Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(432058202410)
Du ved jo ikke om FCK har sagt ja til AAB´s bud. Der er langt fra at indgå i forhandlinger til et reelt salg.


Ifølge Nordjyske fik Aab accepteret et bud på 5 millioner, men Kusk selv der sagde nej.
Captain America. FCM
Skrevet af quaz
Ja, det er satme skidt. Thomsen på leje kunne være fint, men Kusk for 5 mio ville være en ultimativ falliterklæring.

Ståle tror vel på at hans kanter i fremtiden vil hedde Falk og Verbic, hvorfor Kusk atter vil agere 3. violin.
København
Skrevet af elendil
Man fattes ord. Brænd hele lortet ned.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Hvor var det i øvrigt et fint udført første mål Farum scorede i søndags. Og tilsvarende skidt forsvarsspil.
fck-medløber.
Skrevet af DenUngeVerdensmand
Diego capel er ledig på marked, han er vel en mulighed?
Skrevet af repos
Hvis Ståle vil afhænde Kusk, så har han spillet fallit i forhold til offensiven. Jeg er efterhånden nået til konklusion, at Ståle er en dårlig træner i forhold til instruere og implementere et offensivt holdbart koncept.

Han er til gengæld dygtig til at skabe defensiv struktur og lukke dygtigere hold ned, men det kræver til gengæld meget af spillerne. Når det lykkes er vi umulige at nedbryde, og vi kan samtidig lukrere på fysisk styrke i angrebet og gennembrud ved backs.

Lige nu mangler vi fysisk styrke i angrebet, og PB er desværre ikke løsningen på venstre back. Han er simpelhen for langsom, selv om han har et suverænt venstrebensindlæg.
Ankersen står til to spilledages karantæne, og det er håbløst, når han nu har brug for at spille sig i form igen.

Hvorfor Ståle bliver ved at foretrække taktisk imbecile Verbic er efterhånden også en gåde. Bevares; det er da fint at spæne rundt i 90 min., og konstant vise tænding, men for helvede, hvor han dog bare uforløst i alt, hvad han foretager sig. Det er de samme fejl, han har lavet i hele sin FCK-tid, og det er ingen bedring på vej.

Kusk skal spille hver eneste gang. Han og Falk. Hver gang. Hele tiden. 90 min.

Vi har et hold af tonsere, og hvis Ståle ikke kan finde plads til vores to bedste boldspillere, så må han overlade de offensive tøjler til én, der kan.

Og endelig, så skal Zeca spille i stedet for Kvist. Hver gang. Hele tiden. 90 min.
Det må så betyde Kill your darling, men det kunne han med Hjalte, og så kan han også med Kvist.

Robin
Ankersen - Vavro - Lüftner - Boilesen
Kusk - Zeca - Gregus - Falk
Pieros - Pusic

Pavlovic er jeg træt af at glo på. Lad Pusic spille.

Vavro og Lüftner bliver sikkert temmelig "spændende" ind i mellem, men vi er afhængige af at kunne iscenesætte mere offensivt. Defensivt kan det vel alligevel ikke blive meget ringere end mod FCN.

Alternativet er Falk frem i mellemrummet, og skubbe Verbic eller Toutouh ind på kanten.

Amankwaa skal omskoles til back med det samme. Her får han den nødvendige plads at løbe på, og det var selvfølgelig taktisk selvmål at starte med ham mod FCN.

Så må vi afhænde Matic eller Toutouh. Førstnævnte er for ringe, medens sidstnævnte nok desværre trænger til luftforandring.
Keita er spændende, og lad ham for sæsonen færdig i Halmstad, og så tag en pejling på ham efterfølgende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
"og det var selvfølgelig taktisk selvmål at starte med ham mod FCN. "

Men ikke destomindre hvad flere herinde har råbt på og været frustreret over ikke skete. Tror man må erkende at han er en marginalspiller og måske af og til god som indskifter, men reelt ikke god nok til FCK.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bløde babser
Lidt for tidligt at afsrkive Amankwaa.

Han var skidt den anden dag og bestemt ikke en startplads værdig. Hans indhop er tit ret gode, så en marginalplads han kan vokse fra giver mening.
Hvis han om et stykke tid, hvor han har været skadesfri og fået nogle chancer løbende, stadig ikke er en mulighed fra start, er det naturligvis en anden sag.

Verbic er jeg enig i. Det er godt ud fordi der er energi og til tider gode driblinger. Desværre er det altid bare noget med at løbe direkte ind i fire mand, hvor han så narer de to første og falder. Det giver ikke noget til holdet.

