Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværk
Andib; det er det ikke, jeg er bare ikke helt nok koncentreret når jeg skriver tilsyneladende.
Jeg mente og mener Rudolph Austin. Jeg vil gerne have en stor stabil neger der kan spille bold og er tydelig til midtbanen. Ikke Borges der falder under kategorien halfvesen.
Skrevet af Matias
Jeg vælger også at se på det positive i sagen, som jo klart er, at Roland Nilsson er fortid i FCK. Johnny Thomsen er formentlig også fortid i FCK, senest til sommer - men TK har CV jo valgt at forlænge med, så han er nok en del af klubbens fremtid.

Jeg tror ikke på at der kommer et større, internationalt trænernavn til. FCKs udmeldinger har i hvert fald tidligere været, at man hellere ville have den rette profil til konceptet, end en kapacitet der qua sit navn ville eksperimentere med konceptet. Men jeg ved det selvfølgelig ikke... selve det at rollen bliver mere Manager efter engelsk forbillede, kunne selvfølgelig godt indikere, at det kunne ske.
Skrevet af Bløde babser
jeg er lidt på linje med mbk: cv har købt elendigt ind og roland har skulle rydde op efter en uhørt succefuld træner, ståle, hvilket ikke har været nogen nem opgave for ham.

der hvor roland påstås at "fejle" er cl/el-spil - men som jeg ser det, så er det netop her, at cv har fejlet mest eklatant med sine noget middelmådige indkøb, der ikke har holdt niveau.


Men her er vi vel også nød til at acceptere at det kommende halvår giver os nogle svar.
For er de indkøb og det han har haft at arbejde med så elendigt, eller har han ikke formået at få fornuftige indkøb til at blomstre, hvilket så er en del af grunden til han nu måtte ud?
Eller er fyringen netop CV´s cover for at tage skyld fra sig selv via dårlige indkøb. Det kunne være konspirationssvaret.

at det er en noget hurtig reaktion fra ledelsens side,


Hvis man ikke tror på ham som træner var der vel ingen grund til at give ham mere snor.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af andib
Ikke Borges der falder under kategorien halfvesen
Det er han i hvert fald blevet. Han skulle være smuttet sidste vinter. Der var han også i forholdsvis høj kurs. Han har simpelthen spillet for længe på et middelmådigt Fredrikstad-hold og har derved ikke udviklet sig tilstrækkeligt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Faberge
Den sande grund til at Rolle fik sparket: http://politiken.dk/spor…let-fra-kb/
En fisselatte, tak.
Skrevet af Nicodemus
Yderst trist historie... Og gad vide om der er nogle sølvtyve i løbetid lige nu.

http://politiken.dk/indl…teforening/
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af uden_benskinner
"Men her er vi vel også nød til at acceptere at det kommende halvår giver os nogle svar. For er de indkøb og det han har haft at arbejde med så elendigt, eller har han ikke formået at få fornuftige indkøb til at blomstre, hvilket så er en del af grunden til han nu måtte ud?"

jeg synes at erindre, at de allerførste kommentarer fra fck-kliken herinde til fck´s opstart med rolle var, at cv´s ny-indkøb var for sporadiske og ikke havde kvalitet nok, og da det viste sig at være en sandhed, og frustrationen tog til, så rettede man skytses mod rolle, der uden tvivl ikke anede hvad han skulle stille op. jeg frygter, at cv ikke vil være meget bedre end rolle - og hvor vil kritikerne så pege hen næste gang?

