Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Røll
Noget tandløse uden N´Doye, og hvis Bolanos ikke havde haft en af sine gode dage så havde det set helt sølle ud offensivt.

Kampens øjeblik: TK tager indkast ud for AGFs målfelt, tørrer bolden og tager tilløb Claudemir style, laver et pigeindkast lige i fødderne på den nærmeste AGFer.


Særligt når han, ligesom mod Silkeborg i øvrigt, i hans tilløb går to fodlængder ind på banen og kaster. I Silkeborg blev der dømt omkast, hvilket der også burde have været i dag, og i sidste ende - hvad betyder det så for hans kast at han træder to skridt længere ind på banen?
Skrevet af armand
Jeg er ikke grundlæggende uenig, men jeg synes det er en del af billedet at du ser det i alle ligaer at selv tophold der er godt kørende, spiller flade kampe uden særligt godt sammenhæng, når de møder hold der står så kompakt som AGF gør det i dag.

Santing havde nogle gode aktioner, men jeg synes også det er et mønster at han mangler de sidste 10% i afslutningerne. Med en brøkdel mere held kunne han også ha´ lavet minimum 1 kasse i dag.

men ja... ikke nogen voldsomt velspillet kamp.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Matias
Jo jo, men gennem stort set hele denne sæson, har det været reglen snarere end undtagelsen. Og derfor fungerer argumentet også nærmere som jævn undskyldning, end brugbar forklaring. Det er et problem, at så mange spillere er så tilbøjelige til at spille langsomt, uinspireret og uden vilje til at gøre det ekstra, når det er krævet.

Vedr. Cesar Santin, så er jeg enig i, at han sagtens kunne have gjort det bedre. Snildt. Og ja, særligt en afslutning burde være administreret bedre. Det er også derfor jeg har givet ham en middelkarakter.
Skrevet af repos
Nu fik jeg, måske heldigvis, ikke set kampen, for det lyder som en sørgelig omgang.

Var Nord helt væk?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af fck-styrer
Jeg så heller ikke kampen, måtte nøjes med Sport på 3´eren, men nøj hvor lød det bare usandsynligt sørgeligt.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Suusgaard
Han løb rigtig meget - desværre bare ofte de samme steder som Santin, så han flyttede ikke så meget.
I momenter havde de dog fat i noget af det småspil der skal ske mellem to små frontløbere, og det gav faktisk en udemærket afslutning til Santin.
AGF stod dog så dybt at de var tvunget til at skulle skabe noget foran feltet, og de kom derfor aldrig til at true i dybden, som de nok er skarpest til, og med vores langsomme spil foran feltet betød det at de de aldrig rigtig fik spillet sig helt igennem. - derfor var det også Bola´s langskud der var vores bedste chance i går.
Damen kunne have gjort ondt på dem i går - Santin kom til et par gode hovedstødschancer som jeg tror Damen havde scoret på/ i det mindste sat indenfor rammen.
*Edit: Jeg mente åbenbart at vi stadig havde d. 9.4.
Skrevet af Matias
Ja, han gjorde ikke meget væsen af sig. Som angriber altså. Hans engagement fejlede vanen tro ikke noget, men han får så umådeligt lidt ud af det, når midtbanen ikke fungerer. Han går jo meget ned i banen, for at støtte, men når der ikke er meget at støtte, er hans løb ofte forgæves. Det er selvfølgelig ikke hans skyld. Til gengæld fik han kun i en enkelt situation vist sig brugbar i og omkring feltet, da han spillede Cesar Santin i en god position (den chance hvor brasseren skulle have afsluttet bedre). Og det r jo ikke helt nok.

I det selskab jeg sad i, legede vi med tanken om, at vi måske kunne have gjort bedre brug af ham på midtbanen. For han virker simpelthen bedre skolet end Christian Grindheim, som ligner en, der ikke aner hvad han skal stille op med sig selv. Han er også hurtigere med bolden på fødderne og er mere konsekvent i sit spil. Når det ikke lige kører, er Christian Grindheim forfærdelig. Vi er derhenne, hvor han er decideret ødelæggende for vores spil.

Nu fik Mos ganske vist kun ca. tyve minutter på banen, i en fase hvor der naturligvis blev lukket endnu mere af fra vores modstanders side, men han er altså heller ikke svaret på en forstærkning til angrebet. Der skal et helt andet niveau til, før det bliver rigtig interessant.
Skrevet af repos
Mos frygter jeg også som et decideret panikkøb. En god sæson i Norge, og så er CV der som en flue på en varm kolort.

