Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Farfán
Haha stinson pas nu på :-)
96 kg og 198 cm
Skrevet af Bløde babser
Jeg kom for øvrigt til at tænke på. Kan det tænkes, at man ikke fokuserer på en midtbanespiller, da man allerede har så mange i truppen, og derfor forlanger nogle af disse skifter væk, før man vil tillade at hente en ny?


Mon ikke CV har en lille drøm om at slippe af med Bergvold, Absalonsen og Grindheim (Claudemir hvis ikke Grindheim kan afsættes) i dette vindue og hente 1-2 nye ind.
Mon ikke han også får held til at komme af med 1-2 mand mere og henter en central midtbanespiller ind?

Det eneste jeg i øvrigt ved med sikkerhed om ham Vetokele, er at han er blevet trukket rimeligt meget i ørene som barn.
http://www.footy.dk/wp-c…tokele.jpeg
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
@ Stinson

Var din mund!
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Kratos
Iflg Wiki er Vetokele 173 cm høj. Det går vel ikke rigtig hånd i hånd med hvad der er udtalt om at man gerne ville have en fysisk type, eller er der noget jeg har misset?
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Stinson
Det er blot hvad jeg hører. Håber ikke fantasien om en kompetent CV og Højer brast.

CP er bedre end ingen centralmidtbanespiler. Han kan altid være marginalspiller, hvis han ikke er god nok.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Svoger
Stinson.
Nørreport 16:40!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
CP er jo den løsning mange af os går og håber på. Beklageligvis blev døde mit spinkle håb da Stinson begyndte at tale om info fra hans kilde.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af quaz
Tja Vetokele lavede et fint mål imod os i vores træningskamp, han virker relativ fysisk stærk, til trods for han ikke er så stor. Han virker god til at dække bolden af, da han er svær at komme ind på kroppen af. Umiddelbart er jeg lidt skuffet, da jeg ikke ser ham som angriberen som skal banke kasser ind for os i Europa. Er en anelse ærgelig over at det ikke er angriberen fra Galatasaray(?) som vidst havde leveret ganske flot i Young Boys, men var røget på bænken i sin nye klub.
København
Skrevet af Madrid-Ista
Quaz: Du mener Bienvenu som spiller for Fenerbahce. Han har lange udsigter til spilletid efter de, har hentet Kuyt og Sow.
Tigs
Skrevet af Hjaelmen
Godt scouting arbejde af Højer der. Det er sq også billigste kun at scoute i forbindelse med vores træningskampe!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Blastoid
Interessant klip i Onside i forhold til, at man igen tilknytter NCH til den sportslige ledelse. Normalt tager jeg Fernando Olsens ord med mere end et gran salt, men alligevel tankevækkende, at han mener, at CV stille og roligt udfases i klubben.

Sidste gang vi hentede en spiller, der havde lavet en enkelt pind imod os i en kamp, så gav vi ham nummer 14 på ryggen, og han blev meget god. Jeg håber på en gentagelse. Jeg havde dog hellere set, at man han hentet spydspidsen fra Genk, der er nogenlunde samme alder, og som stille og roligt gør sig til i belgisk fodbold, men han er muligvis allerede uden for vores rækkevidde. Benteke hedder manden. Han minder også noget mere om Doye i statur. 1.90 høj, virker solid på låget og som stærk af statur. Men Ariel har nok alligevel noget mere kendskab til belgisk fodbold, så jeg sætter min lid til manden med det smukke fehår!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af quaz
Jeg tror sgu ikke CV stille og roligt udfases, manden har lige hentet en træner som har givet klubben den bedste start nogensinde. Javist, CV har begået en række fejl i det seneste år, og vi finder aldrig ud af hvor meget indflydelse han egentlig havde under Ståle, men han har lige lavet to kæmpe scoops i form af Nicolai Jørgensen og Ariel Jacobs.
København
Skrevet af repos
Jeg kender intet til Igor Vetekele, men pris og alder ser ud til at harmonere fint.

Det passer mig fint, hvis man vælger at satse på en yngre angriber, der har udviklingspotentiale. Det er en langt bedre strategi end hælde penge i et sort nordisk hul.

Det er muligt, Vetekele endnu ikke er flyvefærdig i europæisk sammenhæng, og så er der ingen tvivl om, at vi kommer til at mangle kvalitet helt fremme. Omvendt så hænger etablerede målscorere med internationalt niveau til rimelige priser ikke på træerne, og derfor kan vi ikke forvente at lande et "stort" navn på den position.

