Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
JT skal bruges næste torsdag, så det er selvfølgelig fint, han får 90 minutter i benene. Det er jo ikke et social kontor.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Drejer
Hvordan har PPD gjort det?
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Suusgaard
Haft et par forsøg udenfor rammen, sparket forbi bolden mens han stod fri på straffepletten og lavet et par fejlafleveringer.
En helt igennem "Pape-approved"-indsats.
Skrevet af bow_down
Det er bare lidt svært at se, hvornår Gamboa ellers skal få debut, når han ikke gør det "ligegyldig" pokalkamp mod FC Vestsjælland.
Skrevet af Klejne
Han bliver lejet ud til Fc Nordsjælland til vinter. Det ville passe med formlen.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af andib
@Repos

Du har givetvis ret.

JT kan dog komme ud for en skade og så har man altså en fuldstændig uprøvet Gamboa. Jeg siger heller ikke at Gamboa skulle have spillet HELE kampen, men lidt spilletid efter fx 70min havde ikke været af vejen.
Så lang tid siden er det alligevel ikke at JT spillede, så han virkelig behøver en hel kamp.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Suusgaard
Det eneste positive i dag er vel, at nogle af de mere bærende kræfter fik en hviledag, så vi kan få basket de blågule på lørdag...
Skrevet af repos
Gamboa skal lejes ud til vinter.

Der er jo ingen grund til at give ham spilletid, når det lige nu hedder LJ i Suppen, og JT i Europa. Så skal JT selvfølgelig holdes til ilden i sådan en kamp.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af fck-styrer
Ikke imponerende.

Men hva, lige nu må en sejr være en sejr og 3 point 3 point. Har faktisk tænkt lidt over at hvis vi kommer gennem denne sæson, som jo må betragtes som en genopbygningsfase, med de resultater som vi laver lige nu, så er det vel ikke så slemt?

For altså champagnebold og alt det der kan jo komme senere.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Sebber
Er det ikke lidt nonchelant ja nærmest naivt at tro "det gode spil kommer senere"?

Forstå mig ret. Mon ikke, det bliver bedre til en vis grad, når holdet er sammenspillet, men det internationale snit er svært at se på FC Københavnholdet lige nu. Med en tilgang af Daniel Jensen på en fri transfer vil man måske nærme sig. Men den udprægede profil er svær at få øje på. Man har Wiland målet. I forsvaret er der efter min mening ikke de store profil, Jacobsen måske undtaget, men han er jo kun tilknyttet halvårligt indtilvidere.

På midtbanen har man Claudemir, der holder et højt niveau og Bolanos også til tider. Han har dog ikke fået vildt meget ud af sit ellers gode spil i denne sæson, forstået på den måde at den sidste skarphed omkring feltet synes at mangle.

I angrebet af man N´ Doye, som ganske vist scorer nogenlunde regelmæssigt, men som samtidig virker yderst ugidelig og alt for lidt presset til at præstere, når man ser på konkurrence i angrebet. Konkurrenten hedder Zohore. Det er ikke optimalt. Derudover har man Santin, der vel gerne vil "udenlands" og tjene lidt penge inden kroppen siger helt stop, og så Nordstrand, som har en god spilforståelse, men bare ikke er hurtig nok i udførelsen på europæisk plan eller endsige har fysikken til at holde modspillerne væk, når der bliver kæmpet om boldene.

Reelt set har man jo et godt hold på papiret, men holdet bliver aldrig presset i ligaen og når de så gør i Europa, ja så er det lige pludselig et så stort spring, man ikke kan håndtere det overhovedet. To nederlag mod tjekkerne, en heldig sejr sidst, og to meget smalle sejr mod halvtidsproffer er ikke just imponerende. FC København har opbygget en rutine der gør, man trods stor udskiftning, vinder tætte kampe i ligaen, men omvendt virker denne rutine til at være en hæmsko i den henseende, at man altid yder 90 %- også europæisk. Det går bare ikke altid i Europa, hvilket det desværre gør i Danmark. Det er jo sørgeligt at et egentlig dårligt spillende FCK-hold groft sagt allerede har sikret sig mesterskabet inden alle hold har mødt hinanden.
Skrevet af repos
Er det ikke lidt nonchelant ja nærmest naivt at tro "det gode spil kommer senere"?

Har du gjort dig den ulejlighed at følge med i tråden?

At fck-styrer kommenterer på noget, gør det ikke nødvendigvis til gangbar valuta.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sebber
Ja, det har jeg netop repos. Det var sådan set mere en generel undren over fckstyrers indlæg, da jeg ikke synes, det passede med stemningen her i tråden. Men det kan da godt være, det var lidt utydeligt fra min side.
Skrevet af repos
Ok, dit indlæg bar blot præg af at være en gentagelse af de sidste mange sider. Ikke, at der er noget galt i det.