"Eller er fyringen netop CV´s cover for at tage skyld fra sig selv via dårlige indkøb. Det kunne være konspirationssvaret."

der er ingen tvivl om, at rolle manglede gennemslagskraft på det personlige plan. hvor ståle havde været en rottweiler på sidelinjen, så kommer rolle logrende ind som en venlig og tillidsfuld labrador. alene af den grund kan jeg godt se at rolle er fejlcastet. jeg frygter lidt, at cv knækker halsen på sin manager-gerning, da hans egne indkøb langt fra har stået mål med det, man har sendt væk - mere i kvalitet end i kvantitet.

ståle fik jo som bekendt lang tid til at bevise sit værd, man kunne måske godt have givet rolle lidt længere snor, men hatten af for fck´s meget konsekvente eksekvering af klubbens vindermentalitet. bare underligt, at denne (vindermentalitet) ikke gennemsyrede de sidste indkøb til truppen, da pengene jo var der til det...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af uden_benskinner
"Yderst trist historie... Og gad vide om der er nogle sølvtyve i løbetid lige nu. http://politiken.dk/indl…teforening/ "

ja hvad sker der lige? først brænder det hellige bjerg ned - og dernæst forsvinder stentavlerne.

jeg tror mere at der må ligge noget konspirationsteori gemt her..
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Matias
"jeg synes at erindre, at de allerførste kommentarer fra fck-kliken herinde til fck´s opstart med rolle var, at cv´s ny-indkøb var for sporadiske og ikke havde kvalitet nok"

- Det har du ret i. Johnny Thomsen, Ragnar Sigurdsson og Pape Pate Diouf som afløsere for Posh, Mikael Antonsson og Jesper Grønkjær, skriger til himlen om, at man ikke har været sin opgave voksen. Christian Grindheim kunne måske have overtaget for William Kvist, men man har nok tilsidesat betydningen af danskerens personlige indflydelse på holdet, samt at det var i ham, at holdet havde sit samlingspunkt på banen. Og så rakte det altså ikke, når der end ikke var en synlig ledelse uden for banen.

"jeg frygter, at cv ikke vil være meget bedre end rolle - og hvor vil kritikerne så pege hen næste gang?"

- Jamen herinde har vi jo længe - ligeså længe som manglerne har været synlige (og det har de været stort set siden dag 1) - rettet den primære kritik mod CV. Det er hans ansvar at finde spillere og trænere. Ingen af delene gjorde han godt nok i sommers. Så kritikken vil nødvendigvis, endnu engang, pege i retning af CV. Men det er jo ikke det væsentlige, i denne sammenhæng. Jeg ved godt at man kan blive grebet lidt af bold.dk-kulturen, hvor hele verden er det, man gør og skriver herinde - men som tilhænger af FCK, også i det virkelige liv, er det for mig vigtigst, hvad man i FCK har tænkt sig at gøre, hvis projektet ikke bliver den succes, man håber på. Og der tror jeg det kan blive svært - af de årsager både jeg og NickRomano har været om.

"ståle fik jo som bekendt lang tid til at bevise sit værd, man kunne måske godt have givet rolle lidt længere snor"

- Og så alligevel ikke. Det er første gang nogensinde, at vinderen af et dansk mesterskab, ryger direkte i CL. Der ER bare ikke plads til at give længere snor og dermed gamble med 100 mio. kroner. Mesterskabet skal vindes. Længere er den sådan set ikke.
Skrevet af Bløde babser
jeg frygter, at cv ikke vil være meget bedre end rolle - og hvor vil kritikerne så pege hen næste gang?


Som en anden også er inde på, er CV nu i en udsat rolle. Han er på alle måder sportslig ansvarlig. Så sker der ikke sportslige fremskridt vil pilen kun pege en vej. Det giver sig selv.

Men mht sommerindkøbene så betyder dette naturligvis ikke at Grindheim, JT og PPD lige pludselig fremstår som scoops.
Men man kan sige at de har fået en chance mere for at vise, der var andre årsager end deres mangler der fik dem til at fremstå så mangelfulde. Pludselig bliver foråret mere spændende som FC´er, for der er en masse ting vi skal have nye svar på.

der er ingen tvivl om, at rolle manglede gennemslagskraft på det personlige plan. hvor ståle havde været en rottweiler på sidelinjen, så kommer rolle logrende ind som en venlig og tillidsfuld labrador. alene af den grund kan jeg godt se at rolle er fejlcastet.