Dette bringer os naturligvis videre til Lars Højer. Hvad f..... laver den mand egentlig?
Den sportslige ledelse har uendelig travlt med at fremhæve sig selv i hoved og røv, men der kommer absolut intet fra vores scoutingsektor. Indtil vifdere har vi stort set kun hentet ubrugelige spilllere, som afløsere for sommerens åreladning.

Af dem vi har hentet, er det kun Stadsgaard, der har vist sig at kunne bidrage direkte positivt fra første færd.
Gamboa har aldrig fået chancen, så ham vil jeg endnu ikke bedømme.
Johnny Thomsen er allerede sendt videre.
Grindheim og PPD har ikke vist noget, der giver forhåbninger om, at vi er på rette vej.
Mos er åbenbart bag Nord i køen, og det er i sig selv en falliterklæring, når han er købt som topscorer i Norge.
Ragnar har vel været nogenlunde, men vi bør kunne sigte højere end det.

Fælles for indkøbene er, at de er så åbenlyse, at man ikke sidder med indtrykket af, at det er et resultat er scoutingarbejde. Derimod har CV og Højer formentlig kigget lidt spillerbørs på VG og Aftonbladet, og så hentet lidt fra Sverige og Norge, og så går det hele nok.

Hvor f..... er den overraskende transfer, hvor man henter en gennemscoutet spiller med et solidt niveau? Altså, hvor man siger mod en forstærkning af holdet, og ikke bare en breddespiller.

Det er bare så uendelig sløjt, og hvis vi skal spille CL næste sæson, så kræves der i den grad forbedringer hos scoutingsektoren. Drop dog Lars Højer, hvis eneste kvalitet er, at han er klubmand. Få fat i nogle kompetente folk med et bredt netværk, der rækker ud over Norden. Det kræver sgu ikke meget at holde øje med Norge og Sverige, når man tager niveauet i de to ligaer i betragtning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Netop hovedstødet fra Cesar Santin, hvor indlægget kom fra Christian Bolanos, tænkte man, at den havde Dame N´Doye sat ind. Men vi skal faktisk ikke længere tilbage end kampen mod Silkeborg, hvor Dame N´Doye misbrugte en lignende chance, ligeledes i en 0-0-udekamp.
Skrevet af Matias
Og ja, scoutingarbejdet skal intensiveres og opgraderes. Både fordi der er langt bedre sportsligt perspektiv i det, men også fordi det kan betale sig økonomisk. Ingen grund til at give 18 mio. kr. for en spiller, når man for betydeligt mindre kan få en, der er bedre.

Mht. Christian Grindheim, så mener jeg det er et udtryk for en af den slags mismatch, man ikke helt kan gardere sig imod. At han passer så ringe ind, og kan gøre så lidt forskel, kunne ingen have forudset. Nok er han ikke ligeså god som William Kvist, men at en spiller, der var fast mand på et sub-tophold i Holland og på det norske landshold, end ikke kan gøre en forskel i superligaen, er en gåde af de helt store.
Skrevet af Mr.Al
En kamp som igår får en til at spekulere hvorfor vi ikke nuppede en gratis Djiby Fall istedet for at investere 9 mio. i en spiller, der tilsyneladende ikke er bedre end Nordstrand/Santin.

Derudover må vi vel blot konstatere at vi pt. ikke har niveauet til at åbne forsvaret mod et hold, der pakker sig. Med de mange kampe, der kommer fra den 15. april til starten af maj, får vi nok brug for en Claudemir på et nogenlunde, anstændigt niveau. Man kan vel håbe.
FCK Gunners Hammarby IF
Skrevet af repos
Bortset fra, at Claudemir slet slet ikke har fungeret i denne sæson, og en skadespause har nok ikke gjort det bedre.

Forsvaret skal blive ved med at holde tæt, og så skal vi håbe på Damen scorer regelmæssigt. Takterne mod BIF kan vi forhåbentligt finde frem igen, men der er ingen garantier i den retning. Vi mangler stadig FCN på udebane, og vi skal i hvert fald holde den 6-points buffer, vi har nu.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bosse1983
Spørgsmålet er vel hvad Mos er indkøbt til. Jeg antog det for at være en erstatning for Santin, da denne formodes at skifte til sommer. Nordstrand var, da han var bedst, mere en klassisk fox in the box. Når man ikke i to kampe i træk kan pege på en kæde hvor tingene fungerer, er CV nok tilbageholdende i forhold til at eksperimentere for meget.
Hvad jeg har set, er det dog primært i motorrummet at man har problemer med både det offensive, men også at skabe det etablerede genpres, som Claudemir og Kvist gjorde så fortrinligt.

