Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quaz
Det lyder sgu lidt søgt Saint, den må du længere ud på landet med.

Som du selv nævner så skal CV ud og finde en træner som vil sætte sit eget præg på klubben og ønsker at videreføre de grundsten som Hodgson, Backe og Solbakken har lagt i klubben.

Det jeg ser om værende problemet i slutningen af sæsonen er at organisationen er faldet fra hinanden. Vi har altid haft en solid organisation at falde tilbage på, men i de afsluttende kampe holdt vi sjældent nullet og der blev begået et hav af personlige fejl i defensiven. Det var alt for let at skabe chancer imod os, og det går stik imod det vi har arbejdet hårdt på, at det skal være svært at komme frem til chancer imod os. Derudover så mangler vi ikke overraskende en synlig leder på banen. Wiland er for anonym og Sølvi er en kriger, ikke en leder.
København
Skrevet af Martin R
Jeg kan huske at man på et tidspunkt meldte de ud at der altid skulle være en rød tråd central op igennem banen. Dvs at der skulle være ledere.
På det tidspunkt var det Jesper C på mål. Gravgaard, Linde og marcus allback.
Nu hedder den Wiland. ingen i forsvar eller midtbanen og Damen.
Skrevet af Mati-Gol
Tror I, at I vil forsøge at hente Somen Tchoyi nu da han er blevet fritstillet? I har jo været ude efter ham før, da han spillede i Stabæk, men passer han ind på jeres hold nu?
Skrevet af quaz
Tror I, at I vil forsøge at hente Somen Tchoyi nu da han er blevet fritstillet? I har jo været ude efter ham før, da han spillede i Stabæk, men passer han ind på jeres hold nu?


Slet ikke, han er ikke det holdet har brug for.
København
Skrevet af Hjaelmen
Somen ville vel kun være aktuel hvis Claude blev solgt og Grind ikke gad bo i det norsk-racistiske danmark længere og rev sin kontrakt i stykker.

Som det står lige nu, håbe jeg da at CV´s sigtekorn er indstillet på en mere defensivt indstillet lederfigur til midtbanen.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Svoger
http://www.fckmegastore.…lertroejer/

Ingen trøjer i str XL eller over. Der skal skæres ned på latte-forbruget drenge!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Stinson
http://www.bold.dk/nyt/L…-er-faerdig

Et godt bud på en forstærkning, hvis vi kan matche hans lønkrav.

Når nu jeg links dropper, så er den kære Don Ø ude med riven igen:

http://ekstrabladet.dk/s…1769568.ece
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Bløde babser
Ikke alle har imponeret, og det erkender FCK-direktør Anders Hørsholt da også.

- Nogle gange vælger man rigtigt og andre gange forkert. Grundlæggende har vi ramt rigtigt, men når det gælder nogle spillere, kunne vi måske have handlet bedre, siger Hørsholt til sporten.dk.


Det gør mig oprigtigt nervøs at læse at han har sagt dette.
Ikke at jeg er uenig, men at en direktør går ud og siger den slags om sine medarbejdere er helt håbløst. Man må håbe at dem han har øje på også i den grad er på vej ud og de der kunne føle sig ramt men ikke er det, får en hurtig udglatning fra Hørsholt.

I de samme dage hvor Østergaard er i gang med at smadre Hørsholts image, gør han ikke sig selv en tjeneste ved at have så skæv en dømmekraft om hvad man bør sige om sine medarbedjere til landsdækkende presse.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
I samme interview kommer der en træner deadline omkring første juli. Det sammenholdt med at CV har vidst i et halvt år han ikke var en permanent løsning skaber billede af en ledelse der har tabt sutten.
I stedet for at starte godt op bruger vi tiden på at kritisere spillere og ikke have en træner.
Pis og lort.
Skrevet af Plankeværket
Almeria rykkede ikke op og Jacobsen vil videre. Umiddelbart bør vi kunne hente ham hvis vi vil, og det synes jeg vi bør.

Han kan være den fjerde centerforsvarer og han har en fornuftig spillestil. Ikke for ringe med fødderne fremad og god i duelspillet. Han kan desuden dække venstre back og frigive Oviedo mere til kanten.

Det giver mening.

