Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Spock
Mon ikke Ariel snart prøver en Santin/Cornelius-kombi af fra start? Hvis altså ikke der bliver hentet et stort lokum til truppen inden da.

Jeg bliver mere og mere neglebidende hver dag der går hvor der ikke blev hentet kvalitet ind til den centrale midtbane.

http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af kim1a
14 betydningsfulde kampe - men det ændrer nok ikke så meget.
Mos kan stadig nå at vise sig som en god spiller.


http://www.fck.dk/saeson…erid_fk=258 13 :-)
Men N´Doye lignede heller ikke en fantastisk spiller i hans start - sommetider kommer det snigende, andre gange tages der store spring hen over f.eks. en vinter eller lignende (se f.eks. Helenius i AaB som har flyttet sig meget denne vinter). Igen var det ikke for at sige han er 1 til 1 den afløser man skulle bruge, mere at han ikke når N´doyes niveau jeg anfægtede.

Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Matias
"Men N´Doye lignede heller ikke en fantastisk spiller i hans start"

- Det er ikke rigtigt. Det gjorde han. Han scorede bare for sjældent på de chancer han fik. Men han lignede en fantastisk spiller, og man kunne se hvad hans rolle skulle være. Det var der rimelig stor enighed om blandt dette forums FCK-tilhængere (som bl.a. tog en del mere eller mindre drabelige snakke med ligakonkurrenters fans, da de forsøgte at håne ham (udelukkende baseret på hans målrate, aldrig på hans spil)).

Med ovenstående argument in mente, betyder det så, at samme brugere har ret i, at Pape Pate Diouf er ubrugelig? Den gruppe havde jo ret i vurderingen af Dame N´Doye, som jo, tilsyneladende, var en anden en din.
Skrevet af kim1a
Med ovenstående argument in mente, betyder det så, at samme brugere har ret i, at Pape Pate Diouf er ubrugelig? Den gruppe havde jo ret i vurderingen af Dame N´Doye, som jo, tilsyneladende, var en anden en din.


Ja helt enig. Så med det argument kan vi fremføre følgende:
At Søren Frederiksen ikke bliver til noget
At Mos ikke kommer på niveau der ligner DND (niveau - ikke type)
At der skal en fysisk stor targetman med godt touch og andre kvaliteter til FCK for at konceptet igen fungerer - og det lyder til at andre koncepter desværre ikke vil være succesfulde.

Jeg husker nu ikke hans deltagelse i spillet, blot de manglende mål - så det er derfor jeg (som mange andre) ikke synes han så fantastisk ud.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Bløde babser
http://www.fck.dk/saeson…erid_fk=258 13 :-)


Nipserstat har i modsætning til fck.dk opdateret i denne uge. Det er 14.
Men lad ikke det skille os.

Men N´Doye lignede heller ikke en fantastisk spiller i hans start - sommetider kommer det snigende


I hans debut startede han faktisk med at lægge op til Vingaards mål mod Man City. Det var da en meget fin start.
Man kunne fra starten se nogle tydelige kvaliteter hos ham. Det er rigtigt at han voksede derfra, men det var ikke som med eksempelvis PPD hvor man intet kan se. Der er ganske simpelt en væsentlig forskel i den kvalitet vi bliver præsenteret for.
En spiller som Ailton fik det også kun i korte perioder til at glide hos os, men ingen var vel på noget tidspunkt i tvivl om han fodboldmæssige evner på trods af det ikke kørte som smurt for ham.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"Jeg husker nu ikke hans deltagelse i spillet, blot de manglende mål"

- Du ser ikke kampene og du har en (efter eget udsagn) selektiv hukommelse. Hvad i hulen skulle der være i det for os, som du (og andre) kræver, skal indgå i en god snak med dig/jer? Det er ikke fordi jeg ikke vil, jeg kan bare ikke helt se, hvilke interessante snakke der skulle komme ud af det. Kan du ikke give et bud på, hvordan alle parter skulle få noget ud af de sidste par siders angreb på tråden?

