Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Saemala
Isaksen bliver nøglen i dag. Han skal få noget ud af den duel med Kristiansen, og bare blive ved med at trykke på.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af Corner11
God kamp til alle ja! :D endelig er der snart kick-off.
Jeg er meget nervøs....!
Skrevet af Nandeyanen
@fcm4ever

No problem.
God kamp til alle! Det bliver godt nok spændende! Glæder mig som et lille barn til juleaften.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Corner11
Jeg må bare lægge mig flad og ønske tilykke med sejren som var mere end velfortjent! Vores maskine kom aldrig op i gear, også taber man altså til et veloplagt Fcm hold. Stort tillykke!
Skrevet af MadsThomsen
En voldsomt tæt kamp, som vi kriger hjem. Sindsyg flot indsats af drengene efter Evanders hjerneblødning. Han har ellers haft et virkelig godt 2021, men det der var sgu ikke synderlig smart. Alligevel skaber vi vel næsten lige så meget (eller ligeså lidt?) som FCK gør. Vi står virkelig godt i kæderne. Det lignede nok egentlig lidt en 0-0 kamp, men vi får den stolpe ind som man skal bruge, hvis man skal vinde så svært en udekamp, hvor man endda er i undertal i 70.

Fed, fed effekt på endetribunen med de regnslag. Mon ikke det bliver delt rundt omkring på diverse fodboldsider de kommende dage.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg ser både Randers og AaB potentielt kan være med helt i toppen, og selvom FCM nok hopper tidligt ud af pokalen igen i år så tror jeg også dynamikken i deres trup er så skadet ( lidt ligesom os de sidste par år ) at det tager tid at rette op på.


Vi har ikke glemt dig BaW :)
Skrevet af Corner11
Fedt at det er os to hold der trækker fra så tidligt! :) hvis Bif vinder idag, så tror jeg også vi hægter AaB af i topstriden.

Kan kun se to hold der bejler til mesterskabet. De indbyrdes bliver afgørende. Fcm tog første stik.

Men, med skade til Svia, hvordan er jeres chancer på torsdag?
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg er tilbøjelig til at tænke det samme. Vores præstation var dog ikke så overbevisende, så jeg er ikke sikker på at vi ikke kommer til at smide flere point til andre hold end FCK. Jeg tror ikke skaden til Svia var så slem - jeg kan sagtens se ham starte på torsdag. Men lad os se hvad der sker.
Skrevet af Corner11
Ok, Stik - tak for svar! Fck kommer også til at smide flere points, bare rolig. Men ikke ret mange. Jeg tror bestemt vi vinder den næste.
Skrevet af Defensive Tunger
Det er godt nok lidt meget op og ned med FCK hva?
Hvad er fornemmelsen blandt FCKs fans nu? Det er jo nogle flotte store sejre man hiver hjem. I Europa har man vel heller ikke noget at klage over, så kan man ikke sagtens leve med at man er røget ud af pokalen, eller hvordan? (Er godt med på at det jo ikke var en fed måde at ryge ud på)
Skrevet af repos , moderator
Altså bortset fra to dårlige kampe har det vel været meget godt. Op og ned er da en temmelig ringe betegnelse for FCKs sæson indtil videre.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nandeyanen
Vores pokalnederlag afspejler bredden i vores trup og den er elendig.

Vi har ingen der kan varetage Falks rolle på midten. Jeg tør slet ikke tænke på hvad der vil ske hvis Wind bliver skadet.

Derudover mangler vi kantspillere der kan lave noget på egen hånd.

Jeg er sikker på vi kommer stærkere ud af vinterpausen og er glad for at vi skal møde FCM efter næste transfervindue.
______________________________________________________

Og så har jeg hørt rygter om at FC Midtjylland måske kommer af med nogle profiler til vinter. David Beckhams klub vil lave et nyt bud på Evander.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Fcm<4ever
Jeg tror de indbyrdes opgør bliver afgørende, hvorfor det bestemt ikke gør mig noget, at det virker til at vi har en overhånd, specielt hjemme på MCH Arena.

Tror ikke, der bliver solgt andre profiler end muligvis en Cajuste i vinter vinduet. ( og det kræver at han snart kommer i kamp, for tror ikke på at han bliver solgt for under 75 millioner, så forlænger man hellere kontrakten, for derefter at skyde ham af til sommer).

ingen tvivl om at FCK har klart det nemmeste program mht. europæriske kampe ihvertfald indtil gruppespillet er ovre.

For FCK`s vedkommende, kommer meget til at hænge på hvor længe Rasmus Falk er ude, for der er ikke en afløser for ham i deres trup for nuværende.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af Defensive Tunger
repos
Så lad mig omformulere:
Ned op ned ooog er det for tidligt at sige op igen? :)
Skrevet af Bløde babser
Vores pokalnederlag afspejler bredden i vores trup og den er elendig.


Det jeg ikke enig med dig i. Nedelaget i Nykøbing var jo et resultat af en forkert indstilling, ikke kvaliteten på spillerne på banen. I øvrigt var en stor del af kampen jo med spillere der også spillede i Farum i går, breddespillerne var da dem der blev flået først ud da det gik den gale vej.

