Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af beesknees
Så er Grindehvalen ude og tude til norsk presse om at han er syndebuk fordi han er nordmand.... nej, du bliver kritiseret retteligt fordi du spiller dårligt. Hvis du skal påtage dig offerrollen, så smut. Du vil IKKE blive savnet.


Der har været stor kritik af Grindheim helt fra starten og det er mindre grinagtigt, at Grindheim har skulle tage en stor del af tæskene for at midtbanen ikke har fungeret, når en mand som Claudemir har spillet ligeså ringe, hvis ikke ringere til tider denne sæson. Du behøver kun tage et kig på Plankeværks kommentar for at se en ret standard, usaglig, syndebuks kommentar der plastres på Grindheim.

Kritikken er dog ikke fordi han er nordmand, men fordi han var set som en afløser for Kvist og der var nogle forventninger til ham grundet hans CV. Der af, er hans kommentar ynkelig.
Skrevet af Nepech
Spiller Mj i Spanien, for så har vi vel intet at lokke ham væk med?


Almeria er ikke rykket op og mon ikke han vil mere end at spille i Segunda Division. Udover det så er det ikke den sjoveste by og der er forbandet varmt.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Plankeværket
Cool, jeg ser ham gerne i truppen.

Iøvrigt Beeskens. Min kritik af Grind er 100 % saglig. Han har været tudende elendig, han bliver ikke gjort til syndebuk - han bliver evalueret.
Jeg har været efter samtlige 4 centrale midtbanespillere og mit "oprindelige" ønske var faktisk at beholde ham og ikke Claude, lige indtil han smed tudekortet.

Der er i den sammenhæng ingen pointe i at smide TK eller Delaney ud, da de ikke kan indbringe knaster og nok er ret meget billigere i løn end de to kegler.
Skrevet af quaz
MJ har udtalt at han vil væk fra klubben, såfremt de ikke rykker op. Han tog til Spanien for at spille sig tættere på landsholdet, ikke omvendt. Et skifte til FCK vil kunne kickstarte hans karriere og få ham ind i landsholdsvarmen igen, lidt ala. Stadsgaard, som bare ikke har grebet chancen 100%.

http://www.bold.dk/nyt/M…ller-skifte

Duncan har bevist at han kan score mål, uanset hvor han spiller i verden, selvom det ikke ville være det mest populære skifte, kunne jeg godt se ham blive kult, ligesom 32 gjorde det i sin tid.

Ham Ghaneseren oppe i Sverige ville være en klassisk handel og lyder meget realistisk, det positive er dog at han er fandens ung (20 år) og har massere af potentiale, dog kan dette også betyde at det kan blive en dyr handel.

Christan Poulsen behøver vel ikke yderligere begrundelse, han har mulighed for at vende hjem på forskerordning, hvilket gør at vi kan komme op på det lønniveau som ville gøre et skifte interessant for ham.

Emil Larsen ville også være klassisk, han ville dog få en del tid i baggrunden her i starten. Han ville nok som Vingaard gjorde det i sin tid bruge 1-2 sæsoner på at få den defensive disciplin ind i sit spil.

@Plankeværket
Det lyder nok sjovt, men Delaney er nok den spiller som er den mest sikre FCK spiller i næste sæson, under absolut ingen omstændigheder kan jeg se ham smutte, derudover tvivler jeg på at der er nogen interesse, da han har været skadet hele foråret. Du har ret mht. TK, han udfylder også sin rolle fint, han bliver aldrig fast mand og kommer primært i spil når de spillere foran ham har formdyk, hvilket skyldes den store mængde spilletid i denne sæson.
København
Skrevet af elendil
Alene N´Doye er superligaens bedst betale spiller nogensinde med en månedsløn på 500.000 kr.


Jeg var ellers sikker på EB engang skrev, at Gronk hev 10 mio hjem om året. Får den bedst betalte spiller nogensinde virkelig kun 6 mio om året - før skat?
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Fandme nej om jeg vil se Dumcan i klubben.

Jeg troede egentlig mere eller mindre, at CP havde åbnet for at forhandle med Evian om forlængelse.


De signings er dog typisk FCK - danske spillere der har præsteret godt for andre danske klubber (og så lige CP), og så en svensk topscorer. Jeg har ikke set Lyngbys kampe (undtagen mod os), så Emil Larsens niveau kender jeg intet til, udover hvad jeg har læst.
Spørgsmålet er om CV selv gør.Og Grindheim skal forhåbentlig smide en ordentlig sum penge i bødekassen, for den mærkelige udtalelse. For mig virker det til, at nordmændenerne har betydeligt mere travlt med at hade os/dyrke rivalisering, end vi har med at hade dem....
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bosse1983
Selvom kritikken af Grindheim muligvis er infantil fra visse kanter, er det aldrig skide smart at smide "racist-kortet".

Han bliver hentet ind for Kvist og i en storklub med forkælede fans, vil der altid være forventninger. Tackler man ikke det, bør man måske nedjustere ambitionerne.
Havde han sagt at kollektivet havde fejlet og at han som ny i klubben, syntes at for meget af ansvaret for dette, var blevet lagt over på ham, ville det være en udmelding man kunne forholde sig til.
Umiddelbart lader det dog ikke til grissebassen synes, at der har været det store galt med det han har leveret, hvorfor det må være fordi at han er norsk. Det er fattigt på utrolig mange plan, især når det først er hjemme i trygge omgivelser, at han kommer med den slags.

