Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Wind kommer vel ikke med mere denne sæson, og i det hele taget er det bekymrende med en ung spiller med hans skadeshistorik.
Det er risikabelt at bygge for meget op omkring ham.
Vi har ingen anelse om, hvilken forfatning han kommer tilbage i efter sin lange pause.

Jeg ser gerne vi afhænder Pieros senest til sommer. Om Bendtner skal hentes permanent kan jeg ikke rigtig afgøre med mig selv. Han ligner ikke en spiller, der kommer til at gøre en forskel, men omvendt har han profilen på en FCK-angriber.

Damen kan forhåbentlig spille et par sæsoner endnu, og så er Santos en fin makker til ham. Er ret sikker på, det nok skal blive en fornuftig duo.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
jeg læste på Tipsbaldet for en 2 uger siden af Thelin handlen ifølge hans agent ikke var død, men man ville afvente situationen med Bendtner, og så se hvad der skete til vinter, og at Thelin havde sagt nej til Schalke da han hellere ville til FCK.

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Prolific Boot
@peanuts, Thelin vil hellere til FCK fremfor Schalke,....really?
FCK Leeds United Real Madrid
Skrevet af Plankeværket
Ja. Sandsynligvis fordi han godt ved Schalcke havde været en bænketjans.
Skrevet af Bwana
Biel var god igaar. Ikke fantastisk, men ok. Han gik nogenlunde med i spillet i slutningen af foerste og i begyndelsen af anden. Jeg mener det var aergeligt at han skulle ud, det kunne maaske have vaeret en success for ham at spille og vinde en hel kamp. Det var et fint forsoeg paa maal. Det var ikke fordi han er en guds gave endnu, men der er lidt fremgang at spore. Lidt.

Jeg syntes pokalen skal syltes. Ligenu driver vi rovdrift paa Zeca og Nelson.
Real Betis Glasgow Rangers FCK
Skrevet af elendil
Jeg er ret sikker på vi sælger pokalen, ligesom sidste år.

Pep Biel var sgu ikke ret god, men han var aggressiv (omend lidt uskolet) i presset, og det giver da forhåbninger om at han kan lære at spille FCK-kant. Tredjefoden ved målet var dog rigtig flot. Godt løb og en simpel men perfekt aflevering.
fck-medløber.
Skrevet af Vardy-pardy
Jeg synes også der har været fremgang at spore. Synes også han var god imod Silkeborg. Robert Skov scorede 1 mål i sin første halvsæson.
Skrevet af MadsLeb
Føler mig ret sikker på at Pep Biel nok skal blive en gevinst.

Som jeg hele tiden har sagt, så kommer han fra en markant anderledes liga, og skal lige vænne sig til måden at vi spiller fodbold på i DK. Derudover kan han ikke et ord engelsk, hvilket selvfølgelig besværliggør det at opbygge relationer, men også at det måske tager en anelse længere at lære taktikken ad. Dette gør, at han i princippet burde have en længere indkørsesperiode end så mange andre.

Jeg synes at Pep i (korte) glimt viser en teknik, som vi sjældent har set i FCK.
-
Skrevet af dickos
Helt enig med Mads.

Jeg er også ret sikker på, at Pep Biel bliver en succes på sigt. Men vi havde jo alle håbet, at han havde brændt ligaen af med det samme. Det sker bare sjældent.
Skrevet af Esrever
Min største bekymring med Biel er hans udfordringer. At kunne indgå i relationer og samspil, ikke mindst defensivt, tager tid. At afdrible en let Segunda-spiller eller en tung Superliga-spiller bør ikke være så meget anderledes. Muligt jeg tager fejl men jeg ville godt lige se en anelse mere i enkeltmandspræstationerne (1-mod-1, skud og hjørnespark) for at sige resten bare skal have tid. Er dog meget tryg ved at hans skud nok skal blive godt.
Skrevet af Bwana
Jeg synes også vi spiller Biel forkert. Det er tit presset op af sidelinien, at han bliver tvunget til udfordringer. Jeg tror det ville være bedre for ham at søge mere ind mod midten, deltage i spillet med Zeca og hjælper med at finde åbninger og tage skud fra distancen. - Selvfølgelig skal han deltage i det defensive pres, så helt fri kan han ikke være i vores system, men forestil jer én af de mange gange Zeca bryder bolden og Biel rykker ind i banen, modtager halvryg til mål eller i fremdrift. Så vil han i det perfekte scenarie have en dybdeliggende afleveringsmulighed til say Santos, et tidligt indlæg mod N´Doye/Bendtner, en målsøgende Fishher, en wingback iløb som den brede aflevering, en fremadstormende midtbanespiller, og kan man håbe, på grund af hans ryk mod midten en hel åben højreside, hvor Varela/Bartolec er på vej også. En fornem dimension til vores spil. Måske kunne det også give ham tiden og overblikket at komme lidt ind på midten og faktisk ikke være så direkte mod mål, men ligge lidt dybere når vi erobrer bolden. I det etablerede spil har han ikke helt vist at han kan gå positivt med i kombinationer, men det kunne jeg godt se komme. Han kunne ligge derinde med Zeca og så kunne stage være lidt mere opmærksom på hans højreside. Og der skal nok komme mål fra ham på et tidspunkt. Der har været mange gode chancer.

