Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Ja, det er muligt, det er nødvendigt for at ledelsen får øjnene op. Måske manglende EL-gruppespil næste sæson også kan bidrage til en øjenåbner. Til den tid er det dog nok for sent.

Men hey, Toutouh, Delaney og Amankwaa skal bare lige have lidt mere tid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
I retrospekt, når FCM har præsteret 2,4 point pr kamp, så er det vel ikke så slemt at have en lorte sæson.. Selv hvis i år havde gået som man burde kunne forvente, så havde det (vil jeg påstå) stadig været for meget til at vi kunne være med..
Man skal helt tilbage til 10/11 sæsonen for at finde et marginalt bedre snit hos os (FCM i år so far 2,38, FCk 10/11 2,45), og der toppede vi jo på næsten alle parametre..

Synes det mere er FCM der har vundet end os der har tabt..

Så jeg håber bare vi får det meste ud af det, pokal og sølv, og så tror jeg konkurrencen er mere lige næste år..
Synes ikke der er behov for mere fiasko, tror ikke klubben er i stand til at gøre mere end den gør..
Skrevet af repos
Selvfølgelig er den det. I Europa har vi præsteret ringe, og i alle turneringer har vores offensiv været elendig.
De problemer skal selvfølgelig løses, og enhver sæson uden mesterskab er en sæson under par.
Jeg tager gerne hatten af for FCMs præstation, og skæver da misundeligt til deres evne til at afgøre kampene på dødbolde. Tænkt, hvis vi blot var halvt så farlige.

At FCM har en god sæson, bør dog ikke fjerne fokus fra vores mangler.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TLM84
Ønskeliste til 15-16 sæsonen:

Først og fremmest føler jeg virkelig for, at der bliver lavet en decideret udrensning i truppen, så vi for det første frigører penge på både transfer- og lønningsbalancen, men også for at få en langt mere strømlinet og professionel spillertrup og organisation. Dernæst håber jeg virkelig på, at vores stab får en decideret overhaling - ikke blot et par udskiftninger, men en decideret overhaling. Trænerbænken skal, pånær Wind og Ståle, være besat af nye og kompetente trænere. Det er fint nok, at de har et hygge duo pt, men det fungerer ikke. For slet ikke at tale om scoutingsektoren - Som sagt: En decideret overhaling hele vejen rundt!

Salg/Ophævelse:
Kris Stadsgaard
Pelle Nilsson
Johan Wiland
Marvin Pourie
Steven De Ridder
Rurik Gislason
Brian Riemer
Hele scoutingsktoren

Boblere:
Yossef Toutouh
Thomas Delaney
Christian Poulsen
(Pelle Nilsson)
Umildbart vil jeg gerne have en 25-mands trup, som er strømlinet således:

* = Startere

Stephan Andersen*
Jakob Busk
Kim Christensen

Christoffer Remmer(*)
Tom Høgli*

Lasse Lindbjerg
Mikkel Antonsson*
Mathias Zanka*
Ny CB

Ludwig Augustinsson*
Kevin Foley (/Høgli)

Ny HM*
Danny Amankwaa

Daniel Amartey*
Ny CM*
Thomas Delaney
Yossef Toutouh
Christian Poulsen

Bashkim Kadrii
NJ(*)
Ny LM(*)

Andreas Cornelius*
NJ(*)
(Bjørn Sigurdarsson)
Ny ST(*)
Ny ST


Både Foley og Sigurdarsson mangler at bevise noget, men føler heller ikke, at man kan afskrive dem endnu. Hvis de viser noget, er mulige at hente billigt, så er de self. oplagte muligheder.


Du er jo helt væk mand.. Jeg klippet lidt ud fra dit indlæg, for at det ikke fyldte så meget..

Gislason skal ingen steder, men i stedet skal FCK og især Ståle finde en måde man kan bruge ham rigtigt på.. Han er en klassespiller i ligaen med de rigtige forudsætninger.

At du mener at Foley og Siguardsson har fortjent mere tid i klubben - vor herre bevares. Foley er gammel, allerede skadet længere tid - Farvel.
Islændingen har været så anonym de gange han har fået lidt tid, træningskampe inkl. Han formår at gemme sig så meget at man tvivler på der er 11 spillere på banen. -Farvel.

Nu kommer vi til der hvor jeg står helt af.. Du vil simpelthen have CB´s der består af en løsning hvor Lasse Lindbjerg er backup.. Nej nej og nej. Med alt respekt for manden selv, så er han ikke en løsning.. Så beholder jeg gerne en skadesfri Stadsgaard i stedet. Så dårlig var han altså heller ikke.

