Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Der var ikke mange, der havde forudset for år tilbage, at FCK ville spare en nøglespiller i en europæisk kamp for ar havde ham klar til en kamp mod os.


??????
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Fcm<4ever
BlueandWhite

Falk som man kunne have brugt, men ikke ville tage bogen chancer med, som vi ikke ville det tidligere på sæsonen med Erik S (Der også havde et maveonde oveni)

Hvor er den magiske værdi grænse for en rotations spiller ?
Daramy havde da langt færre spil minutter end Jens-lys sidste år, og blev vist også skiftet en del ud

Du har været ude og sige, at vi har sparede spillere tit i Europa for at have dem klar til superligaen, kommer der snart nogle eksempler ?


Nandeyanden

Evander blev ikke sparet som du har påstået, han var smittet 17 november kampen var allerede 1/12, man har ikke en negativ test så kort tid efter et corona forløb, der kan gå helt op til 8 uger inden du får en "falsk positiv test " ifølge lægerne.


Du har tidligere påstået, at vi støvsuger talenter fra alle superliga klubbernes akademier, hvilke talenter tænker du på?
Jeg kan kun komme på et talent, der har en fortid hos en anden superliga klubs akademi.

Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg har været ude og sige i sparede Sviatchenko mod PSV noget jeres klub også meldte ud..
Lidt en gammel ting at tage op, men Daramy var heller ikke fast mand sidste år men rotations spiller.. ligesom Cajuste.. forskellen var bare Daramy var 18 og Cajuste var 21.
Skrevet af Fcm<4ever
BlueandWhite


Du skrev i en anden tråd, at det havde vi gjort mange gange og nemt kunne gøre det igen, du er indtil videre kommet med et eksempel, det et ikke meget i forhold til påstanden.

Cajuste har en pakke, som mange gerne vil betale mange penge for, han skal nok blive solgt for over 90 millioner kr.
Uefa havde ham på listen over talenter inden vores CL kampagne sidste år.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af BlueAndWhite
Nårh ja hvor meget blev han solgt for ?
Skrevet af Fcm<4ever
Det kniber med at læse,
ham skal nok blive solgt for mere end 90 millioner


Man sagde nej til buddet på 75 millioner, da det ikke er højt nok.

Vel ikke anderledes end wind ikke er solgt til det i har fremført han skal koste.

Ej heller Nelson blev solgt for det i har sagt han skulle koste, 25 % under det i har sagt.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af BlueAndWhite
Du aner ikke hvad der er blevet forhandlet om.. faktum er han ikke er solgt, og Steinlein var ude og sige man blev for grådige.
Skrevet af billebums
Steinlein sagde om det manglende salg:
- Han er en fantastisk spiller, og der var masser af bud på ham. Men vi krævede nok for meget, og Jens havde ikke været på banen, fordi han kom sent hjem fra landsholdet og havde en lille skade, og jeg tror, at det er de ting samlet set, der gjorde, at det ikke lykkedes i det her vindue, siger han til TV3 Sport og forsætter.

- Skal man have 10 millioner euro, skal man jo sige nej til 8 og 9 millioner euro, og det er jo den måde, man forhandler på, og nogengange ender det så bare ikke, som man gerne vil have det. Vi plejer at være gode til at prissætte vores spillere, men den her gang var det måske en smule for højt, siger han.