Jeg skrev han havde været god mod GF, det ved jeg ikke helt om var et velvalgt ord. Men lidt bedre end man har set ham før.
Real Betis Glasgow Rangers FCK
Skrevet af Rogosjin
Jeg synes også der har været fremgang at spore. Synes også han var god imod Silkeborg. Robert Skov scorede 1 mål i sin første halvsæson.


Robert Skov spillede allerede godt fra de første træningskampe han fik i klubben, han gik godt ind i kombinationsspillet med både Fischer, Falk og Ankersen og overholdt sine defensive forpligtigelser.

At han ikke begyndte at præstere et målsnit på 1 pr kamp før sin første halvsæson er hvad det er, men han præsterede fra start af.

Det samme gælder andre spillere som ikke nødvendigvis bragede mål ind de første seks måneder, f.eks. N´Doye og Santander.

Det er fucking håbløst at pege på Skov som eksempel på en spiller Biel kunne gøre kunsten efter.

Biel har vist noget i glimt, men i det store hele trukket ned, og p.t. skal han bare være glad for at han konkurrere med en spiller der skadet samt en anden som stadig er ungdomsspiller.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Vardy-pardy
Men det er vel også en helt anderledes situation skov var i, da sæsonen så markant anderledes ud? Han fik jo alt spilletiden på trods af hans output ikke var godt. Sæsonen var jo nærmest afsluttet til jul, så der var næsten intet af spille om i den sidste del.
Skrevet af Svoger
Tjoee. I forhold til at give ham tid til at spille sig ind, kan du have ret, omvendt var de fleste kampe i slutspillet, og dermed mod forventet bedre modstandere, end gennemsnittet eller var.
Skov havde dog også nogle åbenlyse evner, så det snarere var et spørgsmål om han ville kunne tilpasse sig presset i FCK. Pep Biel kan godt udvikle sig, men han mangler at vise noget for alvor, herunder nogle klare evner, som gør at han kan dominere modstanderne. Skal man halte efter defensivt i vores system, skal man have evner som Bolanos (i perioderne han præsterede).

Det vil selvfølgelig være en fair pointe, at Skov i Silkeborg havde haft tiden til at vise, at han havde nogle evner udover den gennemsnitligt dygtige suppespiller. Den mulighed har Biel naturligvis ikke haft.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Hvad er dét, der gør, at man tror på Pep Biel?

Jeg vil ikke udelukke, at han kan blive en succes, men i mine øjne har han intet vist. Han er ikke hurtig, kan ikke sætte sin direkte mand, indgår ikke særlig godt i spillet, har ikke en særlig voldsom arbejdsiver og viser i mange momenter mangel på elementær teknik. Hvilket de fleste spillere i FCK desuden gør, så det kan sagtens være et trænerissue. Han har i mine øjne intet vist, der skulle kunne retfærdiggøre de 30+ millioner. Bliver det hele løst, når han kan snakke lidt engelsk, så letter jeg på hatten. For nuværende handler håbet om mavefornemmelsen.

I forhold til karakterer og weekendens kamp, så var jeg ude hos nogle venner, hvorfor jeg ikke lige fik smidt karakterer herind. Vi var meget uenige i det selskab, hvor specielt spillere som Victor Nelsson og Guillermo Varela var emner. De var ufattelig meget i TV, men personligt synes jeg ikke, det var særligt positivt. Sidstnævnte synes jeg havde en decideret dum kamp. Points for at være meget med, men når man konsekvent gør det med lukkede øjne og uden ilt til hjernen, så foretrækker jeg den anonyme offensiv fra Pierre Bengtsson. Den, hvor han dribler ind i tre mand, for så at ryge til jorden med skulderproblemer, beskriver hans kamp meget godt. Flere i selskabet mente, at Victor Nelsson kom i vejen for meget. Jeg synes tit, han blev udstillet i positionering og handling. Målet gav flashback til Michael Lüftner og Denis Vavro og deres absurde clearinger. Jeg har en ide om, at rigtig mange helt glemmer, at det var en decideret rædderlig kamp, fordi vores alles elskede Dame N´Doye knaldede to kasser ind.