Man behøvede vel ikke nødvendigvis en der videreførte Ståles stil. CV ser formentlig heller ikke sig selv som en der har samme type personlighed.
Nilsson kunne sagtens være en succes på trods af han som type er meget anderledes. Den stille taktiker og alt det der.
Det fik han så ikke.
Men jeg syntes ikke det giver så meget mening blot at sige at han var fejlcastet fordi han ikke var samme type. Man søgte vel forhåbentlig en ny unik træner, ikke en (dårlig) kopi af den gamle.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"Nilsson kunne sagtens være en succes på trods af han som type er meget anderledes. Den stille taktiker og alt det der"

- Det synes jeg er lidt af en påstand. Vi har nu igennem de sidste elleve år haft fire trænere (over en længere periode), og kun dem der er/var stærke og synlige ledere, fik holdet til at udvikle sig markant. At man så ikke behøver at være en synlig leder på en bestemt måde, er en anden snak.
Skrevet af Bløde babser
- Det synes jeg er lidt af en påstand. Vi har nu igennem de sidste elleve år haft fire trænere (over en længere periode), og kun dem der er/var stærke og synlige ledere, fik holdet til at udvikle sig markant. At man så ikke behøver at være en synlig leder på en bestemt måde, er en anden snak.


Man skal være en stærk leder. Naturligvis.
Men som du også selv skriver det kan man være det på mange måder. Det at Nilsson ikke var en ekstrovert og halvbombastisk person som Ståle, behøvede jo ikke i sig selv betyde han var en svag leder.
Vi kender vist alle til ledelse der er udøvet med succes på mange andre måder. Man kan sige at poweren et kommet til udtryk på andre måder.
Jeg så et sted Nilsson var beskrevet som en træner der var ekstrem god til at coache via samtaler med den enkelte spiller via tæt dialog, hvor spilleren blev trukket til side og stille og roligt talt med. Den lavmeldte stil kan formentlig også fint fungeres, hvis den altså formår at aftvinge respekt, hvilket den gør i mange situationer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
Jeg har svært ved at se den nuværende situation som særlig holdbar.

Som jeg iundledningsvist skrev, så er konstruktionen vanvittig, for skulle CV kikse, så er det lig med afgang. Derfor er det forhåbentlig kun tænkt som en konstruktion frem mod sommer. Begrebet permanent har jo ikke hjemme i fodbold alligevel, så mon ikke det primært er tænkt som stabiliserende faktor i en turbulent tid.

Uanset om, det er af økonomiske hensyn eller ej, så opfatter jeg sammensmeltningen af cheftræner- og sportsdirektørenrollen som et signal om nedprioritering. Hvis ikke, så er man enten ramt af storhedsvanvid eller også har man en forhåndsaftale med Sir Alex.

Uanset, så er jeg glad for, at CV æder sin stolthed, og stopper lokomotivet inden det kører ud over afgrunden. Mht. til transfers, så kan man jo frygte, at CV får mindre tid til den del, og derfor går glip af noget på den front. Molde har eks. allerede snuppet Hovland, og er han så god, som rygtet siger, så skulle vi selvfølgelig have haft ham.

På trænerfronten vil Peter Sørensen være min foretrukne, men intet nyt her, for det har jeg snakket om, allerede inden han forlod Fredericia.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jamen jeg er enig i dine argumenter for, og mit eget forhold til, en leders rolle. Men jeg har efterhånden erkendt, at den "stille" leder ikke fungerer i FCK. Derfor tror jeg, at man må acceptere - også fremover - at en fast del af profilen, man søger, er at denne på så professionel (og måske moderne) vis som muligt, har en autoritet, der ikke kan betvivles.

