Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fuxberg
Jeg har stor respekt for Silber og hvad han har udrettet i FC trøjen. Jeg tror dog bare desværre de dage forlængst er ovre og ser ham derfor slet ikke som nogen her-og-nu løsning på midtbanen. Nu må vi se hvad han kan gøre for OB men jeg tror når sæsonen er ovre sidder vi ikke med en øv følelse over at vi ikke rendte med ham.
Skrevet af SoerenDKK
Jeg tror dog bare desværre de dage forlængst er ovre


Det er bare ikke så lang tid siden igen Silberbauer brillerede på venstrebacken mod blandt andet Portugal. Selvfølgelig er situationen og pladsen en banen end anden end den han ville spille hos FCK (hvor han i øvrigt også ville have været god som backup på venstreback), men tror bare han er blevet afskrevet for tidligt.

Havde rigtig mange gange hellere set ham end Gislason. Nu må vi så se om Gislason kan få overbevist mig om det modsatte, men indtil videre sætter jeg mine penge på at det er OB, der har fået mest ud af den her handel.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Matias
Har vi forsøgt at hente Michael Silberbauer? Vildt vi ikke fik ham så. Jeg kunne godt tænke mig at have hans pålidelighed og arbejdsraseri i truppen - på den anden side set synes jeg ikke han er den åbenlyse makker til hverken den ene eller den anden af de centrale midtbanespillere, vi allerede har i truppen.
Skrevet af TR1986
Ifølge Young Boys, så ville FCK kun leje Silber frem til årsskiftet, men det var Young Boys ikke intresseret i, derfor skiftede han til OB. Som en tidligere skrev, så kunne det godt lugte af at FCK har skrevet en forhåndskontrakt med en større midtbanepofil, der tiltræder til nytår.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af SoerenDKK
Grunden var, at vi kun ville give ham et halvt års leje ifølge Young Boys. Så kan jeg også godt forstå ham - i hans alder er et halvt år ikke meget, og hvis han ikke lykkedes med sit ophold, kunne det vel blive svært at finde noget ordentligt bagefter.

Os FCK´ere kunne så have håbet på en Jacobsen 2. Det havde ikke gjort mig noget, i hvert fald. Er ked af at vi ikke har fået ham til klubben.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Fuxberg
Det kan sagtens være jeg afskriver Silber for hurtigt og at han går hen og bliver en gevinst for OB, desværre synes jeg bare at det modsatte virker mere sandsynligt.

I Gislason har vi fået en spiller der kommer fra en position som profil på hold der burde slutte i top 3 i Superligaen. Ydermere har vi fået en vigtig backup for Bolaños, samt en spiller der forhåbenligt har potentiale til mere end det nuværende topniveau.
I Silber ville vi have fået en meget mere alsidig spiller med stor erfaring og kendskab til klubben. Dog samtidigt en spiller helt uden kampform og som vel reelt ikke passer ind nogle steder på holdet.
Derfor er jeg mest varm på tanken om Gislason i en FCK trøje fremfor Silber, omend det da stadig ville have vakt (en dog kortvarig) gensynsglæde med en gammel kending.

Dog kunne det sagtens tænkes at de to handler ikke har haft det mindste med hinanden at gøre. At Gislason er hentet som en gardering til kanten mens Silber ville være tiltænkt som gardering til Pierre, hvilket dog også er lidt pudsigt såfremt rygterne om længden på den tilbudte lejekontrakt er korrekte.
Skrevet af Nepech
Skriv nu med Jørgensen forhelvede. Knægten laver ikke andet end at fortælle medierne om hvor meget han elsker at være her.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af quaz
Skriv nu med Jørgensen forhelvede. Knægten laver ikke andet end at fortælle medierne om hvor meget han elsker at være her.


Hvorfor ikke vente? Vi har købsoption på ham frem til næste sommer, løber han ind i et enormt formdyk, får stjernedykker og drikker sig stjerne stiv hver weekend vil hans nuværende præstationer jo være glemt. Ser ingen grund til hastværk, derudover hvis han løber ind i en langvarig skade kan vi måske endda få prisen reduceret endnu mere.
København
Skrevet af elendil
Ulempen er vel, at han kan vise sig at blive for dyr at skrive med til sommer.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
At man kun ønskede at leje Silberbauer et halvt år, kan lige såvel hænge sammen med, at efterårsprogrammet vel bliver noget mere presset, end hvad man forventer foråret bliver.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af quaz
Ulempen er vel, at han kan vise sig at blive for dyr at skrive med til sommer.


Prisen er jo aftalt, og jeg går ud fra at vi bare overtager Leverkusens kontrakt med ham, sådan plejer det ihvertfald at være.
København
Skrevet af Svoger
Plejer der ikke at være individuelle kontraktforhandlinger, i forbindelse med brug af købsoption??
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Det er jeg næsten sikker på at der er. Jeg kan på ingen måde forstille mig, at den lejende klub bare overtager kontrakten.

Et spørgsmål som jeg tidligere har stillet i tråden er, om kontrakten er forhandlet på forhånd så den bare skal "aktiveres"
Skrevet af SCHAAP
Et spørgsmål som jeg tidligere har stillet i tråden er, om kontrakten er forhandlet på forhånd så den bare skal "aktiveres"

Mener helt klart der er tale om en forudbestemt pris, så ja, den skal bare "aktiveres" efter min overbevisning

EDIT: så lige der taltes om kontrakten. Sorry. Ja, den skal nok forhandles. Men selve købsprisen mener jeg er forudbestemt.
Skrevet af repos
Jeg har læst et sted, at købsprisen er 5,3 mio. kr.

Altså en fjerdedel af det, vi gav for PPD...
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Blastoid
Men repos, nu må du også regne med at PPD er en del bedre end Nicolai Jørgensen - og sort!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af beesknees
Og PPD kan hoppe højt. Det skal man ikke glemme.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Et tyndt rygte fra FB.
Sylvain Monsoreau til prøvetræning.
Skrevet af Saint
Så heller Reo-coker.
(...)
Skrevet af Matias
Han har spillet mod os for fire år siden, da St. Etienne kørte os ud af banen. Tja - han har spillet fast i et par store klubber og er nu gratis, men med mindre man er ved at gå i panik over den manglende back-up på venstreback, kan jeg ikke se den store fidus i at signe ham.
annonce
0