Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Spock
Helt sikkert, jeg tænker også mest på det som en ændring der kunne have været foretaget i pausen eller med en halv time igen, hvor Nord og Santin havde fået tid nok til at vise at der i hvert fald ikke var mål i dem i den kamp.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Hvor florerer de rygter? Om Jens Ørgaard.
Skrevet af Mr.Al
Den gode Fernando Olsen (ham de har i Fodbold uden Filter, der konstant snakker om fodboldklubber, som "oplevelsesøkonomiske virksomheder") sagde det til Holmstrøm i gårsdagens udgave.
Udover det har jeg ikke hørt noget om det rygte mht. Ørgaard, hvilket iøvrigt heller ikke vil give ret meget mening, da man nok må formode at vi finder en ny træner til sommer.
FCK Gunners Hammarby IF
Skrevet af Matias
Så det er bare fra ham? Jeg stoler ikke så meget på hans idnspark. Det gør jeg sjældent med voksne mænd, der i tide og utide, pavestolt lufter sin dværgpuddel, på KBs anlæg.
Skrevet af Bløde babser
Fra blablabla på SL.
Nogen mener at vide at NCH ser et kæmpe lys i ham og at CV´s stjerne er faldene af årsager der har været debateret et utal af gange i denne tråd.
Troværdighed; under middel :-)

Claudemir skulle også have nogle issues der ikke relaterer til hans skade, men et lidt for utæmmet partygen.
Troværdighd; over middel.

Jeg har hørt den med Claudemir flere forskellige steder fra, så jeg begynder snart at købe den. Hvis den holder er ligningen med ham ud og en ny central profil ind i sommervinduet oplagt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af SCHAAP
Både Claudemir, N´Doye og Bolanos har et lidt for godt partygen. Men jo, især Claudemir.
Skrevet af Matias
Jeg har selv set det. Claudemirs partygen i fuld effekt. Dog dagen efter en kamp, så det var ikke noget der generede mig. Det ville det ikke gøre uanset hvad, så længe han præsterede på banen. Jeg har også set Cesar Santin og hans kone købe litervis af Redbull og vodka, på Q8 på Bryggen. Det jeg blev mest forarget over i den anledning, er, at jeg opfatter det som en Brøndbydrink. Men hvad kan man forvente, af fyren der jævnligt frekventerer T-Hansen?
Skrevet af Matias
"Nogen mener at vide at NCH ser et kæmpe lys i ham og at CV´s stjerne er faldene af årsager der har været debateret et utal af gange i denne tråd"

- Der er da også god grund til at være kritisk over for CVs indkøb. Men ang. Jens Ørgaard, læste jeg netop NCHs udtalelser om FCM i fodboldprogrammet der, og gennem dem blev der ikke lagt op til, at han er udelt begejstret.
Skrevet af SCHAAP
Tja, men nu er det jo sådanset også sket to dage før en kamp. Det er klart man skal have love til at feste en gang imellem, så længe man kan styre det og holde fokus på kampene. Men det er virkelig ekstremt det her.
Skrevet af Bosse1983
Hvad angår den "nye" træner, er Köln nede med 3-0 ved pause, mod Hæleren & Co. så det er da muligt, at det løser sig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kratos
En fra min kærestes klasse knalder ret meget rundt med Claudemir og iflg det kan jeg forstå at det ikke hører til sjældenhederne han tager sig en bytur.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Matias
Ståle Solbakken skal fandeme være så velkommen tilbage, kommer det dertil. Og han må gerne tage Bård Wiggen med også. Nordmanden havde et fint samarbejde med CV, så det ville heller ikke give anledning til, umiddelbart, at tilknytte Jens Ørgaard. Apropos hæleren, kunne han være fin at få fat i.
Skrevet af Kratos
Det kan være han er godt på vej, Køln er i hvert fald bagud 4-0 med en 40 minutter tilbage af kampen mod Mainz.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af SCHAAP
Ja, vi må se hvor "fredet" han er efter denne kamp, men tror i at han vil kunne forbedre det nuværende FCK hold?
Skrevet af Nepech
Det nederlag overlever han næppe.

By rygterne har jeg også hørt fra et par pålidelige kammerater og det viser jo blot endnu et Ståle element man har glemt. Jeg tvivler på at CV (og Rolle da han var træner) kan tvinge sig til den samme professionelle disciplin fra spillerne.

Grønkjær opsummerede det jo meget godt i hans interview omkring Barcelona kampen. Hvordan de synes Ståles plan lød som selvmord - men de gjorde fandeme som han sagde.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Matias
Ståle Solbakken? Ja for fanden. Efter han begyndte at blive mere sikker på sig selv som træner, har han ikke stillet med en flok umotiverede spillere (eller hvad der nu gør dem så usikre på, hvad hulen de skal foretage sig, når tingene ikke lige flasker sig). I hvert fald ikke i FCK-regi.

Og Ståle Solbakken ryger, hvis FC Køln taber så stort her til aften. Det er jeg sikker på. Så er det spørgsmålet, om han ønsker at vende tilbage til FCK.
Skrevet af Nepech
Det handler jo om hvorvidt Ståle ser det som et nederlag at komme tilbage til en "mindre" klub igen. På den anden side vil vi så være rimelig sikre på Champions League fodbold og en god præstation der vil nok ikke skade på CV´et efter Köln fiaskoen.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Bosse1983
Det var et stort slag for Semb og den kollektive norske fodboldstolthed, at han i sin tid takkede nej til landsholdet, for at prøve kræfter med Köln. Spørgsmålet er om forbundet sluger den kamel det ville være, at tilbyde ham jobbet igen. Hvis ikke tror jeg næppe han finder større arbejdsgivere end FCK, hvis han sender en tysk traditionsklub ned, hvor elendigt spillermaterialet så end måtte være.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
Det eneste der skulle forhindre FCK i at tilbyde Ståle Solbakken stillingen som cheftræner, er hvis den rent faktisk er nedlagt.
Skrevet af Nepech
Hvem ved om CV, beruset af magten som manager for flagskibet af Dansk fodbold, ikke har bildt sig selv ind at han er mindst lige så god som Ståle.

4-0 til Mainz. Köln havde 3 skud, ingen af dem inde for målet. Det tror jeg ikke han overlever.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
annonce
0