Mht. fck-styrer, så kan det næppe overraske. Om halvt års tid, så kan du sikkert finde et indlæg, hvori hun undrer sig over, at Hutch ikke længere er på holdet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af fck-styrer
Mht. fck-styrer, så kan det næppe overraske. Om halvt års tid, så kan du sikkert finde et indlæg, hvori hun undrer sig over, at Hutch ikke længere er på holdet.


Hov hov. Tilstået, jeg har ikke gjort mig den ulejlighed at læse de sidste mange sider, fordi jeg har været mere koncentreret af at holde mig i live og blive udskrevet fra sygehuset og derfor ikke har kunne følge så meget med de sidste par uger/måneder.

Men det ændre vel ikke på at jeg må have lov til at sige min mening, uanset stemning i tråden? Jeg siger jo det er noget jeg har gået og tænkt over. For jeg kunne selvfølgelig også være pesimist og realist og kommentere at holdet spiller af helved til, det er langt under vores standard, træneren passer ikke ind og han har opbrugt min tålmodighed, og at det vi allerede nu er foran viser ikke vores klasse, men den sørgelig tilstand som den danske liga befinder sig i og at holdene omkring os bare ikke er bedre fordi sværere er vi altså pt. ikke at slå.

Men Repos, nu valgte jeg den positive vinkling og forsøgte at få noget godt ud af det og håbe på at tilstandene fra sidste sæson kommer tilbage senere. Og det skal jeg vel have lov til?
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af elendil
Det ærgrer mig lidt at Oviedo lavede så mange fejl. Han er hurtig, arbejdssom har rappe fødder, og ser også ud til at fungere okay i spillet. Jeg håber Rolle giver ham noget spilletid på kanten, i hvert fald de få gange vi er foran med et par stykker.

Til gengæld må Gamboa være virkelig dårlig til træning. JT er helt væk, offensivt som defensivt. Efterhånden mere defensivt.
fck-medløber.
Skrevet af Sebber
@ repos

Det var skam også ligeså meget en opsummering af den generelle holdning til FCK i denne sæson, som det var en modsat observation af det, fckstyrer , skrev. Altså en tilkendegivelse af at jeg selv, og mange andre var uenige med hendes syn på holdets fremtidsperspektiver.
Skrevet af Matias
Kampen i går bekræftede den lidet flatterede påstand om, at sportsfolk ikke er for kvikke. Det gik nemlig således, at en masse marginal- og reservespillere fik chancen, hvilket fik samme til at forsøge at gribe chancen for, at vise sig frem for cheftræneren. Problemet var selvfølgelig, at det blev forsøgt uden den mindste omtanke. Eller måske var der bare ikke den store tankevirksomhed til stede blandt de deltagende. Svaret blæser i den vestsjællandske vind, for selvom der blev vist initiativ fra de enkelte spillere, var det netop begrænset til at dreje sig om de enkelte spilleres isolerede præstationer. Det var alt andet end en holdindsats - faktisk lignede det sandkassespillere, som for første gang var kommet på græs. Så det blev en lang opvisning i solo-raids, dribleture, finter og skud i retning af målet, som i langt størstedelen af tilfældene, endte ud i det rene ingenting. Nu ved jeg ikke hvordan Roland Nilsson ser (og vurderer) fodbold, men han kan ikke være blevet overbevist af spillerne på de yderste mandater, da de, (stort set) alle som en, fremviste manglende evne til at forstå, at fodbold er en holdsport, ikke en enkeltmandssport.
Skrevet af Suusgaard
Truppen til imorgen:
1. Kim Christensen
2. Lars Jacobsen
3. Pierre Bengtsson
5. Sölvi Ottesen
6. Claudemir
8. Christian Grindheim
9. Morten Nordstrand
11. Cesar Santin
12. Peter Larsson
13. Pape Diouf
14. Dame N’Doye
15. Johnny Thomsen
16. Thomas Kristensen
17. Ragnar Sigurdsson
21. Johan Wiland
22. Johan Absalonsen
27. Thomas Delaney
30. Christian Bolaños

- Og Femi har karantæne! Bliver spændende at se hvem der skal holde den defensive midt sammen for dem :)
Skrevet af Svoger
Det skulle vel komme meget bag på de fleste, om ikke det bliver Nilsson. Før tilgangen af Femi, var det jo ham der havde den plads.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Kratos
Nogen udsigter til hvornår Vingaard er tilbage?
FCK og United siden \'92.
annonce
0