Jeg har i klubtråden filosoferet lidt over hvad det er for et efterår vi har gang i. Når vi skal kigge på hvad vi har af kampe i dette efterår, syntes jeg egentlig det giver mening at have en lidt tyndere trup hvor der er plads til spillere som vor nye Islænding der skal bruge lidt tid. Hvis ikke vi har tid i dette efterår får vi det aldrig. Superligaen består af to rigtig gode hold og en masse tynd øl. Vi spiller i Conference League hvor vi er mere eller mindre videre og måske/måske ikke har en god modstander i PAOK...men uagtet deres niveau er rimeligt sikre på at gå videre som minimum nummer 2 i gruppen.
I suppen har vi i dette efterår haft en hjemmekamp mod FCM og derudover kun kampe med hold vi er meget bedre end. Vi behøver ikke en bred bænk med det program. Ikke på samme måde som normalt. Så det fint med mig FCK ikke handlede desperat efter en kant da deres døre åbenbart lukkede sig for dem de gange ville, men i stedet gemmer pengene og sikrer at der ikke er helt så lang vej til spilletid for nogle af dem man gerne vil have til at blomstre, nu hvor vi er i et programmæssigt uhørt nemt efterår.

Omkring styrkeforholdet til FCM syntes jeg stadig den er svær at vurderer. Jeg ser lige nu et FCM hold der er solidt men meget lidt spektakulært. Deres sejr i Parken var en 0-0 kamp der ikke blev 0-0. Det var deres solide side de havde med. Men de skal jo nok få bygget på når deres mange nye spillere langsomt men sikkert bliver integreret i holdet. Så ligesom jeg forventer vores kurve støt stiger, gør den det sikkert også for dem. Vi kan håbe at deres noget mere krævende gruppespil vil betyde de kommer til at lave lidt flere dumme pointtab end FCK. Men kampen i går hvor de var meget lidt spektakulære men fik endnu en 1-0 på at være solide, er nok meget kendetegnende for hvad vi kan forvente fra den kant. Det her kan nemt blive rekordår for nummer 1 og 2 mht pointsnit.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Defensive Tunger
Jeg er ikke FCK fan, men jeg er helt enige i dine betragtninger BB.
Jeg ser det bestemt heller ikke som en katastrofe for FCK ikke at have den breddeste bænk. Man kan vel endda argumenetere for at den kan gå hen og vise sig at være ok bred. Når Falk er klar skubber han jo en ud. Derudover har man jo to nye i Singh og Islændingen, som jo godt kan vise sig at være rigtig stærke.

Jeg er desuden helt enig i at FCK da har nogle gode kampe til at få prøvet nogle af de her spillere af. På hjemmebane mod de fleste hold i suppen vil man jo være stor favorit (selvfølgelig også en del ude) Derudover har man Red Imps to gange og Bratislave hjemme, det må også være kampe hvor man liige kan prøve lidt af.

Spændende bliver det, og spændende om de to FC klubber skal have et parløb i toppen og endnu en gang være med til at gøre hinaden skarpere.

Fælles er det vel at man håber at klubberne klare sig ganske godt i Europa, måske uden at brænde de turneringer helt af, men pointene kan vi godt bruge til Danmarkskontoen :)
Skrevet af Wise1964
Jeg synes man glemmer AGF lidt i denne sammenligning … ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af repos , moderator
@Defensive Tunger

Det er simpelthen for dumt at beskrive FCKs sæson som op og ned. Man har tabt 2 ud af 18 kampe, scoret masser af mål, og holdt nullet i en del kampe.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Defensive Tunger
@ repos

Det er simpelthen dumt at antage at du kan tale på vegne af alle FCKs fans. Nu har jeg jo set inde på nogle af de andre forums herinde at der er en del FCK fans der ikke delte din holdning for blot 2-3 dage siden. Derfor vil jeg gerne høre hvad holdningen er herinde, hvor det virker til at der er nogle mere velovervejede fans der kommer med deres holdninger.

Da sæsonen starter ud og der er spillet 2-3 kampe i Superligaen der var der stort set ikke en FCK fan der ikke var klar til at smide Jess på porten. Det var ovenpå en ræderlig sidste sæson, en uafgjort mod Aab og SIF hvor man var næstbedst i begge kampe. Så fik man gang i den, spillede rigtig godt, mødte MÅSKE! også nogle lidt svagere modstandere og nu kom testen så mod FCM. Her bestod man ikke testen (man faldt jo på ingen måder igennem da man jo burde have fået X) men skal man være tilfreds med det i FCK? Hjemme mod FCM foran 30.000+ fans, en mand i overtal i 70 minutter. Det kroner man så med at ryge ud til NFC. Så læser man nok en gang at Thorup skal tage tilbage til Jylland.

Derfor spørger jeg så, hvad er fornemmelsen nu om Jess Thorups FCK?
Husk på, kære moderator, du har ikke noget debatforum, hvis vi alle skal gætte hvad din holdning er og blot tage dine ord for gode vare. Ellers spørger jeg jo bare dig næste gang jeg har et spørgsmål om noget som helst...
Skrevet af Corner11
Jeg synes heller ikke man kan sige op og ned i denne sæsonen. Overordnet tilfreds, udover fadæsen i Falster.

MEGET bedre spil med bold og mere mål, mere sprudlende gang fodbold og mere seværdig! Tror bestemt at set bliver parløb i år, og at vi skal helt hen til de sidste runder før noget som helst er afgjort.
annonce
0