Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Spock
Også synd for Okore der lige når at blive lettet over ikke at skulle dække N´Doye op mere før han får Cornelius i hovedet. Usportsligt.

Tænk at det kun er 9 måneder siden Roland Nilsson var træner i klubben. Det virker som en fjern tidsalder, halv myte, halv virkelighed.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af elendil
Hvordan fungerede det med Delaney, Claudemir og TK centralt? Var Vetokele lige så kraftfuld som i Frankrig?


fck-medløber.
Skrevet af Blastoid
4-3-3 opstillingen fungerede rigtigt fint i store perioder af kampen. Og Delaney, Claude og TK spillede alle en rigtigt god kamp. Kombinationen med det høje, aggressive pres gjorde det svært for FCN. Med til historien hører dog, at FCN et par gange i første halveg får spillet sig ud af presset, og uden den naturlige opbakning til LJ og PB på backerne, så blev vi spillet tynde over kanten, og det gav et par ret farlige situationer, hvor vi især i den ene er heldige med en sløj afslutning. Jeg synes også, at vi i perioder havde svært ved at holde dynamikken i bredten på den sidste tredjedel, fordi det var vores backs, der skulle udfordre en mod en - og ikke overlaps som normalt. Og så gennembrudsstærke er de heller ikke, og det kvalte lidt indlæggene. Anden halveg fungerede den del dog noget bedre.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af elendil
Spillede vi virkelig 4-3-3? Jeg forestillede mig det var den klassisk 4-4-2, hvor Claudemir trak mod midten. LJ ville således stå med en del af det offensive alene, mens PB og NJ18 ville udgøre en almindelig venstreside, og Santin/Cornelius udgøre toppen. Det var ikke tilfældet?

Dejligt at høre at midtbanen gjorde det godt. Hvordan var Kris?

Jeg har læst bold.dks kampreferat, men det virker ofte som om de vælger en skabelon på forhånd og så fylder en lille håndfuld fakta i den med større eller mindre held.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Kommentatorerne snakkede om, at det tilnærmelsesvis lignede en 4-3-3 på et tidspunkt. (Med NJ som central angriber). Det er jo lidt svært at se hvordan alle placerer sig på tv, men jo, især i det defensive når FCN havde bolden, og når man så fik overbliksbilleder, kunne det da godt ligne en forsvarskæde med 4, og en midtbane med 3.
Den ene af kommentatorerne bemærker så også, at det bare var 4-mands midtbane med den berømte "diamant". En defensivt orienteret central midt, og en mere offensivt orienteret.
I det hele taget er del vel lidt overflødigt at gå voldsomt op i, da spillernes position på banen jo jævnligt flyttes rundt under en kamp, efter hvor der nu skal dækkes. Således ligner det måske det ene øjeblik en formation, og det næste en anden.

Den aggresivitet der blev lagt i at presse op på boldholderen, lige fra starten, var dejlig at se. Også fordi det generelt blev holdt. Man løb måske lidt mere end FCN gjorde (især i starten, hvilket en statistik også vist på et tidspunkt), men det stressede FCN når de skulle bygge op. At de så, især i første halvleg, fik nogle chancer ved hurtigt fremadrettet spil, må man tage med. Det var godt nok ved at brænde på et par gange, i vores felt. Heldigt FCN ikke fik held til at afslutte ordentligt i de situationer.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Adriaanse
Flot og seværdig kamp, stærkt af Cornelius - og tillykke med sejren til jer og et hold, der p.t. gør god reklame for spillet.

Kommentatorerne snakkede om, at det tilnærmelsesvis lignede en 4-3-3 på et tidspunkt. (Med NJ som central angriber).

Verden er af lave.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af Blastoid
Fra mit sæde i parken lignede det en klar 4-3-3. Selvfølgelig var der dynamik, og vi trak næsten ned i en 4-5-1, når de var boldbesiddende på vores halvdel, men det var tydeligvis ikke den traditionelle 4-4-2. Og vi spillede ikke rigtigt med brede kanter på midtbanen.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Halil
Hvis der blev spillet en 4-3-3 med Nico Jørgensen som central angriber.

Hvor satan spillede Cornelius så?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af amorbavian
For det meste ville jeg kalde det 4-3-1-2, men mange gange træk Santin og Cornelius ud til siderne, så der var plads for Nico at rykke i midten og så ligner det en 4-3-3,
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Halil
Okay.