Artikkelforum nævner FCN som en kandidat. Der er egentlig ret oplagt. Jeg kan ikke lige nævne andre der virker som en mere oplagt erstatning for Bjelland, spørgsmålet er dog lønnen. FCN skal nok sprænge rammerne Aab style for at få råd. Så dumme er de næppe. Heldigvis.
Skrevet af Saint
Jeg kan ikke rigtig se igen i Jacobsen, bevares han er god, men han er ikke så god at ligger et niveau over vores tre centrer forsvare og han virker heller ikke som en spiller med et store potentiale. Det vil derimod bare skabe en splid i truppen, at have 4 spiller, som måske føler de bør have en start plads på dette niveau.

Alt andet vil det være optimalt enden at finde en forstærkning (som det jo oftes er) eller et ungt talent med potentialet til at blive bedre end dem vi allerede har og som ikke nødvendigvis mener han skal starte inde.
(...)
Skrevet af Mr. Spock
Er han ikke først og fremmest back?
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Suusgaard
http://onside.dk/nyheder…-guld-og-cl

Bestyrelsen er nået til den erkendelse, at vi ikke kan vinde mesterskabet hvert år....

De har dog gjort det klart at man satser hårdt på kval-kampene til CHL, for således at redde de 150 mio... Forhåbentligt betyder det gode indkøb, en god træner hentes ind, vores affald i truppen smides ud og at man går benhårdt efter suppen næste år, mens Nordsjælland har travlt med at lege Tiki-taka med de tunge drenge...

Men - det er situationen som den burde være... Har desværre en forestilling om at det ikke kommer til at ske...
Skrevet af Saint
Tja, hvis de vil vinde ligaen er det nemmeste at gøre, at ligge hvad FCN vil have for Okore.
(...)
Skrevet af Cresswell25
Lars er den bedste højreback i ligaen!!
Leeds United FCK Werder Bremen Valencia AC Milan
Skrevet af 2.0
Saint:

Svækkelsen af FCN kommer nu helt af sig selv med Bjellands skifte til Twente. Jeg har mere end svært ved at forestille mig, at man, selvom man kan lokke med CL-bold, er i stand til at lokke en spiller på hans niveau til Farum Park.
Skrevet af quaz
Aaah så er Michael Jakobsen vidst heller bedre. Vil nu absolut mene at FCN er realistisk. De kan se frem til store millioner i ChL, derudover har man solgt Bjelland for 3 mio euro. Det ville være vanvittig uambitiøst, hvis ikke man agtede at erstatte sin bedste og vigtigste spiller med en spiller fra en højere hylde end normalt. Jeg er fuldstændig overbevist om at FCN agter at gå ud og sætte ny transferrekord i klubben. Dog så har klubben jo udtalt at de mener de har den direkte afløser i truppen, så kunne et vildt bud på en erstatning være Milosevic fra AIK som allerede er i periferien til det svenske landshold og er en enormt moderne forsvarsspiller, lidt Sveriges svar på Daniel Agger.

http://www.youtube.com/w…rJk0URYzIXc - dette mål siger vidst sig selv. En spiller jeg rigtig godt kunne tænke mig at se i FCK, dog må vi nok erkende at vi ikke kan love ham fast spilletid fra dag et.

Derudover viste man jo forrige sommer at man har en stærk tiltrækningskraft da man jo trods alt hentede Mtiliga, en spiller som burde have været endt i OB, BIF eller lignende.
København
Skrevet af Mr. Spock
Svækkelsen af FCN kommer nu helt af sig selv med Bjellands skifte til Twente. Jeg har mere end svært ved at forestille mig, at man, selvom man kan lokke med CL-bold, er i stand til at lokke en spiller på hans niveau til Farum Park.


FCN havde nærmest større gennemsnitlig pointhøst mens Bjelland var skadet end da han var klar, det viste sig i hvert fald ikke at være en katastrofe.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Røll
Lidt til kanterne:

Jeg kender intet til ham, men han lyder interessant.

http://www.tipsbladet.dk…-til-salg-0

En anden spiller jeg for år tilbage, inden han skiftede til Heerenveen, fandt meget spændende.

http://en.wikipedia.org/…Elyounoussi

Kan nævnes at han scorede Norges enlige kasse i deres seneste træningskamp med landsholdet.
Skrevet af Svoger
Umuligt - vi hader nordmænd jo!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0