Kilde: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/steinlein-om-cajuste-salg-kraevede-nok-meget

Så han erkender, at prisen var for høj i forhold til hvad der blev budt, men at det fortsat er prisen man vil have.
Cajuste var i øvrigt ikke rotations spiller, stop nu det vrøvl.
Skrevet af BlueAndWhite
Cajuste spillede ikke hver gang og blev skiftet ud halvdelen af de startere han fik..
Sidste års bedste Jesper Lindstrøm røg for 52 mio, han er hurtigere, er offensivspiller et år yngre end Cajuste og spillede stort set alle kampe OG brændte ligaen af.
Kan i se det ulogiske i at Cajuste uden fart, spidskompetancer og som defensiv midt (lavere pris)
end de offensive pladser skal sælges for det dobbelte?
Skrevet af BlueAndWhite
BIF er også historisk en langt større klub, de endte som mestre sidste år, Lindstrøm er et år yngre, jeg kunne blive ved.. det der undrer mig er bare man som fodbold klub ikke er tvunget til at oplyse bud/købs priser, det ville sku gøre det hele mere gennemskueligt..
Mht. Cajuste blev der skrevet Newcastle skulle have budt 125mio.. seriøst hvem får noget ud af at plante den historie? Jeg ved det godt..
Newcastle var ude dagen efter og sige de ikke havde flere penge at købe for dette vindue..
Jeg synes bare det var en absurd case.. og havde i ikke holdt med FCM tror jeg nu også i havde fundet hele forløbet lidt spøjst..
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg tror det er sådan nogle indlæg her moderatorerne siger du skal stoppe med. Hvorfor er det så vigtigt for dig konstant at kalde Cajuste for en marginal/rotationsspiller? Det er vel i og for sig ligegyldigt. Der er intet odiøst i rygtede bud, det sker da hele tiden. Nelsson var også rygtet til PL sidste sæson for et stort million beløb, men det blev heller ikke til noget. Daramy var også på vej til Milan af flere omgang, hvilket heller ikke blev til noget. Jeg tror sku du skal få de blå og hvide briller af engang imellem. :) Man kan jo ligefrem mærke hadet igennem skærmen.
Skrevet af Nandeyanen
Du har tidligere påstået, at vi støvsuger talenter fra alle superliga klubbernes akademier, hvilke talenter tænker du på?
Jeg kan kun komme på et talent, der har en fortid hos en anden superliga klubs akademi.


Ja jeg har tidligere bragt det op og det var inklusiv 1. Divisionsklubber.

Men hvis jeg kun skal nævne spillere der er hentet nyligt fra andre Superliga akademier som enten nu spiller på jeres førstehold ellers jeres ungdomshold

Victor Lind kommer fra SønderjyskEs
Andreas Bonnen fra Silkeborg
Pontus Texel fra FC Nordsjælland
Jakob Larsen fra Silkeborg
Christian Rust fra Brøndby
Mahdi Babaiasl fra Brøndby

I det indlæg jeg skrev fra mange måneder siden skrev jeg at FC Midtjylland er den klub der henter flest 15 årige fra andre Superliga klubber / Første Divisions klubber i forhold til de andre Superliga klubber.

Men du må sagtens komme med en Superliga klub der henter flere end FC Midtjylland hvis du kan.

