Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blastoid
Sygt at han fløjter af ti sekunder før de to minutter, selvom de trækker den over 1 minut! Fuck hvor er det en fucking nederne aften!!! Pisse fanme ærgeligt! Klamme klamme franskmænd!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Farsopoli2006
Utroligt der kun blev lagt 1 minut og 40 sekunder til, når franskmændene lå ned i samlet 5 minutter i anden halvleg af forlængningen....

Men flot kæmpet af FCK - men dog det bedste hold, der gik videre. FCK viste begrænsninger i angrebet, og det var nok lidt som ventet. Uden Santin har man ingen, der rigtigt er farlige. Cornelius holder slet ikke på dette niveau.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Khankar
Det var alligevel skidt, at FCK skulle starte på hjemmebane. Lidt mere skarphed, og FCK havde været videre.
Skrevet af beesknees
Det er så ligegyldig en ting, men samtidig også vanvittig provokerende når man er ved at tabe, at dommeren fløjter kampen af efter 1:49 minutters overtid, når man har annonceret minimum 2 min. Bah.


Nå, men vi kan stadig tage meget positivt med fra de her 2 kampe. Vi har gjort det flot.
Skrevet af amorbavian
Imponeret over BYENS HOLD i dag. Der er sgu noget at være stolt af i den præstation. Ærgerligt udfald, men sådan er det i disse kampe...småting kunne have gået anderledes og vi var videre...hvis og hvis...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af amorbavian
Egentlig er det kun CHL millioner, jeg savner. Vi får nok bedre match i Euro.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af 2.0
Ja, FCK har spillet rigtig godt, set over to kampe. Lille er et godt hold, men blev presset til det sidste, og med holdets nuværende form og mentalitet skal FCK helt klart spille med om avancement fra EL-gruppen. Jeg er spændt på at se, om FCN kan holde trit over en hel sæson, for det her FCK-hold er godt nok mange klasser bedre end i sidste sæson. Utroligt, hvor stor forskel der er på en god og en dårlig træner.
Skrevet af repos
Det er fuldstændig håbløst at køre med på Werges tirader. Det var sgu ikke dommeren, der kostede os noget som helst.
Frimann snakker om, at det var to jævnbyrdige hold, men vi havde jo enorme problemer at skabe chancer set over begge kampe. Landreau havde vel stort set ingen redninger i løbet af de to kampe, medens Wiland reddede os flere gange.

Det mest ærgerlige er de dumme tidspunkter, vi indkasserer mål på. 2. halvleg blive på Lilles præmisser i stedet for, at vi kunne frustrere dem og måske få nogle kontrahug. Den forlængede er samme billede, for her har vi nogenlunde styr på det, og holder vi den til sidebyttet der, så havde begge hold vel indstillet sig på straffespark.

Det var dog ikke i aften, at CL-deltagelsen blev tabt, og det var ikke aftenens spillere eller træners skyld.
Derimod falder det hele tilbage på CV, der ene mand formåede at pisse et mesterskab langt væk. Han er et fjols, og det glæder mig, at NCH kommer tættere på holdet.

Nu står den på EL, og det er heller ikke så dårligt, og jeg forventer vi leverer en bedre figur end sidste års rædfulde kampe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Farfán
Vetokele bliver giftig i superligaen, forsvarerne er slet ikke vant til en spiller med så meget agressivitet og speed. Claudemir er helt væk, hold kæft han er dårlig, tror ikke han lagde en præcis aflevering. bl.a. til sidst hvor vi skal presse op, vælger han at lave en helt væk aflevering. TK har desværre stadig tendens til at gå ned i tempo når vi bør presse, ellers er han rigtig god når vi skal generobre bolde, synes dog stadig hans afleveringer er alt for random.
96 kg og 198 cm
Skrevet af beesknees
Egentlig er det kun CHL millioner, jeg savner. Vi får nok bedre match i Euro.


Jeg savner nu også, at vi havde fået de arrogante franskmænd ned med nakken.
Skrevet af anonymbruger
Godt at høre Ariël. Han er sgu god nok!
Skrevet af Blastoid
Over to kampe kan vi være stolte, og så må vi hæfte os ved, at der selvfølgelig er mange unge spillere, der har mulighed for at vokse det næste års tid, og med Ariel bag roret, så, tror jeg, kun vi bliver bedre!! Håber Ariel får rystet skuffelsen ud af spillerne, og vi er klar til weekenden!!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
Er enig med repos. Vi har gennemgående gjort en god figur i CL-kval´en, men det rakte i sidste ende ikke til en plads i CL-gruppespillet. Det er dog ikke af den grund, vi ikke er med i bowlen i morgen, når CL-grupperne skal findes - det er pga. en forskruet, selvtilstrækkelig sportslig chef, uden den mindste føling med virkeligheden, der pissede seks point væk på en halvsæson. Ariel Jacobs og spillerne fortjener ros - og kan han (vores træner) finde et par opmuntrende ord frem, efter aftenens exit, så spillerne tager fra det med oprejst pande, skal vi nok få en god sæson. Vi har et godt hold, en fremragende træner og spillet er ganske ok.
Skrevet af andib
Jeg er "spændt" på at se hvad der sker med Bolaños, Santin og Oviedo de kommende dage. Kan truppen som den ser ud nu bevares, så tror jeg bestemt også det her hold kan komme langt. For det er i hvert fald den rigtige træner klubben "endelig" har fået fat på.
Jeg er ligesom Repos og Matias enig i, at fejlen udelukkende ligger hos CV for at klubben ikke er med i bowlen imorgen. Synd for dansk fodbold.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Kipvits
Hvordan er det synd for dansk fodbold ?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af anonymbruger
Ville nu ikke være overdrevet ulykkelig over at se Bolaños smutte. Han varmer bolden alt alt for meget og er nogle gange utroligt frustrerende. En super god superligaspiller, ingen tvivl om det, men hvis vi kan få 25-30 mio for ham...
Skrevet af andib
Hvordan er det synd for dansk fodbold ?
Hvad sker der når der kommer flere penge i dansk fodbold?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af TR1986
Selvfølgelig ærgeligt resultat, men Lille viste sig også en lille smule bedre. Og de tilspiller sig de fleste chancer. De bedste for FCK synes jeg var Wiland, Bengtsson og Oviedo.

Kris Stadsgaard og Lars Jacobsen sejlede. Santin havde heller ikke sin bedste kamp.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af SoerenDKK
Er fattet og alligevel utroligt skuffet på én og samme tid. Det er en besynderlig følelse.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Matias
Sådan har jeg det også.
annonce
0