PPD nævnte jeg da han blev hentet, som lidt at en lottokupon. Jeg tror ikke at han er typen, som falder naturligt ind i det disciplinerede spil man gerne vil praktisere. Den uortodokse stil in mente, kommer han faktisk til at se endnu værre ud, når resten ikke finder melodien. Personligt ville jeg måske have ladet ham erstatte Damen, når denne ikke er til rådighed. Han har endnu ikke det taktiske på plads, til at gøre sig på kanten i en 4-4-2. Uforudsigeligheden og fysikken kunne dog måske komme holdet bedre til gode i boksen, når offensiven har en tendens til at blive lidt statisk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af SCHAAP
Nul. PPD skal blive på kanten som det ser ud nu. Hans første touch er pt så dårlig, så hvis han skulle være omringet af Kure og co., så havde han slet ikke få en fod til jorden.
Skrevet af Bosse1983
Det paradoksale er dog, at det netop var i sådanne situationer han var farligst for Molde. Jeg tror selv at jeg sammenlignede ham med Kanu i sin tid. På uforklarlig vis har havde han en evne til at rage bolde til sig og ryste sig fri, selvom det så ud som om det blev gjort med en toblerone mere end med en kattepote. Uanset hvad, fik han som regel skabt en masse virak.

Man kan ikke kritisere Nord´s arbejdsindsats, men han ligner en mand med Jon Dahl syndrom. Han knokler og tilbyder sig, men slutproduktet er pokkers svært at få øje på. Mandens tidligere kølighed, samt villigheden til at arbejde sig ind i kampen, gør naturligvis at han kan forsvares på toppen. Personligt tror jeg bare at PPD kunne have skabt omtrent det samme, omend han ligner en hund i et spil kegler mens han gør det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mr. Spock
Jeg synes nu heller ikke det er en helt tosset ide når N´Doye er ude, de mere kvalificerede alternativer står ikke og træder hiannden over tæerne ligefrem. Selvfølgelig lidt skidt det ikke står bedre til med Plan B i angrebet end at Mr. Golden Touch kan komme i spil.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Det er jo heller ikke sikkert, at CV ikke vil vælge den løsning, en anden gang. Til kampen mod AGF var Martin Vingaard, Thomas Delaney og Claudemir ude, hvilket efterlod os med fire midtbanespillere til fire midtbanepladser. Så skulle man have været ovre i, at Pierre Bengtsson skulle have startet inde på bekostning af Morten Nordstrand, men det kan jeg godt forstå, at man ikke satsede på. For det første er Morten Nordstrand en dygtig spiller der altid leverer en arbejdsindsats, man kan stole på (og til en kamp, der var så afbudsramt fra stamspillere, var det bestemt værd at tage med), for det andet fungerede nøjagtigt samme midtbane glimrende (således også Pape Pate Diouf), i torsdagens kamp mod Brøndby.
Skrevet af Mr. Spock
En lidt mere forsigtig løsning på venstrekanten såfremt PPD skulle skubbes op forrest ville være Oviedo med Bengtsson på backen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Jeg har ikke taget stilling til, hvem der i givet fald skulle spille venstre back og venstre midtbane. Som man nok kan læse. Men det ville under alle omstændigheder være at gamble unødigt med de spillere og evner, der var til rådighed i gårsdagens kamp. Jeg kan godt forstå at CV stillede med de elleve, han nu engang havde valgt.
Skrevet af Bløde babser
Det kan godt være det var de 11 rigtige, men den plads der har ærget mig er Nordstrands.
Kan det virkelig passe at vinterens halvstore indkøb har så lidt tillid at han ikke får chancen i forhold til en spiller på vej videre. Der er sikkert nogle gode taktiske forklaringer, men det gør det ikke mindre deprimernede at Mos åbenbart er meget langt fra at være the shit.
CV´s indkøbshånd fremstår mere og mere usikker. Måske rygterne om Ørgaard som ny sportschef gerne må blive virkelighed.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0