Gad vide om Ståle arbejder på en lidt mere simpel forsvarsmodel til efteråret. Med to nye unge gutter der ikke kan hans system, vil det give mening hvis han slækker lidt på det en periode.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
Men ikke destomindre hvad flere herinde har råbt på og været frustreret over ikke skete.

Det begriber jeg heller ikke. Amankwaa havde et godt indhop mod Vardar, men det er jo det eneste man har set til ham i to år.
Han er en spiller, der skal have rum at løbe i, og det er sjældent, det er tilfældet i FCK. Hans styrker vil kun komme til sin ret på en backposition.

Til gengæld vil han formentlig passe bedre ind i andre klubber, eksempelvis FCN.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af armand
vildt at kusk er blevet et øjebliks billede af hvad holdet har brug for.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Huevon3
Kadrii til Randers?
Skrevet af peanuts
de kan vel få ham gratis hvis det er
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Saint
Kusk er og bliver ikke hvad holdet har brug for, han er derimod en midlertidig løsning på et større problem, nemlig at vores system er krakeleret og vi begynder at skulle finde et nyt, fordi spillermatrialet på ingen måde funger i det nuværende system.

Det ironiske er så at holdet tydeligvis besiddere en hel del talent, også i sammenligning med tidligere mesterhold.
(...)
Skrevet af Matias
Jeg kan ikke se, at dette hold skulle have mere talent end andre FCK-hold. Hvordan kommer du frem til det?

Kasper Kusk kan man sagtens have brug for, det handler i bund og grund om trænerens fleksibilitet. Han er en god "åbner", god til at skyde udefra, god i pasningsspillet. Det burde række. Pyt med at han ikke er verdens hurtigste eller en super kapacitet i det defensive, det burde vi kunne dække ad andre veje. Men fair nok, det kan være præmissen er, at vi kan finde spillere der både har Kasper Kusks evner, og mere typiske "FCK-evner", i så fald kan jeg godt være enig (tror bare ikke, det er let) - men er det tilfældet, skulle Kasper Kusk aldrig være hentet i første omgang.
Skrevet af peanuts
matias@

jeg synes nu godt når man ser på de individuelle evner som de enkelte spillere har, at kalde det her hold for et af de mest talentfulde siden 10/11, at det så med skaden til Santander, mere har potentiale til noget 4-2-3-1 eller deromkring er så en anden sag.

Grundlæggende har Ståle samlet et hold som ikke helt har som spidskompetence at spille som han egentligt gerne vil
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af quaz
Grundlæggende har Ståle samlet et hold som ikke helt har som spidskompetence at spille som han egentligt gerne vil


Det er lidt en hurtig konklusion, da ingen ved, hvad Ståle eller holdet vil i øjeblikket.

Det ´nye´ FCK hold bliver anderledes end dem i fortiden, spørgsmålet er om Ståle magter det eller det bliver 2 års ørkenvandring.
København
Skrevet af Plankeværket
Jeg synes ikke holdet er sådan vildt spændene i fck kontekst.

Hvad med dengang vi havde Ludwig, Cornelius, Amartey, Zanka, Delaney og NJ?
Eller Damen, Zanka, Wendt, Claudemir, Kvist, Bolanos og Grønkjær?

Det er ikke Grindheim skidt, men jeg ser meget metervare og mindre toppotentiale.
Skrevet af Matias
"jeg synes nu godt når man ser på de individuelle evner som de enkelte spillere har, at kalde det her hold for et af de mest talentfulde siden 10/11"

- Hvordan? Hvorfor? Hvordan kigger du på evnerne, således at du kommer til den konklusion? Hvilke spillere har talenter, vi ikke har haft i truppen siden 10/11, og hvilke talenter er de? Hvorfor er denne trup mere talentfuld, end en trup med Daniel Amartey, Ludwig Augustinsson, Andreas Cornelius, Nicolai Jørgensen, Thomas Delaney osv.?
Skrevet af Matias
Jeg har godt hørt folk i og omkring den sportslige ledelse, herunder Ståle Solbakken, sludre løs om det, jeg har bare svært ved at se, at det skulle være andet end, ja, bull. Og derfor spørger jeg hellere herinde, da der plejer at kunne komme et par rimelige argumenter på bordet.
Skrevet af peanuts
Matias@

NJ, Delaney Amartey osv. var på alle punkter bedre end det vi har nu, men spiller som Falk, Kusk, Toutouh, Verbic, Boilesen vel egentligt også Gregus og EJ, har vel mere flair og talent end de sløje år efter 10/11 sæsonen, at de så har manglet de rigtige støttepersoner omkring sig på holdet er vel en anden sag.

Jeg synes grundlæggene der er rigtigt mange teknisk dygtige spiller på det nuværende hold.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce
0