Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bruger
Det ville være smukt med to danske hold i CL.
Fint nok. Men Lille er stadig storfavoritter, og for at vi bare skal have en chance skal vi score, sikkert mere end én gang.
Skrevet af andib
Kom nu bare igang med den kamp. Jeg kan næsten ikke vente. Det bliver et vildt drama i aften. FCK kommer foran og så bliver det ellers bare et langt pres mod FCKs mål.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Mr. Spock
Glæder mig også pissemeget. Det at de ikke fik udebanemål og at vi pludselig har fået nogenlunde skik på holdet giver håb om mirakler. Overvejer lidt at lave barndommens juleaftentrick hvor man prøver at sove dagen væk så det bliver aften hurtigere.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af TR1986
Ligefrem at kalde det et mirakel hvis FCK slår Lille ud? Det vil være en overraskelse, men ikke et mirakel. Men jeg glæder mig også sindssygt meget. Kom så FCK!!!
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Mr. Spock
Ikke mirakel efter den første kamp, et mirakel før. Nu er der en realistisk mulighed at klynge sig til. Den skal bare nettes 1 gang så skal de score 3, og hvis deres defensiv er bare halvt så meget til søs som den var i Parken, så skal der nok komme gode scoringschancer. Men alle vores spillere skal ramme dagen igen. Hvis Santin falder ud og tager TK og midterforsvaret med sig, så bliver det meget opad bakke.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Min glæde ved Ariel Jacobs fik et ekstra hak opad, efter at have læst interviewet med ham på b.dk (som jeg har adgang til (tror det koster penge bare for interviewet alene)). Det er som om, han sætter fingeren på nøjagtigt de steder, en overvejende del af os herinde, også har gjort. Det er fandeme befriende. Her er et par guldkorn:

"... at forklare min vision som træner (også til medierne), men mest til spillerne, og den største opgave er naturligvis at overføre den vision til banen"

- Vi gik i hele sidste sæson, og ventede på at en træner der kunne og ville tage ansvar for, at de idéer der blev arbejdet med på træningsbanen, ikke blev oevrført til kampene. Hele tiden fik man tudet ørerne fulde af, at man havde det bedste set-up, at det største trænertalent stod for den daglige træning osv., og lige lidt skete der. Ariel Jacobs ved, at idéer er ligegyldige, om ikke de kan omsættes til virkelighed. Befriende!

"... når det ikke går godt, som da man tabte mesterskabet, skal man tage hævn ikke mindst for sin egen skyld. Det er personligt, også selv om det er en holdsport. Man skal ikke acceptere det, man skal gøre alt for at undgå, at man sidder i samme situation til sommer næste år"

- Det er altså en leder- og vindertype, der taler sådan. Slut med at spille for sig selv, og egentlig være ligeglad med, hvordan holdet præsterer. Holdets samlede præstation, siger også noget om dig, og derfor skal det tages personligt, når holdet ikke præsterer.

"... når man kommer som ny træner, vil det tage tid at gennemføre ens idéer. Men man må aldrig sige udadtil, at man skal have tid. Hvis man siger, at det tager tid, så er det en undskyldning, for hvor lang tid skal man have? Et halvt år, et år?"

- Så fucking præcist, kan det siges. Hvor er det dog herligt, med en træner der ikke vil undskyldes for ditten og datten. Alle og enhver ved, at ting tager tid - men det i sig selv er ikke en (undskyldende) forklaring på, hvis tingene sejler.

"Jeg tilhører samme generation som Morten Olsen og fælles for vores generation er værdier som arbejdsomhed, grundighed, respekt for autoriteter og disciplin"

- Respekt og disciplin som i der ikke er plads til vi-er-FCK-og-lidt-for-fede-så-resultaterne-kommer-helt-af-sig-selv? Fantastisk. Gad vide om det også er en af grundene til, at så mange af vores spillere pludselig er begyndt at vise synlighed, tage ansvar osv.? Noget kunne i hvert fald tyde på, at Ariel Jacobs er ret bevidst om hele den del, at være fodboldspiller og stjerne: "De skal tage stilling til den situation, de er i – at de har et godt liv, de er kendte, de tjener mange penge på deres hobby, de er forbilleder. Det bliver normalt for dem, det bliver for let, de tager det for givet ... Det siger jeg også til FCK-spillerne"

- Og mere fra samme skuffe. Omkring den manglende energi, synlighed, at føle sig tryg ved konceptet og til rette i den rolle, man (som spiller) har. Ariel Jacobs ved, at det ikke er nok bare at være fysisk til stede. Spillerne skal motiveres, de skal være i balance og de skal være klar mentalt. Noget der (også) var savnet i hele sidste sæson:

"... det er det mentale, jeg skal satse på. Når en spiller har det godt mentalt, kan han udføre opgaverne perfekt taktisk og gøre det med selvtillid. Når alle spillere er gode mentalt, og de er sammen på en bane, vil holdet præstere. De mentale aspekter er individuelt og holdmæssigt endeløse, og de kan gøre, at David slår Goliat"
Skrevet af Halil
Jeg er vild med Ariel. Udelukkende pga. dette gyldne legende citat:

"We come off the pitch with satisfaction!"


Det er satme smukt.

Ellers kunne han godt blive et ret nederen bekendtskab. Fck sejr på Fck sejr på Fck sejr...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af amorbavian
Matias, det virker som, at den artikel, du omtaler er en længere version af den, jeg linker til på forrige side.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Mr. Spock
Også fantastisk så hurtigt skuden er blevet vendt og det må være Ariels fortjeneste langt henad vejen. For bare 3 måneder siden var det niveau der nu er nået jo håbløst langt ude i horisonten. Cornelius og NJ ind, Santin og TK i topform og en særdeles kompetent træner, det har betydet vanvittigt meget.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Imperator
Luna siger FCK formentligt får et bud på 19 mio. for Oviedo..
Håber godt nok vi kan beholde ham, og få en forlængelse..
Kan være at CL kunne lokke.. Der er fandme meget på spil i aften..
Skrevet af Kipvits
Jes Dorph prøver, men det er sku jammerligt at høre på. Hvor blev Schmeichel af ?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af andib
Hvor har Luna det fra? Jeg har dog også hørt rygter omkring Oviedo.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Imperator
Det tog hun sig ikke tid til at forklare.. Men tror hun har okay styr på hvad der rør sig.. Synes hun sagde det var Everton der ville byde, men fangede det ikke helt..

Jeg synes 19 er for lidt at få ud af ham.. Kunne være perfekt at have ham et år mere..
Skrevet af amorbavian
Jag älskar Sverige!

Viasat sender FCK!
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af 2.0
Det er godt nok good guy-agtigt af FCK at lade sig ende nr. 2 i sidste sæson, så et andet hold kom direkte med i CL. De tænkte jo på hele Danmarks bedste, for vi havde aldrig nogensinde haft en chance for at få to hold med i CL-gruppespillet, hvis FCN eller andre havde skullet igennem kvalifikationen.

God kamp!
Skrevet af Thømas
fuck!
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Skrevet af Lentini
Puuh den var stor, Santin.
Skrevet af CBJ
Hold nu kæft hvor er det ringe. Der skulle den være semi lukket efter 5 minutter.
Danmark: Vejle Boldklub og Aarhus Fremad Spanien: Real Madrid NFL: Miami Dolphins
Skrevet af Dumbledore
Det er den type chancer Santin desværre brænder alt for mange af.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
annonce
0