Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Nu har vi haft Michael Lüftner nede og ligge med problemer med knæet i et par kampe, så det bekymrer mig da lidt, at vi ikke kan give ham en uges pause. Omvendt må man antage, at der absolut intet er galt, og han derfor er 100% spilleklar. Og hvis det er tilfældet, så skal ham og Denis Vavro spille. Spille alt dét, de kan.

Stephan Andersen
Mads Roerselv - Denis Vavro - Michael Lüftner - Pierre Bengtsson
Kasper Kusk - Jan Gregus - Uros Matic - Danny Amankwaa
Martin Pusic - Calo Holse

Man kunne sikkert godt hive et par U19 op. Om ikke andet til bænken. Ikke desto mindre er det her kampe, hvor man bare skal have spillere som Kasper Kusk, Uros Matic, Danny Amankwaa, Martin Pusic og Carlo Holse i spil. Og Stephan Andersen for den sags skyld. Alle er spillere, der kan komme til at spille reelle roller i efteråret, og de skal derfor have de minutter, vi nu engang kan give dem. De to centerbacks må vi antage er 100% klar, og derfor giver det mening at køre rovdrift på dem, så de kan blive spillet sammen, så de kan finde hinanden i frosne Rusland i slut-november med lukkede øjne.
København.
Skrevet af Talentet121
Det havde Thomsen sikkert heller ikke


Hvor vil du så hen med det? Amankwaa og NT har i de sidste par reservekampe taget en halvleg hver på HB, hvilket vel må betyde at de lå tæt i kapløbet om pladsen. Synes ikke der er grund til panik pga. NT´s skade. Amankwaa kan spille den hvis højst nødvendigt, og som sagt er Høgli tilbage snart.
Skrevet af Talentet121
Præcis, Schelden. Jo flere kampe sammen, jo bedre.

Tror du ikke at Kvist starter inde fremfor Gregus? Førstnævnte har trods alt karantæne mod Silkeborg.
Skrevet af daffy89duck
Havde gerne set en Røjkjær i truppen, evt i stedet for Verbic, der sikkert godt kunne bruge en fridag
Skrevet af CCCPbold
Man må formode, at kampen har højere prioritet end en "normal" pokalkamp så tidligt i turneringen. Da vi i hele sæsonen 14-15 havde spillet lige så ringe som vi har gjort i opstarten i år og guldet var glippet for anden gang i træk, reddede Ståle æren ved at hente pokalen hjem. - Det tror jeg ligger i baghovedet: At skulle mesterskabet glippe, så skal pokaltitlen i hvert fald hjem.

Holdet har heller ikke selvtillid nok til tabe til Skive, så jeg forstår godt, at der ikke gambles med ungdomsspillere og eksperimenter.

Jeg kan sagtens se idéen med Kvist som CB, og er enten Lüftner eller Vavro ikke helt fit, så tror jeg faktisk, at det bliver Kvist på den plads.

Men ellers bliver det en forholdsvist forudsigelig opstilling, hvor der stort set stilles med de stærkeste i den udtagne trup. Formoder, at Ankersen tager HB og Pierre VB, og Boile får en pause.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg tror på

Andersen

Roerslev - Vavro - Lüftner - Bengtsson

Kusk - Kvist - Matic - Amankwaa

Pavlovic - Pusic

Lüftner bliver så skiftet ud i pausen eller kort tid efter til fordel for Gregus, hvorfor Kvist rykkes ned i det centrale forsvar. Derudover kommer også Holse ind i stedet for Pavlovic i starten af anden halvleg. Og så er det en skam, Røjkjær ikke er med. Han ville have været en god indskiftning for en af kanterne.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Schelden
Kan sgu ikke huske, hvornår startopstillingen sidst har været til så meget diskussion.

Og så mod Skive.
København.
Skrevet af pyto
Hold kæft hvor jeg bare savner den trup vi havde sidste år på samme tid.
Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Denne års trup begynder at vokse på mig. Boilesen-Vavro-Erik-Gregus-Zeca-Falk er her nok alle næste år, og vil være en rigtig god stamme der virkelig kan spille bold. Jeg kan godt se et sjovt fck der vinder en masse.
Så er spørgsmålet om hvordan vi erstatter Robin, Ankersen, Verbic og Santander.
Skrevet af Barbuti
Er jeg den eneste der efterhånden synes at Toutouhs "skade" mere ligner en straffeaktion fra Ståles side?