"... så det er derfor jeg (som mange andre) ikke synes han så fantastisk ud"

- Jeg kan, igen, ikke se, hvorfor det skal komme os, som godt kunne se hans kvaliteter, ved. At mange tager fejl, mens de faste brugere i denne tråd ikke gør det, mht. FCK-relaterede spørgsmål, taler kun yderligere for, at samme faste brugere ikke oplever andet end en smadret tråd, når der kommer et rend af folk, som kræver respekt og god tone for endeløse non-argumenter.
Skrevet af kim1a
@Matias

Nej jeg fornemmer at det nok bliver nødvendigt med to tråde - om for jer som virkelig husker fabelagtigt og har fuldstændig styr på taktik og fodboldforståelsen, og så en for os andre der bare "ævler" løs.

Jeg krævede såmænd ikke respekt for mine betragtninger. Jeg krævede såmænd blot respekt i kommunikationen, og så en smule forståelse for at der er andre øjne og holdninger end dem som I (ingen nævnt ingen glemt) har. Jeg deltager i debatten (i denne omgang) for at forstå hvorfor det er så tvingende nødvendigt at skulle have en ny angriber efter salget. Min holdning var at der er andre steder på banen det var mere påkrævet, jeg er så blevet klogere fordi I, som følger dybere med end jeg, kan påpege at konceptet ikke fungerer uden denne fysisk store targetman.

Jeg anfægter derefter så den meget sort/hvide holdning herinde mht angriberne, og bruger en smule statistik (jeg kendte iøvrigt ikke Nipserstat, så tak for den) da jeg kun i store træk husker kampe og spillernes performance - og da slet ikke på spillerniveau fra kamp til kamp.

Mit indledende spørgsmål kunne have været stillet skarpere, men jeg synes bestemt også de næsvise svar med småpersonlige nedladende kommentarer til min manglende iagttagelsesevne, mit fordybelsesniveau og min fodboldfaglige forståelse gør jo blot at jeg bliver mere involveret i at forstå jeres argumenter (og hvis jeg var heldig nok - finde hullerne i de skråsikre non-argumenter).
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af kim1a
Nipserstat har i modsætning til fck.dk opdateret i denne uge. Det er 14.
Men lad ikke det skille os.

Jeg sad lige og kiggede efter - der må da foreligge en fejl af en art. Nipserstat siger 11 superligakampe, mens FCK.dk siger 10, og FCK.dk har talt de to kampe i den nye sæson med.

[red] Jeg har fundet kampen:
20/05/2012 FC Midtjylland - FC København - denne tæller ikke med på FCK.dk
http://www.fck.dk/index.…msa=summary
Det bliver nævnt at han bliver erstattet af Santin efter 81 minutter, men på startopstillingen står Santin som starter.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Svoger
>kim1a, selvom tonen ganske rigtigt kan være lidt hård herinde fra tid til anden, så er det satme ikke noget godt udgangspunkt, at måtte indrømme ens hukommelse kun går på mål/kamp ratio, og overhovedet ikke på spillet. Så er man reelt nede på laveste artikelniveau i sin "diskuteren".
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
"Nej jeg fornemmer at det nok bliver nødvendigt med to tråde - om for jer som virkelig husker fabelagtigt og har fuldstændig styr på taktik og fodboldforståelsen, og så en for os andre der bare "ævler" løs"

- Storartet med et forsøg på at være nedladende (ganske udokumenteret i øvrigt, for de faste brugeres betragtninger herinde, holder ganske simpelt vand) akkompagneret af offerkortet. Det fortæller mig, at du ikke hverken kan eller vil acceptere kritik rettet mod din aktivitet herinde. Så meget for ønsket om at nå hinanden. Men sådan er det jo ofte med rosset. Det er altid krav om hvordan andre skal gebærde sig, men så snart de selv møder krav, bliver de hysteriske. Skulle du ikke tilhøre det segment, har jeg et forslag: Vi fortsætter med den ene FCK-tråd, der allerede er (en anden vil alligevel blive lukket), og du sætter dig lidt mere ind i de ting du gerne vil snakke, ser lidt flere af kampene osv. Så kan vi alle være her, og du vil - og det garanterer jeg - få mere ud af både din interesse for FCK og din aktivitet herinde.

