Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kong Hulk XI
http://www.toni-shirts.at/
Skrevet af Dano
hulk thank you:-)

til alle min medfans i ønskes en glædelig jul.. til alle skabsfcèrne rend og hop..

til bif god jul på 7ende he he
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Dano
fck-årets sidste dag..

perfekt år for os. lad os alle håbe vi kan fortsætte vores vindermentalitet de næste 100 år.


godt nytår allesammen

peace out
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Matias
Jeg går lidt med den frygt, at vi aldrig får så godt hold igen... worst-case selvfølgelig, for jeg tror da på, at vi godt kan tage skridtet videre. På sigt. Synes Ståle har gjort det helt fantastisk godt - hans indkøb har været gode, spillerne har, hver især, udviklet sig under ham og han har udviklet konceptet. Han har tilmed vist sig villig til at ændre på facetter og tendenser i spillet, der ikke var gavnlige. Det er en stor, stor kvalitet, at man er villig til at se indad og lære af egne fejl - og evne at løse dem.
2006 har uden sammenligning været det bedste år i FCKs historie...

Godt nytår :-)
Skrevet af Mjød
Dennis Rommedahl fra Charlton til FC København
Kilde: Diverse medier
Sandsynlighed: Over middel
Note: Prisen er 11 mio. kr.

Linde væk?

"2006 har uden sammenligning været det bedteår i FCKs historie... "

Whitout a doubt.
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af Amadeo
"Året der gik" - på TV2..

De siger det ikke blev et godt år i de store sportsgrene... Er de pap-lamme!?!?!? ... Her tænker jeg på vores Champions League deltagelse, som de IKKE nævnte... :S:S:S
[i]F.C. København[/i] [i]Arsenal F.C.[/i]
Skrevet af Gooner
Det kunne være lidt blæret med Grønkjær og Rommedahl på kanterne.

Ellers håber jeg bare at vi ikke skal sige farvel til alt for mange.

Skrevet af Mjød
@Amadeo

Programmet er en genudsendelse, og de nævner FCK. Ro på.
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af Amadeo
Nå ok.. :o)

Ved du om det kommer senere i programmet eller om de har nævnt os?
[i]F.C. København[/i] [i]Arsenal F.C.[/i]
Skrevet af Mjød
Kan jeg ikke huske.
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af FCK-Byenstolthed
Hmmm har folk helt glemt Ailton, jeg er sikker på han bliver en klasse for sig i Superligaen. Grunden til at Berglund ik levere varen simpelthen fordi han ik passer ind i vores spillestil når vi spiller i Superligaen, hans spidskompetence er dybdeløb, og det jo lidt svært for et spillestyrende hold.

Rommedahl skal holde sig langt væk fra FCK efter min personlige mening, uden tvivl
han ville kunne bidrage med sin hurtighed som det eneste han har. Men han er altså på vej op i alderen, også kan jeg bare ik fordrage hans spillestil, at løbe hurtigt uden at have sparke teknik.
Hmmmmmmmmmmmmm
Skrevet af Amadeo
"også kan jeg bare ik fordrage hans spillestil, at løbe hurtigt uden at have sparke teknik. "

hehe
[i]F.C. København[/i] [i]Arsenal F.C.[/i]
Skrevet af Matias
Lånt fra Mads740. Tip en 13´er (om FCKs forår):

1) FCK fører Superligaen med 6 point til nummer 2 og regnes som storfavorit til at vinde guld. Der er dog tradition for at store forspring sætte over styr i foråret. Genvinder FCK det danske mesterskab?

2) København er i kvartfinalen mod Superligaens nummer 2, FC Midtjylland, efter det sædvanlige ligegyldige forspil til en devalueret turnering. Vinder FCK Pokalturneringen?

3) Royal League afvikles for tredje gang og har indtil videre kun oplevet en vinder, FC København. I år har FCK stillet med flere reserver end normalt og er derfor ikke sikre på at gå videre endnu, men vi ved mere efter de to kampe mod Brøndby i Februar. Vinder FCK Royal League for tredje gang?

4) Sidste år sluttede VFM og Mackan på 15 mål, mens Berglund scorede 14 gange for Esbjerg. I år har Mackan scoret 8 og Berglund en mindre, så de ligger begge indenfor rækkevidde af Morten Nordstrands 10 sæsonmål?

5) Har FCK en superligatopscorer ved sæsonens afslutning?
Der er store forventninger til Ailton, der skal tage kampen op med de to førnævnte svenskere. Hvilken spiller scorer flest mål i foråret 2007 for FCK?

6) Underskønne Martin Bergvold har meldt ud at han vil forlade klubben ved kontraktudløb, hvis ikke han kan blive solgt tidligere. Esbjerg bliver nævnt som en mulig ny klub for den smukke smukke mand. Er Bergvold stadig FCK´er den 11 marts til den første superligakamp?

7) Brøndbys sæson kan hidtil bedst beskrives som det pure lort, med bizarre panikindkøb, skader og en trup og træner der virker mere forvirrede end godt er. Får Møllesten mon styr på sit mandskab og er Stephan Andersen en spiller der kan løfte holdet? Onsdag den 9. Maj spiller FCK mod Brøndby på Brøndby Stadion. Hvad bliver resultatet?

8) Ailton får, med mindre han bliver skadet, debut for FCK: Men kommer der andre inden transfervinduet lukker i og er der nogle af de unge der vil opnå spilletid i en officiel kamp? Hvor mange spillere får debut i den hvide trøje i foråret 2007?

9) FCK vandt 4-0 over Vejle den 19. august. Det var den største sejrsmargin i efteråret 2006, mens der blev vundet 4-1 og 3-0 fem gange. Mod hvilken modstander scorer FCK flest mål i en kamp?

