Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Adriaanse
@ Svoger

Enig – højde er ingen garanti for styrke i hovedspillet, og der kan bestemt være forskel på hovedspilsstyrke defensivt og offensivt.

I Cornelius tilfæde er der vel ikke så meget at rafle om. Han kan heade offensivt? N. Jørgensen er mere uklar, men har i al fald højden til at kunne rage op og nogle ting er trods alt trænbare. Van Persie startede oprindeligt også på fløjen i Feyenoord, og har aldrig været betragtet som stærk i hovedspillet. Med årene har han dog udviklet sig til en ret komplet midterangriber, der også kan heade, om end han nok aldrig bliver en ny Niall Quinn.

Også enig i, at højde ikke udelukker muligheden for at kunne arbejde med og afslutte på lave indlæg o.s.v. Men omvendt er højde og hovedspilsstyrke heller ikke den eneste forudsætning for at være god på indlæg.

Men en kombination med en hovedspilsstærk angriber og en mere bevægelig type omkring ham, som eksempelvis Cornelius/Santin er for mig at se god.

Og igen - er der penge til en topangriber, der også kan heade - så glimrende.


@ Soeren DKK

Fair nok – jeg skal prøve at svare dig. Vender lige tilbage.


Skrevet af TR1986
Gudjohnsen ville være helt ok. Hellere ham end Carew.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Nepech
Gudjohnsen er først lige blevet frisk efter at brække både tibia og fibula(skinnebens knogler).

Han har altid været skadesplaget og det er ikke blevet bedre med alderen.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af TR1986
Jeg synes dog vi skulle prøve franske Perbet.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Mr. Spock
I øvrigt rystende at Jacobs´ "shit passes!" blev forsømt som trådoverskrift. Forhåbentlig er der mere af den slags på onsdag.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Svoger
I Cornelius tilfæde er der vel ikke så meget at rafle om. Han kan heade offensivt? N. Jørgensen er mere uklar, men har i al fald højden til at kunne rage op og nogle ting er trods alt trænbare.

Og det er nemlig en god plan. Endelig har FCK fundet en spiller, der ser ud til, inden for et overkommeligt tidsrum, at kunne gøre en forskel på venstrewing. FCK begynder at træne NJ op, og sætter en fysisk træner til at mandsopdække ham, således NJ kan få en ordentlig statur til at være fysisk boksspiller.
Det tager da sikkert noget tid, men hey, ellers er der jo næste sæson, til at få det til at virke.

På ægte Jar Jar Binks maner, må jeg vist hellere bare sige:
"My give up. My give up."

Kan du ikke gå over i Brøndbytråden snart? Jeg tror Danos og dig vil kunne få nogle glimrende debatter.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sir , moderator
Adriaanse, du bør lægge din stil om. Du er vist kun på bold.dk for at provokere, og det vil jeg bede dig om at stoppe med. Nu er det 20 gange i denne tråd slået fast at N.Jørgensen er kantspiller, hvilket han så sent som i forgårs udtalte på TV, så er det jo ret tydeligt at du bare er en troll. når du bliver ved med at sige at han er angriber. Enten det eller også er du rent ud sagt meget dum. Du tager jo alt for meget fokus pt med dine umulige og ikke særlig gennemtænkte udsagn, som du så forsvarer i et væk.

Du skal højne dit niveau betragteligt, både i denne tråd, i EfB tråden og på bold.dk generelt. Pt er du bare en belastning for alle.
Dette er en signatur.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Brian Riemer er ny assistenttræner
Skrevet af elendil
Hvem er han?
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Eller rettere: hvad er han?
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Ifølge vores hjemmeside, kommer han fra School of Excellence, hvor han må have været træner. CV udtaler at vi er stolte af at kunne rekruttere internt derfra.
Men så kan man heller ikke sige, at vi ikke får produkter ud af det projekt. FC Muuh, vi overhaler jer snart i udvikling af fodbolddanmarks fremtid.

STOLTHEDEN ER KOLOSSAL!

