Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
"Er han stadig cheftræner efter sommerpausen står det endegyldigt klart, at selvpromovering præger CV´s dagsorden mere end klubbens bedste"

- Eller også står det klart, at fodbolddelen er så nedprioriteret, at det er det, der er plads og råd til.
Skrevet af Mr. Spock
Håbløs udtalelse. Man må respektere og beundre hvad FCN udretter med langt færre midler i forhold til FCK (i denne sæson), det gør de fleste neutrale, og det er ikke et dansk fænomen, det samme sker i USA og Rusland.

At CV mener dette -

slår de en prut, er det også flot. Det er dette, som er vores mentale udfordring lige nu: Vi skal rejse os, ’face’ denne mentale problemstilling og gå ud og gøre det, vi er bedst til,


- er forhåbentlig et fejlcitat. Hvad fanden skal FCK førsteprioritere at underdog´en er mediedarling for? Midt i mesterskabskapløbet? Det er jo fuldstændig uvæsentligt, og helt omvendt en livsbetingelse for professionelle sportsfolk at kunne holde fokus VÆK fra den slags. Han er enten fejlciteret, formulerer sig uheldigt eller en meget presset mand der er ved at miste styringen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Kipvits
Ragnar kommer også med et par guldkorn i en artikel på JP


http://spn.dk/fodbold/su…2771519.ece

Vi har det i vore hænder. Vi ligger et point foran, så vi kan selv afgøre det. Det eneste vi kan gøre, er at vinde vores egne kampe. Vi skaber altid chancer i kampene, så vi tror på, at det kan lade sig gøre


"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Røll
Ragnar kommer også med et par guldkorn i en artikel på JP


http://spn.dk/fodbold/su…2771519.ece

Vi har det i vore hænder. Vi ligger et point foran, så vi kan selv afgøre det. Det eneste vi kan gøre, er at vinde vores egne kampe. Vi skaber altid chancer i kampene, så vi tror på, at det kan lade sig gøre


Man kan se spøgelser alle vegne. Ragnar siger jo ikke noget der er forkert i ovenstående. FCK skal stadigvæk "bare" ud og vinde de sidste par kampe, og ja, FCK skaber altid chancer i kampene.

De spiller en fin kamp mod FCN som de ret beset skulle vinde jf. spil og chancer.

Spiller til gengæld en elendig kamp mod OB. Et OB hold der har famlet i blinde, men stadigvæk har et godt hold. Deres midtbane er på papiret i top 3 i Danmark - Gislason - 2xDjemba - Traore - Mendy / Kadrii. OB måtte på et eller andet tidspunkt vende skuden, og selvfølgelig skulle det blive mod FCK.

Næste runde har FCN OB, og der kan de passende smide 2 point eller gerne 3, mens FCK hiver 3 point i SønderjyskE.

FCK har mødt SønderjyskE 2 gange i ligaen, og begge er vundet med 2-0 (1 ude og 1 hjemme). Javel, de har spillet 2 gange mod dem i Pokal turneringen, hvor begge kampe var decideret pinlige, men der er stadigvæk en stor forskel på, om det er pokal, eller superliga bold der står på menuen.

CV´s udtalelser - ingen kommentar.Skrevet af Lehrer
"Det burde udløse en fyreseddel pr. omgående" - haha
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af repos
http://www.sporten.dk/su…tuderiet-cv

Tøffe er hurtigt ude og smide et sjældent set velfortjent tudefjæs i retning af CV.

Ragnars udtalelse kan jeg nu heller ikke se noget odiøst i, andet end at vi nu ikke har skabt alverden af chancer på udebane i foråret.

SE på udebane bliver endnu et pointtab.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Gamst Pedersen i Blackburn, han må kunne lokkes med noget (muligvis) CL.
Skrevet af Cabra
Mon ikke det er langt mere attraktivt for ham, at tage endnu en tørn i England. Han er trods alt kun 30 år.
Skrevet af amorbavian
Det er helt fint at Tøffe svarer igen. For, som repos bl.a. nævner, så har medierne været for bløde med kritikken. Det eneste kritik har sådan set været, at FCK har haft alt for meget tendens til at køre på rutinen i denne sæson, og afgøre kampe på enkeltmandspræstationer. Hvilket egentlig ikke er kritik. Ud over det, så har der været lidt omkring valget af Rolle - efter bruddet altså.