Så længe Santin leverer varen i Suppen, så vil jeg stille mig tilfreds. Uanset, hvilken angriber vi kunne hente, så virker avancement mod Lille, som en spinkel mulighed. Mesterskabet har ligesom sidste år absolut første prioritet, og garneret med EL-deltagelse henover efteråret, så bør et angrebsfirkløver med Santin/Vetekele/Cornelius/Mos være tilstrækkeligt. Alternativt kan der suppleres i vinterpausen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg undersøgte CP-rygtet hos en kilde der helt sikkert ved mere end den tidligere der er nævnt. Svaret var at ikke var så sandsynligt længere. Kilden her ved alt og plejer ikke at være nærig med info, men man ved jo aldrig.
Dette er en signatur.
Skrevet af Barbuti
Jeg vil gerne stille spørgsmålstegn ved, hvor meget CV har været inde over Jacobs. Naturligvis har han sagt god for ham, forhandlet betingelser på plads, men jeg tror mere på rygtet om at det er Ståles agent, der har sat de to parter sammen, end at det er CV, der har taget kontakten fra dag et.

CVs fejlrate ift indkøb er alarmerende stor. Det er naturligvis svært at sige præcist, hvor han har været inde over, og hvor det har været Ståle, men bortset fra Nikolaj Jørgensen har samtlige nyerhvervelser efter nordmandens exit for FCK været mere eller mindre fiaskoer - med Diouf som den absolut største. Grindheim, Johnny Thomsen og Mos følger trop, mens jeg også stadigvæk mener at Sigurdsson, Stadsgaard, Gamboa og Touhtou (eller hvordan han staves) har mere end rigeligt at bevise.
Lars Jacobsen har som den eneste gjort det fornuftigt efter katastrofen JT, men han var også et safe bet - man vidste hvad man fik.

Hvad blev der nogensinde af den tjekkiske satsning? Man havde travlt med at skamrose den tjekkiske mentalitet, og fortalte vidt og bredt om den kortlægning af den tjekkiske liga, man var igang med. Pospech blev hentet - vist nok på Sionkos foranledning - men siden har der været larmende tavshed omkring Tjekkiet. Var det et års spildt arbejde eller hvad?

Jacobs viker modsat Ståle ikke til at være en træner, der blander sig så meget i transfers. Jeg håber dog at jeg tager fejl, for en mand med den fodboldforstand, han udstråler at have, har garanteret både netværket og evnerne til at spotte de folk, vi har brug for. Modsat CV og Højer, der skimmer karakterlisterne i Norge og Sverige, tager flyveren til Oslo, Stockholm eller Göteborg et par gange og derefter smider x millioner i et sort nordisk hul, som repos så rigtigt skriver.

Om NCH har det faglige, der skal til, skal jeg ikke kunne sige, og hvad hans rolle er, forekommer mig også noget uklart indtil videre, men forhåbentligt kan han rette op på det morads, CV og Højer har bedrevet på egen hånd.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Røll
Var der i øvrigt nogen der så optakt til kampen mod Brøndby i lørdags?

De havde CV i studiet – og der var en gevaldig omgang rygklapperi til ham selv, fra egen konto.

Han erklærede, at de havde fejlet da de hentede Rolle til trænerposten, og at der denne gang ikke skulle laves nogen fejlansættelser. Så derfor var det lykkeligt, at ansættelsen af Ariél var en stor succes, og at han var blevet scoutet helt tilbage til da FCK slog Brügge ud af Europa League. Han ikke var sen til selv at tage æren. Der blev intet nævnt om hans egen halvårlige periode som træner, og hvor stort der blev fejlet i den ansættelse.

Samtidigt viste de i flere klip hvordan Ariél og CV udtalte sig forskelligt til diverse spørgsmål, vedr. bl.a. spillerkøb og N´doye situationen. Alle spørgsmål gled han glat som en ål udenom, uden reelt at give et svar.

Alt var dejligt og rosenrødt.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Angående interviewet med CV så bed jeg især mærke i at CV sagde, at han blev præsenteret for Jacobs for 2 år siden, hvor de mødte Brugge.
For 2 år siden spillede de altså CL, og Brugge kampen var i 2008. Skræmmende dårligt husket.
Skrevet af elendil
Skræmmende dårligt fundet på, mener du.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
"For intet i kampen igår, eller de seneste års opgør skulle være direkte bevis på dette"

- Netop lørdagens kamp er da et fint billede på, at disse opgør lever deres eget liv. Brøndby med en historisk svag ligastart, FCK med en historisk god. Og kampen blev ingenlunde derefter. Og nej, vi behøver ikke at være enige. Det er jeg af åbenlyse årsager glad for, at vi ikke er.

"Jeg synes ærligt talt, at du skulle holde din debat på et niveau hvor du selv kan følge med, i stedet for at lægge dig på et niveau hvor dine evner tydeligvis ikke rækker!"

- Sikke et selvmål :-) Ikke alene fatter du ikke, hvad du selv har skrevet, og ser bort fra de betydninger, dine ellers ret stærke, holdningstilkendegivelser naturligvis har - du vælger yderligere at læne dig op ad mig, når du forsøger at skrue bissen på. Det er så kært.
Skrevet af Matias
Rune, sagde han noget om hvorfor, det ikke længere er sandsynligt?
annonce
0