Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Udebanetrøjen er meget sjov, den ligner lidt at man design-mæssigt har forsøgt at ramme noget der var moderne i 90´erne.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg håber sgu der er fedtet nogle klausuler ind i aftalen, for 2 mio. er godt nok ikke meget.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Moller
Hvis FCK har fået Søren Frederiksen til 2 mio.kr, må man satme være på spanden i Haderslev.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af bruger
Hvorfor ikke linke til kilden selv: http://ekstrabladet.dk/s…1361476.ece som taler om 2 mio for 3 år.
Skrevet af Matias
Takker. Efter at have læst indholdet af det link, mener jeg nu, at der tales om 2 mio. kroner.
Skrevet af Khankar
Nogen der ved om Ailton forhåbentlig bliver solgt?
Skrevet af bruger
Nå ja, det var ikke overraskende for meget at forvente.
Skrevet af nurgle
Hvad er jeres forventninger til køb og salg her til sommer.
Jeg forventer selv følgenge
JC smutter og vi henter evt Rune Nilson eller hvad han nu hedder.
1 muligvis 2 central forsvarer. Sølvi er den mest oplagte hvis vi kigger suppen, men hvad med evt Bjelland i fcn? Er måske for satset med 2 unge og kun Antonsen. Kunne også hente begge 2 og sælge Larsson.
På midtbanen er vi nød til at hente min 1 spiller, og gerne 2. Så kunne TK evt sælges(foræres væk) Kunne måske godt forestille mig Andreas Johanson fra AAB. Kræver selvølgelig et lidt anderledes spilsystem.
Håber Delaney bliver kørt mere ind på holdet.
I angrebet kunne jeg godt forestille mig Ailton ryger. Så har vi Damen, Santin, Nord og Zahora som talentfuld 4 angriber. Plus at Grønkjær og evt Johanson kan bruges.
Vi kan selvfølgelig risikere at Wendt evt bliver solgt. Det kræver en erfaren venstreback med det samme som Oviedo kan læne sig op af.
Skrevet af Svoger
Kan vi ikke snart få indført en regel om at det skal medføre ban at ønske Andreas Johansson til FCK - i hvert fald her i tråden??
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af nurgle
Ønsker det heller ikke. Tror bare desværre den ligger lige til højrebenet.
Skrevet af Svoger
Der er ingen fare for man gør op med 4-4-2 systemet.
I hvert fald ikke hvis man skal tro hvad CV tidligere har udtalt.

Så den ligger ikke lige til højrebenet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af fck-styrer
Årh de er da meget fede vores nye trøjer. Synes vores klassiske hvide er ret fed. Den med striberne ved jeg nu ikke helt hvad jeg skal synes om. Men vores fuchia(!?) trøje er og bliver klart den fedeste. Den er bare for fed, bliver nødt til at eje sådan en.

Og ja. enormt smart tænkt at lave en Europa trøje uden Carlsberg loge. Det er god stil.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af repos
Andreas Johansson er ikke aktuel. En ændring af spilsystemet kan, gudskelov, ikke komme på tale. Og da slet på grund af en aldrende svensker. Johansson ligner mest af alt en mand, der vil hjem til Sverige. Vi skal i hvert fald ikke agere retrætepost for ham. Det har vi tidligere gjort med Jörgen Petterson, Harald Brattbak etc., og den tid må og skal være passé.

Mht. forsvaret vil Bjelland bestemt ikke være tosset, hvis Sölvi ikke er tilgængelig. Det kan selvfølgelig ærgre, at vi ikke formår at spotte Bjelland noget tidligere. Vi kunne lige så vel have hentet ham fra Lyngby, i stedet for, at han skal omkring FCN, hvor prisen derfor bliver presset nogle millioner op.
Vi behøver jo ikke nødvendigvis gøre det til en vane at poste penge i FCN, især ikke når der, som både med Nord, TK (selv om han er håbløs) og Bjelland er tale om spillere fra nærområdet. Her skal vi formå at sætte os tungere på talentmassen, i stedet for at hente eks. Peter Larsson. Selvfølgelig skal vi holde øje med Skandinavien, men henter vi her, så skal der altså være tale om spillere i Hangeland-klassen, og ikke mere eller mindre tilfældige one-hit-wonders.

Selvfølgelig skal der også være balance i tingene, og det er jo fint, at førnævnte spillere i FCN beviser, at de har niveau til Suppen. Derfor bør vi dog stadig være mere skarpe i forhold til at spotte spillere. Søren Frederiksen er forhåbentlig et signal om en mere tvedelt transferpolitik, hvor udviklingsspillere hentes herhjemme blandt talentmassen, medens deciderede forstærkninger søges udenlands blandt spillere med landsholdserfaring.

Det gør selvfølgelig ikke noget, at vi har følere ude efter talenter fra fjernere egne af verden, men når det ikke lykkedes at integrere en gennemscoutet Ailton, så er der måske en idé i at nedpriotere det aspekt. Også selv om det stikker i hjertet på de mest FM-skadede tilhængere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Andreas Bjelland ville endda have været billigere end Peter Larsson. Men han ville selvfølgelig ikke have gennemgået den udvikling, han har i FCN. Eller rettere, han ville ikke have fået ligeså meget spilletid, som han har fået i FCN. Jeg tror det er en god løsning, at købe unge spillere med henblik på at udleje dem i en eller to sæsoner til at begynde med. Det som kan være lidt risky er hvis de ikke gider forlænge, og at man derfor ikke har dem i så lang tid når de er kommet tilbage fra lån. F.eks. har Søren Frederiksen to år i København, hvilket ikke er meget, hvis han bliver en succes og ikke forælnger.
Skrevet af Farfán
Er Anthony Annan, for meget et langskud - ved godt han på et tidspunkt, var på vej til Milan.
96 kg og 198 cm
Skrevet af Matias
Hvor skulle pengene komme fra?
Skrevet af Svoger
Farfan, er du zuma2006?? ;)

http://www.bold.dk/snak/…616552&vis=
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Farfán
Haha, nej så det godt bagefter... Men jeg tænkte sådan en type som Annan - var det vi manglede. Men ja som Matias siger, hvor finder vi pengene.
96 kg og 198 cm
Skrevet af KayOkay
Målsætningen er ihvertfald stadig 2 midtbanespillere og en forsvarsspiller. Det bliver dog nok udenfor det skandinaviske markede.
annonce
0