Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Spock
Så vidt jeg ved er Remmer ved at blive "omskolet" til midtstopper - dels på grund af luksusproblemet (LJ/Aaquist i forvejen), dels fordi han rent faktisk er en glimrende midtstopper.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Det er da i så fald en ret hurtig omskoling. Ikke at jeg betvivler dine ord (kan måske læses sådan). Han har haft glimrende kampe på højrebacken i denne sæson, så jeg så ham da gerne fortsætte derude, men ganske rigtigt; har vi alligevel både Lars Jacobsen og en ung arvtager, da ville det selvfølgelig ikke gøre noget som helst at finde en plads til ham, hvor han kan gøre (endnu) mere gavn.
Skrevet af Mr. Spock
Ren hearsay, kan ikke huske hvor jeg læste det, det var muligvis her i tråden. Jeg har set ham centralt for reserverne og han virker ret meget i sit element derinde i kraft af sin fysiske styrke og naturlige lederegenskaber. Men ja, det er i givet fald ikke fordi han har skuffet som back, han har været fremragende derude de gange vi har set ham.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af elendil
Hvad er opstillingen? Jeg kan forstå Remmer er CB.

EDIT: Jeg kan måske snarere forstå at en anden har nappet backen.
fck-medløber.
Skrevet af Saint
Det rigtig nok, at han har spillet midtstopper, både på ulandsholdet og reserve holdet og under trænningslejren i vinters. Så det kan godt være, at det er der den ligger, blev bare lidt overrasket at se Aaqiust på holdkortet frem for Remmer.
(...)
Skrevet af Saint
Elendill@;

Startopstillingen mod AGF: Wiland - Jacobsen (anf.), Stadsgaard, Sigurdsson, Bengtsson - Bolaños, Claudemir, TK, Jørgensen - Santin, Cornelius.

Bænk: Christensen, Aaquist, Jakobsen, Jensen, Gíslason, Delaney og Vetokele.
(...)
Skrevet af elendil
Ah, mange tak. Jeg kunne tilsyneladende ikke forstå så meget.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
En utrolig dårlig kamp.
Skrevet af anonymbruger
Endnu en meget dårlig kamp, endnu en usandsynligt ringe præstaion af henholdsvis Cornelius og Nicolai Jørgensen og endnu en tvivlsom dommerpræstation.

Hvad laver TK til sidst? Det er fandme til grin.
Skrevet af Sir , moderator
Tilmed røvsyg at kigge på.
Dette er en signatur.
Skrevet af Martinovic
Nicolaj Jørgensen er også gået fuldstændig i stå. Han var ellers god lige, da han kom tilbage fra tysk fodbold, men han bidrager ikke med noget særligt.
Mojn do!
Skrevet af Jussi
Er det ikke lidt en pop-holdning, Foggy?

I dag, absolut, men på andre mindre gode dage har han da vist sig kampafgørende.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af repos
Nicolai Jørgensen ville de heller ikke kunne bruge til noget i SønderjyskE.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af beesknees
Det eneste positive jeg kan drage fra denne kamp, er at mit nye hjemmebiograf system, hvor jeg streamer kampene via viaplay, umiddelbart fungerer fint.
Skrevet af Il_Preferito
Nicolai J har vel reelt "kun" været skidt kørende siden han vendte tilbage fra landsholdssamlingen. Før det har han da i lange perioder holdt et niveau, der er milevidt fra hvad en gennemsnitlig superligaspiller kan drømme om at præstere.

At Foggy falder helt overbord kan jo ikke komme bag på nogen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Matias
Jamen det var også mest det, jeg tænkte på, Rune. Røvsyg kamp. Dårligt - og stor set blottet for sammenhængende - spil, lavt tempo, meget få chancer, ingen spillere der skilte sig ud. Det toppet med en tilsyneladende elendig bane og endnu en skidt dommerpræstation.
Skrevet af Saint
Intet vilje på banen og ingen mod løb mod boldholder ødelægger fuldstændig vores spil. Det sagt så er det utroligt at se TK, gad vide om vi i næste sæson mangler ham i en måned fordi han er med i Divaerne i junglen ?
(...)
Skrevet af beesknees
Nicolai J har vel reelt "kun" været skidt kørende siden han vendte tilbage fra landsholdssamlingen. Før det har han da i lange perioder holdt et niveau, der er milevidt fra hvad en gennemsnitlig superligaspiller kan drømme om at præstere.


Nicolai J har også i den sammenhæng været ude og sige, at han har kæmpet med nogle personlige problemer i denne periode, uden at han er kommet nærmere ind på hvad.

Så længe han finder tilbage til sit ´gamle´ niveau til næste sæson, så er jeg tilfreds.
Skrevet af quaz
Utrolig dårlig kamp, ufatteligt at der ikke kan spilles mere primitivt. Fik Cornelius overhovedet et godt indlæg at arbejde med i hele kampen?

Når banen er så elendig pga. Bieber og 40.000 teenagetøser, så spil dog lidt primitivt for fanden, smæk nogle lange bolde op imod Cornelius også kæmp for 2. boldene, AGF var jo tydeligvis ikke interesseret i at angribe med mere end 2-3 mand.

Yderst skuffende indsats af spillerne, der var ingen vilje at spore overhovedet. Man kunne dog håbe at det er fordi de har aftalt at mesterskabet skal sikres i betonen.
København
Skrevet af repos
Ringeste kamp længe. FCNs pointstab mod SE har åbenbart fået nerven til at gå ud af holdet.

Et tætpakket Brøndby stadion på søndag kan forhåbentligt ændre attituden, for det var slapt igår.

Igen skal Peter Sørensen have ros for at kunne lægge en fin taktik mod os. Det er efterhånden set nogle gange før.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0