Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har været meget efter Atiba indrømmet. Men igår var han da ubetinget den bedste FCer - han skilte sig godt af med bolden, tog altid den nemme (og ofte den rigtige) løsning og ramte ligefrem målet med en afslutning.
up the villa!
Han var også god mod Randers og det i hele kampen.

Før var han altid lort de første 45 min og så kun halvt lort de sidste 45 min..
http://www.toni-shirts.at/
Berger. Regner med at det var mig du skrev til, selvom der ikke er noget h i mit navn.

Hvad mener du? Teacher skriver: "Der mener jeg at Henry og Wiltord, i det store hele, laver det samme som i går, til 0-3" og det var hvad jeg reagerede på. Hvad har det at gøre med off-side-reglens radikale ændringer siden dengang? Han sammeligner to situationer, der ikke er sammenlignelige, længere er den vel ikke?
Wiltords scoring kom ikke efter et skud der blev parreret ud i spil igen, men derimod en tværaflevering et par håndfulde sekunder efter selv at have stået i noget, der kunne ligne en off-side-position (og efter at have løbet ca. 30 meter fra denne off-side-position mod modstanderens mål). Det er bestemt ikke den samme situation som igår. Alligevel er du enig i Teachers udlægning - på trods af at du selv udvider snakken med en (ret så vigtig) oplysning om, at reglerne er ændret markant i tiden mellem de to vidt forskellige situationer? Du må meget undskylde, Berger, men din post bliver kastet i kassen med alle de andre bold.dk-om´ere :-)
Seif. Hutch kan da sagtens nå at blive til noget. Men hans førsteberøringer var heller ikke gode igår, og kun et par gange mod Randers fungerede det for ham. Han er meget bevægelig og god med bolden når han får tid og plads (og det er det, der åbenbart lægges mærke til), men han har en "nervøs" omgang med bolden, når den lige har nået ham. Prøv at kigge efter i weekenden. Små hurtige og nærmest febrilske bevægelser kombineret med "flyver-arme" (ud til siden for at holde balancen). At han så kan så meget andet, og efterhånden indfinder sig bedre og bedre i sin rolle, er en anden snak.

Glæder mig til Grønkjær og Ailton står klar efter vinterpausen (ja ja, Grønkjær sikkert tidligere) - jeg tror virkelig vi har et stærkt hold så, med Hutch og Linde på den centrale midt og Grønkjær og Silber på kanterne.
Wiltords scoring skulle aldrig have været anderkendt med de daværende off-side regler. Wiltord var i strafbar off-side og burde have været vinket. Siden dengang er de ændret og Rooney var igår også i strafbar off-side, men kan kun "dømmes", hvis han generer målmanden eller rører bolden og dermed burde United i gårsdagens situation have fået tildelt et hjørnespark.

Er det klar nok tale ?
Lehrer

Nej, det skulle faktisk for en gang skyld læses lige ud ad landevejen. Selv om off-side reglerne er blevet justeret løbende, har retningslinjerne på dette punkt været de samme i årevis.

Der skal som allerede nævnt selvfølgelig dømmes off-side i alle sådanne situationer.
Jeg glædes ved Bergers enighed med undertegnede, men er selv ved at bøje mig.

Det kan være at jeg tager fejl af mål og skud på mål. Dvs. samme situation der går i mål, der skal det tælle, såfremt spilleren off side, ikke generer målmandens spil ?

Den er da klokkeklar eller hur ?

Jeg mener dog stadig det kan bero på et skøn i begge situationer. Hmm.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Berger. Ja det er klar tale, men det giver ikke mening i forhold til, at situationerne skulle være sammenlignelige, som jo er det, Teacher skriver. Det er nu også ligegyldigt.
"The definitions of elements of involvement in active play are as follows:

Interfering with play means playing or touching the ball passed or touched by a team-mate.


Interfering with an opponent means preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or movements or making a gesture or movement which, in the opinion of the referee, deceives or distracts an opponent.


Gaining an advantage by being in that position means playing a ball that rebounds to him off a post or the crossbar having been in an offside position or playing a ball that rebounds to him off an opponent having been in an offside position."

Jeg bøjer mig.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
På følgende link er der glimrende tegning til dem der skulle være i tvivl.

http://www.fifa.com/documents/fifa/laws/LOTG2006_e...
side 64 figur 10, er den situation fra i går.
side 66 figur 13 er wiltord/henry situationen.
annonce