Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Suusgaard
Så skal der støvsuges lort fra Norge og Sverige!
Skrevet af repos
Mit svar + supplerende spørgsmål: Hvorfor det?

Du er belastende. De gad dig ikke i EFB-tråden, og din nævenyttighed fortsættter du så her.

Er det på baggrund af FCK´s tradition for at deltage i og for at nå så langt i CL? Eller er det ud fra en vurdering af truppens nuværende niveau, og de formodede modstandere – i al fald frem til gruppespillet?

Vi har europæisk klasse. Derfor. (jf. CV).

By the way - hvem kunne FCK hente som erstatning for N´Doye - og til hvilken pris? Og ved du – eller andre – hvilke agenter CV typisk benytter sig af, eller har de bedste kontakter til?

Ved ikke. Lars Højer.

Forsvinder du nu?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Adriaanse
@ repos

Hvorfor er du så irriteret over et par relativt simple spørgsmål? Du er jo ikke engang forpligtet til at svare, hvis det bliver for banalt for dig.

Det er i øvrigt ikke frygteligt konkret, det du kommer med. Lige bortset fra din tiltro på CV´s vurdering.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af repos
Hvorfor er du så irriteret over et par relativt simple spørgsmål?

Alt det du søger kan du finde i tråden, hvor der er skrevet stolpe op og stolpe ned omkring transfers, scouting og hele situationen omkring den sportslige sektor. Du virker til at have masser af tid, så læs tråden igennem i stedet.

Din semitrollende stil er irriterende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nepech
- I øvrigt kan vi ikke selv kigge på samme hylde, som vi sælger på. N´Doye kom til fra udkanten af den græske liga og udviklede sig så siden til en spiller, som går ind på et hovedstadshold i en stor liga.


Kan I i det mindste prøve at kigge de Europæiske afkroge af inden der bliver købt en målscorer fra den svenske liga. Please CV.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af bruger
Nu har N´Doye været solgt i 2½ time og stadig ingen ny angriber? Hvad i alverden laver du, CV???
Skrevet af Nepech
DVD afspilleren kører på højtryk, don´t worry.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Matias
Behøves ikke. Allsvenskans og Tippeligaens topscorerliste gennemgås netop nu, og FCKs kompetente, sportslige ledelse er pt. ved at vurdere, hvilket navn de tror falder bedst i loyalisters og mediers NI-liderlige ører. Så det bliver noget med en sort spiller, gerne med et afrikansk navn. Skide være med kvaliteten (den kan alligevel ikke erstattes, har CV hurtigt forklaret, som en undskyldning for egen og "netværkets" uduelighed), bare det lyder godt. Hvis vi er heldige, fejler alle forsøg på at hente en skandinaviseret spiller for alt, alt for mange penge, og nogen puffer dine omtalte dvd´er ind på midten af beslutningsbordet, hvor den egentlige scouting foregår.
Skrevet af Halil
Tillykke med Abdul Majeed Waris eller David Claude Angan.

De burde begge kunne fåes for 15 mio per styk.

Alle kriterier er opfyldt og det er bare at vente.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Matias
Ja den eneste, der måske kan udfylde rollen bare en anelse, Kim Ojo, kan ikke bruges. Navnet lyder i bedste fald asiatisk, og desuden har CV en nabo, som hedder Kim, og han er rødhåret og ligeså bleg som CV selv - så det er alt, alt for ueksotisk.
Skrevet af repos
Forhåbentligt kan Ariel Jacobs bidrage med noget konstruktivt i angriberprocessen. Man må formode, at han ikke uden videre lader sig forblænde af scoringer i Allsvenskan og Tippeligaen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det er i den forbindelse satans, at vi for bare en sæson, ikke kan låne den tornado af en ung angriber, Romelu Lukaku. Han ville kunne gøre underværker for vores angreb.
Skrevet af kim1a
Nu har jeg ikke set de to første kampe i denne sæson, men så vidt jeg læser laver Mustafa Abdellaoue da mål ikke? Samtidig viser Andreas Cornelius vel gode takter?
FCK har vel iøvrigt vel også stadig ham den unge fra Hvidovre, og ikke mindst Søren Frederiksen, samt Diouf - er der ikke rigelig at vælge imellem?

