Snak

Mere indhold efter annoncen
Der var ikke mange, der havde forudset for år tilbage, at FCK ville spare en nøglespiller i en europæisk kamp for ar havde ham klar til en kamp mod os.


??????
Succes is temporary loyalty is forever
BlueandWhite

Falk som man kunne have brugt, men ikke ville tage bogen chancer med, som vi ikke ville det tidligere på sæsonen med Erik S (Der også havde et maveonde oveni)

Hvor er den magiske værdi grænse for en rotations spiller ?
Daramy havde da langt færre spil minutter end Jens-lys sidste år, og blev vist også skiftet en del ud

Du har været ude og sige, at vi har sparede spillere tit i Europa for at have dem klar til superligaen, kommer der snart nogle eksempler ?


Nandeyanden

Evander blev ikke sparet som du har påstået, han var smittet 17 november kampen var allerede 1/12, man har ikke en negativ test så kort tid efter et corona forløb, der kan gå helt op til 8 uger inden du får en "falsk positiv test " ifølge lægerne.


Du har tidligere påstået, at vi støvsuger talenter fra alle superliga klubbernes akademier, hvilke talenter tænker du på?
Jeg kan kun komme på et talent, der har en fortid hos en anden superliga klubs akademi.

Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Jeg har været ude og sige i sparede Sviatchenko mod PSV noget jeres klub også meldte ud..
Lidt en gammel ting at tage op, men Daramy var heller ikke fast mand sidste år men rotations spiller.. ligesom Cajuste.. forskellen var bare Daramy var 18 og Cajuste var 21.
BlueandWhite


Du skrev i en anden tråd, at det havde vi gjort mange gange og nemt kunne gøre det igen, du er indtil videre kommet med et eksempel, det et ikke meget i forhold til påstanden.

Cajuste har en pakke, som mange gerne vil betale mange penge for, han skal nok blive solgt for over 90 millioner kr.
Uefa havde ham på listen over talenter inden vores CL kampagne sidste år.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Nårh ja hvor meget blev han solgt for ?
Det kniber med at læse,
ham skal nok blive solgt for mere end 90 millioner


Man sagde nej til buddet på 75 millioner, da det ikke er højt nok.

Vel ikke anderledes end wind ikke er solgt til det i har fremført han skal koste.

Ej heller Nelson blev solgt for det i har sagt han skulle koste, 25 % under det i har sagt.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Du aner ikke hvad der er blevet forhandlet om.. faktum er han ikke er solgt, og Steinlein var ude og sige man blev for grådige.
Steinlein sagde om det manglende salg:
- Han er en fantastisk spiller, og der var masser af bud på ham. Men vi krævede nok for meget, og Jens havde ikke været på banen, fordi han kom sent hjem fra landsholdet og havde en lille skade, og jeg tror, at det er de ting samlet set, der gjorde, at det ikke lykkedes i det her vindue, siger han til TV3 Sport og forsætter.

- Skal man have 10 millioner euro, skal man jo sige nej til 8 og 9 millioner euro, og det er jo den måde, man forhandler på, og nogengange ender det så bare ikke, som man gerne vil have det. Vi plejer at være gode til at prissætte vores spillere, men den her gang var det måske en smule for højt, siger han.

Kilde: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/steinlein-om-cajuste-salg-kraevede-nok-meget

Så han erkender, at prisen var for høj i forhold til hvad der blev budt, men at det fortsat er prisen man vil have.
Cajuste var i øvrigt ikke rotations spiller, stop nu det vrøvl.
Cajuste spillede ikke hver gang og blev skiftet ud halvdelen af de startere han fik..
Sidste års bedste Jesper Lindstrøm røg for 52 mio, han er hurtigere, er offensivspiller et år yngre end Cajuste og spillede stort set alle kampe OG brændte ligaen af.
Kan i se det ulogiske i at Cajuste uden fart, spidskompetancer og som defensiv midt (lavere pris)
end de offensive pladser skal sælges for det dobbelte?
BIF er også historisk en langt større klub, de endte som mestre sidste år, Lindstrøm er et år yngre, jeg kunne blive ved.. det der undrer mig er bare man som fodbold klub ikke er tvunget til at oplyse bud/købs priser, det ville sku gøre det hele mere gennemskueligt..
Mht. Cajuste blev der skrevet Newcastle skulle have budt 125mio.. seriøst hvem får noget ud af at plante den historie? Jeg ved det godt..
Newcastle var ude dagen efter og sige de ikke havde flere penge at købe for dette vindue..
Jeg synes bare det var en absurd case.. og havde i ikke holdt med FCM tror jeg nu også i havde fundet hele forløbet lidt spøjst..
annonce