Skaden opstod meget pludsligt op til en kamp, så vidt jeg kan se på forskellige nyhedsfeeds er der ikke lavet nogen prognose på, hvornår han er klar igen, og "skaden" kom efter en periode, hvor han mentalt virkede helt i skoven."Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Slettet(351856201103)
Hvorfor skulle han dog undskylde en bænk plads med en skade? Ville det ikke være nemmere bare at sige han ikke gør det godt nok, og derfor ikke pt er en del af overvejelserne omkring start-11?

EDIT: Hvad er "cultura tungen" egentlig?
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Talentet121
Hvis man følger hans Instagram, vil man se at han - sammen med Høgli - arbejder hårdt for at blive fit for fight igen. Ingen straf-aktion.
Skrevet af Barbuti
EDIT: Hvad er "cultura tungen" egentlig?


Det lærer du nok en dag. :)
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Slettet(351856201103)
Hvorfor så mystisk? :)
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Barbuti
Det hører sig overhovedet ikke hjemme i FC tråden, men siden du så gerne vil vide det:

I tidernes morgen (og vi snakker tilbage i 2003 eller sådan noget), blev det kendt på det noget indspiste bold.forum at jeg drak en hel del af Arlas drikke cultura - helst med vanille eller hindbær.
Derfor fik jeg status af Cultura Kongen.

Ikke længe efter, under en tråd om kvinder, der havde brændt én af, fortalte jeg en historie om en pige, som jeg engang slikkede til to orgasmer, hvorefter hun lagde sig til at sove (not my proudest moment!).
Cultura Kongen blev derfor til Cultura Tungen.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Schelden
Klasse.
København.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Haha! Det er sgu iorden. Tak for svaret.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af The Kid
Jeg har tænkt nøjagtigt samme tanke mht. Toutouh. Utroligt påfaldende tidspunkt og endnu mere påfaldende er, at man intet konkret har hørt skaden.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af CCCPbold
Det første skridt i afmonteringen af en konspirationsteori er ofte at spørge sig selv, om hvad formålet skulle være.

Hvorfor skulle FCK melde ud, at Toutouh er skadet, hvis han ikke er det ?

Hvis klubben ønsker en straffeaktion, er det jo nok nemmere blot at melde ud, at manden har spillet som et fæ og herefter kyle ham ned på reserveholdet. På den måde sendes et signal til spilleren og til andre spillere på holdet. Kommer man med en forkert melding, vil spilleren (med rette) kunne føle at klub og træner er utroværdig, og spilleren vil naturligvis fortælle vidt og bredt om den tvivlsomme begrundelse. De øvrige spillere i klubben vil formentlig også mene, at klub og træner er idioter.

Så enten kan Ståle og hele staben være komplet idioter, eller også kan Toutouh være skadet. Sidstnævnte fremgår så åbenbart også af mandens Instagram.

Så håber vi andre bare, at han genfinder sit gamle jeg ....
Skrevet af Nik0
Mit bud på stopper rangordnen:

Starter: Vavro
Starter: Lüftner
1. res.: Boile
2. res.: Gregus (Har været flyttet ned ved skader og som 3. mand i 3-5-2, bliver ikke overløbet af alle og forholdsvis duelstærk, sammenlignet med Kvist)
3. res.: Ankersen (Spillede vist stopper i dele af reserveholdskampen mod BIF)

Andersen

Roerslev-Vavro-Lüffe-Bengtson

Kusk-Matic-Kvist-Amankwaa

Pusic-Pavlo

Indskiftninger:
Boile som stopper
Ankersen (kan også starte og komme ud i halvlegen, nok mere realistisk)
Holse for Pavlo(eller Pieros)

Kvist har karantæne i weekenden og skal derfor ikke spares overhovedet.
Ankersen havde fri i weekenden og spiller derfor ca. en halvleg, hvis ikke Ståle har tiltro til Roerslev fra start.
Jeg tror man spiller Pavlo i stedet for Pieros, da ståle stadig forsøger at banke selvtillid ind i ham med lette kampe.

En god mulighed for spilletid til Holse, når kampen er lukket, tvivler på at man tør satse på ham fra start, der er jo Skive....

Pusic, Kusk, Matic, Bengtsson og Amankwaa bør få noget der ligner fuld spilletid, selv med deres niveau og/eller kampform, bør de været et par niveauer over modstanderne.

Boile skal spille i weekenden, så der er ingen fordel i at starte ham i midten frem for en af de andre, han kan blive skiftet ind der for at spare en af dem og "holde ham i gang" på den position, hvis noget skulle opstå i efteråret, evt. ved siden af Vavro for at de har prøvet at spille sammen.

annonce
0