Jeg undrer mig bare over at man mener der skal findes ny angriber.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Matias
Flyt jer, for helvede... jeg er et skur på 19 år, der bare vil frem i verden!
http://static3.demorgen.…3827950.jpg
Skrevet af Halil
Kim:

Problemet er, at de enten er for unge eller for dårlige til det niveau som Fck, forhåbentligt, stiler efter. Dvs. international klasse.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Matias
"Jeg undrer mig bare over at man mener der skal findes ny angriber"

- Har du ingen jordisk anelse om, hvordan FCK spiller og konceptet, i princippet, fungerer, og ser du ikke holdets kampe?

"Nu har jeg ikke set de to første kampe i denne sæson"

- Sorry, my mistake.
Skrevet af repos
Jeg undrer mig bare over at man mener der skal findes ny angriber.

Det undrer, at du kan undre dig over det. At, vi har flere at vælge imellem er ikke lig med kvalitet, og det er sidstnævnte vi søger.
Hvis man ikke i ramme alvor mener, at Cornelius er en godkendt afløser for Damen, så er man et håbløst tilfælde.

Vi skal bruge fysik og internationalt niveau oppe foran, og det har vi ikke i truppen lige nu.

Mos scorede mod SE, men generelt fremstår han bleg og uden tro på tingene. Mos og Santin fungerer ikke særlig godt sammen, så derfor er behovet for en tilføjelse oppe foran udtalt.

og ikke mindst Søren Frederiksen

Er du seriøs? Det er noget af det mest debile, jeg længe har læst.
Du giver udtryk for ikke at se vores kampe, og alligevel skal du slynge om dig med tåbeligheder.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nepech
Søren Frederiksen, så bliver det satme ikke giftigere.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af kim1a
Nå´e ja bevares - dejlig tone I kaster rundt med :-)

Skulle man så ikke se at skille sig af med alle disse håbløse indkøb man sikkert har gjort fordi man ville svække konkurrenterne da man havde styrken til det.

Konceptet har da vaklet en del på det seneste, og jeg er nok ikke den skarpeste analytiker på en fodboldbane, men jeg synes nu FCK erkender at man ikke kan hente i N´Doye klassen, og så er det jeg undrer mig over man så mener at de andre i truppen er så meget dårligere at man vil hente et sted derimellem.

Jeg synes centerforsvaret ser meget dårligere ud, og midtbanen er lidt for sårbar når Claudomir er væk.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Adriaanse
@ repos

Har ikke læst alle 1411 (indtil videre) sider - men har dog været igennem en del. Kom til at tænke på, om du selv har gjort dig samme ulejlighed?

Men kan forstå på dig, at alt er sagt og skrevet - måske med undtagelse af det, du nu selv finder nødvendigt, at tilføre debatten. Sådan!

I øvrigt trist, at du skal belemres med så meget talentløshed fra enkelte andre skribenter, der drister sig til at have en afvigende mening. Det har du ikke fortjent. Og da slet ikke, fordi du uden problemer selv kan redegøre for, hvad der skal købes ind af spillere nu og her og hvad det ville kræve. For du virker som om du kender det game ud og ind.

Tør næsten ikke sige det her til slut - men jeg tenderer til at være enig med dem, der frygter lidt for, hvad CV får fundet frem. For selvom jeg kan forstå på dig, at de på en eller anden måde har forstærket truppen, så har eksempelvis Abdelloue og Diouf ikke forstærket min tro på, at CV er stærk på indkøbssiden. Men igen - repos - du ved sikkert bedre. Og fortsæt endelig med at vise afvigere skarpt til rette. Der er brug for en stærk mand på tråden. Og svigter stemmen, så ta´ dig en Halls.

Vh.

Adriaanse
annonce
0