(Kilde: http://fck.dk/nyhedsvisn…ewsid=12942 )
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nepech
Jeg synes dog vi skulle prøve franske Perbet.


Vi skal sgu da ha´ et stort skur alá Sloan Privat i stedet

http://www.estrepublicai….-Helas.jpg
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af repos
Det skal ikke undre, hvis Lars Højer og CV har set sig varme på SIFs Marvin Pourie.

Han er formentlig ikke særlig dyr, skal næppe have det vilde i løn, og så har han jo scoret flittigt i Suppen over den klassiske halvårige periode. Endelig har han også videresalgspotentiale.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Te Birkis
Hvis Santin sælges så er Pourie vel en fin mand at hente ind? Han har en træfsikkerhed alá Santin. Med mindre der er tiltro til at Mos kommer godt i gang over en længere priode.

Men 1. prioritet må være et skrummel til angrebet.
Ipswich Town
Skrevet af Svoger
Hvis nu der skal vælges "enten/eller", ser jeg næsten hellere at vi får hentet en ordentlig midtbanespiller. Forhåbentlig hentes begge dele, og, som gennemtærsket så mange gange, også en centralt forsvarer. Men en central midt, ville sgu nok være førsteprioritet lige nu, skulle jeg pege på kun et område der må forstærkes yderligere i dette vindue...

Dog, så vidt jeg erindrer, var CV ude og udtale, at han forventer både at sælge og købe flere spillere dette vindue. I flertalsform. Så der sker forhåbentlig noget inden alt for længe.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Jeg er sikker på der handles til midtbanen, Ariel virker ikke som en idiot og han må have en eller anden indflydelse.
Mht angriberen er jeg ikke sikker på jeg forstår lysten til et skrummel. Mandan skal jo helst også kunne bruges i vores europæiske kampe som enlig angriber, og der er er bevægelighed altså en must. Vi skal bruge en atlet, ikke et skrummel og personen må gerne være god med fødderneogså, så han som Damen kan bruges til flere ting.

Pascal Simpson kloner ser jeg ikke et lys i.
Skrevet af TR1986
N`doye var jo heller ikke verdens hurtigste, men det gik da meget godt med ham.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af repos
Ja, vi bør selvfølgelig hente én til hver kæde. Holdet mangler rygrad, og det bliver udstillet i morgen aften mod Club Brügge, når midtbanen igen igen kollapser, forsvaret sejler rundt, og angrebet viser sig for tyndbenet internationalt.

Jeg tror blot ikke, at midtbanen prioriteres i dette transfervindue, da det virker til at kvantitet er tilstrækkeligt for den sportslige ledelse. Grindheim er et fejlkøb på trods af et udmærket generalieblad. Claudemirs niveau er styrtdykket, og TK er og bliver en nulbon. Ingen af de tre kan løfte holdet, og gang på gang giver det sig udtryk i manglende pres på boldholderen, hvorved forsvaret bliver endnu mere usikkert.

Det blive en sæson uden europæisk gruppespil, og det gør det nok ikke nemmere at lokke kvalitet til klubben, hvorfor jeg forudser nogle panikindkøb fra CV. Alstå endnu engang overpris for middelmådige og dårligt scoutede spillere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Damen var ikke et lyn nej, men han var jo heller ikke et skrummel eller langsom for den sags skyld. Han var bevægelig, søgte ned i banen, driblede, fungerede som opspilsfunktion ved både jorden og i luften og var farlig ved dødbolde og indlæg i feltet.
Jeg er klar over at vi ikke kan hente på samme niveau, men det giver ikke mening at satse udelukkende på et skrummel, når vi har mistet så meget mere end det.

Jeg håber ved gud ikke Repos har ret mht indkøb til midtbanen, og til dels forsvaret. Men det er svært ikke at være bekymret.
Skrevet af TR1986
repos@

Jeg er helt enig. Hvis vi kan få solgt TK, Grindheim og Claudemir, og få købt to centrale midtbanespillere, samt en angriber, så vil det være det optimale transfervindue. Men det skal selvfølgelig være kvalitetsspillere vi henter.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0