Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
En spiller fra den svenske liga....det havde jeg ikke set komme CV.

Indtrykket af at CV simpelthen ikke har været parat til transfervinduet bliver forstærket af, at han på trods af Marcans afgang har været kendt i lang tid, først på dette tidspunkt åbenbart er i tæt dialog med en så "low hanging fruit" som Rudi Wöller look aliken.
Det virker jo ikke som om spillerens situation på nogen måder er ændret på det seneste, så en mulighed er opstået, men mere som om man bare er gået sent i gang.

Kender ikke noget til spilleren, så jeg har svært ved at vurdere om det er et godt køb.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af DMC
I kampene mod KFF var Santin ikke en mand der gjorde mig våd i bukserne. Endvidere vil det langt fra være første gang at FCK henter en spiller fra en mindre klub der gør det godt, hvor efter spilleren flader sammen under det pres of den fokus der er i FCK. Og jeg orker ikke nævne navne, men de første fem til ti spillere kan vel nævnes.

Faktisk hvis jeg tænker over det, hvor mange af de spillere FCK har hentet i mindre skandinaviske klubber har slået til med det samme (Gravgaard, Brede og JC undtaget)? Ja, det fleste har vel floppet?
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af amorbavian
Jeg mener heller ikke du skal sammenligne de to spillere, ham der.
Braseren er nok meget mere offensivt orienteret end svenskeren. Braseren er primaert angriber/haengende angriber, men Svensson skal florere og styre midtbanen og vil aldrig komme til at spille angriber. Selvom braseren kan komme til at spille midtbane, skal han ikke bruges som fordelingsspiller, som Svensson kan. Den midtbaneplads braseren kunne spille er nok i en diamant 4 4 2. Det kunne vaere interessant med den opstilling en gang i mellem, men saa er vi tilbage til loebemoenstrene, som Staale ikke kan implementer. I en diamant kunne Cesar spille den offensive lige bag angriberne, men Svensson skulle vaere den defensive. Flot oensketaenkning hva?
Lad os bare faa dem begge!
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af bruger
"Jeg mener heller ikke du skal sammenligne de to spillere, ham der. "

Det er heller ikke mig der gør det. Men hvis man siger "offensiv spiller" taler man om et segment af spillere hvori Svensson også indgår.

Men indrømmet, så langt rækker sportsjournalisters indsigt nok ikke.
Skrevet af bordés
Men er Cesar noget værd? At han ikke gjorde dig våd, da du så ham i en kamp fortæller jo ikke det helt store. Kan være han havde en off-day, eller du havde svært ved at blive våd den dag.

- Er han teknisk?
- Passer han til os?
- Er han mere Macken typen eller Aílton typen?

Men først og fremmest, kan han tilføre os noget?
'I love you like a fat kid love cake'
Skrevet af Matias
Jeg har set ham i 3-4 kampe, og i den ene (en allsvenskan-kamp) var han rigtig god og meget, meget udfordrende i sit spil. I de andre kampe (bl.a. RL mod FCK) var han lidt la-la. Men det kan da være, at jeg bare fokuserede på nogle andre ting i de kampe. Jeg synes ikke der er et udpræget behov for at hente yet another kvik angriber-type. Vi har i langt, langt større grad behov for et samlingspunkt på den centrale midtbane, a la Anders Svensson.
Skrevet af Slettet(561122222701)
scorings snit og alt er fint men en brasilianer mere i truppen og så en angriber? jeg synes det begynder at blive lidt for ensformigt CV må op i gear og ud at finde den bedste skandinavier med hjemve der ude, rommedahl.. perez må da også snart være lidt træt af holland, Christian Wilhelmsson i den klasse.
Skrevet af NPK
CV skal snart til at tage sig sammen. Han skal mere koncentrere sig om midtbanen og forsvaret først. Cesar Santin er sikkert en god spiller, men jeg orker simpelthen ikke at se en Ailton om igen..
Skrevet af bordés
Hvis Cesar er første køb, så kommer Svensson bagefter og en forsvarsspiller til sidst, så går kabalen op.
'I love you like a fat kid love cake'
Skrevet af Slettet(561122222701)
og hvorfor siger du det??
Skrevet af Khankar
<blockquote>I denne sæson har Satin, der kan dække næsten alle pladser på banens sidste tredjedel, nettet otte gange i ligaen.</blockquote>

Han kan vist bruges som andet end angriber, så en Ailton om igen kan vi ikke nødvendigvis se frem til. Jeg så en kamp med Kalmar FF i Royal League, hvor han blev brugt som offensiv midt. Hvor godt han så klarede kan jeg ikke lige huske.
Skrevet af bruger
"Jeg så en kamp med Kalmar FF i Royal League, hvor han blev brugt som offensiv midt"

Men man skal nok ikke regne med at systemet laves om for hans skyld. Så enten er han kun angriber, eller også vurderes det at han kan spille fløj (hvis interessen for ham overhovedet er til stede).
Skrevet af Khankar
"Så enten er han kun angriber, eller også vurderes det at han kan spille fløj"

Nej han bliver nok ikke brugt som offensiv midt, nu hvor Thomas Kristensen er blevet købt. På wikipedia står der også at han er angriber, så det er nok på den plads er han bedst. Men det er da dejligt med en endnu en spiller som er lidt universel på de offensive plader.
Skrevet af bruger
Laursen ny anfører? Jajada, så må man håbe at det får ham til at tage sig sammen.
Skrevet af Khankar
Jeg er lidt bekymret for det. Han har trods alt ikke været i klubben så længe. Hvorfor kan Ståle ikke bare coache Kvist til at blive anfører?
Skrevet af Bløde babser
Kvist er 23 år og selv en spiller i udvikling - mon ikke det dels vil være en ulæmpe for ham ikke blot at skulle fokusere på selv at udvikle sig, og dels kan man tvivle på om han vil have autoritet i forhold til ældre og tungere spillere.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos , moderator
Cesar Santin.

Nu er CV for alvor ved at løbe tør. Det lugter temmelig meget af, at man ikke har kunnet få fat i andet, og så kigger på tabellen i Allsvenskan og tænker: Hey, Kalmar ligger nr. 1, så de har sikkert nogle gode spillere. Elm-brødrene er rygtet til Holland, så dem kan vi ikke få. Så snupper vi Cesar Santin, uagtet at vi tidligere har brændt nallerne på Allsvenskan-brassere.

Det er muligt, at man giver udtryk for at have is i maven, men det her stinker langt væk af panik-indkøb.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af torp200
ja det er da pinligt at laursen er blevet anfører, han har været så lidt i klubben at han ikke har fortjent det, jeg vil da mere have fortrukket Jesper C som anføre, eller som der tidligere blev skrevet, en William K
Skrevet af simplyjonathan
Well, Gravgaard blev da viceanfører i sin anden kamp?

Det kan naturligvis diskuteres hvor velvalgt en anfører han viste sig at være -- jeg ved det ikke selv -- men noget tyder på, at erfaring mv. tæller mere end Real Madrid–agtige den-der-har-været-her-længst-skal-være-anfører–tendenser.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af bruger
"Kvist er 23 år og selv en spiller i udvikling - mon ikke det dels vil være en ulæmpe for ham ikke blot at skulle fokusere på selv at udvikle sig,"

Sporene fra Bo Svensson skræmmer.
annonce
0