorde FCK da Gorica smaskede os i Parken... gav FCK op? Ændrede det konceptet? Gik de i panik og ansatte tilfældige familiemedlemmer i centrale poster?"

- Nej, man tog konsekvensen og skiftede et halvt hold i sommerpausen, 2005. En ændring du godt er klar over, har jeg noteret mig. Panik? Måske, det vil du nok kalde det. Jeg vil kalde det en fornuftig reaktion på status i truppen, sæson 04/05. På trods af at vi "vandt" sølv (som du begejstres over på et andet tidspunkt). Det sagt er det ingen hemmelighed, at Don Ø anså/anser klubfolk som nærmest familiemedlemmer. Det har han endda flere gange, ordret, udtalt.

"... at basere succeskriterierne for trænere udelukkende på resultater i de enkelte sæsoner, er latterligt!"

- Det er med sådan en påstand, at du udstiller dine mangler i forhold til FCKs historie. Og hvorfor du øjensynligt aldrig finder ud af, at det at sammenligne perioderne før og efter Roy Hodgson, giver ringe mening. Et lille hint er, at når et mål er nået, sættes nye mål. Det første mål var at bide sig fast i toppen af dansk fodbold (hvilket økonomien, NCH og Roy Hodgsons koncept sørgede for). Derefter krævedes der mere - det var af samme årsag at såvel Don Ø som NCH mente, at man til Hans Backes projekt ville og kunne købe ind fra den næsthøjeste hylde, på det europæiske transfermarked.

"Det er jo så en frygtelig mange antagelser, baseret på..."

- Baseret på det, du har skrevet.

"Det gjorde vi sådan set heller ikke under Ståle i det første år"

- Jo. Vi var endda med i det fineste selskab, CL. Det var Ståle Solbakkens første mulighed for at spille europæisk (vi var jo allerede slået ud, da han overtog holdet).

"Vi vandt RL i 2006. men den lille detalje hæfter du dig åbenbart ikke, i dit korstog imod historieforfalskning!"

- Nej, hvorfor skulle jeg? Jeg hæfter mig heller ikke ved, hvem der vinder sommerferieturneringer i Spanien... af samme årsag. Det er træningsturneringer. De tæller ikke i noget forbunds regi.

Jeg har vist aldrig påstået, at jeg ikke har kritiseret Ståle Solbakken. Kan du ikke finde eksempler på det, hvis du mener, at det er tilfældet? Jeg har kritiseret ham voldsomt. Og da særligt i en tid, hvor jeg har været ganske farvet af, at Brøndby, med ringere økonomiske midler end os, kunne byde op til dans i europæisk sammenhæng. Mod Ajax, Schalke osv. At Ståle Solbakken så fik vendt tvivlen til begejstring, er kun positivt. Jeg er ikke for stolt til at erkende, når jeg tager fejl. Og det gjorde jeg mht. Ståle Solbakken. Sådan er det bare. Det er desværre den eneste gang jeg har taget fejl, de sidste ti-tolv år i forhold til FCK. Jeg ville ønske, det var mange, mange flere. Du derimod, tager konsekvent fejl. I selve din vurdering af FCK, klubbens historie, spillet, holdets modstandere, hvad der kan sammenlignes osv. Du er, for at blive i en lingo, jeg tror du forstår: Miles away.

En ting har du dog ret i - og det er en ting, jeg tror vi bliver nødt til udelukkende at holde os til, skal tråden ikke blive overklistret af flere eksempler på din roden rundt: "Uanset hvad, uanset om det bliver med RN ved roret, så kommer der en bølgedal på et eller andet tidspunkt"

- Det har du naturligvis ret i. Man kan ikke præstere på samme niveau konstant, og man kan ikke forvente, at der konstant bliver bygget på. Der skal være plads til at det går op og ned. Forskellen består nok i, at jeg ikke accepterer en bølgegang centreret om samme niveau. Altså et nogenlunde ensartet niveau, hvorfra man kan opleve sæsoner eller perioder, der er en smule bedre eller en smule værre end indexet. Jeg forventer, at der bliver taget skridt i den rigtige retning, og at man derfra giver rum til at træde lidt til både den ene og den anden side.
Skrevet af Matias
Og prøv at undlade h i mit navn. Jeg kan se at du har stavet det rigtigt andre gange, hvorfor det må antages, at være et resultat af en art selvliderlighed, at du nu permanent slipper et h ind.

Og nej, selvfølgelig er jeg ikke blevet rusten. Det har jeg bevist over to indlæg til dig. At du ikke kan læse og forstå dem, er ikke hverken mit, Burros eller andres problem. Sorry.
annonce
0