Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr.Al
Tror personligt han kunne ende i en mindre belgisk eller hollandsk klub. Håber selvfølgelig han kommer hjem, men ser bare Ståle, som en mere målrettet type og han kan jo ikke rigtig udrette mere i FCK.

Men jeg har ærligt talt svært ved at vurdere hans muligheder. Ser ikke et beligsk/hollandsk hold, som urealistisk for ham, men det kan da godt være det ender med at vi er hans klart bedste mulighed.
FCK Gunners Hammarby IF
Skrevet af Matias
Udsigten til at være træner for et CL-hold, er, som Bosse også skriver, ret attraktivt, hvis det man lige er kommet fra, er en gedigen fiasko. På den led vil han kunne genrejse både karriere og ry indenfor en overkommelig periode. En-to sæsoner, vil jeg tro. Det er tidsmæssigt peanuts, og langt mere sikkert, end at skulle om en mindre klub, der både har størrelse og økonomi (i forhold til de nærmeste konkurrenter) imod sig.
Skrevet af Raoul Duke
Om end hvor rart det ville være, at Ståle kom tilbage, så tror jeg ikke meget på det. Køln er notorisk svær at få resultater med, så det betyder ikke, at han har fået uoprettelige ridser i lakken, hvis han med al sandsynlighed fyres. Jeg tror han har smag på mere og noget nyt end FCK. Han kan jo stort set komme tilbage til klubben hvis det passer ham. Jeg tror det er mere sandsynligt, at han tager en tjans i enten Belgien eller Holland, som der også skrives, eller også får en mandfolkesnak med det norske fodboldforbund og tager den derfra. Jeg håber jeg tager fejl.

Hvad langt værre er, så ser det unægteligt ud til at FCK skal spille CHL og selv ikke i min vildeste fantasi, kan jeg se det nuværende hold få andet end læsterlige klø i alle kampe. TK og Grindheim som motorrum i Europa virker lidt surrealistisk i lyset af foregående år. Det er interessant, i hvor høj grad sådanne bekymringer indgår i det nuværende scouting-arbejde. I hvor høj grad er CV og klubben klar over det? Selvfølgelig kan de se problemer, men i hvor høj grad vægtes problemerne og i hvor i høj grad er der tiltro til den nuværende trup nok skal kunne gøre en ok figur (der mangler lige lidt organisation og samspil argumentet)?
Skrevet af Matias
Ståle Solbakkens fremtid er selvfølgelig meget, meget uvis - og endnu mere i forhold til en fremtid i FCK. Meget af snakken (bl.a. herinde) bunder således også i ønsketænkning baseret på nostalgiske det-var-meget-bedre-engang-følelser. Det sagt har ingen af parterne jo brændt nogen broer i forhold til hinanden, ligesom begge parter har udtalt sig positivt om at samarbejde igen. På et tidspunkt.

Jeg tror stadig det bliver sværere at blive danmarksmestre, end mange går og regner med. Vi er jo meget udsatte hvis skader og/eller karantæner rammer de forkerte. Men bliver vi danmarksmestre, er jeg overbevist om, at der gøres noget ved midtbanen. Claudemir bliver solgt fra, men mindre han overbeviser om, at han kan tage opgaven seriøst. I så fald bliver Christian Grindheim solgt fra. Ind kommer et powerhouse, der kan få sat styr (og struktur) på den centrale midtbane. Så er det spørgsmålet, hvad man vil gøre med resten af truppen. Har Cesar Santin en fremtid i klubben? Kommer der et bud på Dame N´Doye, man ikke kan sige nej til? Giver man endnu en sæson til at Pape Pate Diouf kan spille sig ind?
Skrevet af DMC
Har fra en kollega der er gift med FCM´s fysisketræner, at snakken om Ørgaard til en dansk klub ikke er helt ude i hampen. Der har i hvert fald været kontakt parterne imellem.
Den klub der har været kontakt til ønsker at højne fokus på scouting og talentarbejdet, og at de her mener, at Ørgaard har evner der ikke er i klubben.
Det er et frokost-rygte, men vel ikke helt urealistisk at klubben er FCK?
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Gaggen25
Det lyder som om ståle bliver fyret lige om snart. Som jeg ser det er det et perfekt match for FCK. Men tror sku ståle er for stolt til at vinde tilbage til FCK. Ville blive gevaldigt overrasket hvis han kunne finde interesse i at komme tilbage. Det kan aldrig blive lige så godt som sidst.
123
Skrevet af Matias
I går spurgte jeg også en, som jeg anser for at være en rigtig god forbindelse til FCM, om han kendte noget til rygterne. Det gjorde han ikke. Men det betyder jo ikke, at der ikke kan være hold i dem. Det kunne da være spændende.
Skrevet af Sir , moderator
Fernando var jo overbevist om Ørgaard til FCK i fodbold uden filter søndag.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Det var vi om på side 1255!!!!
Skrevet af Sir , moderator
Den slags drukner jo mellem dine lange indlæg
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Læs dem. Læs dem alle sammen!
Skrevet af Blastoid
Der ville godt nok være tale om den helt store forårsrengøring, hvis man hentede både Ståle og Ørgaard, samt smed CV på porten. Jeg tror, det bliver lidt enten eller, hvis en af dem overhovedet bliver ansat. Man har længe prædiket FCK-DNA som et vigtigt element, og selvom Ståle i den grad besidder dette, så virker så stor en omvæltning drastisk, at man kan miste den DNA, og spørgsmålet er også, om konstante omvæltninger, trænerskifte, osv. kan hive os tilbage på sporet fra sidste år.

