Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Som Ståle og CV har været om, skal Hutch måske erstattes af ikke en, men to nye spillere, som tilsammen kan udfylde den rolle, canadieren har haft. Hvorden det så end skal lade sig gi´ sig i praksis. Men det har jo nok noget med den konkrete opgave at gøre.

Jeg så meget gerne Jakob Poulsen eller Mikkel Thygesen i FCK. Martin Bergvold ville også være fint, nu Claudemir allerede er føjet til truppen. TK spillede i øvrigt fint i sæsonens sidste par kampe, men de alene er jo ikke med til at rykke ved det billede, at han ikke bør have en fremtid i FCK.
Skrevet af Ill
Som Ståle og CV har været om, skal Hutch måske erstattes af ikke en, men to nye spillere, som tilsammen kan udfylde den rolle, canadieren har haft.

Det har du ret i, men man må gå ud fra, at Champions League-gruppespil vil betyde at man kan sigte højere end hvis det skulle droppe andet år i træk. De mange Champions League-millioner vil alt andet lige ikke kun hjælpe PS&E med økonomien, men derimod vil transferbudgettet vel stige i takt med de europæiske resultater.

Kan og bør FCK sigte højere end Thygesen/Poulsen (begge fremragende spillere set i dansk målestok)?
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Matias
"Kan og bør FCK sigte højere end Thygesen/Poulsen (begge fremragende spillere set i dansk målestok)?"

- Ja det kan vi jo tydeligvis. Om vi også bør det i den nuværende situation, ved jeg ikke. Begge spillere (Jakob Poulsen og Mikkel Thygesen) vil relativt hurtigt kunne blive integreret på holdet, og det er helt sikkert også en vigtig faktor, nu hvor der snart står CL-kval på programmet.
Skrevet af Matias
Med mindre du da tænker på Daniel Jensen eller andre - formentlig - let integrerbare spillere, fra højere niveau end den danske liga.
Skrevet af Moller
Jeg håber ikke, at FCK har brændt hele kassekreditten af på Claudemir.

Der skulle gerne være nogle Jacob Poulsen-penge til at holde kuratorerne fra døren i Århus.

Pt. er der formentligt ikke overvældende interesse fra udlandet.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Ill
Daniel Jensen kunne være en spændende spiller at få tilføjet, og han burde have kvaliteten til at løfte holdet ude i Europa.

Skadesfrekvensen er dog uhyggelig, og derfor bør man måske holde sig fra ham. Det er meget godt, at jeg ikke sidder FCK og skal træffe disse beslutninger, for et køb af D. Jensen vil man let kunne blive udskældt for. Omvendt kan han have et topniveau på højde med Atibas når skaderne vælger at "gå på ferie".
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af SCHAAP
Jeg er godt klar over at han ikke er statisk højrefløj og at man havde bedre alternativer til den centrale midtbane i Vitesse, men folk som kalder ham for "Atiba Hutchinsons afløser" bliver skuffet, for det mener jeg ikke han er - i hvertfald ikke p.t. Dog har han en del killer balls, og ham og Cesar Santin burde have et godt "flow."
Skrevet af Matias
Jeg kender ham som sagt ikke ret godt, og ved ikke helt hvad jeg skal regne med fra hans side. Men du har selvfølgelig helt ret i, at man ikke erstatter en type som Hutch - med dennes position, status og historie i klubben - fra den ene dag til den anden. Det virker i hvert fald helt utænkeligt, at en 22-årig uden kendskab til den danske liga, skulle kunne falde ind i spillet, uden der vil være mangler her og der.

Men Hutch var altså heller ikke ret god, i den første periode. Hans lidt spøjse teknik og manglende evne til at sætte modstandere af på kanten, var ikke noget der imponerede. Men han kom efter det, og allerede i CL-sæsonen begyndte han at tiltvinge sig den rolle, han havde til han forlod FCK.
Skrevet af Bløde babser
Ifølge CV, og det lyder meget fornuftigt, er han heller ikke købt som direkte afløser for Atiba.
Han er købt som et sublement til midtbanen hvilket der var behov for efter Atiba rejste, men derfor behøver det jo ikke være samme spilletype man går efter. Det kan jo give mulighed for at ryste posen lidt og sætte nogle af de andre spillere op lidt anderledes.