10) Michael Silberbauer er blevet sat i forbindelse med Everton og er efter 3 år i FCK, nok klar til nye udfordringer. Bliver Michael Silberbauer solgt inden sæsonens sidste kamp den 28 maj?

11) FCKs midterforsvar er kendt for sin luftstyrke. Gravgaard har scoret 4 mål i efteråret, mens Brede har nettet en enkelt gang, mod Ajax. Hvem scorer flest mål, Michael Gravgaard eller Brede Hangeland?

12) Lars Jacobsen nåede at spille en helvedes masse kampe i streg før han måtte sidde over mod Randers. Brede Hangeland spillede fuld tid i 32 af 33 kampe i efteråret. Hvilken spiller bliver noteret for flest kampe i foråret 2007?

13) Der er blot scoret 12 mål i efteråret mod FCK, Jesper Christiansen har fået det gyldne bur og forsvarsspilleren Gravgaard blev Efterårets Profil. Hvor mange mål scores der mod FCK i superligaen i foråret 2007?
Skrevet af Evil Empire
Er punkt 4 ikke mere en konstatering, end et spørgsmål?!
Skrevet af Burro
Efter 5 minutters leg med kaffegrums er jeg kommet frem til følgende:

1: Ja
2: Nej
3: Nej
4: Jeg havde lidt problemer med grumsen her
5: Nej
6: Ja
7: 1-1
8: Ja, ja, 3
9: Vejle
10: Nej
11: Gravgaard
12: JC
13: 15
Kosovo je Srbija
Skrevet af Betzal
Ved i om der er en video med Ailton José Almeida. kunne godt tænke mig at se hans spillestil.
Skrevet af FCK-Byenstolthed
1)Ja... Man burde slet ikke stille spørgsmål tegn ved FCK´s mulighed for at genvinde ligaen. Jeg er sikker på de har det stærkeste hold, og den burde de klare.

2)Ja... Da FCK ikke skal koncentere sig om europæisk fodbold så tror jeg gerne på de ville ud og hente "The Double" og især for fansne skyld og da finalen bliver spillet i Parken.

3)Ja og Nej ... Det er tilgengæld et rigtigt godt spørgsmål. Men som man så i efteråret stillede de med resverve hold i de to første kampe mod Lillestrøm da de havde andre mere betydningsfulde kampe i en propfyldt kalender. Undtagen mod Hammarby der stillede i de stærkeste opstilling da det var sidste kamp og kørte en forholdsvis nem sejr hjem. Det kommer simpelthen an på priotet, men jeg tror de to første kampe mod Brøndby er en god opvarming til ligaen, så jo hvorfor ik et hattrick.

4) Som jeg forstår spørgsmålet, spørger du om FCK ender med en spiller øverst på topscorer listen, så er svaret nej. FCK har aldrig i deres histore haft en liga topscore undtagen lige sidste sæson med en delt første plads, og det var trodsalt kun 15 mål.

5) Det hænger jo lidt sammen med nr. 4, men FCK´s forårs topscorer bliver svært sige, men for sjovs skyld tager jeg Ailton, hans brasilienske samba føder skal nok lave kæk med de danske forsvare. Jeg tror nemlig Ailton bliver ham som får mest spilletid og de andre skiftes lidt mere, min nr. 2 er Marcus og Lundberg får nok noget mere RL spilletid.

6) Personligt kan jeg ik klare Bergvold, synes ikke han mander sig nok op, og spiller lidt for fimset. Så det godt han hvis han tager afsted, som han nok gøre til sommer da han er for dyr at købe af en spiller som kun har et halvt år af sin kontrakt tilbage. Så svaret er nej.

7)FCK har det altid svært ude på det skide beton, på pestegnen ( Havde lige lyst til en sviner). Mit svar bliver nok lidt mere med Blå-hvide briller da man altid skal tro på den... 3-0 til gudeholdet? Og i skal ikke komme og sige det usandsynligt! : )

8)I ledelsen har man sagt at kun ville købe spillere som forstærkninger og ikke for at udvide truppen, for så kan man lige så godt bruge nogen af de unge. Hvis det skulle være nogen er det Nikolaj Hansen, Lasse Qvist og Mads Laudrup, nu så jeg desværre ik kampene mod Lillestrøm. Men ellers bliver det ihvertfald Superliga debut.

9)Mit skud er hjemme mod Silkeborg de er bare dårlige, gider slet ikke at argumentere for det. hehe ; )

10)Jeg tror Silberbaur han ryger til udlandet, men det bliver først til sommer ikke nu her til vinter. Simpelthen for at holde niveauet oppe i truppen, ligesom man har valgt at beholde Lars J.

11)Michael Gravgaard er meget mere aggresiv i sine løb mod mål, men Hangeland har selv udtalt at han betragter sig selv en målfarlig herrer. Uha den er svær, det bliver sku en 50/50, alt kan jo ske. Men Michael is the man.

12)Det bliver Jesper C. tror jeg da han er målmand. Alt respekt for Benny, da han gjorde en tur til Gøteborg uglemmelig. Men han har det simpelthen ikke.

13)Ja det jo næsten rent gæt, men skal vi sige 10.
Hmmmmmmmmmmmmm
Skrevet af Burro
Til spm. 5: Tror du Ailtons kone er så dygtig en angriber?
Kosovo je Srbija
Skrevet af Matias
Det må være elskerinde, for kæresten er svensker :-)
Skrevet af Burro
Det kunne evt. også være hans mor. Har du mere info FCK-Byensstolthed?
Kosovo je Srbija
annonce
0