Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Spock
Pisseærgerligt. Det bedste hold gik videre men med lidt held og skarphed havde det absolut kunne lade sig gøre at stjæle billetten til gruppespillet. Jeg var ved at smadre et fjernsyn da Santin brændte friløberen, et mål dér havde fra start lagt et kæmpe pres på Lille og givet holdet og Santin mere selvtillid og tro på tingene, ærgerligt, ærgerligt, ærgerligt.

Når skuffelsen har lagt sig står dog tilbage at vi røg ud med æren i behold og jeg håber vi fortsætter den opadgående kurve i EL.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af beesknees
Er fattet og alligevel utroligt skuffet på én og samme tid. Det er en besynderlig følelse.


Har det på fuldstændig samme måde.
Skrevet af Harry Hotspur
Jeg forstår ikke hvordan man kan hive Santin ud i 69 minut for så kun at spille med Cornelius på toppen. Jeg kunne forstå det hvis man nu pillede Jørgensen ud og skubbede Cornelius op på toppen med Santin.

Men vores bedste og mest erfarne angrebskort skal da ikke erstattes så tidligt af en rimelig uprøvet spiller - vi så ham jo også sidste sæson, da han blev kaninen der blev trukket op af hatten for at hjælpe med at slå FCN om mesterskabet. Første Ariel Jacobs fejl i mine øjne - og meget meget satset at smide Vetokele ind. Jeg savnede Vingaard ved lige præcis alle dødbolde i dag, men han blev på bænken :(
Skrevet af Mr. Spock
Santin havde en modløs kamp han faldt mere og mere ud af, og Cornelius har gjort fremragende indhop ved flere lejligheder og gjorde det også fint i dag. Hvis fodbold var så nemt at man bare skal tilføje angribere til angrebet, så øger man chancen for at vinde, så kunne vi alle være trænere. Det var en fuldt forståelig disposition.

Vingaard har været langt under niveau længe og var håbløs i den omvendte kamp - heller ikke noget mystisk i at han blev siddende på bænken.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Sir , moderator
Selvom man nok bliver påvirket af Werge og Frimann og deres evige brokken over dommere der dømmer danske hold, så kan jeg ikke andet end undre mig lidt over stilen i går. Generelt synes jeg ikke at danske hold er specielt heldige med dommeren. Det gælder også landsholdet. Er det helt forkert bedømt? Er det fordi jeg er for farvet?
Dette er en signatur.
Skrevet af Svoger
Spørgsmålet er vel, om CV er sluppet helt fra det her, eller er NCHs (forhåbentlige) flytten nærmere holdet, reelt er noget andre end CV har stået for...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af bruger
Dommeren var en ildelugtende camembert, vi skulle have scoret på vores friløbere, og det hele er generelt noget lort.

Men jeg gider ikke spekulere mere i den kamp eller CL. Mere interessant er søndagens meget svære udekamp og afslutningen på transfervinduet på mandag.

Der er stadig en del rygter om nogle af vores spillere.

Larsson rygtes som altid til Sverige. HIF er seneste favorit, men der er mere buldren end handling i Sverige.
Absalonsen og Bergvold er tidligere blevet rygtet udlejet, forhåbentlig sker der noget snart.

Oviedo rygtes til PL. Everton og West Bromwich er de hotte emner. Evertons latterlige bud tidligere på måneden på 1 mio £ er efter sigende blevet fordoblet.

Bolanos blev kold for Wolves.
Der er stadig lidt Elcherygter om Santin.
Skrevet af repos
Jeg ser nu også frem mod EL-lodtrækningen imorgen. Vi bliver sandsynligvis seedet i andet lag, hvilket dog ikke er en garanti for en let lodtrækning. EL har selvfølgelig ikke CLs økonomiske muskler, men sportsligt venter der forhåbentligt seks spændende kampe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af bruger
Der er stadig lidt Elcherygter om Santin.
Specielt efter gårsdagens resultat: http://www.diarioinforma…289205.html

Og så er der tilsyneladende interesse for Søren F. Sikkert i 1. div.
Skrevet af elendil
Vetokele virker vild.
fck-medløber.
Skrevet af bruger
Vores ius på landsholdet:
http://www.dbu.dk/Nyhede…dtaget.aspx
Skrevet af Il_Preferito
Morten O har læst repos´(mener jeg)indlæg herinde, og udtaget Cornelius til landskampen mod tjekkerne.

