Snak

Mere indhold efter annoncen
De sendte også en Hertha Berlin fan i koma i 2016.

Det er desværre ikke nyt.
Succes is temporary loyalty is forever
Nå - hvad siger de skeptiske FCK og FCM fans så til startopstillingen? Er den godkendt? Der kan vist ikke være i tvivl om at vi stiller i stærkeste efter omstændighederne.
Eneste udskiftning jeg ville lave er Cajuste ind i stedet for Onyedika.

Edit: så lige han var blevet skadet.. ja, så er det stærkeste
Nå - hvad siger de skeptiske FCK og FCM fans så til startopstillingen? Er den godkendt? Der kan vist ikke være i tvivl om at vi stiller i stærkeste efter omstændighederne.


Ligger mig fladt ned. Den startopstilling er den stærkeste I kan stille med tanke på skader.
Succes is temporary loyalty is forever
Hvad tænker vi så om styrkeforholdet efter torsdagens præstationer? :) det er vel stadig meget lige? Også svært og sammenligne de to kampe, det kan man jo selvfølgelig ikke.
Jeg må indrømme at det er længe siden jeg var begyndt og blive nervøs en hel dag før kamp! Det er så sindssygt vigtig en kamp der venter imorgen, og jeg kan slet ikke vente!!

Der må da være nogle medfans (og Fcm fans) der har det på samme måde, eller? Det kribler i kroppen, og jeg er mere spændt end op til et derby ;)
Jeg er super tilfreds med vores (FCK´s) trup. FCM har lavet nogle dyre signings der gerne bør kunne gå direkte ind på holdet, hvor vores islænding som er dyr stadig er 19 år og skal spilles ind. Tænker det kan havde indflydelse på resten af sæsonen om de formår at komme direkte ind og være profiler...
@Nemt ja, også er det jo altid et spørgsmål om vi kan holde os skadesfri. En skade kan hurtig komme konkurrenten på pladsen til gode, og pludselig er der en anden som blomstrer.

Glemmer aldrig sæsonen under Ståle med det skadeshelvede :(
Er meget spændt på kampen imorgen, tror specielt slaget om midtbanen kan blive afgørende.

Som FCM fan er det blevet sjovere og sjovere at følge holdet de senere år.

Der var ikke mange, der havde forudset for år tilbage, at FCK ville spare en nøglespiller i en europæisk kamp for ar havde ham klar til en kamp mod os.

Er I tvivl om jeg kommer over for at se den, da datteren har meddelt, at hun ikke vil til udekampe foreløbig. Den ældste og mindste dreng er i tænkeboks men det sidste overfald i Brøndby sidder i dem alle endnu.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Hvem skulle vi have sparet ?
Falk der er skadet ligesom Jens Lys der er skadet?
annonce