"Jeg krævede såmænd ikke respekt for mine betragtninger. Jeg krævede såmænd blot ... en smule forståelse for at der er andre øjne og holdninger"

- Så du kræver ikke respekt for dine betragtninger, men for dine holdninger (som er baseret på dine betragtninger)? Aha. Den er kringlet. Eller blot selvmodsigende, men det ved du sikkert godt selv. Jeg vil - igen-igen-igen - oplyse dig, at der er plads til så mange forskellige holdninger, der kan argumenteres (fornuftigt) for. Og det er det, der er kernen i denne snak - at argumenterne har haltet så meget, at de skydes ned.
Skrevet af kim1a
kun går på mål/kamp ratio, og overhovedet ikke på spillet
Ah - er det ikke lige at overfortolke hvad jeg skrev?

Så du kræver ikke respekt for dine betragtninger, men for dine holdninger (som er baseret på dine betragtninger)
Det er så klippet sammen uden om konteksten, sådan kan vi da alle gøre - det er vel sådan politik er skruet sammen, når man klipper hver eneste linje i et argument ud og anfægter, således at sammenhængen forsvinder.
Jeg deltager i debatten for at blive klogere og lytte til andres holdninger og argumenter. Når jeg så synes der mangler et indspark kommer jeg med det - og det ser så ud til at jeg sidste gang ikke har tænkt mig nok om, og helt sikkert har været for defensiv omkring min viden - en stor del af modargumenterne overfor mine tanker er jo blot "du følger ikke nok med, og forstår ikke konceptet"

Jeg får gåsehud hver gang ordet "offerkort" bruges; det gør det umuligt at anfægte retorik eller en (speciel) hårde tone, samtidig med at det indimellem også vanskeliggør på en pæn måde at erkende når nogen har et bedre argument.

Jeg ved nu at jeg skal være bedre til at se forbi ord som debil og blæst og være mere sikker i mine argumenter.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Bløde babser
Jeg krævede såmænd ikke respekt for mine betragtninger. Jeg krævede såmænd blot respekt i kommunikationen, og så en smule forståelse for at der er andre øjne og holdninger end dem som I (ingen nævnt ingen glemt) har.


Du er nok også faldet lidt uheldigt ind i denne tråd, da du kommer lidt ind i slipstrømen på Adriaanse der via sine tåbelige indlæg er blevet ret trættende for mange her i tråden. Så lunten er måske lidt kort overfor nogle af de holdninger som du med åben pande spørger ind til.
Generelt er der mange bruger i denne tråd der følger FCK tæt. Der er så nogle der er skarpe omkring det taktiske, andre kan alle spillekæresternes navne, nogle har styr på historien og Svoger kan absolut ingenting. Sådan suplerer brugerne hinanden så fint og niveauet er som sådan ganske ok.
Så når der kommer nogen baldrene som elefanter i en glasbutik og smider om sig med ting der ikke rigtig har sin gang på jord, ryger de til tider gennem vridemaskinen. Det skete så for dig her, delvist nok fordi du røg i pulje med en lidt ekstrem bruger - men lad det ikke holde dig tilbage fremover.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Enig med BB. Det er faktisk det eneste jeg kan, være enig med BB.

Beklager Kim, så har jeg nok overtolket lidt for gavmildt, i forbindelse med en lidt for hurtig gennemlæsning.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Mr. Spock
Klubtråde er for mavesure mænd og nye ansigter er i udgangspunktet uvelkomne :o)

Den hårde tone og det uskrevne krav om et vist niveau er vist noget der opstår helt naturligt som et nødvendigt værn mod artikelabeindtog.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Adriaanse
Udover enkelte miskendte genier på denne tråd, var der bestemt mange der tvivlede på N´Doye i starten. At han så, set over hele perioden i FCK, har været en glimrende og rimeligt scorende forward, er der vel ingen der prøver at bestride.

Spørgsmålet er vel mere, hvorvidt hans afgang kan kompenseres med truppens nuværende angribere og en tilrettet spillestil med fokus hurtigere boldcirkulation og mere direkte angrebsspil? Personligt er min opfattelse, at det kan den godt - forudsat at truppen tilføres en spillende midterforsvarer og en central midtbanespiller, der ikke kun søger løsninger i bredden.