Men Atibas vil jo nok blive et spøgelse for ham, med mindre vi køber en mere der så får det problem, eller hvis han formår at overbevise om egne evner meget hurtigt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af amorbavian
Jeg så meget gerne Jakob Poulsen eller Mikkel Thygesen i FCK.

Det ville vaere helt perfekt og et mesterskab mere burde vaere i hus. Backpladserne vil dermed ikke bekymre saa meget, da Kvist (qua mange til at daekke paa midtbanen) formodentlig vil vaere fri til at daekke hoejre, og Oviedo venstre i tilfaelde af skader/traethed.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Spikes
Claudemir skulle have kostet "kun" 8 mio i følge Hollandske medier da Vitesse grundet økonomiske problemer var nød til at acceptere et bud under markedsprisen.

Er det helt utænkeligt at man smider Claudemir ind på højre kant og så hiver Kvist ind centralt og bruge ham i pres spillet lige som på landsholdet og så lader Hjalte falde længer ned i banen med de defensive pligter.

Hvis min vurdering af Claudemirs styrke forhold er rigtig vil vores bedst opstilling nok være..

Wiland
Pospech-Sölvi-Zanka-Wendt
Hjalte Nørregård
Claudemir-Kvist-Vingård
Santin-N´doye

Umeldbart vil det give en fantastisk offensiv styrke over kanterne både med stikninger, aflevering og langskud mens vi står kompakt defensivt. Kan dog ikke se Antonsen og Solvi inde sammen mod de bedste hold da vi så vil mangle for meget speed.
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
Skrevet af Matias
Mjae, de to - Kvist og Hjalte - er jo tidligere spillet på den centrale midtbane. Det giver dog som regel for lidt dynamik.
Skrevet af Chippen
Er Claudemir ikke central midtbanespiller?

Jeg tror, ham og Hjalte kommer til at danne midteraksen.

Mon ikke Kvist langsomt bliver spillet ind til højre back, ellers skal vi vel til at have fat i en ny (eller forlænget med Posp)?
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af amorbavian
Et lille minus ved at lade Hjalte udelukkende vaere defensiv, vil vaere, at vi vil savne hans loeb ind i feltet. Ja, de har vaeret lidt sparsomme generelt paa det sidste, men han har dog stadig en evne til at time dem rigtigt.
Ud over det har Matias en god pointe omkring dynamikken. Mhp. det, saa er en opstilling med Hjalte og Claudinho (ja, det hedder han her) maaske bedre - hvilket dog igen raaber paa en Thygesen til hoejrekanten.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af nurgle
Kan være det er istedet for Hjalte. hans kontrakt udløber jo til nytår. så har de et halvt år til at køre Claudemir ind på holdet
Skrevet af SCHAAP
Kan være det er istedet for Hjalte. hans kontrakt udløber jo til nytår. så har de et halvt år til at køre Claudemir ind på holdet

God pointe, men jeg tror stadig at Kvist desværre snart kan være fortid. Alt andet lige bliver der hentet en til ind til midtbanen - ellers bliver jeg skuffet ;0)
Skrevet af pryds
SCHAAP.
Jeg ved det ikke er om Fck, men ced du ikke en del om hollandsk fodbold?
hvis du gør, er der så et sted hvor man kan se jon dahls statisk fra den sæson vi lige er gået ud af?
Skrevet af SCHAAP
Dette link er godt til alle de "større" ligaer:
http://www.football-line…aller/2109/
Skrevet af Chuck
@ Schaap

God pointe, men jeg tror stadig at Kvist desværre snart kan være fortid.


Altså på den måde at han skulle blive solgt?

Så god er han vel ikke. Han er vel mere alsidig end egentlig klasse...

Der kan være noget jeg har misset.

Jeg ser ham ikke som mere end en ganske solid superligaspiller. Men lad mig endelig høre, hvis du/i er uenige.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Spikes
<blockquote>Kan være det er istedet for Hjalte. hans kontrakt udløber jo til nytår. så har de et halvt år til at køre Claudemir ind på holdet </blockquote>

Vil så bare ikke virke specielt gennem tænk at hente med tanke på at han minder meget om kvist, som jeg dog tror måske kan blive rykket ned på Backen og så(efter min mening) forhåbentlig hente Jakob Poulsen.

Chuck selv om den ikke var møntet på mig er jeg dybt uenig, mener han er utrolig stabil med en altid højt niveau. Med bold ligger han vel lidt over ligaens niveau men hans løb både offensiv og defensiv uden bold er i særklasse for ligaen.
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
annonce
0