Emneskift: Jeg hørte lige i radioen (på P3 ("Pressen på P3")), en ekspert (han er vist redaktør på Berlingske eller sådan noget) udtale, at CV nærmest alene er årsagen til, at FCK er der, hvor FCK er i dag (i forhold til den rolle vi har, nationalt). Han udtalte, at det var ham der havde sørget for, at trænerne var på plads, når der skulle udskiftes, og det samme nmed spillerne. Rimelig ringe research. Den eneste træner CV har ansat, er Roland Nilsson.
Skrevet af uden_benskinner
at cv har været en dygtig sportschef de sidste mange år, er der ingen tvivl om. men cv´s meritter som træner gør vel ikke, at man med 100 % sikkerhed ved, at han vil være bedre end rolle ovenikøbet i en situation hvor det er bydende nødvendigt for fck at hente et mesterskab + direkte champions league deltagelse hjem?

jeg synes faktisk, det er lidt af et ret så vovet sats fck gør her, men måske har cv allerede kendskab til signinger her i vinterpausen der bevirker, at han ikke frygter for at mesterskabet skal glide klubben af hænde?

jeg synes stadig, at fyringen er rolle virker en smule ("højrøvet" er ikke det rigtige ord men måske) "forkælet", når nu cv ikke ligefrem brillierede med at give rolle samme kontinuitet i spillerkvalitet og spillekoncept qua de meget markante spilleafgange som klubben har lidt under. fck´s klassiske 442 med offensive backs har jo fx været ikke-eksisterende siden rolle overtog stafetten, og deraf faldt mange af de faste - og velafprøvede -automatismer jo til jorden. at rolle ikke har kunnet finde nye veje på så koret tid, synes jeg primært falder tilbage på cv & co.

jeg er dog enig med matias i, at man ikke kan gå fra en benhård ståle til en blød rolle (fedt ordspil) - det må virke ret så skizofrent på en trup, der er vant til at kunne læne sig trygt op af et fast magtapparat i med- og modgang.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Skrevet af Martin R
Så er det slut med at træneren brokker sig over at han ikke har fået de spiller af sportsdirektøren.
Skrevet af Martin R
Så er det slut med at træneren brokker sig over at han ikke har fået de spiller af sportsdirektøren.
Skrevet af Bløde babser
Jamen jeg er enig i dine argumenter for, og mit eget forhold til, en leders rolle. Men jeg har efterhånden erkendt, at den "stille" leder ikke fungerer i FCK. Derfor tror jeg, at man må acceptere - også fremover - at en fast del af profilen, man søger, er at denne på så professionel (og måske moderne) vis som muligt, har en autoritet, der ikke kan betvivles.


Men mon Nilssons autoritet i Malmø blev betvivlet? Jeg mener nok den stille autoritet også kan være stærk.
Hvordan ser du i øvrigt Hans Backes person?

jeg synes faktisk, det er lidt af et ret så vovet sats fck gør her, men måske har cv allerede kendskab til signinger her i vinterpausen der bevirker, at han ikke frygter for at mesterskabet skal glide klubben af hænde?


Det er et sats. CV har ingen cheftrænererfaring, overhovedet. Og hans assistent er en blot 32 årig gut.
Det ville da heller ikke undre mig at man planlægger at finde en ny mand. At man så i første omgang siger noget andet kan jo nemt bare være for at vinde tid og ikke konstant skulle forhold sig til hvordan det går med at finde en ny træner.

jeg synes stadig, at fyringen er rolle virker en smule ("højrøvet" er ikke det rigtige ord men måske) "forkælet",


Hvis man, hvad enten manglende respekt i spilletruppen, manglende taktiske evner eller måske dårlig kemi med ledelsen er årsagen, vurderer han er den forkerte i rollen, har jeg svært ved at se hvad der er højrøvet/forkælet ved at smide ham ud.
Det er de eneste rigtige at gøre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af De La Barca
Med hensyn til Zidan, som er nævnt tidligere i tråden, så har han kontraktudløb til sommer, så det er nok lønposten, der vil være sværest at dække.

Samtidig har nogen, der kender nogen, dog eftersigende hørt fra Zidans egen mund, at han gerne vil tilbage til Danmark og at det kun er FCM og FCK, der vil være interessante for ham. Så måske...
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
annonce
0