FC Midtjylland gør jo forresten ikke noget ulovligt. Spillerne må først skrive kontrakt når de fylder 15 år. Så de kan skifte frit og kvit til FC Midtjylland.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Stik Bille spurgte.
Jeg har ikke noget had til FCM overhovedet.
Jeg har dog noget antiparti for Steinlein og Rasmus Ankersen.
For dansk fodbold synes jeg det er fantastisk FCM er med fremme.. men lave bud på konkurrenters spillere og plante falske historier i medierne bryder jeg mig ikke om, det er i min bog amatør agtigt.
Det har dog intet med klubben FCM eller dens fans at gøre..
Jeg er hellere ikke pjattet med FCK´s ejere :)
Jeg synes hele Ståle håndteringen var amatør agtigt, man burde have en afløser klar tidligere, Ståle burde have fået sin hyldest af hjemmepublikum, forvisningen fra 10´eren var pinlig og lignede mest af alt en hævnaktion fra Kvist af.
Nu er jeg dog tilfreds med vores trænerteam osv, men synes stadig vi skulle have givet en klublegende mere kredit.
Hvis du ikke synes Cajuste forløbet er højest mærkværdigt så skal du vist også have brillerne af.
Skrevet af BlueAndWhite
Som du kan se er det ikke denne sag kun jeg er utilfreds med, jeg har bare det håb at hvis klubberne tager sig lidt sammen , at Superligaen så faktisk kan konkurrere hvor det er sjovt i Europa.. både på lønninger og transfers.
Jeg ville elsker at se 2 danske hold i CHL og håber vi holder os over 15´pladsen i det samlede regnskab.
Det kan godt være mine håb og forventning tit udmønter sig i brok, det er som sådan ikke min mening, jeg gad bare godt man tog sig sammen og fik mest muligt ud af Superligaen.
FCM´s hold og stabilitet er en gave for Superligaen og for FCK fordi det giver konkurrence, når det så er sagt så håber jeg selvfølgelig i bliver nr. 2 :)
Skrevet af Saemala
Så blev Midtjyllands afsnit udsolgt.
Stadig knap 100 billetter tilbage på A og C tribunen. Går ud fra det bare er billetter der løbende bliver frigjort af den ene eller anden grund.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af stik i rend dreng
Hvor er det dejligt at se hvor meget vores klub har rykket sig. Det er jo en fornøjelse at se hvordan FCM-FCK virkelig er blevet en betydelig og interessant kamp i superligaen. Jeg husker i hvert fald stadig de dage hvor vi var et midterhold med et par sølvmedaljer og en rasende masse tabte Pokalfinaler, kebab efter kampen, Sviatchenko på vej til at blive solgt til FCK for at sætte et plaster på klubbens blødende økonomi, et underligt indisk ejerskab osv. Det kan godt være vi er en ´historieløs klub´ for mange, men som en mand sidst i tyverne der har fulgt klubben siden dens helt ungedage er der jo en ´livstid´ af historie. :) Håber det bliver en fed kamp i dag, men jeg er ikke helt vildt optimistisk. Jeg synes FCK har været klart stærkere i sæsonstarten, hvis vi skal vinde kampen skal vi have niveauet fra EL kampen i midtugen, men tilføje en masse skarphed - noget vi efterhånden har sukket efter længe.
Skrevet af Corner11
Forstår dig godt, stik. Fcm er ikke længere en historieløs klub, i er jo faktisk kun 7 år yngre end Fck. Og historien bliver jo skrevet as we go. Os lidt ældre fans (40+) kan da huske helt i begyndelsen, når i blev født. Jeg var lige kommet på stadion i 1999, og man tænkte på Fcm som en ny fusionsklub uden DNA.

Nu er i så der hvor Bif længe var for os; de største rivaler sportslig. Bif får selvfølgelig altid lov til at indehave titlen ærkerivaler.
Skrevet af Nandeyanen
@Stik I rend dreng

Det bliver sgu en god kamp! Og det er flot at der kommer så mange udebane fans. Jeg håber og tror ikke der kommer ballade. Der kommer pyro. Men I skal ikke forvente stenkast. Og håber for jer at der også er kommet en kebab butik til Herning :-p

@fcm4ever

Der var ikke mange, der havde forudset for år tilbage, at FCK ville spare en nøglespiller i en europæisk kamp for ar havde ham klar til en kamp mod os.
Falk som man kunne have brugt, men ikke ville tage nogen chancer med


Guess what, FCKs trup er nu udtaget og Rasmus Falk er stadig skadet.
Rasmus Falk fik en baglårsskade d. 29 August og det blev meddelt fra FCK at han ville være ude de kommende uger.

Det er dig selv der har opfundet at Falk sagtens kan spille
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Saemala
FCM med sørgebind for Chris Anker i aften. God stil over for en fed person og ikke mindst trofast fan siden Ikast-dagene.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af Fcm<4ever
Nandeyanen

ligger mig flat ned, han blev ikke sparet, blev narret af den kryptiske formulering i den tidligere artikel.

God kamp til alle.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
annonce
0