Jeg har luret inde på superliga.dks side og set noget analyse på kampen.

Der ligner det, ifølge gennemsnitlig boldaktions placering, at Cornelius konstant var indefor straffesparksfeltets kanter på banen.

4-3-1-2 ville også være mit udgangspunkt ud fra den gennemsnitlig boldaktions placering.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af No Cookies
santin spillede da helt klart højre kant og NJ som 10´er
FCK - Caffe latte er da lækkert!!!
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Det ser desværre ud til, at Santin efter hans fantastiske sæsonstart er på vej mod sit gamle niveau fra sidste sæson.

Efter hans kæmpe afbrænder mod Lille, og et manglende salg i tranfervinduet, er hans selvtillid i minus. Han har imo ikke spillet en god kamp siden AGF kampen.

Santin uden selvtillid er ligeså ubrugelig som en målmand uden arme.
Skrevet af Mr. Spock
Helt skematisk spillede FCK så vidt jeg kunne se med Cornelius på toppen, NJ i venstre side og Santin i højre, men det var tydeligt at især NJ og Santin var meget lidt bundne af kanten og flittigt trak ind i banen, Santin ind i sin vante rolle ved siden af og lidt under Corny og NJ var noget mindre kant end han plejer at være. Det var i hvert fald ikke en 4-3-3 efter bogen. Tremandsmidtbanen fungerede fint, det var en løsning nævnt herinde af og til før TK blomstrede og vores to centrale var akilleshælen på holdet uanset hvem der spillede, men det er nok kun noget vi ser mod hold som FCN.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af elendil
Det lyder spændende. Hvis jeg skulle misse en kamp i sæsonen, lyder det ikke til, at det skulle have været denne.

Nå, svar mig lige på hvordan Kris opførte sig.
fck-medløber.
Skrevet af Mr. Spock
Solid kamp, men midterforsvaret havde også meget hjælp fra midtbanen og FCN spiller nærmest uden angreb, der var ikke så meget at slås med eller dødbolde at se dumme ud på.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Dew
Cristian Gamboa en frisk pust for Rosenborg idag. Nå vet jeg ikke hvordan Ankersen har gjort det i DK etter overgangen, men Gamboa er et massivt steg opp.
Skrevet af Kattejammer
Det her billede synes jeg udmærket afspejler hvordan opstillingen var, ihvertfald defensivt.

https://twitter.com/Mort…oto/1/large

Firekæden er helt som den plejer. En tydelig tremands midtbane foran forsvaret; her er de på linje, men i boldbesiddelse var TK klart bagved de to andre. Santin ligger ret bredt og markerer Mtiliga hvilket han brugte en del kræfter på; det kan måske være en del af forklaringen på hans manglende indsats offensivt. Nicolai Jørgensen spiller ret centralt og markerer ikke hans back, hvilket betyder at Parkhurst, især i 1.halvleg, får ret meget plads. Dette betyder at de tre centralt på midtbanen ofte forskyder lidt mod venstre for at dække det område op. Cornelius spiller en rimelig standard eneangriber centralt.

Min definition af det vil være en asymmetrisk juletræsformation
Skrevet af Gaggen25
Fremragende arbejde! og en fremragende opstilling. Det giver så meget mere overtag på midtbanen at have den tredje mand derinde. Så kan vi kalde opstillingen alverdens ting - Pointen for mig er at man har et kæmpe overtag på midtbanen. Og det er guld værd, i bogstavligste forstand. Midtbanen var overmatchet det meste af sidste sæson. Det er den ikke længere under Ariel.
123
Skrevet af Matias
Jeg synes Cesar Santin gjorde en ok figur i det opbyggende spil og en helt god i defensiven. Det er unfair at klandre ham for at have spillet en dårlig kamp, når kampplanen for ham var en særdeles anden, end den plejer at være. Det sagt spillede han ikke fantastisk - men "uden gejst" ligger i hvert fald langt fra den opfattelse, jeg havde af hans kamp.
Skrevet af Blastoid
Jeg tror, vi kan komme til at få vanvittigt meget ud af Vetokele. Han virker intelligent i sine løb og vil konstant true dybt. Jeg er godt klar over, at det ikke er mange hold, der står vildt højt på os. Men når midtbanen lærer at severe den dybt til ham, så kan han gøre ondt på rigtigt, rigtigt mange hold - især europæisk! Han virker også relativt kropsstærk i den korte periode han har haft på banen.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
annonce
0