Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
I og med Zohore kun er 17, har vores fysiske træner dog rigeligt mulighed for, at få sat lidt skik på fysikken, og få flyttet kg rundt/pillet det overflødige af ham.

Ikke at det er samme position, men jeg synes at huske en historie, om en målmand der skulle styrketræne mindre, da man havde kalkuleret han lå over sin "optimale" vægt. Jeg formoder det var i forhold til adræthed.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Burro
Thomas Gravesen var også blevet for pumpet, og tabte vist nok 5-7 kilo igen, da han var blevet for langsom.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Sir , moderator
Jeg kender også en prof. fodboldspiller der fik at vide at han ikke måtte styrketræne mere, da det ville gå ud over hans hurtighed. Det er åbenbart meget almindeligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Arc light
Det er lidt overraskende for mig. I sprintdistancerne i atletik er det en fordel at have stor muskelmasse - måske er det noget med at fodboldspillere skal kunne løbe kontinuerligt over 2*45 minutter?
Go your way I'll take the long way 'round I'll find my own way down
Skrevet af DaveEricGrohl
Der er vist bred enighed om, at fodboldspillere skal trænes som mellemdistance løbere. Man løber længere intervaller af rimelig høj intensitet. Af styrketræning fokuserer man på benene, ryg og mave, med eksplosiv styrketræning. Jeg tror f.eks. man kører meget fri squat.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Raúl 7
Nogle som ved hvor jeg kan finde tabellen til vores rerserveliga hold, har ledt alle vegne men kommer ikke rigtig videre.
Skrevet af Caracola
Hvis du har ledt alle vegne, så eksisterer den nok ikke.
Centrale midtbanespillere med mere skæg end fart.
Skrevet af nurgle
Kan findes på bold hvis man kigger efter
http://www.bold.dk/fodbo…ngen_grp._1
Skrevet af Razz
Roland Nilsson som ny cheftræner

Det bliver spændende

Jeg var indrømmet noget skeptisk, da man ansatte Don Ø´s uægte søn, men han gjorde det jo ret godt.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Matias
Ja, han har gjort det godt. Han havde et pas sæsoner, hvor de spillere han fik til rådighed, hans egne evner til at udvikle spillerne osv., virkede out of tune. Men siden er det gået både godt og stærkt. Det kan vi bl.a. takke CV for, hvor man i hans begyndelse, hvor meget dyre indkøb med varierende succes ikke var et særsyn, med rette kunne have sin tvivl. Men det er blevet vekslet til en rigtig dygtig sportschef, der endda har skullet tage udfordringen "ringere økonomi" til sig. Det har han gjort godt. Med Roland Nilsson tror jeg FCK får en træner, der ligesom Ståle både vil og kan noget. Og med FCK får Roland Nilsson en klub og en trup, der er et skridt eller to opad i forhold til Malmö FF. Det skal - 7-9-13 - nok blive godt.
Skrevet af Halil
Tiltræder Roland til sommer?

Eller i 2012?

Et halvt år med en vikar kan ikke være ønskværdigt for Fck, så jeg tror Roland bliver købt fri for det sidste halve år.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af TBJ27
Synes også man skal kigge på hvornår ståle fik en ny assistent, Før Wiggen blev ansat var hvores offensive spil ret dårligt men efter wiggen kom til var hvores hold som forvandlet så vil sige at Wiggen har en stor andel af hvores succes denne sæson også.
Manchester United Fc København
Skrevet af Matias
Jeg er overbevist om, at Roland Nilsson tiltræder denne sommer - uanset om Malmö FF vil det eller ej. Det er et spørgsmål om pris, og CV skal nok får de ekstra mio. kr. til at købe ham fri.

Enig mht. Bård Wiggen. Det er selvfølgelig svært at måle hans arbejde, men i og med at det er blevet synligt bedre efter hans tilgang, er det rimeligt at tilskrive ham en del af æren for det gode spil.
Skrevet af Grubak
De spillere der er har nu kontra før Wiggen (08), egner sig også bedre til ikke så fysisk spil som set tidligere i FCK.
Skrevet af Bløde babser
Ståles kvalitet sættes næsten bedst i relief hvis man genlæser informations Ståle hader Martin Østergaard-Nielsen´s profetier omkring ham:

Dead man Walking: http://www.information.dk/215188

Artiklen ser utrolig dum ud i dag og det skyldes kvalitet, kvalitet + lidt kvalitet hos Ståle Solbakken.
Roland Nilsson får en vanskelig opgave hvis han, som man kan forvente, bliver målt op mod Ståle i fremtiden.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Det er altid nemt at være bagklog BB. ;) Jeg har dog også tidligere her i tråden, skrevet min frygt for at spillernes motivation ville falde, jo tættere vi kom på trænerafgangen.

Jeg undrer mig dog lidt over, at vi i dagens kamp åbenbart stiller med samme startopstilling, som mod Brøndby. Har Bolanos været rejst langt væk, og kan derfor forventes at være småtræt, oven på landskampen?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
Pointen var netop ikke at være bagklog, men at hylde Ståle for at kunne motivere og drive sit hold på så fantastisks vis, at man undgik at ryge i den fælde der lå ligefor.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Artiklen var tåbelig, på den måde at den halvandet år før afgangen nærmest forudsagde, at dommedag stod for døren allerede dagen efter.
Halvandet år er trods alt en del i fodboldverdenen, hvor spillerne sagtens kunne være forsvundet fra klubben, inden Ståle selv smutter til sommer (formodentlig).
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Rogosjin
@Svoger.

Ståle er måske klar til at smide Kvisten ud når han spiller dårligt, men man starter næppe med anføren ude.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Svoger
Hjalte fik da vist lov at starte ude, mens han officielt stadig var anfører. Tankerne gik nu mere på TK, der nok spillede en fin kamp mod Brøndby (2. halvleg i hvert fald).

Men ok, det kan være at opstillingen fungerer bedre i dag.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0