Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af billebums
Corner
Superliga.dk har en ganske fin statistikdatabase for Superligaen. For indeværende sæson, check: https://superliga.dk/stats/stats-21-22/

I forhold til Boilesen og Sviatchenko:
Boilesen har i snit 66,7 afleveringer per kamp mod Sviatchenkos 44,1. Andelen af succesfulde afleveringer ligger på 87,8% mod 82,7%.
Sviatchenko har til gengæld vundet 46 dueller, mens Boilesenhar vundet 16.

Så der er lidt forskelligt at tage fat på hvis du vil nørde :D
Skrevet af Corner11
@Billebums fantastisk, tusen tak for svar! :D
Skrevet af Nandeyanen
@Billebums

Angående dueller, så synes jeg også det er relevant at vise hvor mange dueller der er blevet tabt.

Boilesen har tabt 7 dueller

Sviatchenko har tabt 26 dueller

At Boilesen kun har vundet 16 dueller som er langt langt færre end Sviatchenko´s 46 behøver ikke at være et udtryk for at Boilesen er dårlig i duellerne.

Boilesen vil så stå at vinde 69.5% af sine dueller

Sviatchenko vil stå til at vinde 63.8% af sine dueller

Men selv det er svært at sammenligne. Sviatchenko har jo været i langt flere dueller og jo flere man er i jo mere stabil bliver % satsen. Hvorimod hvis man er i få dueller så rykkes % satsen meget ned hvis man taber og meget op hvis man vinder.

Min pointe i dette her opslag er ikke at sammenligne de to, men bare for at forklare at det at man har vundet færre dueller behøves ikke at være et udtryk for at man er dårlig i duelspillet.

9 af de 26 dueller Sviatchenko tabte var OB kampen alene. Det var en rædselskamp. Hvis man tager OB kampen væk som var en freak kamp så ligger Sviatchenko jo meget højere. Hvis man fjerner den kamp så har han vundet 68.5% af sine dueller
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af billebums
@Nandeyanen
Helt sikkert. Mit eksempel var egentlig også mere en fremhævning af de forskellige stats, for, ligesom med andelen af succesfulde afleveringer, så er det også relevant, som du foreslår, at kigge på andelen af vundne dueller.

Når man graver ned i disse tal, så er det også værd at have spillestil i tankerne. FCM er slet ikke så meget i boldbesiddelse denne sæson som de var i sidste (det overrasker vel ikke nogen, at det ikke er Bo H still). Sidste år lå de to to holds boldbesiddelse på samme niveau (54,x%), mens der indtil videre er ~6% i forskel.
Af samme grund havde Sviatchenko i snit 56,2 afleveringer (heraf 80,3% succesfulde) mens Boilesen havde 55,2 afleveringer i snit (heraf 82,9% succesfulde) i sidste sæson.
Skrevet af Corner11
I er for seje, gutter! :) tusen tak for en interessant diskussion :D

Et spørgsmål ang Fcm i aften:
Har i Midtjyder håb og tro på en sejr i aften, og hvordan ser i styrkeforholdet mellem de to hold i aften? Kører i på kontra, eller er der attack fra første fløjt?
Skrevet af Saemala
Vi kommer forhåbentligt med et helbanepres fra starten af.
Hvad jeg hører fra Bulgarien, så er de lige så elendige til at spille sig ud af et højt pres, som de var sidste år da vi kørte dem over spillemæssigt.
Har ikke lige set den officielle trup, men Cauly og Wanderson er ude med skader og Sotiriou skulle være tvivlsom, så de mangler en del i offensiven. Så mangler de selvfølgelig også deres træner.

Vi skal have 3 point her, hvis vi vil noget i den her gruppe. Andet vil være en skuffelse.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af Corner11
FCM virker til at være et helt andet sted i dag end man var for bare få år tilbage, hvor det var lidt ´flip a coin´ selv når man mødte hold fra ligaer vi i danmark mener vi burde slå. Derfor er jeg helt sikkert optimistisk, men selvfølgelig kan det ske at man taber. FCM er 1,90 favoritter, hvilket svarer til at man vinder halvdelen af gangene. Det mener jeg bestemt også de kan og gør. Ludogorets har ikke klaret sig alt for overbevisende på udebane og FCM plejer være ganske stærke hjemme. Det er en kamp FCM helst skal vinde, og helst også mere end hver anden gang.