De Ridder er vi helt enige i at han skal væk. Pourie mener jeg dog ikke er selvskreven afsked, men det ender nok sådan. Måden FCK spiller på, og Ståles syn på Marvin gør at den er svær at matche. Han kan dog score de "beskidte" mål vi står og mangler ofte for tiden.

Der skal siges farvel til Amankwaa. Jeg har ikke mere tålmodighed. Han spiller som en der er meget nervøs så snart vi når ned på sidste tredjedel af banen. Hurtighed er ikke nok til at klare den for ham, og mål samt assists bliver aldrig noget i større mængder.

Delaney er jeg personlig ikke fan af, men han kæmper hårdt.. Christian Poulsen er fortid til sommer, Amartey tror jeg er væk senest til vinter for rigtig mange penge.

Nu kommer vi så til det scenarie jeg frygter allermest, men som jeg alligevel kan se et lys i langt ud. NJ kunne godt sælges til sommer for en okay pose penge. Han er uden tvivl vores bedste mand, men han er også en som gør at det ofte bliver for monotomt og mere enkeltmands end holdpræstation. Jeg har ingen ide til en erstatning overhovedet, men det spørgsmål er også kun hypotetisk.

Toutouh er ikke i klubben meget længere hvis ikke der snart sker noget stort fra ham. Det bliver lidt for "la-la" med gode takter og pludselige udfald i kampene.

Kadrii tror jeg ikke nogensinde får en god karriere.. Alle de operationer, pauser og skader sætter sine spor på sådan et bentøj - og hans fart kommer til at dale.

Vi må se..
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af Imperator
Selvfølgelig er den det. I


Man kan skrue lidt op for transferbudgettet, men ellers har jeg svært ved at se hvad klubben kan gøre..
Fyre ståle måske, men det er ikke rigtig en løsning medmindre man har en genial erstatning (og det har jeg godt nok svært ved at se hvem skulle være)..
Skrevet af repos
Enig i, at der skal findes den rigtige måde at bruge Gislason på. Det kan jo være, der mangler kantinepersonale.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Vi kan sku da ikke have en islænding til at stå for maden, nu må du tage dig sammen.


Gislason er en spiller, der er effektiv når han har meter at løbe på, mod en isoleret modspiller. Det kræver enten boldomgang i samme tempo som Bayern, eller at vi står dybt og spiller på kontra før han kommer i den situation.


Skrevet af TLM84
Jeg mener ikke at det kræver kontra-bold overhovedet, men det kræver at vores højreside kommer til at fungere som venstre-siden gjorde med Wendt og Grønkjær. Gislason kan sætte en spiller nemt, sågar også 2, men det kræver også en højreback der er i stand til at trække lidt opmærksomhed når det skal gøres. -Derfor håber jeg at Remmer snart er klar fra start.

Han har fart, teknik, gåpåmod og fantasi til at gøre tingene farlige, men som holdet spiller nu så hjælper det intet.

Alternativt så smid ham op som 2. angriber nu når de Ridder har besluttet at det ikke er i Danmark at målene skal scores.
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af Plankeværket
Du bruger nogle helt andre briller end jeg gør. Jeg synes Gislason er teknisk dårlig, fantasiløs og helt og aldeles uden overblik. Faktisk mener jeg, at han gør Høgli markant dårligere, fordi han hverken hjælper ham ordenligt defensivt eller spiller ham når han kommer frem, hvilket han gør mere og mere. Din vurdering af Høgli lyder som om, den er er skrevet efter de første 10 kampe og ikke nu.
Samtidig er det at forklejne Grønkjær helt absurd meget. En af hovedårsagerne til Wendt altid kunne komme til indlæg var, at der altid var 2 mand på Grønkjær. Den ære er der sjovt nok ingen der giver Gisla.
Skrevet af elendil
Gislason er altså også blevet dårligere og dårligere og dårligere og dårligere.
fck-medløber.
Skrevet af peanuts
Problemet med Rurik og for den sags skyld også Danny, er at de sylter Høgli, begge ender ofte med at drible ind i 3 modstandere, og kommer bolden endelig ud til Høgli så er han stillestående, og modstanderens forsvar er kommet på plads.

det ødelægger simpelthen det flow som skal være i spillet.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af JuveFella
Lækkert indlæg til Cornelius som udnytter det optimalt, godt han endelig fik hul på bylden, selvom det nok betyder en del kampe efterfølgende uden mål fra hans side. Man kan dog håbe anderledes.
Skrevet af Plankeværket
Kender i et sted man kan gense gamle superliga kampe? Evt bare fra runden før?