Jeg ville alvorligt begynde at overveje mandens fremtid i klubben, hvis jeg sad i CV´s sæde. Nu er spørgsmålet så, om ikke CV selv har travlt med at tæmme flammerne i selv samme sæde, så det er ikke utænkeligt, at aben ryger videre og den eneste straf som kommer, vil være i form af en endnu mere højlydt og unuanceret kritik, når FLÆSKE løber ind på græsset i Parken i næste sæson.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hjaelmen
@beesknes

TK har fået grovfilen. Claude har fået grovfilen. Delaney har fået med korn 150 filen (mest for sit arbejde på kanten). Grinde har fået grovfilen.

Men Grinde mener åbenbart at han har gjort det fint, i og med han kun bliver kritiseret fordi han er nordmand og ikke fordi manden har virket fortabt og med meget ringe fodbold-intelligens. Ja, han har ikke kunnet overtage kvist´s rolle, men det er ikke derfor han bliver kritiseret. Det er faktisk den smule der bliver sagt til hans forsvar: CV hentede Grinde og ikke den rigtige type til midten. FAKTUM: Manden har spillet SÅ mange hovedløse kampe, med fejlaflevering, på fejlaflevering og fejlplacering, på fejlplacering. Derfor skal han stoppe tuderiet og de dårlige undskyldninger og starte med at kigge indad.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Duncan har vist altid været fck-fan.

Den her udtalelse fra Grindheim er da lige så underlig:

Jeg spillede selv kamp (SønderjyskE-FCK 2-2, red.), mens det engelske mesterskab blev afgjort, og jeg hørte, at City var bagud og tænkte, at der måske alligevel var håb. Men så scorede de i det 91. og det 94. minut. Det var et hårdt slag.


Løber han og tænker på en kamp i England, mens han prøver at vinde det danske mesterskab?
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Nepech
Sådan nogle udtalelser kan få mig op i det røde felt. Koncentrere dig om den kamp du spiller. Det virker så respektløs over for os fans.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af elendil
Korn 150 er altså ret fint.
fck-medløber.
Skrevet af TR1986
Duncan ved da helt sikkert hvor målet står, men som direkte afløser for Damen, der er jeg meget skeptisk. Jeg kunne godt tænke mig en angriber der har et rigtig godt scoringssnit og som har spillet mange internationale kampe.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af andib
Jeg kunne godt tænke mig en angriber der har et rigtig godt scoringssnit og som har spillet mange internationale kampe.
Hvilken klub kunne ikke det? Messi har et godt scoringssnit har jeg hørt...
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Plankeværket
På Delaneys fine bløde hud er korn 150 det samme som grovfilen.

Det er helt absurd at grind kan rende rundt og tænke på det engelske mesterskab mens vi taber vores eget.

Mht Duncan så kan han da godt bruges, men ikke som 32. Han kan score mål og intet andet. Han skaber ikke plads, han er ikke en god spilstation og han arbejder ikke. Det var de 3 kvaliteter der gjorde Peter Møller til 32. I min optik skal vi bruge 2 bedre angribere end ham til at spille, og han er et meget dyrt 3. valg foran Mos.
Skrevet af Nicko
Så skred CV. I hvert fald som træner.
Skrevet af TR1986
Det ville oggå være en fordel at få en ny træner hurtigt på plads. Så kan vi bedre tiltrække gode spillere, når de ved hvilken træner de skal spille for.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Hjaelmen
@elendil

Også derfor Delaney kun får med det. Han gjorde de i min bog udemærket, eller i alle fald bedre en TK og Grind i de kampe han fik tid på den centrale midt.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Hjaelmen
Lidt blandet følelser omkring CV´s fyring som træner: Har han virkelig gjort det så godt som Sportsdirektør at han ikke skulle have støvlen helt ud i øresund? Efter sigende skulle Ståle have været en stor drivkraft, i samarbejde med CV self., bag de fleste signings med ham som træner. CV´s helt eget aftryk satte han først sidste sommer med den stjerneparade af spiller som: Grind, Johnny, PPD, Kris, Mos, Ragnar, forlængelsen med TK, Gamboa, Toutouh.

Det er vel kun Gamboa og Toutouh man efterhånden tror på. Og det kun fordi vi ikke rigtigt har set noget til dem. Bevares Ragnar kan vel stadig bruges som gardering for Sølvi, men ellers er det sq mere bly end guld han har hentet.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af SoerenDKK
Fremragende at CV ikke får lov at fortsætte som træner. Alt andet havde også totalt været at skyde sig selv i foden, når nu han har haft et halvt år til at bevise sin enorme middelmådighed på en træningsbane.

Men vil nu sige, at jeg synes han stadig er velkommen som sportsdirektør. Det er trods alt ham der har været drivkraften bag den røde tråd der gennemsyrer hele FCK, og som trods alt også har skaffet os de flotte resultater vi har fået de seneste år.

Men på træningsbanen var han paradoksalt nok FCKs største fjende ift. mesterskabet, og jeg glæder mig nu til at se hvad de disker op med af trænernavne henover sommeren. Det bliver spændende at følge.

Personligt ville jeg ikke have noget imod en Peter Sørensen. Allerhest ville jeg dog virkelig gerne have haft Troels Bech, men han tog jo desværre til Ådalen igår.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Harry Hotspur
Eneste logiske konklusion at drage...Nu må vi se hvor meget mere han skal fucke op før han bliver fyret som sportsdirektør.
annonce
0