Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er vel ingen af de to der skal scores på. Jeg har ikke set de andre kampe, så ved ikke hvor "slemt" det har været, men der var da en del skud på mål, og gennemspillede angreb der lige manglede det sidste.

Det var mit indtryk at selv det manglede i de to foregående kampe`?
Spread joy and peace with footballs: http://www.play31.org/home.html
Jeg synes der var opløb til flere gode forsøg - i modsætning til de foregående kampe. Såvel Silber som Wendt havde afleveringer ind i boksen, der med lidt held sagtens kunne have blevet farlige. Derudover havde man to skud fra Silber, et fra Hutch og et fra Bergvold i nogenlunde gode positioner lige udenfor feltet (Bergvold dog i feltet). Og vigtigst af alt: Man kunne spille sig igennem til dem. Men altså, de helt åbne chancer blev det jo ikke til - men dog et pænt skridt i den rigtige retning trods alt. Som Ståle sagde: Men bedre spillere på 2-3 pladser, kommer vi derop, hvor vi rent faktisk kan være farlige mod selv de største hold (ikke at vi bliver ligeså gode som dem, men farlige).
Gravgaard havde et hovedstød, som han som minimum burde have sat inden for rammen, og på en god dag havde han pandet den ind.
Ja, det er rigtigt Duck. Det efter hjørne i højre side i midten af 1. halvleg, ikke?
Ja præcis.
edit: i duel med Vidic.
Duck og Matias.............."den burde have været der" chancen havde FCK simpelthen bare ikke igår. Det hovedstød kunne på en god have gået ind javel, men havde United ditto en god dag i den anden ende havde det været til 1-8, hvor Uniteds chancer bare var størrer, Smith og OGS i særdeleshed.
@ Matias.
Mens man måske tog et skridt fremad i det offensive ved rent faktisk at have et par forsøg (omend man aldrig var tæt på at score), så må man samtidig konstatere at man tog adskillige skridt tilbage i det defensive.

Reelt kunne man have fået en kæmpe afklapsning igår hvis ikke Jesper Christiansen havde disket op med 4-5 store redninger og hhv. Saha, Ronaldo, Smith og Rooney havde været meget uskarpe.

Reelt kunne de ikke have brokket sig hvis de hade været bagud 4/5-0 ved pausen efter 2 stk. friløbere til Saha, Ronaldo/Rooney igennem uden at score og Ronaldos hovedstød. Efter pausen bør både Solskjær, Smith og Rooney score ligesom man retteligt var ret heldige med ikke at få et straffespark imod sig da Jesper C. fældede Scholes.

Jeg sad virkelig og følte med Jesper C. da han droppede til 3-0, for han havde ene mand reddet FCK fra en gedigen røvfuld igår.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Vi var også delt.

Bergvolds var efter min mening klart den farligste, da han trods vinklen selv kan vælge, hvor han vil afslutte.

At han så valgte at sigte efter hjørneflaget er naturligvis mindre heldigt.
Berger. Jeg har aldrig påstået, at FCK havde en oplagt målchance igår. Eller hvor mener du jeg har skrevet det? Ligesom Duncan, mener jeg også, at Bergvolds chance var FCKs største. Og ja, at han så vælger at diske op med så ringe et skud, er jo bare lidt ærgerligt.

Viola. Det mener jeg ikke er rigtigt. Eller, det afhænger af, hvordan man vurderer det. Jeg mener ikke at nogle af Man. Utd. chancerne kommer af, at have satset for meget i offensiven - og det er vel det, der bør være temaet? Jeg havde forventet præcis så mange og store chancer til Man. Utd som de fik - det er simpelthen et tophold på alle mulige måder.
@ Matias.

Jeg siger heller ikke noget om at chancerne kommer fordi man forsøger noget fremadrettet... Jeg siger blot at defensiven ikke holdt en standard der er forventelig. Når modstanderne har 8 STORE chancer så har man altså ikke løst opgaven tilfredsstillende, ligegyldigt om man spiller mod Man Utd. eller ej.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce