Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fck-styrer
Jeg kan simpelthen ikke overskue vores klub længere. Vi køber spillere som aldrig før, vores formand går og der går rygter om at vi går konkurs og at vi bliver solgt.

Jeg har mistet overblikket!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af uden_benskinner
fck-styrer,

det værste der kan ske er, at don ø for lov at købe fck, og at klubben atter bliver styret af en mand, der har mistet al realitetssans... kryds fingre for at, alt forbliver status quo, blot med et mindre budget fremover. hvilket ikke er ensbetydende med nedrykning eller anden katastrofe-teori.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fck-styrer
Men hvis nu han køber os, så har han jo kun os at koncentrere sig om. Kun klubben og ikke alt mulig andet gøjl, det kan vel ikke gå helt galt?
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Chuck
Man kan undre sig over alle disse indkøb pt, når nu BIF-spåkonerne har spået om den ringe økonomi og det økonomiske grundlag, det sidste års tid. Det kan undre at FCKs indkøb i år, overgår BIFs de seneste par år i både pris og kvalitet.


PS&E har jo for længst fået forhandlet en ny bankaftale hjem. Herunder en forhøjelse af kassekreditten (Mod at man betalte et stort afdrag på sin gæld NU).

Spørgsmålet har således ikke så meget været, om FCK havde kapitalen til at købe. Men om man VILLE købe - Eller istedet spare en smule. Ingen kendte jo til det reelle indhold af genopretningsplanen, eller af bestyrelsen holdning til at investere i det sportslige.

Iøvrigt skal du ikke ignorere, at der næppe er tale om en egentlig oprustning økonomisk i FCK. Man har sparet lønomkostningerne til Hutchinson, U. Laursen og formenligt snart Jesper Christiansen. Indtil videre ser det ud til, at man blot holder omkostningsniveauet. Og det er vel faktisk det man sagde man ville...

Er der noget jeg elsker er det i øvrigt den der "Jeg håber da FCK bliver i superligaen, for jeg ville ikke undvære bla bla bla". Du ville ikke undvære anden- og trediepladser? Hehe det er smukt.


Det er faktisk temmeligt sørgeligt, at det du egentligt skriver er, at du ikke kan leve i en verden, hvor din klub ikke er nr 1, uden at ønske alle klubber over din egen, alle verdens ulykker. Temmeligt ynkeligt. Jeg lever fint med at vende vrede mod min egen klub... Det er jo ikke modstandernes skyld, at BIF i en årrække ikke har vundet noget særligt. Modstanderne spiller jo bare deres chance og gør det så godt de kan. Skylden skal vel placeres hos det hold/spillere/ledere der ikke er gode nok.

Istedet for at ønske vinderne ødelagt, kan det være temmeligt sundt, istedet at vende vreden mod sig selv, og forsøge at forbedre sig. Men det er nok bare mig der er gammeldags...

Hvis du en dag går til en jobsamtale og ikke får jobbet, må de love mig, at forsøge at gå hjem og evaluere dig selv og dine evner, for at se hvor du kan forbedre dig, istedet for at forbande og ønske ulykke over den bedre kvalificerede kandidat, der endte med at få jobbet. Det er sundt! Og man kan jo ikke vinde hver gang...
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Svoger
Jeg lever fint med at vende vrede mod min egen klub... Det er jo ikke modstandernes skyld, at BIF i en årrække ikke har vundet noget særligt. Modstanderne spiller jo bare deres chance og gør det så godt de kan.Ahh, det altså ikke fordi andre har været gode, blot fordi BIF har været dårlige. Godt vi fik det på plads.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sven Sved
Men hvis nu han køber os, så har han jo kun os at koncentrere sig om. Kun klubben og ikke alt mulig andet gøjl, det kan vel ikke gå helt galt?

Østerggard er, om nogen, manden der har rodet klubben ud i "alt muligt andet gøgl".
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
Skrevet af uden_benskinner
"Men hvis nu han køber os, så har han jo kun os at koncentrere sig om. Kun klubben og ikke alt mulig andet gøjl, det kan vel ikke gå helt galt?"

jeg kan frygte, at don ø ikke længere har den største troværdighed efter måden han afleverede et kriseramt p, s & e på. det betyder vel, at han ikke længere har den goodwill i branchen som tidligere, og at han fremover vil stå som en lunefuld og ikke mindst temperamentsfuld egocentriker, der vil få svært ved at samle folk.

men måske vil don ø godt kunne drive klubben fck, uden al mulig andet, men spørgsmålet er, om folk stadig har tiltroen til en mand, der pumpede en masse millioner ud til sig selv, og ikke ville vedkende sig realiteterne. det er ikke en gallionsfigur en professionel klub skal have siddende i front, eller..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fck-styrer
Ja det er jeg jo godt klar over. Men det har jo også været pga. PSE og alt det andet, at han har haft mulighed for at lave alt muligt gøgl. Men hvis nu de sælger os og han "kun" køber holdet, altså FC København, så har han jo ikke mulighed for at lave alt det gøgl. Så har han jo "kun" klubben.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Sir , moderator
".. Det er jo ikke modstandernes skyld, at BIF i en årrække ikke har vundet noget særligt. "

Hahaha, snak om sørgelige indlæg Chuck. Dine indlæg er topmålet af pinlighed, når du prøver at forklæde dit had til FCK, som alt muligt andet. Du ejer ikke skyggen af objektivitet og det ændrer et par bøvede indlæg i FCK-tråden altså ikke på.
Dette er en signatur.
Skrevet af Cabra
@Sir

Hvorfor ville det være kedeligt? Så ville du slippe for 2-3 gange tudefjæs hver sæson og samtidig ville der være mulighed for medaljer af lidt mere ædelt metal. Noget der ikke virker muligt pt, selvom der bliver meldt ud hvert år, at NU skal BIF kæmpe med om guldet.