Og iøvrigt et det fantastisk med Remmer tilbage! Jeg fik kun set kampen med et halvt øje, men umiddelbart var Toutouh ubrugelig på kanten. Er det nogen der kan forklare hvorfor vi skal spille med blind passager på højrekanten?
Der er to andre - og i min optik bedre løsninger. Enten CP centralt, Delaney til venstre og Amankwaa til højre. Så er der styr på defensiven og vi er bedre i boldomgangen.
Man kunne også spille Ridder fremme, NJ til venstre og Amankwaa til højre. Så slipper vi for den blinde passager, og De Ridder har spillet fint i hans sidste par indhop.
Jeg kan simpelhen ikke forstå det Ståle vælger lige pt.
Skrevet af Matias
Mener du hele superligakampe? Det ved jeg nemlig ikke, om man kan.
Skrevet af peanuts
kampen bliver vist på canal8 sport kl. 16.05
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Helst hele kampe ja. Enten ser jeg efterhånden mange kampe med et halvt øje eller også er jeg ude at se den. I begge tilfælde ville det være rart at kunne se den igen. Jeg ville elske et arkiv over gamle kampe, eller muligheden for at gense på viaplay eller sådan noget.

Tak for den konkrete melding på gårsdagens kamp. Det kan jeg nå så jeg for genset Remmer.
Skrevet af Svoger
Jeg så ikke kampen, så vidste ikke før nu, at Remmer fik spilletid.
Ifølge kampreferatet på hjemmesiden, fik han dog både spilletid, og blev ikke benyttet. ;)

http://www.fck.dk/#/nyhe…r-i-esbjerg

Holdet: 1 Stephan Andersen – 2 Tom Høgli, 4 Pelle Nilsson (62.: 29 Christian Poulsen), 15 Mikael Antonsson, 3 Ludwig Augustinsson – 24 Youssef Toutouh (83.: 20 Christoffer Remmer), 18 Daniel Amartey, 8 Thomas Delaney (anf.), 32 Danny Amankwaa (90+1.: 16 Kevin Foley) – 10 Nicolai Jørgensen, 11 Andreas Cornelius

Ikke benyttet: 41 Kim Christensen, 19 Rúrik Gíslason, 20 Christoffer Remmer og 36 Brandur Olsen
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Viasat siger i øvrigt de ikke har rettighederne til gamle kampe, så det er nok et tv aftale issue.


Skrevet af TLM84
Egentlig lidt skræmmende at en mand der har været i klubben et par måneder(Ludwig), allerede fører assist-listen.. Amankwaa har ikke lavet 3 assists i øvrigt som bold.dk tilskriver ham..
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af repos
Kampen mod EFB demonstrerede, at vores defensiv igen er vores klart stærkeste kort. Det er sgu solidt, og SA giver så meget ro dernede. Dejligt, at Pelle spillede en solid kamp, så længe han han kunne.
Problemet var igen, at midtbane simpelhen ikke er stærk nok til at dominere modstanderne, og derfor bliver vi i perioder presset alt for langt tilbage.
CP bidrog atter med en god portion ro, da han kom på banen, og han er altså en god mulighed at have til at kontrollere i den afgørende fase.

Offensivt var det stærkt, at Cornelius kom på tavlen, og efter en, for ham, klassisk scoring, hvor indlæg, løb og timing gik op i en højere enhed. Det er sådan, han skal spilles, og Ludwig ligner vores tredje succesfulde svenske venstreback på stribe. Dem kan vi åbenbart spotte præcist.
Dubravka så dog ikke specielt god ud ved målet, og jeg var levet skuffet, hvis SA ikke havde snuppet sådan en bold.

Toutouh stod igen svagt i billedet, og det gjorde hverken ham eller holdet noget godt med en placering på kanten.
Amankwaa havde mange gode aktioner, men for h......, hvor er slutproduktet miserabelt. Den afgørende aflevering blev konsekvent slået i fødderne på en EFB-spiller. Det bliver febrilsk, og jeg sad med en opgivende følelse, når Amankwaa satte i løb med bolden, for jeg vidste det ville blindt.

Vi er udfordret på midtbanen, og, som en anden bruger påpegede, så står valget mellem pest eller kolera lige for tiden. Måske løsningen kan være at forsøge Remmer eller Foley i højresiden af midtbanen.

Nu har vi Randers næste gang, og en sejr her, vil næsten sikre os sølvmedaljerne, som med FCMs stime, må være det mest realistiske mål for sæsonen. Jeg ser stadig, at vi prioriterer pokalen ret højt, for et trofæ er trods alt et plaster på såret.
Slår vi EFB i semifinalerne, så venter en hjemmekamp med enten FCV eller SE, der begge ser ud til at være i krise. Det bør vi kunne håndtere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0