Pyha, der er satme mange spændende spørgsmål, der melder sig oven i en tid, hvor det er usikkert, om vi bliver mestre. Jeg kan simpelthen ikke holde til det. Og jeg er lidt bange for, at den uro også rammer i truppen! Jeg er enig med Matias i, at det her bliver afgjort med et pubeshår og muligvis ikke til vores fordel!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
Jeg var mere ovre i luksusudgaven. Med CV som sportsdirektør, Jens Ørgaard som scoutingchef og Ståle Solbakken som cheftræner.
Skrevet af Sir , moderator
Som jeg forstår det er Jens Ørgaard købmand og dygtig til at lave handler. I FCM var det vel også Claus Steinlein der stod for akademiet og dermed talenterne? Jeg har ikke opfattet ham som scout. Jeg tror Jens Ørgaard er manden der kan hente folk billigt og sælge dem dyrt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Moller
Jens Ørgaards eftermæle i FCM er vel snarere, at han både køber og sælger dyrt.
Det ville dog være interessant at se ham "med frie hænder" i FCK.

Jeg ville dog være overrasket, hvis FCK vælger Ørgaard. Ørgaard er jo indbegrebet af vestjysk krejlerattitude. Det ville være atypisk for FCK.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af PSG 1970
Har Damen karantæne mod Køge...? En fck sejr giver 1,44 hvilket jeg finder ret højt, specielt hvis Damen er med!
Ici c'est Paris!
Skrevet af Sir , moderator
Ahh Moller det er vist ikke helt objektivt? Ud over Borring har de så købt folk særlig dyrt? Der har været snak om nogle store sign-on fees til Poulsen og Bak, men her var der også tale om landsholdsspillere. Det er ikke småting man fik for Kjær, Fischer, Reid osv. At man så stadig ikke kan drive en fornuftig forretning er en anden sag.


"Ørgaard er jo indbegrebet af vestjysk krejlerattitude. Det ville være atypisk for FCK. "

Øhhh... Skjærbæk anyone?
Dette er en signatur.
Skrevet af Razz
Jeg tror, at Ørgaard i bedste Jerry McGuire stil er "good in the living room".

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Moller
Jeg skal ikke kunne sige om de jyske bagmænd kan have en finger med i spillet.

Jeg vil dog alligevel undre mig, hvis man sætter selve symbolet på FCM ind i rollen som sportsdirektør i FCK. Det vil naturligvis være afhængigt af om man sådan helt kan adskille image og kvalifikationer.

I forhold til det rent sportslige er jeg helt enig i, at Jens Ørgaard har lavet en lang række af fantastiske salg igennem tiderne. Det er vel den primære årsag til, at FCM har været en del af toppen i de sidste 10 år.

Foruden Borring-sagen, de eftersigende voldsomme lønninger til profiler, har han også betalt 10 mio. for en spiller, der aldrig havde spillet andet end Superettan.

Man kan i hvert fald sige, at Ørgaard er risikovillig. Det kunne da være spændende at se, hvad det kunne føre til i FCK. Mon ikke Ørgaard kunne finde nogle nye markeder for FCK?

Man kan da også argumentere for, at man i CV allerede har en risikovillig sportsdirektør, når tænker på de beløb, der er lagt for diverse profiler i Tippeligaen og Allsvenskan.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Saint
Ørgaard har nogle kontakter i Afrika som kunne komme os til fordel, samtidig med at han nu har vist en fint evne til at hente talenter til, om end han på ingen måde virker i stand til at styre en forretning. Hvis han bliver hentet er jeg rimelig sikker på det er efter samme recept som Matias nævner, hvor han er scoutingchef og CV er Manager/sportschef(hvis vi finder en træner).

Det vil om muligt hjælpe os med at finde nye markeder og det sorte guld har jo virket fint før..
(...)
annonce
0