Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martin R
Ifølge Ariel er holdet perfekt og der skal ikke hentes nogle nye spillere.
Han har tydeligvis ikke fået set de dvd´er med kampene fra sæson endnu.

I forhold til træningskampene ser det ud til at alle spillere får chancen, men troede at vi efterhånden nærmede os en startopstilling en uge før sæsonstart. Håber da ikke det er de startende idag der er de foretrukkende.

Håber også snart de finder en ny assistent efter Lange. Der er en del løse ender så tæt på sæsonstart.
Skrevet af Suusgaard
Det er selvfølgelig nok at trække den, at sige at holdet er perfekt - men omvendt ville det være mærkeligt hvis han var ude og sige at der er mange positioner vi skal forbedre os på, og at holdet ikke er klar til den nye sæson uden tilgange.
Han er trods alt ny i klubben, og hans ønsker til eventuelle transfers er højst sandsynligt indgivet direkte til CV, fremfor gennem pressen.

I mine øjne er ingen tvivl om at holdet skal forstærkes, eller som minimum udsættes for en åreladning, og så komme usvækket ud til den nye sæson med friskt blod - jeg frygter bare at tiden løber fra den kære CV ift. sæsonstarten, samt at en N´doye-transfer kan trække tiden, og derfor lamme vores handlekraft på markedet.
Omvendt kunne det ligne CV at have flere aftaler parat, således at når Dame-pengene frigives, så har man allerede nye folk klar... Jeg glæder mig til at se hvad der sker! Forhåbentligt er Dame-transferen det der starter en dominoeffekt i vores transfervindue!
Skrevet af bruger
Skrevet af Fuxberg
Nicolai Jørgensen skifter tilsyneladende til FCK på en lejeaftale.
Jeg har svært ved at se hvorfor han er hentet. Enten er det et signal om at man ikke har den store tillid til at Vingaard kommer tilbage på sit gamle niveau igen eller også er det en besynderlig idé om at han skal op i angrebet (hvilket ikke ville undre mig). Uanset hvad ser jeg ham ikke rigtig passe i vores system.
Skrevet af Kattejammer
Dame N´Doye er blevet udtaget til Senegals OL landshold.

http://www.senegalfoot.s…ondres.html

I artiklen står der at holdet netop er fløjet til Spanien, og spiller første venskabskamp 13.juli. Senegals sidste gruppekamp ved OL er 1.august, så N´Doye går som minimum glip af de tre første Superliga-kampe plus den 1.kamp i CLs 3.kvalrunde.

Det er formentligt den definitive bekræftelse på at han bliver solgt, for det vil virke helt tåbeligt hvis FCK har accepteret at miste ham i en så vigtig periode.
Skrevet af Saint
Sjovt, min første tanke var at det er et forsøg på at holde ham beskæftet i et håb om tiden får interessen til køle af.
(...)
Skrevet af Martin R
De er vel nød til at købe en erstatning for ham meget hurtigt, ellers er vores chancer for cl da faldet en del.
Vi kan så håbe på et kanon OL for ham, så prisen kan presses.
Der må næsten være noget på vej ellers havde man forhåbentlig bedt ham om at blive hjemme.

Og nu udtaler CV at det ikke er endelig godkendt at han skal med. Det har de ikke taget stilling til.
Skrevet af bruger
Oficielt nu her til morgen: http://www.fck.dk/nyheds…ewsid=12860

Måske med købsoption.
Skrevet af Plankeværket
En forstærkning til kanten lyder sært. Og som at ledelsen ikke prioriterer rigtigt - medmindre der snart kommer en central midtbanespiller og en afklaring på Damen.
Derudover er han spændende nok og en spiller der kan drible er altid velkommen.
Skrevet af Saint
Cv har afsløret der er en købsoption.
(...)
Skrevet af bruger
Har han afsløret det andre steder end det link jeg smed, hører jeg gerne om det.
Skrevet af Svoger
Wiki siger han er angriber/fløj - er han i så tilfælde højre- eller venstrefløj?
Venstre mangler vi jo, men på højre har vi vel lige såvel brug for en der kan holde Bolanos "skarp" via noget konkurrence.


Hov, og hvad fanden var nu det med at Canal 9 laver en ny, og smider Suppe-bold derpå? Er det bare sådan det er endt, for med vores ration af "2. valg", ender jeg jo nærmest med at være tvunget til at kaste den ekstra hund efter YouSee for deres fuldpakke...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af bruger
Nå, N´Doye har åbenbart skrevet under for Greuther Fürth.

Officielt lige her: http://www.greuther-fuer…latt-1.html
Skrevet af TR1986
Ja, og Santin er blevet præsenteret i Bayern Munchen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Saint
Issa n´doye
(...)
Skrevet af beesknees
No shit Sherlock
Skrevet af elendil
Haha, det var en skam, der var et billede af en målmand på siden. Ellers ville jeg nok have læst teksten.
fck-medløber.
Skrevet af Nepech
Wiki siger han er angriber/fløj - er han i så tilfælde højre- eller venstrefløj?
Venstre mangler vi jo, men på højre har vi vel lige såvel brug for en der kan holde Bolanos "skarp" via noget konkurrence.


Han er venstrefløj spiller. En udemærket spiller og han har helt sikkert talent men hans mangel på kampe det sidste års tid er aldrig et særlig godt tegn. Virker mere som en spiller AaB ville prøve at få fat i. Nå men noget mere bredde skader jo ikke.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Blastoid
Han er et rigtigt stort talent. Jeg har en kammerat, der dækkede superligaen og 1. Div for kanalsport, da NJ spillede i AB, og han sagde, at NJ dominerede alt og alle og var uden for rækkevidde for suppe-klubber, hvorfor han også endt i Leverkusen. Han startede også godt, men stod i 2. Række, da en af holdets største profiler spillede samme plads og kom tilbage efter en skade.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Gaggen25
Umiddelbart mener jeg også at hans niveau burde være et pænt niveau over hvad man ellers har rendende, og hvad der ellers kunne være til rådighed. Leverkusen har fomodentlig også forlangt en for stor pris, grundet hans talent, hvorfor man er endt med den lejeaftale man er.
Når man får tilbudt en så god spiller i forhold til hvad man normalt forventer, mener jeg det er det helt rigtige at slå til. Specielt fordi man ikke skal slynge 20 mio over disken.
Næste skridt er naturligvis at træneren finder ud af hvordan man så får mest mulig gavn af spilleren. Umiddelbart ser jeg ham som en der passer langt bedst til en 4-3-3. Det fjollede koncept med aldrig at afvige fra 4-4-2 må også snart vågne op og indse at det er 2012. En stram defensiv organisation kan sagtens udføres i en 4-3-3.
Holder vi fast i 4-4-2 tror jeg ikke NJ vil slå igennem.
123
annonce
0