Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg tænkte også om Bryan Oviedo stod off-side. Men jeg glemte at kigge efter på slow´en.
Skrevet af amorbavian
Var der ikke kæmpe-offside på Oviedo?

Ud over det så: JAAAAAAAA hvor fedt!

Jeg kan ikke andet end være imponeret over de unge, der har slået igennem i år. Det er for vildt. Cornelius, NJ, og nu måske Remmer. Corny og NJ går jo ind som om de har spillet på holdet i lang tid.
Der er naturligvis stadig plads til forbedringer...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af repos
Men var vi ikke over den forlængede tid til det sidste mål?

Nej, det den stod på 93.25. Desuden er det minimum fire minutter.

Vild afslutning, og tre flotte hovedstødsmål. Remmers indlæg til Cornelius er høj høj klasse. Så du det, Lars J.?

Uanset, hvor ringe Sölvi spiller, vil han altid være en trussel i luften. Det minder, om vores sejr mod Lyngby i Parken, hvor vi også var nede 1-2 ret sent, og hvor Sølvi scorer sejrsmålet.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr. Spock
Bottom line må vist så være vi skabte nok chancer til tre point og udnyttede nok af dem (Cornelius kunne have scoret to mere) holdopstillingen til trods - at det blev en lige kamp er dels Randers´ fortjeneste, dels takket være vores midtstoppere plus Delaney og Vingaard som ikke rigtig rammer dagen, de to sidstnævnte langt fra endda. Rigtig topholdssejr. Så hedder den Lille!
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Jens Jørgen Brinch nåede lige at sige, i Randers´ sidste angreb inden Andreas Cornelius udlignede, at nu ville Randers altså placere sig på ligaens førsteplads, hvis sejren kun blev 2-1. Genialt.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Er det btw nogen der ved hvordan en købsklausul fungere?
Ligger der en kontrakt klar hvis FCK vælger at aktiver klausulen, eller skal der først forhandles kontrakt ala FM style?
Skrevet af SoerenDKK
Jajaja, hvor er det sindsygt det der. Ariel har virkelig banket noget vindermentalitet ind i de her spillere. De vil bare ikke tabe! Det er virkelig godt at se på.

Ikke nogen overvældende debut af Jakobsen, halvdårligt spil det meste af kampen fra Vingaard (er træt af at se på dårlige hjørnespark helt over bagerst hvor der ingen er), men på den anden side også mange positiver at tage med.

Man kunne godt mærke det var lidt en kamp mellem to større, blandt andet på startopstillingen, noget af gejsten og viljen i nogle dele af kampen osv., men at vi kommer derfra med 3 point, det er sgu vildt flot alligevel med tanke på hvordan kampen ellers havde udviklet sig.

Fantastisk, fantastisk, fantastisk, hvis vi altså lige ser bort fra alt det der ikke fungerede i dag. Men slutningen... wauw!
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af fck-styrer
Det viser vel egentlig bare at vi er et rigtig tophold. Men man kan næsten ikke undgå at have lidt ondt af Randers.

Nu skal der bare restitueres(!?) så der kan rulle millioner ind på kontoen. Jeg har en god fornemmelse!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af SoerenDKK
Er det btw nogen der ved hvordan en købsklausul fungere?


Den fungerer ved at man aftaler et beløb der kan gøre lejeaftalen permanent. Det skal ikke forhandles yderligere, da prisen allerede er fastsat ved lejeaftalens start.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Det var sjovt SoerenDKK, ærgerligt at jeg ikke har mulighed for at give dig thumbs up
Skrevet af Candlebox
SAAAATANS! Jeg trode lige jeg skulle synge "Vi ligger nr. 1" i morgen kl. 18.45 på Ode...ehh Fio...øhh TRE-FOR Park.

Lugtede den forresten ikke lidt af offside på ham der lavede assisten til Sølvi?
.
Skrevet af repos
Han hedder Oviedo.

Tv-billederne hjælper ikke på det, men der var ikke de vilde protester fra Randers, så han var sikkert onside.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SoerenDKK
For mig at se lignede det også han var klart onside. Han tog lige et lille træk og kom bagom, men ved selve spilningen synes jeg det lignede han lå præcis hvor han skulle.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af bruger
Men man kan næsten ikke undgå at have lidt ondt af Randers.
Sagtens.

Det var forøvrigt Remmers 2. og 3. assist i dag :-)
Skrevet af Candlebox
Kan være... Må indrømme det kun var med et halvt øje jeg så slow´en.
.
Skrevet af SoerenDKK
Kan være... Må indrømme det kun var med et halvt øje jeg så slow´en.


Samme her, var travlere optaget af at være glad, men synes nu oprigtigt at det lignede at han var onside. Hvis han var offside, så er Randers blevet snydt, men der var nu ikke de store protester, hvis overhovedet nogen fra dem. Det kan selvfølgelig også være at de omvendt har haft travlt med at ærgre sig.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af bruger
Og dagens kamp blev vendt helt uden udvisning til os. Hvad sker der lige!
Skrevet af Saint
Synes nu at Randers kommer til 2-1 med en hel del dommer hjælp( http://i45.tinypic.com/2i0rdj5.png ), men kampen bager i den grad præg af at Delayney, Sölvi og (især) Jacobsen ikke er i kamp form.

Men dem der skæller ud på vores centrale midtbane, så havde vi en boldbessidelse på 59-41 og delayney vandt vel i omegnen af 10 bolde på glidende tacklinger, jeg synes det så pænt ud i dag.

Tilgengæld virkede Vingaard ikke særlig imponerne, hans løb blev ikke farlige, men ramte nogle alibi positioner, dertil så han utrolig tung ud på fødderne.

Remmer må dog betegnes som kampens spiller, utrolig stærk i alle offensive facetter, men mangler en smule defensiv, et fantastisk alternativ til LJ.
(...)
Skrevet af Mr. Spock
Remmer fik tegnet og fortalt hvorfor Gamboa ikke er interessant længere og skal til Norge. I det hele taget fedt at der er unge danske talenter på holdet og at de gør en forskel og ligner fremtidige klassespillere alle tre i større eller mindre grad. Remmer spillede i øvrigt en meget solid midtstopper i MJs debutkamp med reserverne - måske ligger der en lidt skæv lappeløsning på vores midtstopperproblem og gemmer sig der. Det er stadig early days med MJ men ellers sidder man ikke rigtig og forventer at der snart kommer et topklasse centerforsvar ud af en kombination med Kris, MJ, Sölvi og Ragnar.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af quaz
Remmer virker helt igennem fantastisk, utroligt hvordan både han og Cornelius virker så uimponeret. Ærgeligt at Lars J lige står foran Remmer, men mon ikke der er massere minutter, vi har jo en fremtidig Wendt/Jensen her, hvor Remmer vel har muligheden for at lære meget af Lars J.
København
annonce
0