Læste lige Tungers indlæg i den anden tråd, tak for svar! Også tak til dig, Saemala :)
Skrevet af MadsLeb
Ift Boilesen og Sviachenko

Så ville det vel være mere relevant at sammenligne Kocholava og Sviachenkos stats?

Tænker deres rollernes hhv. FCK og FCM er mere ens (duelspillere) end hvad Boile og Sviachenkos er.


At omregne og sammenligne duelstats i % på Boile og Sviachenko, vil rent empirisk ikke give et retvisende billede, da datagrundlaget er så forskelligt - som i selv kommer ind på, så har Sviachenko mange flere dueller end hvad Boilesen har.

Når Boilesens datagrundlag er så meget mindre end Sviachenkos, så kan der være en del tilfældighed i tallene - både til den ene eller den anden side.
-
Skrevet af Nandeyanen
@MadsLeb

Khocholava har vundet 38 dueller og tabt 23 dueller.

Så han ligger på 62.3%

Sviatchenko med 46 vundne og 26 tabt.

Er på 63.8%

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/tjekkiske-fans-jagtet-med-koeller-i-broendby
Pinligt for dansk fodbold.. nu må der snart stangens nogle fængselsstraffe afsted..
Først FCN så FCM og nu Sparta.
Skrevet af Nandeyanen
De sendte også en Hertha Berlin fan i koma i 2016.

Det er desværre ikke nyt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stik i rend dreng
Nå - hvad siger de skeptiske FCK og FCM fans så til startopstillingen? Er den godkendt? Der kan vist ikke være i tvivl om at vi stiller i stærkeste efter omstændighederne.
Skrevet af billebums
Eneste udskiftning jeg ville lave er Cajuste ind i stedet for Onyedika.

Edit: så lige han var blevet skadet.. ja, så er det stærkeste
Skrevet af Nandeyanen
Nå - hvad siger de skeptiske FCK og FCM fans så til startopstillingen? Er den godkendt? Der kan vist ikke være i tvivl om at vi stiller i stærkeste efter omstændighederne.


Ligger mig fladt ned. Den startopstilling er den stærkeste I kan stille med tanke på skader.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Corner11
Hvad tænker vi så om styrkeforholdet efter torsdagens præstationer? :) det er vel stadig meget lige? Også svært og sammenligne de to kampe, det kan man jo selvfølgelig ikke.
Skrevet af Corner11
Jeg må indrømme at det er længe siden jeg var begyndt og blive nervøs en hel dag før kamp! Det er så sindssygt vigtig en kamp der venter imorgen, og jeg kan slet ikke vente!!

Der må da være nogle medfans (og Fcm fans) der har det på samme måde, eller? Det kribler i kroppen, og jeg er mere spændt end op til et derby ;)
Skrevet af Nemt
Jeg er super tilfreds med vores (FCK´s) trup. FCM har lavet nogle dyre signings der gerne bør kunne gå direkte ind på holdet, hvor vores islænding som er dyr stadig er 19 år og skal spilles ind. Tænker det kan havde indflydelse på resten af sæsonen om de formår at komme direkte ind og være profiler...
Skrevet af Corner11
@Nemt ja, også er det jo altid et spørgsmål om vi kan holde os skadesfri. En skade kan hurtig komme konkurrenten på pladsen til gode, og pludselig er der en anden som blomstrer.

Glemmer aldrig sæsonen under Ståle med det skadeshelvede :(
Skrevet af Fcm<4ever
Er meget spændt på kampen imorgen, tror specielt slaget om midtbanen kan blive afgørende.

Som FCM fan er det blevet sjovere og sjovere at følge holdet de senere år.

Der var ikke mange, der havde forudset for år tilbage, at FCK ville spare en nøglespiller i en europæisk kamp for ar havde ham klar til en kamp mod os.

Er I tvivl om jeg kommer over for at se den, da datteren har meddelt, at hun ikke vil til udekampe foreløbig. Den ældste og mindste dreng er i tænkeboks men det sidste overfald i Brøndby sidder i dem alle endnu.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af BlueAndWhite
Hvem skulle vi have sparet ?
Falk der er skadet ligesom Jens Lys der er skadet?
annonce
0