Tillykke til knægten!
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Svoger
Ved salg af Santin og Bolanos skal der vel erstattes direkte. (Medmindre ham der Veto er udset som erstatning for en af de to, og alligevel er 3 angribere for lidt...) Bolanos-rygtet virker dog koldt, og ryger Oviedo, får han nok ikke lov at skifte, uden at der kommer et helt vildt bud.
Uanset om Veto er udset som angriber, eller midtbanemand, vil Santin dog vel skulle erstattes. 3 angribere er for lidt.
I min verden sælger vi gerne Oviedo for de knap 20 millioner der rygtes. Nicolaj Jørgensen skal have den kant, og skal signes, og så må der hentes back-up til kanterne. Med Vingaards formnedgang er det alligevel tiltrængt, selvom jeg frygter at han er udset som reserve for begge kanter.
Bengtsson kan passende få efteråret til at revancere sig på backen, MJ må evt. være back-up for Bengtsson, men kommer forhåbentlig i form, og bliver den forstærkning centralt vi havde håbet på.
Bergvold, Søren F og Absalonsen må for min skyld gerne foræres væk. De virker som ligegyldigt fyld, og medmindre de får en alt for god gage, vil de sgu nok også gerne videre.


Og nu når jeg er færdig med mit FM-indlæg, kan jeg så sige, at jeg ikke tror der hentes andet, end en direkte afløser for Santin, skulle han ryge.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Og jo, jeg forstår udmærket, hvis fx Absalonsen henter så god en hyre, at han ikke vil skifte væk, uanset manglende spilletid.
Der blev ikke det ud af ham, jeg ellers troede, da han havde sin gode periode i OB, og han skal vel have sikret sig selv, trods han vist læser jura (i hvert fald tidligere ved SDU), og vel bør være sikret en fornuftig indkomst den vej.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Igen må jeg nævne Lorenzo Ebecilio. Han kan uden problemer tage begge kanter. Det kan frigøre såvel Igor Vetokele som Nicolai Jørgensen til en plads i angrebet, skulle dette være nødvendigt - og på den led er et angrebsindkøb (skulle Cesar Santin sælges) ikke være strengt nødvendigt. Det sagt kunne man snildt bruge en angriber også. Også til "blot" at få det til at fungere i superligaen med. Mos er der nemlig ikke den store fidus til.
Skrevet af Matias
Det ville jo være fantastisk, om Ariel Jacobs kunne "genopfinde" Johan Absalonsen, som Hans Backe "genopfandt" Carsten Fredgaard i efteråret 2005. Han er venstrebenet, kant/angriber og har selvfølgelig nogle evner, vi sagtens ville kunne bruge, om han da bare lod dem vise.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Ifølge engelske medier har Everton budt 5 mio. £ (47 mio. Kr) for Bryan Oviedo.

http://www.bbc.co.uk/spo…ll/19423536

Hvis det er rigtigt, så er det selvfølge farvel.
Skrevet af Matias
Det er klart. Jeg kender ikke til kildens pålidelighed, men alt over 25 mio. kr., må accepteres. Bryan Oviedo har ganske vist alle forudsætninger for at blive rigtig god og begå sig i alle ligaer, men med hans resterende kontraktlængde og hans personlige udmelding om at ville videre in mente, må han selvfølgelig afsted nu, skulle sådan et bud lande på CVs bord.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
EB skriver at det er omkring 15 mio., og at de fik afvist deres første bud på 10 mio. 15 er imo også i underkanten. Vi skulle gerne op på 20+
Skrevet af Matias
15 er nemlig i underkanten, i forhold til hans betydning for holdet. Mesterskabet skal hentes, og det bliver mindst ligeså svært at vinde det i denne sæson, som i sidste.
annonce
0