Karl-Johan Johnsson: 9

Stærk kamp, hvor han faktisk redder de tre point til sidst.
_________________________________

Guillermo Varela: 6
Sotirios Papagiannopoulos: 7
Victor Nelsson: 6
Pierre Bengtsson: 8

Der blev lavet mange underlige ting i den bagkæde. Ja, de blev også ofret en smule, men der blev lavet fejl, som spillere på det niveau, ikke må lave. Pierre Bengtsson stod en rigtig god, defensiv back i den kamp. Lukkede deres bedst mand mere eller mindre ned. De to centralt sad for langt fra deres mænd, tabte mange dueller og så dumme ud op til flere gange. Guillermo Varela havde ufattelig meget TV-tid, men udnyttede den meget dårligt. Er der i øvrigt nogle, der gider fortælle ham, at han meget gerne må prøve at gå til baglinjen?
_________________________________

Pep Biel: 7
Jens Stage: 7
Carlos Zeca: 7
Viktor Fischer: 8

Pep Biel havde en udmærket kamp. Der er stadig langt igen, men han var trods alt ikke en klods om foden i den her kamp. Det pæne angreb, som han afslutter på, havde fortjent at tage overligger-ind og ikke ud. Jens Stage havde en OK kamp, men når jeg ser ham spille, har jeg svært ved at se, at han skal kunne udvikle sig til en spiller, der skal gøre en forskel i europæisk sammenhæng. Det går forhåbentlig pludselig hurtigt. Carlos Zeca havde en, i hans historik, svag kamp. Mange dårlige afleveringer, tabte dueller og generel halvugidelig indsats. Viktor Fischer havde ikke meget mere end resten af midtbanen, men han står bare som afsender på noget særdeles kynisk opspil til Dame N´Doye.
_________________________________

Dame N´Doye: 9
Michael Santos: 6

Stærkt comeback af senegaleseren. Første mål er selvfølgelig ringe af deres keeper, men det er alligevel bare så N´Doyesk. Det bliver bare godt uanset hvad, når det er ham, der står for det. Han viser straks sit værd ved at hive en masse skodbolde ned fra panikopspillet. Samtidig er det også skræmmende, at man stadig ikke, på trods af afkald på fysik og samtidig tilføjelse af teknik, ikke formår bedre. Michael Santos havde ikke en særlig god kamp, og apropos det med teknik, så havde han glemt sin til kampen i Aahus. Der var mange lilleputfejl. Jeg kan dog godt lide, hvad han tilfører - trussel i dybden.
_________________________________

Karlo Bartolec: 6
Mohammed Daramy: 6
Pieros Sotiriou: 7

Ikke meget at udsætte eller for den sags skyld at fremhæve ved de tre spillere. Mohammd Daramy skal dog til seriøst at overveje, om han ikke skal lære at gøre det simple kontra at han konstant prøver det svære. Der kommer alt for lidt slutprodukt fra ham. Kommer det ikke snart, ryger han ud af ligningen i FCK. Karlo Bartolec formåede heller ikke at sætte sit præg på kampen. Nu fik jeg så udsat en del på i hvert fald to af indskiftningerne.
_________________________________

Ståle Solbakken: 7

Stærkt at få tre point på en svær udebane, men stadig store problemer med spillet.
København.
Skrevet af Old123
Jeg tror ikke på Pep Biel. Nå, nu er Varela også skadet. Super.
Skrevet af Huevon3
Ja, kampen imorgen skal bare overstaas uden flere skader. Paa den anden side saa starter Bendtner nok inde og det kunne vaere fedt, at det bliver her han stempler ind.
Grytebust starter nok ogsaa og maaske Haahr, resten ved jeg ikke rigtigt.
Skrevet af nurgle
Hvor skadet er varela. Nogle der ved det
Skrevet af Old123
Sten Grytebust, Karlo Baetolec, Bryan Oviedo, Nicolaj Thomsen, Mohammed Daramy, Nicklas Bendtner og Pieros Sotiriou må alle forventes at starte inde. Vores midterforsvar giver også sig selv pga. Bjelland.
Skrevet af jenner4
Vi giver 35 mill for en spansk sekunda Div. spiller, der ikke på et eneste parameter er bedre end vores egen 20 årige U21 landsholdsstarter Holse, der lige har haft en super halvsæson i EFB og roses af Solbakken for at have været virkelig stærk i opstarten. Det er satme ude i hegnet når man tænker vi kunne have fået en super CM makker til Zeca (læg evt. stages købspris oven i de 35 mill så lander vi tæt på 50. Samtidig kunne vi jo problemfrit stadig kunne have kørt med Falk, Holse og Daramy på den højrekant. Jeg er tæt på at mene det er en gal mands værk og så torskedumt det indkøb. Det siger simpelthen også alt om vores elendige og tilfældige scouting, altså jeg tænker har vores manager slet ikke set manden spille før han accepterer det køb. Biel kan ikke forsvare og han er ikke ret stærk taktisk, læg dertil at han kun kan kommunikere på spansk. Jeg kunne nævne 10 spillere fra Superligaen der havde været bedre køb til under den halve pris.
annonce
0