Men intet af den analytiske kritik, som vi her i bold.dk ekspertpanelet har gentaget i et år (og mere til).
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Gaggen25
Arghh, hvorfor er det vi spiller kl 16 idag? Det er satme et ringe tidspunkt. Der er nu nogle ganske underholdende kampe i england på nogenlunde samme tidspunkt. Så er man naturligvis nødt til at have prioriteterne i orden, og tune ind på haderslev stadion. For helvede hvor jeg håber på en sejr. Og så en uafgjort til FCN imorgen. Drømmene får frit løb!
123
Skrevet af Matias
Det "sjove" er i den sammenhæng, at et par spillere har meldt ud, at det er godt at det nu er FCKs tur til at sætte FCN under pres, fordi det er os der spiller først. Altså igen en forventning om, at kampen ude mod Sønderjyske, helt automatisk giver en sejr til os. Det er grotesk.
Skrevet af Gaggen25
Enig enig. Ydmyghed og ærlighed ville godt nok klæde klubben i sådan en situation som vi har nu. Men det sker sku nok aldrig. Jeg håber på N´doye går ud og levere en pragtpræstation og vinder for os som det efterhånden er lidt tid siden han har gjort sidst. Ellers ved jeg sku ikke rigtigt hvad man skal sætte sin lid til efterhånden.
123
Skrevet af Saint
Hvad der igennem flere år var en stor vinder mentalitet er nu blevet til en lad arrogance. Hovedårsagen er efter min mening at vores højt betalte og i de flest tilfælde fantastisk fodboldspiller, for superligaens standard, ikke længer har en hård leder til at holde dem i kort snor. Her mangler vi både en Kvist, Linderoth og tildels hjalte. Men hvad være er vi ikke længer har en stål sat træner, som Ståle eller Backe. CV har travlt med at redde sin egen røv og det første skridt er at få fingrende i Peter Sørensen eller en ligne træner der kan undgå stjernenyker(?).

Jeg er dog lidt fortrøstningsfuld efter Damens udtalelse, det virker som om at han har set lidt af alvorende er klar til at trække de andre med frem.
(...)
Skrevet af Matias
Jeg nægter at se kampen i dag! Eller også skal jeg bare noget andet... hvorom alting er, repos, kan du tage bedømmelserne?
Skrevet af Suusgaard
Igen en forfærdelig indstilling på holdet... Det første kvarter har været præget af halvhjertede indsatser, mislykkede forsøg på champagnebold, forkerte løb og generelt bare en usikkerhed der bare ikke må sparke ind så sent i en tæt guldkamp! Det er jo nu holdet og klubben skal vise at vi har mere rutine i denne fase af sæsonen end FCN, men igen sidder man og krummer tæer over et uoplagt hold...
Men hvad fa´en - Damen stanger sikkert én i, og så kan CV gå ud og sige at alt er godt...
Skrevet af Suusgaard
- Til gengæld er SE forsvaret til at tale med idag virker det til, så mangler vi bare lidt skarphed fra de forreste
Skrevet af Gaggen25
Hvorfor er det vi nægter at score?? Hvordan bærer N´doye sig ad med at brænde fra 8 meter, uden mål mand (Han var givet offside, men det så på ingen måde ud som om han var klar over det). Og så santin selvfølgelig. Jeg dør hvis vi skal brænde 10 100% chancer igen idag.
123
Skrevet af SoerenDKK
For satan, Santin... få nu bare én af de bolde ind i nettet!

Ellers fint spil - vi har styr på SønderjyskE, vi kommer frem til chancer og de virker ikke rigtig som den helt store trussel. Lidt mere tempo i spillet og en lidt mere direkte tilgang, og så tror jeg det nok skal blive godt.

I øvrigt, bortset fra at han ikke ligefrem er skarp i dag, så spiller Santin indtil videre rigtig godt. Sørger for en masse bevægelse og muligheder fremme. Så det ser fint ud... Hvis han så bare kunne få den skide bold ind også..
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af amorbavian
Vi spiller dem jo tynde i forsvaret, men Santin vil bare ikke score.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Stinson
En ting jeg ikke forstår er, hvorfor går damen ned som bindeled mellem angreb/midtbane hele tiden? Han er i mine øjne en bedre afslutter end Santin, og bør blive i feltet for at komme til de chancer der må opstå.

Frustrerende at se på det her.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
annonce
0