Igen har jeg ikke en fornemmelse af, at nogen ville sige nej tak til en færdigudviklet superangriber. Omvendt er sådanne spillere dyre - og FCK har samtidig - efter min opfattelse - også brug for forstærkninger på andre pladser, som nævnt. Det er en ganske pæn opgave for den sportslige sektor, når kvalitet og økonomi skal matche.

At dette ikke kan diskuteres på fornuftig vis, synes jeg da er ærgerligt. Og at uenighed tolkes som ekstremisme vidner om en mangelfuld skoleuddannelse hos enkelte af trådens mere infantile brugere. Men igen - fokus på de, der har lyst til diskussionen og som ikke mener, de selv har opfundet spillet.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Matias
"Det er så klippet sammen uden om konteksten"

- Nej, det er det ikke. Det er summen af den sætning, du selv skrev. Ordene imellem har jo ingen betydning for de to - modstridende - udsagn.

"At dette ikke kan diskuteres på fornuftig vis, synes jeg da er ærgerligt"

- Det synes vi alle. Dog lettere paradoksalt, at du også gør det, din aktivitet i tråden taget i betragtning. Du har over 4-5-6 sider vist, at du er såvel meget lidt lyttende, stort set intet forstående og helt generelt mistolkende. Således har flere skrevet til dig, at der altid er plads til forskellige holdninger, såfremt der argumenteres godt for dem - men på trods af det, er du stadig på offervognen, hvor du mener, at det at du har andre holdninger end visse andre, betyder at du hetzes. Det beviser du - igen, igen, igen, igen - her: "... at uenighed tolkes som ekstremisme vidner om en mangelfuld skoleuddannelse hos enkelte af trådens mere infantile brugere".

- Det bliver ikke emre sandt af, at du gentager dig selv. Du havde uret i første omgang, og det har du stadig. Om noget overhovedet skulle være ekstremt, da er det, at du endnu ikke har fanget det. Apropos barnagtigt i øvrigt også.
Skrevet af Adriaanse
@ Mathias

stort set intet forstående og helt generelt mistolkende. Således har flere skrevet til dig, at der altid er plads til forskellige holdninger, såfremt der argumenteres godt for dem

Hvem er dommer over det? Og er der et regelhæfte?

vh.

Adriaanse
Skrevet af Razz
Jep og af side 1 fremgår det, at Matias staves uden h.

Bare et godt råd. Han tager det ret seriøst.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Matias
Indlæggene er dommer over det. Ingen kan løbe fra det, der står i dem. Således kan heller ingen opfinde, at der skulle stå andet i dem, end der gør. Derfor må du forstå, at det ikke er fordi du har dine egne holdninger, du bliver kritiseret, men simpelthen fordi holdningerne mangler bund og god argumentation.

Mit navn er uden h. Apropos god stil. Jeg kalder heller ikke dig Adrihaanse.
Skrevet af Adriaanse
@ Matias

Hvad er det konkret i mine indlæg, du personligt, synes mangler så meget bund og argumentation, at du personligt må ty til svar, der sjældent har udgangspunkt i indholdet af det, jeg skriver? Og hvordan afgør du/man i øvrigt, hvad der har bund og argumentation?

Er det formuleringer som følgende, der repræsenterer den højeste, indiskutable standard for indlæg på tråden?

"..Det er ikke rigtigt. Det gjorde han. Han scorede bare for sjældent på de chancer han fik. Men han lignede en fantastisk spiller, og man kunne se hvad hans rolle skulle være. Det var der rimelig stor enighed om blandt dette forums FCK-tilhængere (som bl.a. tog en del mere eller mindre drabelige snakke med ligakonkurrenters fans, da de forsøgte at håne ham (udelukkende baseret på hans målrate, aldrig på hans spil)).

Med ovenstående argument in mente, betyder det så, at samme brugere har ret i, at Pape Pate Diouf er ubrugelig? Den gruppe havde jo ret i vurderingen af Dame N´Doye, som jo, tilsyneladende, var en anden en din."


Og kan du ikke selv lige svare på, hvorvidt der et regelsæt? Og er fodbold blevet en eksakt videnskab her på tråden?

Vh.

Adrihaanse
annonce
0