Uden at tage Chucks holdning til indtægt, hvad så med alle os Brøndby-fans som accepterer at FCK bare er et meget bedre hold. Næsten over hele linjen. Krohn Dehli er den eneste Brøndby-spiller som ville kunne gå direkte ind i FCKs startopstilling. Han ville dog være en forstærkning af demensioner.

For mig er opgøret/kampen mellem FCK og Brøndby, det som gør dansk fodbold interesant at følge, hvorfor de sidste år har været en mangelvare. Nu er det ikke FCKs skyld at Brøndby har været elendige og det gør heller ikke deres mesterskaber billige, fordi de er i særklasse det bedste hold. De kan cruise igennem ligaen på autopilot.

Og jeg gider ikke høre alle de jyde-fans som mener at ligaen er blevet mere spændende og mere lige. Fuck lighed, jeg vil have københavner-opgøret. Resten er stort set fyld for mig. Jeg tror faktisk at de fleste herinde ville foretrække at slå Brøndby i mesterskabskampen i stedet for OB. Det ville smage bedre at slå taberne udefra Vestegnen.

Nu når det royal-lort er væk, så kan jeg igen begynde at se værdien i Brøndby-FCK kampene og heldigvis for det. Dansk Fodbold er fortabt når disse opgør ikke har noget(reelt)interesant over dem.

Skrevet af uden_benskinner
"Men hvis nu de sælger os og han "kun" køber holdet, altså FC København, så har han jo ikke mulighed for at lave alt det gøgl."

med gøgl mener du udenomsforretning. jeg tror at don ø har svært ved at leve uden gøgl, vennetjenester og business, men måske ta´r jeg fejl.

det er jo heller ikke til at vide, om don ø stadig har sin gode forretningstæft og sunde fornuft i behold. jeg betvivler ikke at hans hjerte banker stærkt for jeres klub, men jeg ville ikke som fck-fan være tryg ved at lade ham drive klubben. jeg ser en ny berlusconi for mig, hvor det bliver et ikke-oplyst enevælde a la cirkus brøndby, og så har vi begyndelsen til al balladen, du ved. jeg håber for fck´s skyld, at de får en ledelse, der kender sin begrænsning, vil fodbolden det bedste og ikke tænker i gøgl og selvpromovering.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Bløde babser
Men hvis nu han køber os, så har han jo kun os at koncentrere sig om. Kun klubben og ikke alt mulig andet gøjl, det kan vel ikke gå helt galt?


Det store problem er jo at det koster penge. Østergaard skal både købe klubben ud af PSE og dække eventuelle underskud. Man kan tvivle på han har adgang til den slags penge.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Chuck
Ahh, det altså ikke fordi andre har været gode, blot fordi BIF har været dårlige. Godt vi fik det på plads.


Stram op!

Jeg skrev intet sted, at de andre ikke har været gode. Du skal øve dig i at læse, hvad der faktisk står, fremfor hvad du gerne selv vil læse.

Men du mener måske derimod, at BIF har spillet godt de seneste år? Eller at klubben har fået det ud af sine økonomiske ressourcer, som man kan forvente?

Du mener måske også, at du aldrig selv taber fordi du er dårlig? Det er ALTID de andres skyld... eller?

Man kan jo ikke forvente at konkurrenterne spiller dårligt, bare fordi man selv løber ind i en svær tid.

BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Sir , moderator
@Cabra

"Uden at tage Chucks holdning til indtægt, hvad så med alle os Brøndby-fans som accepterer at FCK bare er et meget bedre hold"

Såfremt FCK er det, så synes jeg at I er fornuftige ;)
Dette er en signatur.
Skrevet af TR1986
Jeg er enig med dig Cabra. Det føltes helt sikkert fantastisk, da vi vandt over jer, flere gange i sidste sæson:o) Men når det så er sagt, så ville det være lidt sjovere at vinde over jer i en direkte kamp om guldet. Jeg håber i kan spille med om guldet i næste sæson, hvor vi så vinder over jer igen:o)
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af simplyjonathan
Det er imponerende, at ingen tilsyneladende kan huske, at 4-0–kampen sidste år mere eller mindre afgjorte mesterskabet – Brøndby lå jo altså på førstepladsen inden kampen.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Sir , moderator
I hvilken sammenhæng Jonathan?
Dette er en signatur.
Skrevet af Chuck
Hahaha, snak om sørgelige indlæg Chuck.


Hvad er der sørgeligt i at skrive, at BIF ikke har været gode nok i en periode? Det ville da derimod være sørgeligt, at skrive det modsatte.

Dine indlæg er topmålet af pinlighed, når du prøver at forklæde dit had til FCK, som alt muligt andet.


Mit had til FCK er skam ikke forklædt. Det er altid ude til offentligt skue. Intet forklædt over det. Hvorfor skulle det iøvrigt være forklædt? Fordi jeg ikke ønsker FCK i 1. division? Det er en fejlkonklusion. Jeg "hader" FCK - Men det er sjovere at spille mod FCK end mod et af de nuværende 1. divisionshold, som evt. skulle erstatte FCK i superligaen.

Du ejer ikke skyggen af objektivitet og det ændrer et par bøvede indlæg i FCK-tråden altså ikke på.


Nej, nej - Det er klart. Du har det generelt lidt vanskeligt med mine indlæg. I get it. Det må jeg jo leve med.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Matias
FCK-tråden goes artikelforum.
Skrevet af Sir , moderator
Sådan sker det jo når brugere som Chuck bevæger sig ud fra artikelforum og/eller SSO, Blok4 mm. Det bliver nok bedre, når han får lidt mere indsigt.
Dette er en signatur.
annonce
0